CE AI DE GÂND SĂ FACI CU VIAŢA TA?

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine!” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT:
“UN LUTHER AL ROMÂNIEI”

În contextul secolului 21, mai mult ca niciodată, există un pericol foarte mare pentru fiecare dintre noi! Caracteristica principală este SUBTILITATEA acestei ameninţări! Este atât de bine pus la punct şi conceput acest atac complex al forţelor Întunericului, încât nici măcar nu ne dăm seama cât de grav putem fi afectaţi, atât în relaţia noastră cu Divinitatea, cât şi în relaţia dintre noi şi semenii noştri! Complexitatea acestui atac constă în multitudinea de metode şi de posibilităţi permise de tehnologia avansată a secolului 21!

Faptul că oamenii au evoluat foarte mult din punct de vedere tehnologic
NU este un lucru rău în sine, ba chiar există şi multe exemple care dovedesc cât de utile sunt anumite descoperiri în domeniul medicinii sau al altor domenii strategice foarte importante pentru ridicarea calităţii vieţii omului!
Dar de-aici şi până la distrugerea relaţiei personale dintre om şi Dumnezeu este un singur pas!

Ţinta acestui puternic atac este TIMPUL NOSTRU şi explicaţia este foarte simplă şi logică: dacă suntem “ocupaţi” şi dacă “nu avem timp de nimic”, atunci totul este “în regulă”! Adică… ADIO rugăciune, ADIO citirea Sfintei Scripturi, ADIO bucuria de a merge la Biserică şi de a fi în comuniune cu ceilalţi credincioşi, ADIO bucuria de a-i scoate pe soţia şi pe copiii tăi într-un parc sau într-un loc plăcut unde să simţiţi împreună prezenţa Lui Dumnezeu, ADIO bucuria de a merge în vizită la părinţii sau la socrii tăi, să profiţi că încă mai sunt în viaţă şi să le dovedeşti cât de mult îi iubeşti, ADIO bucuria de a ajuta un vecin din bloc sau de pe strada ta şi de a fi alături de el, fiind o bună mărturie pentru el, a faptului că Dumnezeu există cu adevărat în viaţa ta, ADIO bucuria de a merge în vizită la un prieten bolnav care zace într-un spital, etc, etc.

Mulţi spun : “trăieşte-ţi clipa” sau “avem viaţa înainte”, dar nu se gândesc la fragilitatea vieţii şi nici la faptul că nisipul din “clepsidră” se scurge foarte repede! Parcă ieri aveam vreo 10 ani şi mă jucam prin curte, făceam “cazemate” cu ceilalţi copii de pe strada mea, mă urcam prin copaci şi mă căţăram pe acoperişurile caselor, sub privirile îngrozite ale vecinilor care se temeau să nu cad de-acolo! Parcă ieri m-am căsătorit şi chiar acum în aprilie am împlinit 19 ani de când bunul Dumnezeu mi-a dăruit-o pe scumpa mea soţie care este un dar nepreţuit ce mi-a fost hărăzit de Providenţa Divină! Parcă ieri, aveam un bebeluş scump în braţe care îmi zâmbea şi întindea mânuţele după mine, iar acum am un băiat de 18 ani care este mai înalt decât mine şi care se pricepe foarte bine la calculatoare (uneori, mai bine decât mine). Iată cum trece viaţa…

Oare merită să le permitem forţelor Întunericului să ne atace TIMPUL NOSTRU? Merită să acceptăm în viaţa noastră non-valorile şi NIMICURILE acestei lumi pline de necurăţie şi păcat?

Am vizionat recent un filmuleţ care mi-a dat de gândit pentru că exprimă o realitate tristă a secolului 21! Cred că este bine să urmărim cu atenţie următorul material şi să medităm fiecare!

Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow