FEMEIA ŞI MODA – STIL ŞI VESTIMENTAŢIE – FRUMUSEŢE ŞI PURITATE

FEMEIA ŞI MODA - STIL ŞI VESTIMENTAŢIE

Unul dintre cele mai fierbinţi subiecte abordate în zilele noastre este moda.
Stilul şi vestimentaţia doamnelor şi domnişoarelor a fost, este şi va fi întotdeauna în centrul atenţiei tuturor. Puteţi să spuneţi că nu e aşa? Nu m-au interesat niciodată publicaţiile de scandal şi bârfele, dar în schimb, m-am gândit să-mi aduc şi eu contribuţia, publicând pe blogul meu ceva interesant şi foarte folositor… Aştept cu interes opiniile voastre, scumpe doamne şi domnişoare!

Vă doresc un an 2011 binecuvântat şi fericit, multe realizări şi împliniri în plan personal, profesional şi mai ales spiritual!

LA MULŢI ANI!

Vă invit cu drag să vizionaţi un material video excepţional:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

9 thoughts on “FEMEIA ŞI MODA – STIL ŞI VESTIMENTAŢIE – FRUMUSEŢE ŞI PURITATE”

 • Ar fi bine să trimiţi mesajul lui Al Martin tuturor presbiterilor pe care îi ştii şi care sar peste acest subiect!

  • Frate Valentin, am trimis acest mesaj la cei 470 de prieteni din lista mea de yahoo messenger, iar printre ei se află şi pastori (prezbiteri) despre care sunt sigur că au luat notă şi vor trata cu toată seriozitatea această problemă.

   Din punctul meu de vedere, cred că eu mi-am făcut partea înaintea lui Dumnezeu şi am tras un semnal de alarmă iar acum rămâne ca factorii de decizie din toate Bisericile să ia măsuri…

   Eu am o convingere fermă că nu există o cale de mijloc.
   Ori suntem ai lui Dumnezeu, ori suntem ai diavolului!
   Nu putem sluji la doi stăpâni!

 • Bun mesaj! Spun din postura unui bărbat şi fiindcă iau personal mesajul. Senzualitatea este o ispită greu de înfruntat, mai ales dacă te pricepi cât-de-cât la estetic.
  Doamne fereşte-ne să alunecăm pentru un petic de spandex, sau cine-mai-ştie ce materiale mai scot creatorii de modă!
  Aleluia!

  • AMIN! Domnul să se îndure şi să ne dea puterea să rămânem curaţi şi neprihăniţi câte zile vom trăi pe acest pământ, în ascultare şi supunere faţă de Cuvântul lui Dumnezeu, indiferent câte atacuri demonice vor veni asupra noastră.

   Mă întreb oare câţi creatori de modă sunt cu adevărat credincioşi şi mă întreb dacă ei au măcar un strop de credinţă şi de teamă de Dumnezeu în sufletele lor…

 • Într-adevăr, bun mesaj, dar nu numai pentru femei. Ştiu că noi femeile putem atrage în ispită pe bărbaţi, dar cred că şi invers se poate. Eu cred că şi bărbaţii ar trebui să fie atenţi la îmbrăcăminte şi la modul de comportament în anumite situaţii, pentru că pot deveni, hai să spunem, caraghioşi. Aş avea cel puţin un exemplu în acest sens.
  Şi aici mă refer la bărbaţii care calcă pragul Bisericilor noastre evanghelice.

  • Dragă Magda, mai întâi îţi spun un cald BINE AI VENIT pe blogul meu unde te mai aştept cu drag să intervii oridecâteori doreşti.

   Sunt perfect de acord cu tine că materialul video de mai sus nu este valabil numai cu privire la femei, ci în egală măsură şi bărbaţii trebuie să fie foarte atenţi la modul în care se comportă, la ţinuta vestimentară şi mai ales morală, să fie o bună mărturie în jurul lor, mai ales dacă sunt creştini evanghelici !!! Bărbaţii credincioşi au o răspundere enormă înaintea lui Dumnezeu şi de aceea trebuie să vegheze, să postească, să se roage, să se sfinţească şi să înalţe MÂINI CURATE înaintea Domnului!

   Eu nu concep ca un creştin evanghelic să nu fie UN MODEL şi UN EXEMPLU pentru cei din jurul lui.
   Trebuie să recunoaştem că nu toţi bărbaţii din Bisericile Evanghelice sunt cu adevărat credincioşi Domnului, mai sunt şi “uscături” ca în orice “pădure” dar fie ca bunul Dumnezeu să lucreze ca aceste uscături să fie cât mai reduse numeric în Biserica lui Hristos ! Nu cred că putem generaliza, spunând că “femeile” sunt aşa şi aşa şi pe dincolo… tot aşa, nu cred că putem generaliza, spunând că bărbaţii sunt aşa şi aşa şi pe dincolo… Dacă vrei să fim corecţi înaintea Domnului putem spune că UNELE FEMEI nu sunt o bună mărturie în Biserică (şi nici în afara ei) respectiv că UNII BĂRBAŢI nu sunt o bună mărturie în Biserică (şi nici în afara ei)…

   Dumnezeu să te păstreze în harul Său! 🙂

 • Domnul să ne ajute să facem din EL plăcerea sufletului nostru şi să nu mai găsim plăcere în nici o altă parte decât în EL! Valabil atât pentru fraţi, cât şi pentru surori…

  Domnul să pătrundă adânc în inimile noastre şi să pună stăpânire pe fiecare colţisor unde există un “eu” şi să facă să existe acolo doar un “EL — Isus” ca noi să nu mai trăim, ci EL să trăiască în noi.

  Domnul să vă binecuvânteze!

  • Cristi, fratele meu întru Hristos, îţi mulţumesc din toată inima pentru frumosul comentariu pe care l-ai postat şi nu uita că întotdeauna eşti binevenit pe site-ul meu. Te mai aştept să mă vizitezi.

   Fii binecuvântat împreună cu cei dragi ai tăi! 🙂

 • Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor, ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia nepieritoare a unui duh bland si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu.

  (1Petru 3:3-4)

  Problema este ca se ia prea usor Cuvantul Domnului si se fac multe compromisuri. Un exemplu am vazut in Biserica si ca aici sunt multe si in alte parti. Bunicul pt ca este in comitet, judeca intr-o zi o fata care era imbracata corespunzator si nu vede nora si nepoata cum sunt imbracate. Alcineva spunea sa lasam graul sa creasca impreuna cu neghina, nu cumva sa se supere si sa plece in lume (mai bine lasam lumea in Biserica)… asa ca nu stiu daca se mai poate face ceva.

  Eu stiu batranii Bisericii, cei care au adus credinta in satul in care m-am nascut. Ei nu permiteau nimanui sa se imbrace sau sa se comporte ca cei din lume si daca cineva incalca regulile, era pus sa stea pe banca de langa usa un timp, pana se indreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow