ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

GOOGLE CHROME A ELIMINAT EROAREA CARE PREJUDICIA BLOGUL TOMISTHECAT.RO

De câteva zile, m-am confruntat cu o problemă tehnică neplăcută care risca să aducă prejudicii de imagine blogului meu TOMISTHECAT.RO

Este cunoscut faptul că deși Mozilla Firefox este cel mai bun browser web (din toate punctele de vedere) totuși multă lume utilizează Google Chrome ca browser web principal din cauză că spre deosebire de Mozilla Firefox, este mai puțin pretențios și cere mai puține resurse (funcționează mai bine pe calculatoarele cu performanță redusă, cu procesoare single-core, plăci video vechi, memorie RAM insuficientă și ultradepășită).

Mozilla Firefox este un browser web excelent dar NECESITĂ UN CALCULATOR DE BUNĂ CALITATE ! Dacă deschizi simultan 2-3 pagini web cu Mozilla Firefox pe un calculator vechi, blochezi calculatorul (sistemul de operare) pentru că sistemul respectiv nu face față cerințelor browserului Mozilla, mai ales dacă ți-ai făcut update și utilizezi ultima versiune FIREFOX 21.0

Nu recomand Internet Explorer cu excepția versiunilor 9 sau mai ales 10, în nici un caz 6, 7 sau 8 care sunt ultradepășite și care te obligă să treci automat pe Mozilla Firefox (pentru calculatoare performante) sau Google Chrome (pentru calculatoare neperformante).

GOOGLE CHROME A ANUNȚAT ÎN MOD ERONAT – TIMP DE CÂTEVA ZILE – CĂ BLOGUL TOMISTHECAT.RO ESTE “INFECTAT” CU MALWARE DEȘI PLATFORMA WORDPRESS.COM ESTE FOARTE BINE SECURIZATĂ ȘI AM ÎNCREDERE ÎN ECHIPA WORDPRESS !!! ÎNCEPÂND DE AZI 28 MAI 2013 ORA 9.00 GOOGLE CHROME A ELIMINAT ACEASTĂ EROARE CARE PROVENEA DE LA EI DIN SERVER ȘI NU MAI AVERTIZEAZĂ CĂ AR EXISTA VREUN PROGRAM MALWARE CARE “A INFECTAT” BLOGUL TOMISTHECAT.RO !

Mi-am dat seama imediat că era vorba de o eroare a serverului Google Chrome pentru că acel avertisment de malware APĂREA NUMAI PE GOOGLE CHROME, timp în care celelalte browsere web (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, Comet Bird) nu prezentau niciun fel de avertizare malware cu privire la blogul meu TOMISTHECAT.RO

Acum vă spun ce am făcut aseară pentru a verifica dacă totul e în regulă cu blogul meu, vă invit să urmăriți pas cu pas procedura parcursă pentru demontarea falsei probleme :

1. Am utilizat INSTRUMENTELE PENTRU WEBMASTERI oferite de Google pentru a-mi reconfirma calitatea de PROPRIETAR UNIC al blogului TOMISTHECAT.RO

DOVADA CA SUNT PROPRIETAR UNIC AL BLOGULUI TOMISTHECAT.RO

2. Am accesat CENTRUL PENTRU WEBMASTERI ca să verific dacă Google confirmă că sunt proprietarul blogului TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM și al domeniului web TOMISTHECAT.RO

Confirmare prin care Google atesta ca Tomis the Cat este proprietarul unic al blogului si domeniului web

3. Am accesat INSTRUMENTELE PENTRU WEBMASTERI pentru a verifica starea de sănătate a blogului meu și pentru a primi confirmarea că NU EXISTĂ MESAJE NOI [DE AVERTIZARE] SAU PROBLEME GRAVE RECENTE :

Blogul tomisthecat.ro - tomisthecat.wordpress.com nu prezinta probleme grave recente

4. Am accesat Instrumentele pentru webmasteri / Tablou de bord / Sănătate / Programe malware și AM VERIFICAT DACĂ GOOGLE A DETECTAT VREO APLICAȚIE MALWARE PE BLOGUL TOMISTHECAT.RO SAU PE TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM și iată care a fost rezultatul :

DOVADA CA GOOGLE NU A DETECTAT PROGRAME MALWARE PE BLOGUL TOMISTHECAT.RO

DOVADA CA GOOGLE NU A DETECTAT PROGRAME MALWARE PE BLOGUL TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM

DOVADA CA BING NU A DETECTAT PROGRAME MALWARE PE BLOGUL TOMISTHECAT.RO

5. Am accesat aplicația online NORTON SAFE WEB și am primit confirmare că blogul TOMISTHECAT.RO nu prezintă nici un fel de amenințări (threats) și este SAFE (SIGUR) :

NORTON SAFE WEB CONFIRMA FAPTUL CA BLOGUL TOMISTHECAT.RO ESTE SIGUR SI NU PREZINTA NICIO AMENINTARE

6. Pun la dispoziția vizitatorilor blogului meu, RAPORTUL DE ANALIZĂ (THREAT REPORT) OFERIT DE NORTON SAFE WEB CARE CONFIRMĂ CĂ NU EXISTĂ NICIO AMENINȚARE (THREAT) PE BLOGUL TOMISTHECAT.RO :

Raport de analiza a blogului tomisthecat.ro intocmit de Norton Safe Web care confirma ca nu exista amenintari de niciun fel

CONCLUZII :

A FOST VORBA DE O EROARE DE SERVER (REMEDIATĂ) DATORATĂ CELOR DE LA GOOGLE CHROME !

BLOGUL TOMISTHECAT.RO / TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM
ESTE SIGUR SUTĂ LA SUTĂ ! NU EXISTĂ NICIUN FEL DE MALWARE SAU VREUN ALT TIP DE AMENINȚARE !!!


VĂ INVIT SĂ VIZITAȚI CU TOATĂ ÎNCREDEREA BLOGUL TOMISTHECAT.RO ! FIȚI BINECUVÂNTAȚI, DRAGI PRIETENI ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!