DOAMNE, TE ROG SĂ IEI ASUPRA TA, POVARA PĂCATELOR MELE!

Duhul Sfant in chip de porumbel

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI
UN FILM EXCELENT: “UN LUTHER AL ROMÂNIEI”

Am ascultat-o de multe ori pe Rebecca St. James şi îmi place muzica ei.
Se spune că muzica trebuie înţeleasă şi într-adevăr, aşa este. Dar când în spatele unei piese muzicale stă şi un mesaj foarte important, deja acest lucru trebuie să ne atragă atenţia. Trebuie să ne oprim puţin, chiar dacă suntem prinşi în vârtejul problemelor vieţii şi să ne facem timp să medităm, să reflectăm la acest mesaj transmis chiar şi prin acest videoclip. Să observăm cu atenţie cât de bine sunt ilustrate stările interioare şi căutările omului pe acest pământ. Oare la ce ne gândim când vedem acei doi saci grei pe care-i poartă omul care rătăceşte prin pădure, căutând Calea cea dreaptă?!? Nu cumva atunci când te uiţi la acel om, TE VEZI PE TINE ÎNSUŢI un om apăsat de greutăţile şi poverile păcatelor pe care le-ai făcut de-a lungul vieţii tale?!? Poate că eşti foarte sincer înaintea lui Dumnezeu şi conştiinţa te mustră puternic, pentru că ţi-aduci aminte de multe lucruri pe care ai fi putut să le eviţi… Ai dori să te întorci în timp cu vreo 20 de ani sau mai mult şi să ai mare grijă ca să nu mai faci ceea ce ai făcut, dar timpul nu mai poate fi dat înapoi. Viaţa se scurge doar într-un singur sens… Poate că îţi aminteşti de momentele când n-ai ascultat de părinţii tăi care te iubeau şi îţi vroiau binele. Poate că ţi-aduci aminte că erai copil şi că părinţii tăi te implorau să vii la Biserică să asculţi Sfânta Evanghelie, iar tu preferai să stai pe stradă cu gaşca ta din cartier. Poate că sufletul tău este îndurerat din cauza multelor avorturi pe care le-ai făcut, atunci când ai decis să faci ce vrei cu viaţa ta şi să continui să trăieşti o viaţă uşoară, fără să-ţi pese de Dumnezeu. Poate că îţi revin în minte scenele intime necurate, ale nenumăratelor aventuri extraconjugale, pe care ani de zile le-ai considerat “normale”, deşi soţia ta continua să te iubească şi se ruga în fiecare zi cu lacrimi fierbinţi pentru tine ca să te întorci cu adevărat la Dumnezeu. Poate că îţi aminteşti de zilele şi mai ales de nopţile pe care le petreceai în cârciumi şi baruri, în timp ce soţia şi copiii tăi se rugau Domnului ca să te întorci mai repede acasă şi să renunţi la viaţa de păcat. Poate că nu poţi uita de câte ori ai ameninţat-o pe soţia ta că dacă se mai duce la Biserică o snopeşti în bătaie. Poate că ţi-aduci aminte de cîte ori ai furat din fabrica unde ai lucrat sau de câte ori ai minţit pe soţia ta şi pe mulţi alţi oameni care te iubesc. Poate că îţi aminteşti de câte ori ai drăcuit şi ai înjurat de Hristos şi Dumnezeu sau de câte ori ai avut o vorbire murdară, obscenă.
Poate că te consideri un om PIERDUT şi eşti sigur că nu mai există iertare pentru tine. Poate crezi că Dumnezeu e prea departe şi că nu mai are nici un sens să apelezi la harul, bunătatea şi îndurarea Sa.

Prietene, AM O VESTE BUNĂ PENTRU TINE!!! Există Cineva care a venit pe acest pământ acum 2000 de ani, PENTRU TINE şi PENTRU MINE. Numele Lui este Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Mergi chiar acum la Cruce, şi aruncă acolo POVARA păcatelor tale. Lasă-L pe Domnul Iisus să-ţi ia greutăţile care te apasă atât de tare! Domnul nu vrea ca tu să mai mergi aplecat din cauza poverilor tale. Dumnezeu vrea să te ridice şi să-ţi dea putere ca să poţi să mergi DREPT, să-ţi ridici privirea în sus şi să stai de vorbă cu Iisus! Uită-te în Biblie, în Cuvântul lui Dumnezeu şi ai să vezi că nu este nevoie decât să faci UN SINGUR LUCRU adică să spui aşa:

“Da, Doamne, vreau şi eu să Te urmez! Doamne, Tu ştii cât de grea este povara păcatelor mele, ştii cât de vinovat mă simt înaintea sfinţeniei Tale. Te rog din toată inima mea, ridică povara păcatelor de pe umerii mei, pentru că ştiu că ai primit pedeapsa în locul meu şi ai murit la Cruce pentru mine, pentru ca eu astăzi să fiu salvat.
Cred că Tu, Doamne, ai puterea să îmi schimbi viaţa, să mă transformi într-un alt fel de om, să mă ajuţi ca de-acum înainte să trăiesc în ascultare şi supunere faţă de Tatăl Ceresc. Numai Tu poţi să faci acest lucru în inima mea şi mă încred în Tine, te las pe Tine să mă faci un om mai bun. Te rog să iei păcatele mele asupra Ta şi să mă eliberezi din lanţurile şi robia păcatului. Amin!”

Ce înseamnă aceste cuvinte pe care le-ai spus din toată inima? Înseamnă începutul unei vieţi NOI pe care tu o vei trăi de-acum înainte, umblând cu Dumnezeu în fiecare zi. Înseamnă că numai este nevoie să pui petec după petec la haina vieţii tale, pentru că Domnul îţi dă o haină nouă, albă şi strălucitoare. Înseamnă că binecuvântarea Domnului va veni peste tine şi vei fi cu adevărat un om împlinit şi fericit, indiferent de greutăţile şi necazurile vieţii.

[polldaddy poll=2042554]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow