ELIBEREAZĂ-MĂ !

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM EXCELENT : “UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

Stiaţi că noi am putea fi complet liberi, chiar dacă am fi închişi într-o celulă a unei temniţe ?!? Pare foarte ciudat, nu-i aşa ? “Păi, domnule, nu eşti sănătos la cap ?!? Ce fel de libertate este aceea care te ţine mai departe închis într-o temniţă ??? Decât aşa o libertate, mai bine mort”, ar spune unii…
Hai să privim un pic lucrurile şi dintr-o perspectivă opusă !
Ştiaţi că poţi să trăieşti în libertate, într-o ţară cu adevărat democratică şi totuşi să fii legat cu lanţuri grele şi să fii sclav ?!? Nu este suficient faptul că Statul îţi garantează nişte drepturi şi libertăţi fundamentale ! Nici un lucru nu este bun sau rău prin el însuşi, ci prin ceea ce poate determina în viaţa ta, adică prin efectele şi consecinţele sale ! Orice lucru este îngăduit de Dumnezeu şi este bun, cu condiţia să fie folositor şi să nu pună stăpânire pe tine, adică să nu te robească ! În mod normal, noi ar trebui să avem un control asupra lucrurilor, dar de multe ori, în viaţa de zi cu zi, constatăm cu stupoare că se-ntâmplă exact invers ! În loc ca noi să deţinem controlul, treptat-treptat, începem să devenim controlaţi ! Nu credem în existenţa forţelor Întunericului şi le ridiculizăm, dar acestora nu le pasă ce credem noi şi pătrund cu subtilitate în inima şi viaţa omului ! Capacitatea oamenilor de a stăpâni şi controla lucrurile, se transformă într-un control total al lucrurilor asupra unora dintre noi ! Multe lucruri care în aparenţă ni se par bune şi inofensive, încep să preia controlul asupra noastră şi să ne distrugă încet şi sigur viaţa, fără ca noi să realizăm acest lucru ! Să serveşti o ceaşcă de cafea nu este deloc un lucru rău, dar dacă de la o ceaşcă pe zi ajungi la nu ştiu câte, atunci lucrurile scapă de sub control. Dacă mai eşti şi hipertensiv, ceştile de cafea şi băuturile pe care le consumi zilnic, vor putea să te “ajute” să faci un accident vascular cerebral ! Mai ales, că mulţi oameni asociază la ceaşca de cafea şi o ţigară, un obiect blestemat, inventat de cineva care nu s-a gândit câtă distrugere şi moarte prin cancer bronhopulmonar va aduce prin “invenţia” sa grozavă ! Un pahar de vin nu poate fi rău deloc, dacă este consumat în timpul unei mese de prânz, atunci când nu mai trebuie să te urci la volan şi să mai pleci undeva ! Dar CUM se ajunge, ca de la un pahar cu vin, unii oameni să toarne pe gât sticle întregi ?
Am cunoscut pe cineva care spunea că este creştin Ortodox şi mă judeca pe mine că eu beau foarte puţin alcool ! Remarca lui suna cam aşa : “Ce fel de bărbat eşti, dacă nu eşti în stare să bei decât maximum un pahar de vin ?!?
Nu ştii că până şi Domnul Iisus Hristos consuma băuturi alcoolice ?!? Dacă El avea voie, noi de ce să n-avem voie ?!?” Nu pot uita, că acest om a ajuns rău de tot şi la un moment dat nu se mai mulţumea cu orice băutură şi a optat pentru cea mai selectă şi mai rafinată băutură : spirtul medicinal !!! Tare-i mai plăcea să bea spirt, dar asta a mers până într-o dimineaţă, când i s-au umflat brusc picioarele cu apă, apoi a făcut infarct miocardic şi a murit în 15 minute ! Avea numai 62 de ani !!! La ce i-a folosit “credinţa” lui de care tot făcea caz ?!? Când încercam să-l conduc pe Calea Mântuirii, tot timpul îmi spunea că el are “legea lui” ! Care o fi fost legea aia, că tot n-am înţeles ?!? Pentru unii, a fi “bărbat”, înseamnă să torni pe gât litri întregi de vin sau alte băuturi alcoolice ! Pentru alţii, a fi un om matur înseamnă să fumezi ţigară după ţigară, ca să ai un aer de “bărbat adevărat” ! Pentru mine, A FI BĂRBAT ÎNSEAMNĂ SĂ AI CAPACITATEA DE A TE ÎNFRÂNA ŞI DE A SPUNE “STOP” !!! Asta înseamnă maturitate şi bărbăţie, după părerea mea ! Bineînţeles că mulţi mă vor contrazice, dar e democraţie şi libertatea de opinie şi de expresie sunt garantate de Constituţia României !
Îţi cheltuieşti salariul pe nimicuri ale acestei lumi, în timp ce copiii tăi aşteaptă flămânzi acasă o bucată de pâine ?!? Îţi petreci vremea prin cârciumi şi baruri de tot felul, în loc să vii acasă unde soţia te aşteaptă, frântă de oboseală, cu sufletul distrus de câtă suferinţă i-ai produs ? Ai ca prioritate absolută să stai ore în şir cu nasul în ziare şi să participi la toate meciurile de pe stadioane, în timp ce nu i-ai mai scos pe copii tăi într-un parc, de ani de zile ?!?
Eşti preocupat de ALTE femei sau de ALŢI bărbaţi cu care îţi “petreci” timpul în loc să te ocupi de soţia ta sau de soţul tău, care au atâta nevoie de tine ?!? Anturajul rău de la serviciu este mai important decât familia ta ?!?
Gândeşte-te cu toată sinceritatea înaintea lui Dumnezeu şi cercetează-ţi inima ca nu cumva să fii UN ROB AL PĂCATULUI ŞI AL MORŢII, înlănţuit în patimi necurate şi scârboase înaintea lui Dumnezeu care vede tot ce faci !!!
Roagă-L pe Dumnezeu SĂ TE ELIBEREZE şi să te scape din întunericul spiritual în care trăieşti ! Imploră-L pe Dumnezeu să trimită Duhul Său cel Sfânt peste tine, să te curăţească şi să te sfinţească prin credinţa sinceră în jertfa supremă de la Cruce a Domnului nostru Iisus Hristos, Mântuitorul Preaiubit ! Nu întârzia, omule ! Întoarce-te la Dumnezeu ! Îţi doresc din toată inima să faci acest lucru chiar ACUM ! Fii binecuvântat ! Un Paşte fericit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow