POSTURI DE RADIO ONLINE

POSTURILE DE RADIO DE MAI JOS POT FI ASCULTATE DOAR PE CALCULATOR SAU LAPTOP (SISTEM DE OPERARE WINDOWS 10) DAR ÎN PARTEA DE JOS A ACESTEI PAGINI WEB PUTEȚI SĂ ASCULTAȚI POSTURI DE RADIO INCLUSIV PE TABLETĂ SAU SMARTPHONE (SISTEM DE OPERARE ANDROID). ACEASTĂ PAGINĂ WEB VA FI COMPLET ÎMBUNĂTĂȚITĂ ȘI ACTUALIZATĂ! TOTUL ESTE ÎN FUNCȚIE DE TIMP…

ASCULTĂ RADIO VOCEA SPERANTEIASCULTĂ RADIO TRINITASASCULTĂ RADIO ANTENA SATELORASCULTĂ RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢIASCULTĂ RADIO ROMÂNIA INTERNAŢIONAL 2ASCULTĂ RADIO ROMÂNIAASCULTĂ RADIO IAŞIASCULTĂ BTV RADIO BULGARIA
ASCULTĂ RADIO ROMANIA MUZICALASCULTĂ RADIO ROMANIA CULTURALASCULTĂ RADIO VIBE FM - MUZICA DE DRAGOSTEASCULTĂ RADIO ROMANIA CLUJASCULTĂ RADIO EUROPA FM

* Notă : Posturile de radio online de bună calitate (adică cele care au un bit rate mai mare de 64 Kbps) necesită o conexiune Internet de mare viteză. Cei care folosesc Internet Wireless Mobile (USB stick-modem care îţi permite să ai acces la Internet oriunde te-ai afla cu excepţia zonelor în care nu există semnal) vor auzi cu întreruperi (intermitenţe) posturile de radio cu bit rate de 128 Kbps !!!

Am avut o surpriză plăcută să observ că mai există şi posturi de radio deosebite pe teritoriul României. Mă refer la acele posturi de radio care îndeplinesc din start câteva criterii absolut obligatorii pentru a putea fi promovate cum se cuvine pe blogul meu. Pentru celelalte posturi de radio a căror politică nu se încadrează în vederile mele, îmi pare foarte rău şi îmi rezerv dreptul să fac abstracţie de acestea.

Am şi eu câteva pretenţii la posturile de radio româneşti şi nu cred că cer prea mult pentru că este vorba de nişte elemente absolut normale şi de bun simţ. Nu le cer să-mi instaleze bannerul în sidebar-ul de pe site-urile lor şi nu le cer să-mi adauge linkul paginii Home în blogroll. Bineînţeles, nu mă supăr deloc dacă webmasterii site-urilor posturilor de radio doresc să promoveze blogul meu dar nu este obligatoriu să o facă. În schimb, iată ce condiţii trebuie să îndeplinească posturile de radio pentru a putea fi promovate pe blogul meu:

1) Să nu le trăznească prin cap să difuzeze manele sau alte mizerii din astea.

2) Să nu difuzeze muzică gen “Bug-Mafia”, “muzică de cartier” pentru “băieţi deştepţi” care au ca temă principală faptul că lumea e împărţită în “fraieri” şi “şmecheri” şi alte asemenea “teme” care pe mine nu mă interesează.

3) Să fie posturi de radio care să aibă un impact pozitiv asupra românilor, în ceea ce priveşte educaţia, cultura generală, bunele maniere, bunul simţ, respectul faţă de adevăratele puncte de reper. Să promoveze adevăratele valori, contracarând pe toate căile, fenomenele de degradare valorică, de ferentarizare, manelizare şi mitocanizare a României.

4) Prin toate emisiunile pe care le difuzează, posturile de radio trebuie să urmărească scoaterea poporului român din mocirla în care se bălăceşte de peste 20 de ani încoace. Orice piesă muzicală, orice emisiune, orice reportaj, trebuie să-i ajute pe români să se apropie mai mult de Dumnezeu, să înveţe să se comporte şi să trăiască într-un mod civilizat, nu aşa cum se întâmplă la ora actuală în “mâncătoria” numită România.

Cred că am pus nişte condiţii care pot fi uşor îndeplinite de către toată lumea.

Vă doresc o audiţie on-line plăcută, dragi români!

VĂ ROG PE TOŢI VIZITATORII MEI SĂ ÎMI SPUNEŢI DACĂ VREUNUL DINTRE POSTURILE DE RADIO PROMOVATE DE MINE, DIFUZEAZĂ MANELE, MUZICĂ PROASTĂ SAU EMISIUNI CARE AU UN CARACTER DEGRADANT / IMORAL ŞI VOI ŢINE CONT DE SUGESTIILE VOASTRE, ADICĂ VOI ELIMINA RAPID ACELE POSTURI DE RADIO DE PE BLOGUL MEU!

FIŢI BINECUVÂNTAŢI DE DUMNEZEU!

ACESTE POSTURI DE RADIO POT FI ASCULTATE DOAR PRINTR-UN SIMPLU CLICK PE BANNER (CALITATEA AUDIŢIEI E MAI SCĂZUTĂ DAR SUNT RECOMANDATE CELOR CARE NU PREA SE PRICEP)

Notă: Cei care folosesc un USB stick-modem (Internet Wireless Mobile) vor trebui să aibă răbdare, deschiderea următoarelor posturi de radio online se va face mai greu (după circa 1 minut) iar unele posturi nu se vor deschide deloc

RADIO VOCEA EVANGHELIEI BUCURESTI

RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU

ASCULTĂ RADIO VOCEA EVANGHELIEI TIMISOARA

ASCULTĂ RADIO VOCEA EVANGHELIEI CLUJ

ASCULTĂ RADIO VOCEA EVANGHELIEI SUCEAVA

ASCULTĂ RADIO 9FM - O VIATA NOUA PENTRU ROMANII SI SARBII DIN DEFILEUL DUNARII ZONA MOLDOVA NOUA

ASCULTĂ RADIO VOCEA EVANGHELIEI - ORADEA

ASCULTĂ RADIO WORD OF TRUTH - MUZICA INSTRUMENTALA CRESTINA

ASCULTĂ RADIO WORD OF TRUTH

ASCULTĂ RADIO VIBE FM - MUZICA DE DRAGOSTE

ASCULTĂ RADIO PARIS ÎN LIMBA ROMÂNĂ

ASCULTĂ RADIO MAGIC FMASCULTĂ RADIO RFI ROMANIA

ASCULTĂ RADIO VESTEA BUNA

ASCULTĂ RADIO SAMARITEANUL

ASCULTĂ TRANS WORLD RADIO ROMANIA - ITINERAR BIBLIC (AUDIO)

ASCULTĂ RADIO VOCEA SPERANŢEI BUCURESTI

ASCULTĂ RADIO OASTEA DOMNULUI

ASCULTĂ RADIO BUCUREŞTI

ASCULTĂ RADIO ROMANTIC

ASCULTĂ RADIO CONSTANŢA

ASCULTĂ RADIO ITSY BITSY

ASCULTĂ RADIO M2 LOVE PARIS

ASCULTĂ RADIO EUROPA LIBERĂ - REPUBLICA MOLDOVA

ASCULTĂ RTL RADIO LUXEMBURG

ASCULTĂ RADIO COUNTRY USA

ASCULTĂ RADIO ORF 1 AUSTRIA

ASCULTĂ RADIO ORF VIENA

ASCULTĂ RADIO K-LOVE

ASCULTĂ RADIO LONDRA BBC WORLD SERVICE

ASCULTĂ RADIO ROMÂNIA CULTURAL

ASCULTĂ RADIO ROMÂNIA MUZICAL

ASCULTĂ RADIO PRODIASPORA

ASCULTĂ RADIO DIASPORA ONLINE

ASCULTĂ RAI DUE - ITALIA

ASCULTĂ RADIO ARTHIS - BRUXELLESASCULTĂ RADIO 1FM CLASIC OPERAASCULTĂ RADIO ARMONIA - IAŞIASCULTĂ RADIO EUROPA FM

ASCULTĂ RADIO RFI IN LIMBA ENGLEZAASCULTĂ RADIO CLASSICAL 102

ASCULTĂ RADIO SUISSE CLASSIC

ASCULTĂ DARIK RADIO BULGARIA

RADIO SENTIMENTAL

https://www.tomthecat.ro/posturi-de-televiziune-online/

55 thoughts on “POSTURI DE RADIO ONLINE”

 • Am şi yo un radio care îl difuzez doar online şi orikum nu pun manele… doar muzică hause… sau de club 😀

  • Din păcate, am ascultat postul tău de radio on-line şi NU mi-a plăcut faptul că am auzit nişte cuvinte foarte murdare (obscene) şi un limbaj infect de cartier care NU se încadrează în cerinţele blogului meu. Sunt convins că vei putea să-ţi promovezi linkul pe alte bloguri (găseşti sigur bloggeri “ortodocşi – creştini de 2000 de ani” care te vor accepta) dar BLOGUL LUI TOM THE CAT ESTE UN BLOG CREŞTIN EVANGHELIC şi are o altă politică (nu ştiu dacă ai observat acest aspect). Asta nu înseamnă că tu nu ai putea să te întorci cu adevărat la Dumnezeu şi să-ţi schimbi radical viaţa şi gusturile muzicale. În momentul când se va întâmpla această profundă transformare în viaţa ta, te rog să mă anunţi şi fii convins că te voi promova cu cea mai mare plăcere. Sper că realizezi că nu am cum să accept pe blogul meu O MUZICĂ GOLĂNEASCĂ (sper să nu te superi pe mine, dar cred că înţelegi foarte bine ce vreau să spun, nu e nevoie să intru în detalii) Eu promovez pe blogul meu numai lucrurile de valoare şi-ţi propun şi ţie să devii o valoare într-o lume a non-valorii (uită-te puţin mai jos la bannerul meu care este foarte mare şi foarte lat). Foarte frumos din partea ta că nu difuzezi manele… dar în schimb promovezi limbajul de mahala, vulgar şi obscen şi faci un mare păcat pentru care poţi să fii pedepsit de Dumnezeu dacă nu renunţi! Întoarce-te URGENT la Dumnezeu dacă vrei să nu te scufunzi şi mai rău în mocirla păcatului şi a morţii.
   Până una-alta, te invit cu drag să citeşti un articol scris şi publicat de mine AICI

   BLOGUL LUI TOM THE CAT

 • Hai si tu pe cel mai tare site poti askulta in winamp de aici linkul urmator :
  ……………………………………………..

  • Din păcate, mi-ai trimis un stream care nu funcţionează deloc şi n-am cum să verific acest post de radio. N-am auzit în viaţa mea despre acest post şi nu pot să-l adaug fără să ştiu cu ce se mănâncă. Îți doresc o seară excelentă!

 • Bună ziua ! Aş dori şi eu dacă se poate promovarea radioului… ! Avem 2 servere dance : URL……….. şi populară : URL……….. ! O zi bună !

  • Marius, dacă te uitai puţin mai atent mai sus, ai fi văzut care sunt condiţiile care trebuie îndeplinite pentru ca un post de radio să poată fi promovat aici pe blogul meu. Te rog să citeşti chiar acum şi să tragi concluziile care se impun. Din păcate, postul de radio pe care îl propui tu, nu promovează o muzică “dance” sau “populară” aşa cum încerci tu să sugerezi. Am deschis şi eu acel post de radio ca să ascult “superba” muzică “dance” recomandată de tine şi nu am auzit altceva decât manele!!! De unde până unde manelele reprezintă un subgen al muzicii dance sau al muzicii populare autentice româneşti?!? De unde ai mai scos-o şi pe asta???

   Politica blogului meu este foarte clară: nu servim manele pe acest blog! Nu ne interesează “banii şi duşmanii”!

   O zi super!

   • Chiar azi am verificat serverul, mai bine zis, back-up-ul. Nu este absolut nici o manea! Poate pe serverul populară o fi scăpat vreuna, dar pe serverul dance nu este chiar nici una şi am citit cu atenţie regulile şi comentariile care s-au făcut până în momentul de faţă. O zi bună! 😉

    P.S. Nici mie nu-mi plac manelele, de aceea, nu avem un server de manele!

    • Marius, postul de radio pe care mi-l propui pentru promovare, rămâne în atenţia mea (îl voi monitoriza). Eu am auzit foarte bine ceea ce am auzit şi nu a fost doar o singură manea, ci “au scăpat” mai multe. Bineînţeles că acea “muzică” era difuzată pe serverul “populară” dar numai muzică populară nu era aia. Pentru mine, muzica populară este cu totul altceva (ascultă de exemplu Radio România Antena Satelor şi vei vedea la ce mă refer). Mă bucur că nu-ţi plac manelele dar mai rămâne să demonstrezi acest lucru prin interzicerea lor pe postul vostru de radio.

     Îţi mulţumesc că ai citit cu atenţie regulile şi comentariile şi îţi doresc o seară plăcută şi o noapte bună! 🙂

     Îţi dau bannerul Radio România Antena Satelor:

     RADIO ANTENA SATELOR

 • Lista este foarte bună dar de ce nu apare Radio….. pe listă?

  Are cineva interesul să cenzureze muzica folk în România, Festivalul “Om bun” şi “Mişcarea de Rezistenţă” de la FolkYou unde toată floarea muzicii româneşti de calitate este prezentă în fiecare vară?

  În plus ar mai fi: http://www.folkalley.com şi multe posturi cu muzică celtică, etc, dar înţeleg că postarea se referea la radiouri Româneşti în principal… deşi sunt pe listă şi multe radiouri străine.

  • Cătălin, am ţinut cont de sugestia ta de a adăuga şi posturi de radio online care promovează muzica folk de bună calitate.

   Rămân deschis la sugestii dar totodată rămân şi foarte atent la ce fel de posturi de radio îmi sunt propuse pentru aprobare şi promovare pe blogul meu (sper să mă înţelegi). Îţi mulţumesc şi te mai aştept pe blogul meu unde întotdeauna eşti binevenit. Îţi doresc o zi binecuvântată de Dumnezeu!

  • Laura, ţi-am aprobat postul de radio ……. dar voi fi cu ochii pe voi şi voi monitoriza cu atenţie acest post. Sper să nu mă dezamăgiţi şi să n-aud vreodată pe postul vostru manele cu “banii şi duşmanii”, hip-hop sau rap cu “fraierii şi şmecherii” şi alte lucruri din astea care n-au ce căuta pe blogul meu.

   Să-ţi spun sincer, am făcut o excepţie cu tine pentru că mi-a plăcut blogul tău pe care n-am găsit porcării, ci lucruri scrise cu sinceritate şi cu bun simţ. Sper să rămâi la fel! Mult succes!

  • Laura, sunt două probleme despre care aș dori să știu amănunte:

   1. De ce serverul postului vostru de radio a căzut și de ce aveți această instabilitate în funcționare? Îmi pare rău dar deocamdată nu vă mai pot promova din aceste motive. Sper să mă înțelegi și să nu te superi pe mine, puteai măcar să mă anunți că aveți probleme cu serverul, eu nu-mi permit să am disfuncționalități pe această pagină web.

   2. De ce blogul tău personal a fost eliminat de echipa Blogger Abuse Team?!? Ai încălcat cumva politica “Terms of Service”???

   A doua întrebare nu este pusă din curiozitate prostească ci din cauză că și eu sunt blogger și doresc să știu care este CAUZA pentru care Blogger ți-a eliminat blogul blogspot.com???

  • Din păcate (sau mai bine-zis din fericire) nu promovez muzică trance (techno) pe blogul meu. Tu ţi-ai făcut datoria şi ai încercat dar ai făcut o gafă… una monumentală… Ai spus ceva de genul “muzică adevărată şi de calitate”… aici drumurile noastre se despart… Ţine minte cât trăieşti, man! Muzica adevărată şi de calitate ESTE UNA SINGURĂ şi are un nume: MUZICA DE ÎNCHINARE!!! Ori din câte ştiu eu, trancerii nu prea se ocupă cu închinarea…

   UN PAŞTE FERICIT!

 • Salut! Nu am făcut nici o gafă! Mai pune mâna şi ascultă muzică şi apoi poţi să afirmi că muzica trance nu e bună, faţă de alte genuri e muzică supremă, aşa că las-o baltă!

  • Gafa constă în faptul că nu te-ai prins că aici te afli pe un blog creştin evanghelic… Muzica supremă a fost, este şi va fi întotdeauna doar MUZICA DE ÎNCHINARE!!! Ai auzit vreodată de aşa ceva?!? Ştii cu ce se mănâncă??? Dacă intri pe linkul de mai jos, vei vedea despre ce vorbesc. Te asigur că nu se va întâmpla nimic rău cu tine (ba dimpotrivă) dacă vei asculta imnurile superbe de mai jos. Hai să vezi ce înseamnă o muzică supremă! Sper să nu faci un şoc, mai ales dacă zici că eşti trancer…

   https://www.tomthecat.ro/muzica-sarbatoarea-invierii-domnului/

 • încercați și radio … cred că vă va plăcea, corespunde criteriilor și este aproape de sufletul publicului țintă.

  • Da, am observat… un adevărat post de radio care “corespunde criteriilor”… muzică despre “belele”, despre “pervers”, etc. Şi gândeşte-te că n-am ascultat muzica voastră decât 5 minute! Cine ştie ce aş mai fi auzit acolo dacă n-aş fi schimbat imediat pe alt post de radio?!? Nu mai zic de fotografiile cu femei dezbrăcate de pe site-ul vostru. Vrei cumva să promovez aşa ceva pe un blog creştin evanghelic serios?!? Get lost!

 • RADIO ….. please, ascultați RADIO – – – ÎN WINAMP accesând acest link cu muzică de calitate

  • Mihai, ASTA E MUZICĂ DE CALITATE? ÎȚI BAȚI JOC DE MINE?!? Aia e muzică de genul ”așa beu oamenii buni, așa beu și eu și tata!”??????? Sau alt exemplu și mai concludent ”o mai iert a opta oară, toți dușmanii ca să moară!” Sau ”o brunetă te filează, îți explică cu privirea cum ar fi cu ea iubirea” sau ”hai băieți veniți aici, v-așteaptă multe gagici!”

   Tu vrei să promovez tâmpeniile astea aici la mine pe un blog creștin evanghelic? Unde crezi că ai nimerit???

   Get lost, man!

 • Buna seara!

  Nu de mult am deschis un post de radio dupa ce o perioada de un 1 an l-am avut inchis. Este un radio cu bun simt despre muzica pot spune ca este numai muzica populara si ceva bluzuri si as avea o mare rugaminte daca ai putea sa ma ajuti cu promovarea va multumesc cu multi stima si scuze am uitat sa va adresez linkul de ascultare http://……………../listen.pls va multumesc

  • Costică, Costică, asta e muzică pentru suflet? Pentru sufletul bețivilor, vrei să spui?!? Păi tu crezi că eu promovez BĂUTURA și DESTRĂBĂLAREA la mine aici pe un blog creștin evanghelic serios?!? Crezi că vei reuși să mă convingi vreodată că postul tău de radio este ”pentru suflet”?

   P.S. Deja promovez un post de radio care difuzează numai muzică populară, este vorba de Antena Satelor!

   RADIO ANTENA SATELOR

 • Vă mulțumesc, cred că am să le deschid un radio, bețivanilor… poate atunci aș obține o promovare la dvs. Vă mulțumesc și pentru ideea dată. Să auzim de bine și un început de săptămână cât mai plăcut!

 • asculta si uh si nu iti va parea rau ce vei auzi la acest minunat post de radio id dedicatii radio……. dedicatii si preferinte muzicale si xat-ul http://………..php

  multumim din sufletelu nostru

  • Vagabontule, și eu îți mulțumesc din suflețelu meu dar acest post de radio recomandat de tine NU poate fi promovat pe acest blog serios. Se pare că ai ”uitat” că aici te afli pe un blog creștin evanghelic…

   Din fericire, noi și suflețelele noastre nu ne omorâm deloc după ”muzica” promovată de tine. Se pare că avem gusturi diferite dar nu asta ar fi problema, oricum eu îți sugerez să încerci și pe niște bloguri ortodoxe din alea dreptcredincioase ”creștine de 2000 de ani” și sunt sigur că acolo vei avea succes (”credincioșii” ortodocși sunt morți după muzica ta și după postul tău de radio, sunt sigur de acest lucru, n-am nicio îndoială)

   Să-ți dau niște exemple ”interesante”:

   ”mi-e greu fără iubită, mi-e tare greu, mai bine mă predau, nu vreau să-i mai fac rău”
   ”să mă feresc de gardă nu mai vreau, m-am săturat de gardă și de mascați”
   ”mișcă, mișcă, mișcă și dă din buric, mișcă, mișcă, mișcă și dă-mi un pupic”
   ”se mișcă bine, e distrugătoare, nu mai am răbdare, cred că sar pe ea”
   ”mamă cum se mișcă, aduceți-o-n cușcă, se mișcă bine, așa ceva nu vezi decât în clipuri străine”
   ”succesu-i garantat la agățat gagici, viața-i ok să faci tot ce vrei, trăiește zi de zi!”
   ”vreau femei, vreau femei, să danseze-n bikinei!”

   Vrei să spui că asta e muzică pentru suflețelele noastre?!? Tu îți bați joc de mine, omule? Nu știi că aici te afli pe un blog creștin evanghelic??? Get lost, man! Forget it!

 • buna ziua! am un post de radio pe net care transmite numai muzica populara cum as putea sa intru pe acest blog radio se cheama RADIO “X”

  asculta si poate o sa-ti placa!

  • Mihail, am observat și eu că postul de radio pe care vrei să-l promovez pe blogul meu, transmite “numai” muzică populară…
   Am ascultat și eu ca să văd despre ce e vorba, doar-doar poate o să-mi placă, cum zici tu…

   Surpriză! NU MI-A PLĂCUT!

   Hai să-ți dau câteva mostre, ca să te convingi DE CE nu mi-a plăcut această așa zisă “muzică populară”. Una din temele principale de mare “valoare” este CONSUMUL PERMANENT DE BĂUTURI ALCOOLICE, o chestiune foarte actuală și “de mare importanță” pentru poporul român “ortodox creștin de 2000 de ani”…

   Citez din “OPERE ALESE”:

   “Hai la bodegă, ia si tu o cană mică ! Am băut fără măsură, mi se plimbă limba-n gură!
   Mi-a venit poftă să beau și n-am cu cine să beau. Să bem orice vin, că suntem vecini!
   Haide să ne simțim bine, să ne-ncingem și grătarul, să bem și să ne înecăm amarul!
   Să vedem cum stăm cu vinul, astă seară facem plinul, ia mai toarn-un păhărel, să ne-nveselim nițel!
   Poa’ să zică toți ce-or vrea, de pahar nu m-oi lăsa!”

   P.S. Unele melodii “impresionează” prin expresii care conțin numele diavolului (DRĂCUIELI) sau chiar blesteme!!!

   Mai bine pune mâna și citește articolul meu! Cred că ai greșit blogul! Acesta este un blog CREȘTIN evanghelic!!!

   https://www.tomthecat.ro/penticostalul-pocait-si-ortodoxul-nepocait/

 • AŞ DORI SĂ-MI DAŢI UN RĂSPUNS DACĂ POSTUL MEU DE RADIO SE ÎNCADREAZĂ PT A FI PROMOVAT PE SITE…

  MULŢUMESC ANTICIPAT

  • Florin, m-am convins ce fel de muzică aveți…

   Tocmai am ascultat o piesă muzicală care a ieșit imediat în evidență prin textul foarte interesant: “ochii văd, inima cere, dar eu nu mai am putere”

   Cred că îți dai seama că nu pot promova un asemenea “post de radio” aici pe un blog creștin evanghelic serios.

 • Radio Arthis este o aventură la care și dumneavoastră sunteți invitați. Doar împreună o putem trăi, doar împreună putem să ne redescoperim! Radio Arthis este un radio românesc cu sediul în Bruxelles, Belgia, și se adresează românilor de pretutindeni.

  Urmăriți-ne în direct cu cele mai noi știri, reportaje și interviuri din Benelux și din România, în fiecare miercuri și vineri între orele 17:00-19:00 ora Belgiei sau 18:00-20:00 ora României.

  Rămâneți alături de noi pentru a asculta Radio Arthis!
  Mai aproape de noi, mai aproape de România!

 • Bună ziua, mă interesează să știu dacă acest post de radio se încadrează și poate fi promovat!

  Mulțumesc,
  O zi bună !

 • Bună ziua, mă interesează să știu dacă se poate promova și acest radio…

  Mulțumesc frumos,
  O seară bună!

 • Bună seara, aș dori și eu înscrierea acestui radio pe acest blog dacă se poate. Detaliile postului de radio sunt:

  Numele Radioului ………………..
  Adresa Web și Link de Ascultare ………………

  Genul de muzică difuzat : TOATE GENURILE, exclus manele
  Descrierea Postului de radio : Tot ce se aude aici, se numește ………………… online cu muzică bună, non-stop online, muzică dance românească și internațională.

  O muzică pe inima ta!

  Precizez că postul de radio este hostat și emite NON-STOP.
  Bannerul hostului îl găsiți pe website.

  • Salut, Daniel!

   “O muzică pe inima ta”?!? Serios? Te referi la piesa aia gen “lambada” pe care tocmai am ascultat-o acum câteva minute???

   Tocmai aici este problema… Chiar tu cu mâna ta ai scris și ai recunoscut că promovați TOATE GENURILE de muzică pe postul vostru de radio. Mare păcat! Când te gândești că ați ratat la limită promovarea pe blogul meu…

   Îmi pare rău, este imposibil să vă promovez.

   Întrebare: dacă ziua difuzați “lambada”, oare ce piese difuzați noaptea?

   P.S. Nu e nevoie să aud neapărat manele pentru ca să refuz promovarea unui post de radio. E suficient să aud “genuri muzicale” care transmit “mesaje lambada” de desfrânare și curvie fără limite… Aceste MIZERII n-au ce căuta pe un blog creștin evanghelic serios, sper că ești de acord.

 • Am radio pe net si platesc 4 euro/luna eram pe shoutcast ma vedem ca radio dupa as invizibil cred ca cineva ma face… Cum pot sa revin la normal sa ma vad? si sa ma vada toti ascultatori mei?

 • Bună ziua!

  Se pare că în afară de diferențe (nu suntem radio creștin), avem și puncte comune. Încercăm să promovăm muzica bună și valorile adevărate, să oprim decăderea culturală la care suntem martori în acest moment.

  Uneori difuzăm piese gen “lambada”, dar părerea mea este că adevărata depravare o vedem zilnic chiar de la oamenii care ar trebui să slujească ca exemplu. În speranța că vă veți gândi și la promovarea radioului nostru, trimit mai jos adresa stream-ului:

  https://noi-avem-o-porcărie-de-post-de-radio.pls

  • Vasile, îți mulțumesc foarte mult pentru oferta de colaborare dintre blogul meu și postul vostru de radio dar din nefericire (sau mai bine zis, DIN FERICIRE) această colaborare nu poate exista.

   Nu este o tragedie faptul că nu sunteți un post de radio creștin pentru că dacă aveai curiozitatea să te uiți cu atenție pe blogul meu, ai fi observat că promovez (în anumite condiții) INCLUSIV posturi de radio necreștine.

   Problema care m-a deranjat e că tu spui că “avem și puncte comune” (culmea culmilor! care or fi punctele alea comune?!?!?) și chiar insiști că postul vostru de radio încearcă să promoveze “muzica bună și valorile adevărate”, ba chiar vă erijați în apostolii luptei împotriva “decăderii culturale”.

   În încheierea frumoasei tale prezentări, mă atenționezi că “uneori” difuzați și piese gen „lambada” și chiar mă gândesc că poate ai văzut așa ceva și pe blogul meu, mai ales că zici că “avem și puncte comune”…

   “Lambade” nu servesc pe blogul meu și nici nu vreau să aud de mizerii din astea desfrânate care îți plac ție dar îți ofer un cadou muzical care sper să fie pe gustul tău.

   Ia aici și sapă:

    • De cine zici că-i creștin? De ăla care difuzează piese gen “lambada”? Mă îndoiesc serios că un asemenea om este creștin. Poate vrei să spui că e ateu! Și (culmea!) intră pe blogul meu ca să-i promovez “lambadele” pentru a opri decăderea culturală a poporului român… Foarte interesant, n-am ce zice!

    • Apropo! Ți-a plăcut piesa “Pregătește-te!” interpretată de trupa Pocăiții? N-o difuzezi pe postul vostru de radio? Sau nu corespunde pentru că nu e pe ritmuri de lambada?!? 😉

     • Sincer, nu! Și nu pentru tematică, dar nu are nimic din ce ai putea spune că e muzică! Sorry 🙂

 • Bună ziua!

  Administrez un post nou de radio numit Sentimental, care promovează muzica veche (românească și internațională) de dinainte de 1989 și poezie românească recitată la nivel pro. Postul transmite 24/7, fără nici o reclamă. Poate, cineva, cândva, undeva, va aprecia atmosfera diferită pe care Radio Sentimental Radio vrea să o transmită.

  Mulțumesc.

  • Salut, Cornel!

   Mi-ar fi plăcut ca materialele audio încărcate pe serverul Radio Sentimental să aibă o rată de biți (bit rate) de 320 kbps sau măcar 128 kbps.

   N-am apucat să ascult decât vreo 10 minute dar voi monitoriza acest post de radio în timp. Pare un post de radio acceptabil și de aceea l-am aprobat și va fi promovat aici pe pagina web POSTURI DE RADIO ONLINE. Mult succes în continuare!

   Click pe banner pentru verificare:

   RADIO SENTIMENTAL

  • Salut, Cornel!

   Dacă nu îmbunătățești urgent calitatea semnalului audio (adică să nu mai aud distorsiuni și să oferi o caracteristică de frecvență acceptabilă și suportabilă urechii umane) voi fi obligat să renunț la promovarea postului tău de radio pe această pagină web. Din 5 aprilie 2022 până astăzi aveai tot timpul să lucrezi la calitatea semnalului audio dacă te interesa acest aspect și dacă aveai respect față de ascultători. Aștept un răspuns ca să știu ce ai de gând sau pa, la revedere, va trebui să șterg postul tău de radio de pe această pagină web care are anumite pretenții tehnice. Apropo! Tu ce player audio folosești pentru redarea pieselor muzicale? Un casetofon? Folosești cumva casete audio? Sau ai înregistrat în calculator muzică de pe casete audio foarte vechi? Așa se pare…

   Răspunde-mi cât mai rapid la acest mesaj ca să știu planurile și intențiile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow