ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

VALOAREA ŞI SEMNIFICAŢIA NAŞTERII DOMNULUI ŞI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS

MARIA, IOSIF ŞI PRUNCUL IISUS

“Dar îngerul le-a zis: “Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos Domnul.” (Luca 2:10-11 Biblia Cornilescu)

“Dar îngerul le-a zis: Nu vă temeţi! Căci, iată, vă binevestesc vouă bucurie mare, care va fi pentru tot poporul. Că vi s-a născut azi Mântuitor, Care este Hristos Domnul, în cetatea lui David.” (Luca 2:10-11 Biblia Ortodoxă)

Nu ştiu dacă cineva îşi mai aduce aminte de acel film vechi cu Spencer Tracy… mi se pare că se numea “O LUME NEBUNĂ, NEBUNĂ, NEBUNĂ…”
(“It’s a mad, mad, mad world”). Era vorba de o comedie dar dacă ne uităm puţin în jurul nostru, vom descoperi o adevărată tragicomedie. Dacă te opreşti doar o clipă din iureşul acestei vieţi şi dacă vei observa atent ce se întâmplă în această lume, s-ar putea ca mai întâi să te bufnească râsul, dar după un timp să te-apuce plânsul… Unii taie porci, alţii îi cumpără gata tăiaţi… Oameni care aleargă ca disperaţii de colo-colo, oameni care stau la nişte cozi interminabile în hipermarket-uri, oameni care caută să-şi umple casa cu cât mai multă cărnăraie de porc, cu cât mai mulţi caltaboşi şi cârnaţi, cu cât mai multe sarmale, cât mai multă piftie, cât mai mulţi cozonaci… Mâncare şi mai ales băutură cât mai multă… prea multă… peste măsură de multă… Diferenţa dintre Paşte şi Crăciun este una singură: românii noştri buni creştini se reprofilează… trec de la miel la porc şi de la ouă la cozonaci… Aaaaa… am uitat… mai e încă ceva… cum de-oi fi uitat să menţionez un lucru atât de “important”?
Aţi ghicit… este vorba de “Moş Crăciun”… un alt surogat de care nu ne putem dispensa, nu-i aşa? Păi… fără Moş Crăciun am mai putea sărbători Crăciunul? Sărbătoarea n-ar mai avea nici un farmec, nu-i aşa?
CE NE-AM FACE FĂRĂ MOŞ CRĂCIUN? AM PUTEA FI FERICIŢI DACĂ N-AR FI MOŞ CRĂCIUN? AM MAI AVEA PE CINE SĂ SĂRBĂTORIM?

Vă rog să vă gândiţi: CE RĂSPUNS AVEŢI PENTRU ÎNTREBAREA DE MAI SUS? Omule, creştinule, te mai întreb o dată: dacă Moş Crăciun ar fi scos din ecuaţie, AI MAI AVEA PE CINE SĂ SĂRBĂTOREŞTI?!? CE AR MAI ÎNSEMNA CRĂCIUNUL PENTRU TINE???

Eu cred că lumea se împarte în două. Unii pentru care Crăciunul înseamnă cârnaţi, caltaboşi, sarmale, cozonaci, cadouri, distracţii, alcool din belşug şi evident… Moş Crăciun, nu mai vorbesc de “crăciuniţe”… o invenţie care a prins foarte bine chiar şi la poporul român care se bate cu pumnul în piept că-i “creştin de 2000 de ani”…

Alţii pentru care Crăciunul nu are nimic în comun cu păgânismul şi idolatria acestei lumi pseudocreştine, respectiv cei care se bucură cu adevărat de Sărbătoarea Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Da… poate nu vă vine să credeţi… mai există şi rarităţi din acestea în zilele noastre… Oameni cu teamă sfântă de Dumnezeu… oameni care nu sărbătoresc Naşterea Domnului în chefuri şi beţii, nici în discoteci sau în alte locuri manelistice de desfrâu… Oameni care doresc să se păstreze CURAȚI înaintea lui Dumnezeu… Oameni care se simt bine, se bucură, râd şi îşi trăiesc din plin viaţa în prezenţa lui Dumnezeu. Oameni care au înţeles că Hristos nu este doar un prunc care s-a născut într-o iesle… Oameni care au înţeles că Hristos este Dumnezeu întrupat, Soarele Neprihănirii, Lumina Lumii, Împăratul Împăraţilor şi Domn al Domnilor. Pentru că Domnul Iisus Hristos nu a rămas doar un bebeluş, ci a demonstrat cu toată puterea prin semne şi minuni că este DUMNEZEU FIUL adică o Persoană din Sfânta Treime, de aceeaşi Fiinţă şi de aceeaşi Esenţă cu Dumnezeu Tatăl Ceresc.

CE REPREZINTĂ DOMNUL HRISTOS PENTRU TINE, OMULE?!?

A fost un om bun şi cumsecade? A fost un întemeietor de religie? A fost un învăţător, un cărturar, un intelectual, un filozof?
A fost un personaj istoric? NU CUMVA A FOST MULT MAI MULT DECÂT ATÂT???

OARE CREZI TU ÎN DIVINITATEA DOMNULUI IISUS HRISTOS?!?

Dacă te vei baza numai pe logica omenească şi numai pe raţiune… atunci Domnul Iisus Hristos nu va însemna mare lucru pentru tine…
Vei continua să-I închizi uşa inimii tale… Dar dacă vei primi cu credinţă şi cu bucurie Cuvântul lui Dumnezeu, atunci vei înţelege că PRIN HRISTOS NI S-A DESCHIS CALEA CĂTRE DUMNEZEU!

Domnul Iisus Hristos este SINGURUL MIJLOCITOR între om şi Dumnezeu şi NUMAI PRIN HRISTOS PUTEM FI MÂNTUIŢI nu prin faptele noastre, nu prin banii noştri şi nici prin puterea noastră. Unii spun “Extra Ecclesiam nulla salus”, adică: “În afara Bisericii nu există mântuire” dar în esenţă, mesajul Sfintei Evanghelii este acesta:

“EXTRA CHRISTUM NULLA SALUS!” adică “ÎN AFARA LUI HRISTOS NU EXISTĂ MÂNTUIRE!”

MÂNTUIREA NU VINE PRINTR-O ANUMITĂ BISERICĂ, PRINTR-O ANUMITĂ CONGREGAŢIE SAU PRINTR-O ANUMITĂ ORGANIZAŢIE! MÂNTUIREA VINE NUMAI PRIN HRISTOS !!!

Nu trebuie să rămâi doar cu imaginea unui prunc născut într-o iesle pentru că nu în aceasta constă valoarea şi semnificaţia Naşterii Domnului. Primeşte-L chiar acum pe Hristos ca DOMN şi MÂNTUITOR al sufletului tău! PROFITĂ CĂ EŞTI ÎN VIAŢĂ ŞI ÎNTOARCE-TE CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU! Acceptă Darul nespus de mare şi scump pe care ţi-l face Dumnezeu! Mântuirea nu poate fi obţinută prin ceea ce faci tu. Mântuirea se poate obţine PRIN CREDINŢA SINCERĂ ÎN CEEA CE A FĂCUT DUMNEZEU LA CRUCE PENTRU TINE PRIN JERTFA DOMNULUI IISUS HRISTOS! Vestea bună nu constă doar în faptul că Pruncul Iisus S-a născut într-o iesle! Vestea bună constă în faptul că Hristos a fost trimis pe acest pământ pentru ca tu să fii salvat dacă-L primeşti în inima ta chiar acum! Aceasta este adevărata valoare şi semnificaţie a Naşterii Domnului!

Fie ca Domnul Iisus Hristos să se nască cu adevărat în inima şi în viaţa ta chiar în acest moment pentru că viaţa este foarte scurtă pe acest pământ!
Nu lăsa să treacă şi acest Crăciun pe lângă tine… fără să te întorci la Dumnezeu… fără să-ţi schimbi felul tău deşert de vieţuire de până acum… fără să-ţi pese de Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu.

Pregăteşte-te pentru veşnicie, omule, până nu e prea târziu!

CRĂCIUN FERICIT, ŢIE ŞI CELOR DRAGI AI TĂI!
NAŞTEREA LUI HRISTOS SĂ ÎŢI FIE DE FOLOS!

“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

CLICK PE LINK-TITLUL COLOR DE MAI JOS CA SĂ CITEŞTI DESPRE ORATORIUL MESIA – GEORG FRIEDRICH HANDEL – BISERICA LUTERANĂ – DIRIJOR EMANUEL BĂLĂCEANU – O SUPERBĂ SĂRBĂTOARE A NAŞTERII DOMNULUI IISUS HRISTOS :

https://www.tomthecat.ro/oratoriul-mesia-georg-friedrich-handel-biserica-luterana-dirijor-emanuel-balaceanu-o-superba-sarbatoare-a-nasterii-domnului-iisus-hristos/

http://totalschimbat.ro/2010/12/21/diferenta-dintre-isus-si-mos-craciun-e-mare/

“Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui!”
(Luca 2:14 Biblia Cornilescu)

“Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu şi pe pământ pace, între oameni bunăvoire!”
(Luca 2:14 Biblia Ortodoxă)

PRIVEŞTE ACEST VIDEOCLIP ŞI VEI VEDEA CE A FĂCUT DUMNEZEU PENTRU MINE ŞI PENTRU TINE

https://www.tomthecat.ro/muzica-sarbatoarea-nasterii-domnului/

DECORAŢIUNI CRĂCIUN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!