DIASPORA ROMÂNĂ ESTE MULT MAI PREOCUPATĂ DECÂT ROMÂNII DIN ROMÂNIA ATUNCI CÂND ESTE VORBA DE LUPTA ÎMPOTRIVA IMORALITĂŢII, SECULARISMULUI, AVORTULUI ŞI MARGINALIZĂRII VALORILOR CREŞTINE

De la bun început aş dori să precizez (dacă mai era nevoie) că DECLARAŢIA DE LA TIMIŞOARA – UN APEL LA CONŞTIINŢA CREŞTINĂ, nu are absolut nicio legătură cu Proclamaţia de la Timişoara.

Prima reprezintă un document profund creştin lansat recent în 2010 iar a doua este un document politic emis cu 20 de ani în urmă (1990). Spun acest lucru pentru că încă mai aud că unii confundă ÎN MOD GRAV cele două documente distincte. Părerea mea este că strategic vorbind, a fost o gravă eroare ca un document atât de important care promovează credinţa şi valorile creştine, să fie lansat în oraşul Proclamaţiei de la Timişoara !!! Puteau foarte bine să o lanseze chiar din Bucureşti, Capitala României !!! ŞTIŢI DE CE SPUN ACEST LUCRU ?!? Pentru că în acest mod ia naştere O GRAVĂ CONFUZIE ÎN MINTEA ROMÂNILOR CARE AUD DESPRE CELE DOUĂ DOCUMENTE şi poate că mulţi români tocmai din acest motiv n-au semnat din cauză că au crezut că este vorba de Proclamaţia de la Timişoara din 1990 (un document care a avut importanţa lui la vremea respectivă dar care acum nu prea mai interesează pe nimeni).

Mai este nevoie să vă aduc aminte că diavolul nu doarme ?!? Are vreun interes diavolul ca valorile creştine să fie promovate mai departe în România ??? Bineînţeles că nu !

Cu totul altfel stau lucrurile cu românii născuţi în străinătate. Poate aţi observat că mulţi dintre cei care au semnat DECLARAŢIA DE LA TIMIŞOARA (2010) sunt români din diaspora română: Spania, SUA, Germania, Marea Britanie. V-AŢI ÎNTREBAT VREODATĂ DE CE ?!?

Explicaţia este foarte simplă ! Românii care trăiesc în alte ţări văd cu ochii lor, zilnic, secularizarea forţată a societăţilor în care trăiesc, secularismul militant, îndoctrinarea copiilor lor în imoralitate şi secularism, subminarea libertăţii religioase, eliminarea treptată a drepturilor parentale, impactul devastator al avortului asupra societăţii, precum şi marginalizarea creştinilor şi a valorilor creştine. Din fericire pentru noi, România contemporană nu se confruntă cu aceste probleme. Cel puţin, nu în măsura în care ele se manifestă în ţările occidentale. Pentru acest lucru suntem mulţumitori lui Dumnezeu. Dar ne înşelăm dacă gândim că situaţia precară a creştinilor din aceste ţări, de exemplu, din Scandivania sau din Franţa, nu va putea deveni o realitate şi la noi în România. Ne rugăm şi nădăjduim să nu devină. Dar presiunile din partea Uniunii Europene şi a structurilor europene (Consiliul Europei, Parlamentul European, Curtea Europeană a Drepturilor Omului) se simt tot mai pregnant şi în România şi tind să ne afecteze negativ valorile.

Haideţi să fim treji, proactivi şi pregătiţi, AFIRMÂNDU-NE POZIŢIILE ÎN MOD CLAR ŞI FĂRĂ ECHIVOC !!! Tocmai în asta constă semnificaţia Declaraţiei de la Timişoara.

IMPORTANT :

Vă reamintim din nou că semnarea Declaraţiei se face în două etape. Bifaţi linkul şi semnaţi Declaraţia ! Apoi veţi primi un mesaj care vă va cere să confirmaţi semnătura, apăsând pe un link de confirmare. Fără confirmarea semnăturii, numele şi semnătura dvs nu vor apare în lista semnatarilor şi asta ar însemna că degeaba aţi semnat, nu se va lua în considerare şi practic v-aţi consumat timpul în mod inutil.

Linkul de confirmare a semnăturii apare în limba engleză cu următorul text:

“Thanks for filling out our petition, you’re almost done ! Please confirm your signature by clicking on the link below:”

adică :

“Mulţumim pentru că aţi completat formularul petiţiei ! Semnarea petiţiei e aproape gata ! Vă rugăm, confirmaţi-vă semnătura, apăsând pe linkul de mai jos !”

Declaraţia acceptă doar o singură semnătură pe adresa electronică. Ca atare, sugerăm ca în situaţiile în care două persoane folosesc aceeaşi adresă de e-mail, (de exemplu, soţul şi soţia) semnătura să fie dată în numele ambilor soţi, de exemplu : “Ioan şi Maria Ionescu.”

DUMNEZEU SĂ VĂ PROTEJEZE, SĂ VĂ RĂSPLĂTEASCĂ ŞI SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE !

http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

[polldaddy poll=”3872896″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow