COMUNISMUL – AMINTIRI PE CARE NU LE PUTEM UITA. AMINTIRI CARE NE-AU MARCAT EXISTENŢA

DOWNLOADAŢI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT :
“UN LUTHER AL ROMÂNIEI” AICI

IATĂ CUM EVOLUEAZĂ OMUL

A fost odată ca niciodată… un sistem totalitar în care unii dintre noi am trăit şi care ne-a marcat existenţa. Se spune că oamenii o duceau rău, dar ştiţi care este adevărul ?!? Nu este chiar aşa… NU TOŢI o duceau rău, ci “numai” o mare parte dintre noi. Pentru că întotdeauna au existat (ca și acum) “băieţi deştepţi” care au dus-o bine, care au ştiut să se “orienteze” şi să se descurce… Au ştiut să plece capul, să fie slugi, să-și vândă sufletul diavolului… Ştiţi vorba aceea: “capul plecat… sabia nu-l taie”. Au știut să se fofileze și să ajungă cu orice preț în locuri căldicele ca să n-aibă probleme materiale. Pentru ceilalţi, viaţa a fost dură şi nemiloasă. Generații și generații sacrificate fără sens pentru o utopie.

De fapt, nu numai şmecherii au ştiut să se descurce, aşa cum veţi observa şi din materialele video de mai jos, care arată foarte clar, cât de inventivi sunt întotdeauna românii. Şi atunci, ca şi acum, în România, lumea a fost împărţită în două categorii distincte : “fraierii” şi “şmecherii”. Termenii “fraier” şi “şmecher” ar trebui să aibă o semnificaţie foarte clară, dar din păcate, românii noştri percep aceşti termeni în multe feluri, situaţie explicabilă prin tendinţa din ce în ce mai accentuată de relativizare/amestecare a noţiunilor de Bine şi Rău.

Vă propun să urmăriţi o emisiune excepţională care a putut fi posibilă, graţie unor jurnalişti cu experiență pe care-i cunoaşteţi cu toţii. Este vorba despre domnii Emil Hurezeanu şi Cristian Tudor Popescu care au avut ideea extraordinară ca la 20 de ani de la căderea sistemului totalitar comunist, să ne prezinte la Realitatea TV, o imagine foarte clară a acelor vremuri pe care unii le regretă (culmea). Vă asigur că după ce veţi vedea materialele video respective, NU VEŢI MAI REGRETA NICIODATĂ ACEA PERIOADĂ DIN VIAŢA DUMNEAVOASTRĂ, ba dimpotrivă, veţi mulţumi din toată inima lui Dumnezeu că s-a terminat acel coşmar în care am trăit şi eu, deşi eram destul de tânăr. Materialele video pe care le-am postat aici, ne vor ajuta să ne împrospătăm memoria pentru că sunt convins că mulţi dintre noi am uitat… sau ne prefacem că am uitat…

Cine doreşte să vadă toată emisiunea din 31 mai 2009, poate să deruleze această pagină web şi va avea plăcuta surpriză să o poată urmări on-line chiar aici pe blogul meu.

Hai să urmărim împreună aceste imagini relevante şi apoi să vedem dacă ne vom mai dori vreodată să ne întoarcem de unde am plecat.

Vă doresc o vizionare plăcută!
Fiţi binecuvântaţi! Fiţi binecuvântate!

[polldaddy poll=1938571]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow