ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

BLOGUL LUI TOM THE CAT NU MAI EXISTĂ PE BLOGSPOT.COM CI NUMAI PE WORDPRESS.COM! VOR FI IDENTIFICAŢI IMPOSTORII CARE AU CREAT “BLOGURI ALE LUI TOM THE CAT” PE BLOGSPOT.COM!

CONFIRMARE CĂ SUBSEMNATUL TOM THE CAT NU AM NICIUN BLOG PE BLOGSPOT.COM (BLOGGER)

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT PENTRU TOŢI CITITORII BLOGULUI MEU!

AM RENUNŢAT DEFINITIV LA SERVICIILE PLATFORMEI BLOGSPOT.COM ADICĂ MI-AM ELIMINAT BLOGUL DE PE BLOGGER!

ACUM BLOGUL LUI TOM THE CAT EXISTĂ NUMAI PE WORDPRESS.COM – CEA MAI BUNĂ PLATFORMĂ DE BLOGGING DIN LUME!

PARAZIŢII ŞI LIPITORILE WEB CARE SE ŢIN CA RÂIA DE BLOGUL LUI TOM THE CAT VOR FI OBLIGAŢI SĂ RĂMÂNĂ PE BLOGSPOT.COM ŞI SĂ FIARBĂ ÎN SUCUL PROPRIU! VĂ PUPĂ TATA!

În sfârşit, am decis să renunţ definitiv la serviciile platformei de blogging BLOGSPOT.COM (BLOGGER) pentru a putea să mă disociez de toate lipitorile web care parazitează de vreun an de zile blogul meu! Ca să fiu mai explicit, vă anunţ că BLOGUL LUI TOM THE CAT EXISTĂ DOAR PE WORDPRESS.COM iar orice alt “blog al lui Tom the Cat” este doar o tentativă ieftină de înşelare şi minţire neruşinată a vizitatorilor mei!

Să fiu sincer, iniţial m-am bucurat să am BLOGUL LUI TOM THE CAT nu numai pe WordPress.com ci şi pe Blogspot.com! Din nefericire, “prietenii” mei au avut grijă să recurgă la uzurparea de identitate, la crearea de e-mail-uri în care să apară neapărat nickname-ul meu, crearea de conturi blogspot.com parazite şi respectiv înfiinţarea de bloguri-fantomă intitulate “blogul lui Tom the Cat”. Aceste “site-uri” pot fi identificate şi recunoscute foarte uşor prin următoarele caracteristici:

1. Supraîncărcarea paginilor web cu cuvinte cheie (keywords spamming abuse)
în vederea înşelării crawlerelor motoarelor de căutare şi a inducerii în eroare a vizitatorilor blogului lui Tom the Cat.

2. Instalarea unor linktitluri sau linktexte care conţin în mod abuziv şi exagerat nickname-ul meu şi care în loc să direcţioneze vizitatorii spre blogul meu,
îi direcţionează aiurea spre tot felul de pagini web parazite mincinoase, înşelătoare şi posibil infectate de viruşi sau spyware.

3. Agresivitatea cu care aceste pagini web parazite încearcă să avanseze
şi să urce forţat în clasamente, cu precădere în prima pagină a motorului de căutare Google, scopul fiind să se apropie cât mai mult de linkurile blogului lui Tom the Cat pentru a ciupi ceva trafic web în mod necinstit (ruşine lor!)

NU UITAŢI CĂ SINGURA ADRESĂ DE INTERNET A BLOGULUI LUI TOM THE CAT ESTE URMĂTOAREA:

https://www.tomthecat.ro/

Nu daţi click pe alte “bloguri ale lui Tom the Cat” pentru că NU au nici o legătură cu blogul meu! Nu riscaţi să intraţi pe acele fake bloguri nici măcar din curiozitate pentru că există pericolul să vă infectaţi calculatoarele cu viruşi (viermi) de tip Troian care ar putea să vă distrugă sistemul de operare şi să vă radă datele de pe hard-disk!!! N-are sens să vă expuneţi!

Blogul lui Tom the Cat nu a fost “adăugat” la nimic şi nu a fost “preluat” de nimeni! Ei cu ale lor şi noi cu ale noastre! Pot să se lăfăie ei mult şi bine pe blogspot.com pentru că acum BLOGUL LUI TOM THE CAT se află numai pe wordpress.com acolo unde stimabilii nu au şi nu vor mai avea acces niciodată! WordPress nu suportă înşelăciunea şi impostura! Hasta la vista!

Fiţi binecuvântaţi, dragi cititori şi vizitatori ai blogului meu!
Fiţi foarte atenţi şi nu vă lăsaţi induşi în eroare!

Cu drag,
Tom the Cat

UPDATE IMPORTANT:

Uitându-mă întâmplător pe Internet, am observat că echipele WordPress.com şi Blogspot.com ŞI-AU DAT SEAMA CU CE SE OCUPAU LIPITORILE WEB CARE PARAZITAU FĂRĂ RUŞINE BLOGUL MEU şi au luat măsurile care se impuneau. Puteţi vedea mai jos fake blogurile care au fost eliminate definitiv pentru că încălcau politicile “Terms of Service” ale platformelor de blogging WordPress.com şi Blogspot.com:

https://tomisthecatblog.wordpress.com/

https://blogulluitomisthecat.wordpress.com/

Le mulţumesc echipelor WordPress.com şi Blogspot.com că NU permit deloc uzurparea de identitate web, supraîncărcarea cu cuvinte cheie în vederea înşelării motoarelor de căutare şi vizitatorilor web, atragerea incorectă şi nelegitimă de trafic web prin mijloace nepermise, inducerea în eroare şi minţirea premeditată a vizitatorilor blogului meu legitim TOMTHECAT.RO

M-aş bucura ca şi pe viitor echipele WordPress.com şi Blogger (Blogspot.com) să se autosesizeze şi să acţioneze rapid pentru un Internet mai curat şi mai plăcut, lipsit de căpuşe web, lipitori, paraziţi şi mincinoşi neruşinaţi care recurg la asemenea metode lipsite total de fair-play ca să nu spun complet ilegale.

CALDE FELICITĂRI, ECHIPEI WORDPRESS.COM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!