CARTEA DE OASPEŢI A LUI TOM THE CAT. DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!

DUHUL SFANT DORESTE SA NE CALAUZEASCA

EU SUNT CALEA, ADEVARUL SI VIATA! NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE!

“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine!” (Ioan 14:6)

PRIMEŞTE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ÎN INIMA TA!
AICI GĂSEŞTI PREDICI PE CARE MERITĂ SĂ LE ASCULŢI!

DACĂ DOREŞTI SĂ MĂ SALUŢI SAU SĂ-ŢI EXPRIMI VREUN GÂND ÎN CARTEA MEA DE OASPEŢI DERULEAZĂ ACEASTĂ PAGINĂ WEB (CU AJUTORUL ROTIŢEI SCROLL DIN MOUSE) ŞI ÎN PARTEA DE JOS VEI GĂSI RUBRICA “Leave a Reply!”

FII BINECUVÂNTAT! FII BINECUVÂNTATĂ!

CLICK AICI DACĂ VREI SĂ CITEŞTI ON-LINE O CARTE FOARTE UTILĂ PENTRU ADOLESCENŢI ŞI TINERI “AM IUBIT O FATĂ”

CLICK AICI DACĂ VREI SĂ CITEŞTI ON-LINE O CARTE FOARTE BUNĂ “CREŞTINISM PUR ŞI SIMPLU” de C.S. LEWIS

CLICK AICI DACĂ VREI SĂ VEZI SECVENŢE DIN FILMUL “MARTIN LUTHER” – O PRODUCŢIE 2003

VĂ INVIT SĂ URMĂRIŢI CU ATENŢIE CELE CINCI PĂRŢI ALE UNUI FILM DOCUMENTAR EXCELENT NUMIT “UN LUTHER AL ROMÂNIEI”

BINELE ŞI RĂUL – LEGEA NATURII UMANE

36 thoughts on “CARTEA DE OASPEŢI A LUI TOM THE CAT. DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!”

 • Visele de azi să devină realitate, speranţele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, credinţa, gândul bun şi bucuria să te însoţească mereu!

  La mulţi ani!

  • Îţi mulţumesc din toată inima pentru gândurile tale bune şi doresc ca bunul Dumnezeu să te binecuvânteze cu o inimă deschisă pentru Cuvântul Său cel Sfânt iar Anul 2010 să fie anul întâlnirii tale personale cu Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos!

   LA MULŢI ANI!

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi!
   Cel mai frumos cadou pe care pot să ţi-l fac este SFÂNTA SCRIPTURĂ – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU (vezi linkul de mai jos):

   https://www.tomthecat.ro/biblia-cuvantul-sfant-al-lui-dumnezeu/

 • Bună dimineaţa! Nu ştiu dacă aici trebuie să-ţi răspund la mesaje sau să fac un comentariu, dar chiar şi după indicaţiile pe care mi le-ai dat (să dau COPY pe comentariul meu ca să ajungă la tine) nu mă descurc. Am încercat şi în fereastra deschisă pe commentul meu, nu apare COPY. Poate că ai să râzi de mine, dar eu nu cunosc lb. engleză şi nici la calculator nu mă pricep prea bine să lucrez. De aceea, eu am setat calculatorul în lb. română (dar mai scrie şi în engleză) şi cu toate astea nu prea mă descurc. Dar încet, încet, încep să mai cunosc câte ceva, dar nici timp nu prea am să stau în faţa calculatorului. Mereu se iveşte câte ceva care mă ţine departe de pc. Dacă trebuie să scriu în altă parte, te rog să-mi spui şi unde anume.

  În ciuda ploii care nu mai conteneşte, îţi doresc o zi plăcută cu bucurii şi succese!

  • E perfect, te-ai descurcat EXCELENT şi te felicit. Eu acum trebuie să ies urgent pe uşă dar tu poţi să te duci pe orice articol scris şi publicat de mine aici pe blogul meu principal şi să postezi câte un comment acolo unde crezi de cuviinţă. Nu uita că în subsolul fiecărei pagini web (de pe acest blog) există rubrica LEAVE A REPLY unde poţi să scrii mesajul (commentul) tău după care dai click stânga pe “butonul” SUBMIT COMMENT. Dacă ai nelămuriri tehnice, nu-ţi face probleme, eu sunt alături de tine. Te voi învăţa nişte mici artificii tehnice ca să-ţi fie mult mai uşor. Acum trebuie să te las dar EŞTI BINEVENITĂ şi te mai aştept cu drag. Sper ca pe acest site să găseşti lucruri UTILE PENTRU SUFLETUL TĂU!

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi!

 • Felicitări pentru acest site! Este o adevărată operă de artă care vorbeşte despre un suflet ales, pus de o parte pentru El. Te-ai gândit vreodată să faci un site social de genul Netlog-ului pentru tinerii care îşi caută fericirea acolo unde nu este de găsit?!?

  Un weekend minunat!

  • BINE AI VENIT dragă Tilly! Îmi cer mii de scuze că răspund atât de greu, sunt foarte prins şi nu prea reuşesc să răspund în timp util!
   Îţi mulţumesc mult pentru aprecierile deosebite pe care le ai pentru blogul meu şi chiar te rog să mijloceşti în rugăciune pentru mine înaintea lui Dumnezeu. Nu aş vrea să intru în detalii, dar îţi spun cu toată sinceritatea că am o situaţie familială foarte grea şi complicată. Nici eu nu ştiu cum de pot să mă mai ocup de acest blog pentru că lucrez în nişte condiţii necorespunzătoare şi am nişte probleme care mă apasă foarte greu (tocmai de aceea ţi-am răspuns atât de târziu). Eu primesc zilnic vreo 50…70 e-mail-uri şi abia apuc să le verific şi să le răspund, celor care mi se adresează pe această cale. Nu cred că aş avea timp să mai fac prea multe lucruri pentru că abia le fac şi pe astea!

   Îţi doresc şi ţie un week-end binecuvântat, în prezenţa lui Dumnezeu!
   Te mai aştept cu drag!

 • Felicitări!!!!!!! Am intrat întâmplător şi mi-a umplut sufletul de bucurie, mulţumesc! O să încep o săptămână minunată datorită acestui site!

  • FII BINEVENITĂ dragă Carmen! Nu este o simplă întâmplare că ai găsit blogul meu, ci aşa a vrut Dumnezeu şi aşa a fost voia Sa cea sfântă şi desăvârşită! Nimic din ceea ce ni se întâmplă nu se datorează hazardului sau simplei coincidenţe.

   Te invit să mai poposeşti pe paginile mele web unde sper să găseşti multe lucruri care să te ajute să te întorci la Dumnezeu prin intermediul Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos! M-aş bucura tare mult ca într-o bună zi, să ne întâlnim în Rai. Cel care îţi poate aduce o săptămână minunată este numai Duhul Sfânt care poate lucra în inima şi în viaţa ta atunci când te apropii de Cuvântul lui Dumnezeu cu o inimă sinceră şi curată. Prin blogul meu doresc ca românii să poată fi atinşi de Cuvântul Sfânt al Domnului!

   Fii binecuvântată împreună cu toţi cei dragi ai tăi!

 • Bună! Ţi-am făcut o scurtă vizită!
  N-am avut timp să stau prea mult, promit să revin!
  O SEARĂ CU PACE ŞI LINIŞTE! DOAMNE AJUTĂ!

 • Frumos! Fiţi binecuvântat pentru tot ce scrieţi, postaţi, pentru toate lucrurile frumoase de aici!
  Domnul să vă răsplătească!

  • BINE AI VENIT dragă Amalia pe blogul meu!
   Îţi mulţumesc că ai avut bunătatea să mă vizitezi şi te mai aştept cu drag! Mulţumim lui Dumnezeu pentru toate darurile Sale!

   Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui!

 • Fiecare dintre noi are „luptele” lui. Apreciez, în general, oamenii cu iniţiativă, oricare ar fi ea, care ştiu să lupte pentru ideile în care cred!

  • Monnario, mai bine creştin decât ateist/satanist, eşti de acord cu mine?!? Apelez la inteligenţa şi la raţiunea ta şi te rog să pui în balanţă cele două opţiuni…

   Ce-o să faci acum? O să-mi dai citate şi din Voltaire, Sartre, Freud, Cioran, etc?!? Forget it, man!

 • Bună! Am aruncat un ochi pe aici, într-adevăr, nu am citit suficient de multe postări, dar nu am găsit nicio opţiune de “CONTACT”. Cum aş putea să iau legătura cu tine prin e-mail? Adică… adresa mea de e-mail de aici e validă, dacă vei considera de cuviinţă că putem stabili un dialog, chiar te rog să dai un semn.

  • Bună, Cristina! Voi încerca odată să te contactez ca să-mi spui ce crezi dar acum mai am de verficat/moderat/aprobat/respins încă 78 de comment-uri şi nu aş vrea să stea după mine prea mult vizitatorii blogului meu pe care trebuie să-i respect. Şi-aşa mi-e foarte greu să le răspund tuturor, pentru că eu sunt UNUL SINGUR iar ei sunt sute de oameni. Nu pot le să dau orice fel de răspuns, fiecare ridică o anumită problemă importantă sau interesantă în felul ei şi necesită un răspuns CORECT din partea mea. Acest lucru cere TIMP iar eu mai am şi alte activităţi care nu suportă amânare. Oricum am încercat ca zilele astea să acord mai mult timp pentru blogul meu dar chiar şi aşa nu prea reuşesc să fac faţă, mai ales că sunt şi unii care abuzează şi îmi trimit tot felul de lucruri care n-au legătură cu articolul, etc. Nu mai spun că unii îmi scriu câte un comment KILOMETRIC care necesită nu numai timp suficient să-l lecturez dar mai necesită şi un răspuns care nu poate fi decât complex. Ori asta cere iarăşi TIMP din păcate. Te rog să mă înţelegi şi să ai răbdare.

   O Duminică plăcută!

  • @ CC

   Am instalat un banner CONTACT ME în partea de sus a coloanei laterale drepte (sidebar). Click pe acel banner sau click pe acest link (este acelaşi lucru):

   http://www.emailmeform.com/builder/form/A8cy1e57B3Jn67ILd5w12M

   În concluzie, am ţinut cont de sugestia ta şi îţi mulţumesc.
   Fii binecuvântată de Dumnezeu! 🙂

   UPDATE 03.09.2021

   Informațiile de mai sus erau valabile pentru vechiul meu blog construit pe platforma open source wordpress.com unde eram destul de limitat din punct de vedere tehnic. La ora actuală, pe acest blog modernizat și performant, am un buton CONTACT instalat chiar în partea dreaptă a menu toolbar (bara de meniuri) situată în partea de sus (chiar sub titlul site-ului, deasupra bannerului site-ului). Click pe CONTACT ca să puteți lua legătura cu mine dacă doriți să-mi comunicați un lucru important sau să-mi puneți o întrebare serioasă. De asemenea, am instalat și un buton de CHAT/FACEBOOK MESSENGER prin care puteți să mă contactați dacă aveți cont de Facebook. Singura problemă rămâne timpul meu extrem de limitat și de comprimat. Vă rog să mă contactați doar dacă este neapărat necesar.

   Dacă doriți să postați un cuvânt de apreciere sau de încurajare, puteți să intrați în CARTEA DE OASPEȚI pentru a lăsa acolo un gând bun și frumos pentru bloggerul evanghelic Tom the Cat.

   Fiți binecuvântați de Dumnezeu! 😉

 • Marius, să dea bunul Dumnezeu ca această sărmană fetiţă IOANA MIRUNA ENACHE să se vindece şi mai mult decât atât, să se apropie cu toată fiinţa ei de Dumnezeu prin intermediul singurului Mijlocitor, Domnul şi Mântuitorul Iisus Hristos!

  Este foarte important ca un om să fie sănătos dar mult mai important decât atât este să-şi predea inima şi viaţa Aceluia care a murit la cruce! Mântuirea e mai importantă decât viaţa aceasta trecătoare… Veşnicia este mai presus decât existenţa efemeră… Domnul să se îndure de un suflețel chinuit!

 • Am descoperit ceea ce căutam, Dumnezeu ne poartă pe braţe, puţin câte puţin descoperim că putem face raiul pe pământ (cred că nu m-am exprimat greşit, sunt nouă în ale internetului iar ceea ce am descoperit pe acest blog mă fascinează şi mă încântă)

  Mulţumesc că existaţi, DOAMNE AJUTĂ!

  • Corina, eu îţi mulţumesc din toată inima pentru frumoasele tale cuvinte izvorâte dintr-o inimă caldă, plină de bunătate. Datorită unor oameni ca tine, mă simt încurajat şi doresc să slujesc Domnului şi de-acum înainte prin acest blog (mă bucur că te fascinează şi te încântă… asta înseamnă că munca şi slujirea mea nu sunt zadarnice, iar acest blog este util pentru sufletul tău şi al multora).

   Fie ca Duhul Sfânt să-ţi inunde inima cu multă bucurie şi pace cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului care se apropie cu paşi repezi! Fii binecuvântată de Dumnezeu!

 • Tipăriţi

  Întoarcerea (Fiului risipitor) Autor: Costache Ioanid
  Album: Taine Categorie: Diverse

  Un cer fierbinte, fără de culoare,
  îmbrăţişa pustiul ars de soare.
  Cu chip aprins, cu haine zdrenţuite,
  prin spinii frânţi de vânt şi de copite,
  prin nori de praf, prin mirosul de cloacă,
  goneau porcarii slujba să şi-o facă.

  Dar dintre toţi, mai copleşit de chin
  era un tânăr, un sărman străin.
  Plecat de la părinţi cu-averea-n brâu,
  el o pierduse-n cârciumi şi-n desfrâu,
  o risipise pungă după pungă,
  crezând că mii de ani or să-i ajungă.
  Şi-acum, în zdrenţe, muribund aproape,
  el nu avea pe nimeni ca să-l scape!
  Doar marea cu împărăţia-i sumbră
  de taină, de tăcere şi de umbră…

  În zare, pe sub crengi d-eucalipt,
  venea o caravană din Egipt.
  Un negustor bătrân rămas de rânduri,
  mergea lângă cămila lui, pe gânduri.
  Porcarul îl privea. Şi, dintr-o dată,
  porni spre el prin arşiţa turbată.
  “Ai milă, domnul meu! Un strop de apă!
  Sunt istovit şi nimeni nu mă scapă.
  Poate şi dumneata ai un fecior…”
  Şi se opri bătrânul negustor.

  Iar tânărul cu ruptele-i veşminte
  se prăbuşi în pulberea fierbinte.
  Bătrânul scoase dintr-un snop de stuf,
  într-o carafă, apă din burduf.
  Apoi veni, se-aplecă-n ţărână…
  să-ntoarcă pe flăcău în sus cu-o mână…
  Îl răsuci… dar el părea ca mort.
  Privi bătrânul straniul său port:
  un strai de zdrenţe care altădată
  fusese o mantie bogată;
  pe umeri, după semne ce nu mint,
  purtase lanţ de aur sau argint.

  Iar faţa lui… Dar cum? E cu putinţă?
  C-un freamăt în întreaga lui fiinţă,
  bătrânul se uită, crezând că-i vis.
  Iar ochii celui tânăr s-au deschis.
  – De necrezut! Pe Dumnezeul viu!
  Văd bine? Ori visez… Dar eu te ştiu!
  Nu! Nu mă-nşeală ochiul meu bătrân!
  Tu eşti un fiu al marelui stăpân
  din plaiul cel înalt… Stăpân puternic
  şi înţelept, cum eu, sărman nemernic,
  n-am cunoscut pe nimeni niciodată.
  Şi când sub soare ai cui spune tată,
  şi când e fără seamăn tatăl tău,
  de ce să fii cu viaţa ta călău?
  De-ai şti cum te doreşte! Cum îl doare!
  De ce să mori, când poţi să-ţi ceri iertare?
  Să pribegeşti cu turmele de porci,
  când poţi în fericire să te-ntorci?
  Dar hai! Dă-mi braţul! Tatăl tău te-aşteaptă.
  Ascultă-mi dar povaţa înţeleaptă.
  Ridică-te şi hai cu mine!

  – Nu! Sări flăcăul brusc şi dispăru
  printre tufişuri, dicolo de turmă,
  “Întoarce-te!” mai auzi din urmă.
  “Întoarce-te, cât nu e prea târziu!”
  Şi glasul tot mai răsuna-n pustiu,
  când undeva, ca o ciudată veste,
  se auzi noianul printre creste…
  acea împărăţie veşnic sumbră
  de taină, de uitare şi de umbră…
  Porcarul, alungit printre şopârle,
  Privea cum valul spumegat se-azvârle,
  lovind mereu în lespezi de jăratic,
  neostenit, clocotitor, sălbatic,
  ca-n ziduri de cetăţi o catapultă.

  Acum, cu pleoape-nchise, el ascultă.
  În freamătul ciudat ca un descântec
  se desluşeşte-un hohot şi un cântec
  ce-l cântă-n joc de spume vârcolacii:
  “Nici roşcove nu ai… cum au godacii!
  Aruncă-te!… aici avem de toate!…”
  Şi râd şi cântă apele-nspumate…
  dar parcă iar aude pe bătrân…
  “Tu eşti un fiu al marelui stăpân…”
  E poate vântul. Dar din nou, deodată…
  “Şi când sub soare ai cui spune tată…”
  Zadarnic. Am căzut prea mult, prea rău.
  “Şi când e fără seamăn tatăl tău…”
  Zadarnic. Se târî către vâltoare.
  “De ce să mori când poţi găsi iertare?”
  Zadarnic… Sunt pierdut… aici rămân…
  “Tu eşti un fiu al marelui stăpân…
  Privi în jos. Şi-n mintea lui nătângă,
  se-nfioră şi începu să plângă.
  “Tu eşti un fiu…” Zadarnice cuvinte!
  Mai pot eu spune cuiva părinte?
  “Puternic… înălţat… şi înţelept…”
  Pe cel-lalt frate-l ţine-acum la piept.
  În jurul său ispravnici şi argaţi
  slujesc cu drag şi-adorm îndestulaţi…

  Se ridică pe stânci pe neaşteptate.
  “Aruncă-te! Aici avem de toate!”
  Privi spre cer şi auzi deodată
  un hohot depărtat de plâns… Şi iată,
  simţi în piept o undă ne-nţeleasă
  şi izbucni: Mă-torc la el acasă!…
  Mă duc să-i spun de-o-parte-ntr-un ungher,
  că am greşit faţă de el, faţă de cer,
  c-am fost nebun, nesocotit, neghiob.
  Şi… am să-l rog să mă primească rob!…

  Pe drumul dintre lanuri şi livezi
  printre câmpii cu turme şi cirezi,
  sub zări de cristaline transparenţe
  venea plângând un tinerel în zdrenţe.
  Venea privind în jurul său mirat
  că toate le-a ştiut şi le-a uitat…
  Cărări şi plaiuri… margini de zăvoi…
  i se păreau acum atât de noi.
  Măslini şi rodii… gata să-nflorească…
  Şi sus… acolo… casa părintească…
  Şi inima începe-acum să-i bată…
  Dar uite, drept în faţa lui de-odată,
  aleargă… tata… către el aleargă…
  Ah, pieptul parcă-i gata să se spargă…
  “Copilul meu!” Şi s-au cuprins acum.
  S-au sărutat şi-au plâns acolo-n drum.

  – Sunt vinovat… faţă de Cer… faţă de tine!
  – Aduceţi iute haina cu rubine!
  – Să-ţi fiu copil acum nu se mai poate…
  – Puneţi-i un inel cu nestemate!
  – Chiar să fiu sluga ta e-un har prea mare!
  – Tăiaţi viţelul cel de sărbătoare!
  – Primeşte-mă ca rob de-acum ‘nainte!
  – Aduceţi cea mai bună-ncălţăminte!
  – Cum, tată, pot să cred că m-ai iertat?…
  – Ai fost pierdut şi iarăşi te-ai aflat!…

  *

  Prietene, aleargă-n zări! Aleargă!
  Sunt multe bucurii în lumea largă!
  Dar când le guşti pe toate, rând pe rând,
  rămâi mai însetat şi mai flămând.
  Ferice de acel ce-n ceasul greu
  îşi aminteşte că există Dumnezeu!
  Şi mai ferice de acela ce, deodată,
  a înţeles că Dumnezeu e Tată!…

  • Geri, sper că ai găsit pe blogul meu câteva lucruri utile pentru sufletul tău şi vei mai poposi şi altădată pe aceste pagini web.

   Îţi doresc un An Nou binecuvântat şi fericit!

 • Părintele Arsenie Papacioc:
  „Este o mare greşeală atunci când certăm pe unul sau pe altul!”
  „Nu este niciodată nimeni degeaba lângă tine.”

  Părintele Arsenie Papacioc (1914-2011)
  Milostenia nu este numai să dai din traistă. Milostenie este că accepţi pe un om să stea lângă tine, fără să îl alungi în gând. Ai un coleg care are un necaz, trebuie să ştii să-i faci o mângâiere, să-i descreţeşti fruntea. La săraci poţi să faci o rugăciune scurtă: „Doamne, miluieşte-l!”, dacă nu poţi să-i dai, că eşti în tramvai şi el este pe trotuar. Întrebarea se pune, cum ne este inima noastră în legătură cu suferinţa din jur? Cel mai mare lucru de care vom fi întrebaţi la Judecata de apoi este: „De ce nu am dat mai multă atenţie semenilor noştri?”
  Nu este niciodată nimeni degeaba lângă tine. El este cu ştiinţa lui Dumnezeu, ca tu să-l ajuţi sau să te foloseşti. Te foloseşti, că poate are o putere de duh mai mare. Sau îl ajuţi tu, în sensul de a-l suporta. Este o mare greşeală atunci când certăm pe unul sau pe altul! Îl rabdă Dumnezeu şi pe acela şi de aceea l-a pus în calea ta, ca să-l rabzi şi tu şi să te încununezi!
  Dumnezeu nu ne ţine că suntem noi foarte vrednici. Ne ţine că este foarte milostiv El.
  (Extras din „Ne vorbeşte Părintele Arsenie” (vol 3), ediţie îngrijită de arhim. Ioanichie Bălan, Editura Episcopiei Romanului, 1998, pp. 8-9)

  Dacă considerați că poate fi de folos acest cuvânt, puteți să-l publicați.

  • Silvia, îți mulțumesc pentru materialul prețios pe care mi l-ai trimis dar vezi că aici te afli în Guest Book adică în Cartea de Oaspeți a blogului meu… Fără să vrei, în ciuda intențiilor tale bune, ai postat un fel de ”off-topic” adică un material care nu prea se pretează la Cartea de Oaspeți.

   Îți doresc o primăvară binecuvântată de Dumnezeu! 🙂

  • Otniela, apreciez foarte mult că ai avut bunătatea și mi-ai făcut onoarea de a poposi câteva clipe pe paginile web ale blogului meu! Se cuvine să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, pentru că a îngăduit ca acest modest blog să împlinească aproape patru ani de existență, pentru faptul că Domnul m-a ajutat să pot continua în ciuda unor greutăți mari pe care le am (roagă-te pentru mine și pentru soția mea).

   ”Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte și pace pe pământ între oamenii plăcuți Lui!” (Luca 2:14)

   Domnul să te binecuvânteze și să te călăuzească în tot ceea ce faci pentru slava Numelui Său Cel Sfânt!

   Slăvit să fie Yeshua HaMashiach!

   Shalom!

 • Bună seara!

  În prezent sunt ortodox, aş dori să devin protestant.
  Tot ce-am citit aici, pe blogul acesta, le ştiam şi mi-au adeverit nişte probleme în legătură cu lumea ortodoxiei. Dar nu găsesc o cale de comunicare cu cineva care să mă îndrume. Într-adevăr la B.E.R. nu m-aş fi înscris (vezi articolele postate de Dvs. aici pe blog). Dar unde? Sincer mi-ar fi plăcut o Biserică Protestantă (Evanghelică, Luterană sau Calvină). Dar aici în Bucureşti?

  Vă rog să mă ajutaţi.

  • Domnule Cosmin,

   În primul rând, vă spun din toată inima BINE AŢI VENIT pe modestul meu blog unde sper să găsiţi lucruri utile pentru sufletul dvs!

   Aş dori să stau de vorbă cu dvs în mod privat, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi încerca să vă contactez ca să lămurim câteva aspecte importante cu privire la adevărata viaţă de credinţă, aceea bazată pe litera şi spiritul Evangheliei.

   A fi ortodox nu înseamnă neapărat să faci parte din Biserica Ortodoxă Română (aşa cum susţin unii, sus şi tare), ci poţi fi ORTODOX (UN DREPTCREDINCIOS, UN BUN CREŞTIN) şi în calitate de baptist, creştin după Evanghelie, etc, important este să-ţi iei crucea în spate şi să-L urmezi toată viața pe Domnul nostru Iisus Hristos.

   Adevărata credinţă NU ARE NUME ŞI NU SE REFERĂ LA UN ANUMIT CULT CREŞTIN ci este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd (vezi Evrei 11:1).
   Din nefericire, oamenii cred că a aparţine de cultul X sau a adera la cultul Y determină în mod automat mântuirea, când de fapt, credinţa adevărată înseamnă SĂ-L AI PE HRISTOS în inima şi în viaţa ta, să trăieşti în ascultare şi supunere faţă de Dumnezeu, să umbli în neprihănire.

   Este totuşi foarte important ca dvs să vă apropiaţi de o Biserică creştină noutestamentală, o Biserică vie în care se predică învăţătura simplă şi curată a Cuvântului lui Dumnezeu şi nu “alte lucruri”, respectiv învăţături care n-au nicio legătură cu Biblia (pupături de moaşte, icoane, statuete, cultul morţilor, etc), învăţături care nu reprezintă altceva decât “alte evanghelii”…

   Vă recomand cu căldură să căutaţi o Biserică Baptistă sau o Biserică Creştină după Evanghelie unde puteţi să vă apropiaţi de Domnul Iisus Hristos, puteţi să cunoaşteţi fraţi şi surori, puteţi să creşteţi în credinţă, în cunoştinţă şi în sfinţenie, ascultând şi împlinind Cuvântul Sfânt.

   Vă mai recomand să începeţi să citiţi online cartea CREDINŢA ADEVĂRATĂ de Iosif Ţon, unde sunt foarte bine explicate toate aspectele, nu rataţi această carte absolut minunată! Nu ştiu exact spre ce religie s-a orientat în ultimii ani pastorul Iosif Ţon (dânsul este un om în vârstă înaintată), dar ştiu că această carte scrisă de dânsul înainte de 1989, este o lucrare de referinţă care trebuie citită de toţi românii:

   https://www.tomthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

   Vă mai aştept cu drag pe blogul meu!
   Fiţi binecuvântat de Dumnezeu! 🙂

  • Domnule Cosmin,

   Ați citit online cartea CREDINȚA ADEVĂRATĂ de Iosif Țon, așa cum v-am recomandat? Ați găsit o Biserică evanghelică în care se observă prezența Domnului nostru Iisus Hristos și călăuzirea Sfântului Duh?!?

   Vă rog să mă țineți la curent ca să știu dacă L-ați găsit pe Domnul și dacă ați primit Cuvântul Sfânt.

   Fiți binecuvântat de Dumnezeu în căutarea dvs sinceră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow