CÂT DE IMPORTANT ESTE SĂ SPUNEM ÎNTOTDEAUNA ADEVĂRUL ŞI SĂ FIM CINSTIŢI

Porumbel alb care zboară

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM EXCELENT : „UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

„Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli ŞI A TUTUROR CELOR MINCINOŞI este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.”
(Apocalipsa 21:8 Biblia Ortodoxă)

Este foarte ruşinos să minţi şi să fii pus în situaţii extrem de jenante !
Cuvântul lui Dumnezeu ne porunceşte SĂ SPUNEM ADEVĂRUL chiar dacă de multe ori acest lucru este, în aparenţă, în defavoarea noastră !
Cât de binecuvântat şi plin de pace este omul care spune adevărul şi care trăieşte în Adevăr ! Inima lui este curată şi nu trebuie să se teamă de NIMENI şi de NIMIC pentru că viaţa lui are ca temelie ADEVĂRUL ! De ce oare românii noştri „buni creştini” se complac în minciună şi în înşelătorie ?!?
Ca să ni se ducă vestea în toată lumea ? Ca să nu ne mai spele nici o apă ?!? Poate că ne merităm soarta, noi, românii, ne-o facem cu mâna noastră ! Degeaba oamenii dau vina pe Dumnezeu că o ducem atât de greu, dar „uită” să arunce o privire introspectivă şi să îşi facă un bilanţ al vieţii care să le arate cam cât din viaţa lor e minciună şi cât este adevăr !

Doamne Sfinte, cercetează-ne cu Duhul Tău cel Sfânt ca să vedem UNDE greşim şi să primim cu adevărat mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii !
Ajută, Doamne, acest popor român ca să nu mai trăiască ca şi până acum, în minciună şi păcat !
Ajută-ne, Doamne, să spunem adevărul cu toată inima şi cu orice preţ !
Binecuvântează, Doamne, România !

CLICK PE LINKUL DE MAI JOS CA SĂ VEZI CUM MULŢI ROMÂNI ORTODOCŞI „CREŞTINI DE 2000 DE ANI” MINT DE STING APELE FĂRĂ SĂ AIBĂ PIC DE RUŞINE ŞI DE TEAMĂ DE DUMNEZEU!!!

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/jgqX11tg5oiTugxbztcNIj4eJBuosMCImNPZ3kgrg6o=

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

2 thoughts on “CÂT DE IMPORTANT ESTE SĂ SPUNEM ÎNTOTDEAUNA ADEVĂRUL ŞI SĂ FIM CINSTIŢI”

  • „De aceea, lăsaţi-vă de minciună: Fiecare dintre voi să spună aproapelui său adevărul, pentrucă suntem mădulare unii altora !”

    (Efeseni 4:25 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow