MITOCĂNIA ROMÂNULUI “CREŞTIN DE 2000 DE ANI” – A APĂRUT UN ATLAS INDISPENSABIL ÎN ŞCOLI, LICEE ŞI CHIAR FACULTĂŢI

EVOLUTIA OMULUI FARA DUMNEZEU SI FARA HRISTOS

Nu am cum să nu salut apariţia unui “atlas antimitocănie” într-o Românie a mizeriei morale, a degradării valorice fără precedent, a unui “creştinism” necesar doar pentru a câştiga la loto sau doar pentru a câştiga campanii electorale… Din păcate, iniţiativa celor de la Radio Guerilla este doar o picătură ce riscă să fie absorbită în oceanul nesimţirii zilelor noastre. Acest atlas ar trebui urmat de paşi concreţi făcuţi în direcţia moralizării românilor şi a adevăratei lor întoarceri la Dumnezeu.

Ne mirăm că s-a ajuns unde s-a ajuns ?!? Ne întrebăm cum a fost posibil un asemenea regres în viaţa românilor ? Nu ne vine să credem că asistăm la involuţia românilor de la statutul de om civilizat la cel de ANIMAL ??? Explicaţia este una singură : eliminarea credinţei şi a Domnului din ecuaţia existenţei noastre, respectiv, aruncarea la gunoi a învăţăturilor Sfintei Scripturi ! Cartea noastră de căpătâi, BIBLIA, stă cu anii în bibliotecă şi se aşterne praful pe ea.

Este foarte trist… Atunci când întorci spatele Domnului Iisus Hristos, consecinţele sunt pe măsură ! Şi vedem aceste consecinţe în fiecare zi, atunci când mergem pe stradă, atunci când ne aflăm într-un tramvai sau într-un metrou, într-un autobuz sau într-un tren, într-un cinematograf sau pe un stadion, etc.

Vă invit să vizionaţi câteva materiale video care exprimă esenţa a ceea ce ar dori să fie un “atlas de antimitocănie urbană” (şi rurală, mi-aş permite să adaug). POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ RENUNŢE LA MITOCĂNIE ŞI LA ATEISM iar aici nu mă refer la românii de la oraş sau la cei de la ţară, ci MĂ REFER LA ORICE ROMÂN CARE ARE UN STROP DE RAŢIUNE ŞI DE BUN SIMŢ !

DACĂ RENUNŢI LA CREDINŢĂ, CE VEI PUNE ÎN LOCUL DOMNULUI, OMULE ?!? CU CE ÎL VEŢI ÎNLOCUI PE DUMNEZEU, DRAGI ROMÂNI ???
CE SE VA ALEGE DE ROMÂNIA ?!?

Dacă sunteţi de acord cu mesajul foarte clar transmis prin materialele video de mai jos, VĂ ROG să trimiteţi linkul acestui articol, tuturor celor pe care-i cunoaşteţi !

Şi acum, gata cu vorbăria… Să vedem despre ce e vorba :

ȘI ACUM, TE INVIT SĂ ASCULȚI UN CUVÂNT FOARTE PUTERNIC
CARE TE POATE AJUTA SĂ TE ÎNTORCI CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU :

[polldaddy poll=”4721046″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

7 thoughts on “MITOCĂNIA ROMÂNULUI “CREŞTIN DE 2000 DE ANI” – A APĂRUT UN ATLAS INDISPENSABIL ÎN ŞCOLI, LICEE ŞI CHIAR FACULTĂŢI”

 • Cred ca inainte de a vorbi de MITOCĂNIA ROMÂNULUI “CREŞTIN DE 2000 DE ANI” – ar trebui sa definim termenul de “popor roman”. Pentru a vorbi de poporul roman trebuie sa vorbim in primul rand de cetatenia romana si de nationalitatile conlocuitoare. Mai precis sa vorbim despre “din cine este format poporul roman”.

  Dupa ce stabilim bine aceste definitii trebuie sa vorbim despre massmedia din Romania si cat anume din viata spirituala a poporului roman o reprezinta. Mai precis, cine sunt acesti domni sau doamne care scriu articole si dau declaratii pe la TV, fac emisiuni si talkshow-uri. Ale cui interese reprezinta ei/ele? A facut cineva vreo statistica oficiala si clara despre cum aceste declaratii, propagande, etc, exprima gandirea si spiritul poporului roman?

  Faptul ca unii au bani foarte multi si angajeaza tone de personal media care este “prezentabil si imbracat foarte bine” si care pe zeci de canale TV radio si presa imi insira tone de material propagandistic in fiecare zi… ei bine, asta nu inseamna ca eu personal sau un cetatean de rand in mod automat gandesc la fel cu media presei numai ca “asa e trendul si asa e moda acum”!

  Pornind de la observatiile de mai sus, consider titlul postului : “MITOCĂNIA ROMÂNULUI “CREŞTIN DE 2000 DE ANI” drept o atitudine jignitoare la adresa poporului roman, o atitudine anticonstitutionala si anticrestina fiindca nimeni nu e atat de “curat” si sfant incat sa arunce cu piatra (Vezi declaratiile lui Isus).

  Pana nu vad o statistica independenta nici nu stau de vorba!

  Daca zi de zi unii imi urla si imi citesc pe mii de canale si voci aceeasi propaganda si idei nu inseamna ca daca eu sunt civilizat, politicos, pasnic si respectuos atunci automat sunt de acord cu acea propaganda sau sir de idei!

  ESTE O LOGIGA FALSA! Nu are substrat stiintific si logic!

  PPS: Oricat rahat manaca unii in fata mea si oricat de mult ma silesc sa il privesc nu implica ca sunt si de acord cu ceea ce fac si spun ei!

  De aceea ma simt jignit de afirmatia: “MITOCĂNIA ROMÂNULUI “CREŞTIN DE 2000 DE ANI” si sunt convins ca mai sunt inca milioane de romani care gandesc in sinea lor ca si mine!

  • Cătălin, tu şi alte milioane de români te simţi jignit de titlul acestui articol iar eu împreună cu celelalte milioane de români ne simţim jigniţi că tu împreună cu milioanele tale de români NU LUAŢI NICIO ATITUDINE ŞI NU FACEŢI ABSOLUT NIMIC PENTRU CA SĂ SE PRODUCĂ O SCHIMBARE PROFUNDĂ ÎN ACEASTĂ ŢARĂ ŞI PENTRU CA ROMÂNII SĂ SE ÎNTOARCĂ CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU PRIN SINGURUL MIJLOCITOR DOMNUL IISUS HRISTOS !!! Dacă tu ţii atât de mult la acest popor român şi dacă te simţi atât de jignit, DE CE, MĂI OMULE, NU-ŢI FACI TU UN BLOG PERSONAL ÎN CARE SĂ IEI ATITUDINE ŞI SĂ LUPŢI CU TOATĂ FIINŢA TA PENTRU ÎNTOARCEREA ROMÂNILOR LA DOMNUL, PENTRU O VIAŢĂ CURATĂ ŞI SFÂNTĂ TRĂITĂ ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU ?!? Cine te opreşte, frate, să-ţi faci un blog şi să începi şi tu această luptă grea pe care eu am început-o în urmă cu aproape doi ani de zile ? Te opreşte cineva să scrii articole şi să le postezi ?!? Te opreşte cineva să începi să ai şi tu un impact şi să lupţi pentru schimbarea mentalităţii românilor ??? Te opreşte cineva să lupţi pentru moralizarea şi pentru sfinţirea semenilor tăi ???

 • Biblia se gaseste la liber si in cantitati suficiente peste tot! Pretul ei nu este mare.

  Faptul ca unii oportunisti (care mereu ies in fata sa se laude cu “achizitiile, moda si rufele curat/murdare din familia lor”) nu citesc si nu respecta Biblia, nu inseamna ca tot poporul roman nu o respecta! E O GENERALIZARE PERICULOASA!

  Media e finantata de grupuri de interese si de oameni extrem de bogati. Angajatii scriu si fac emisiuni dupa cum le dicteaza sefii lor!

  Multe emisiuni sunt preluate din alte tari si multe curente, mode, talkshow-uri si filme sunt traduse de acolo!

  Cine face selectia acestor materiale si cum se face aceasta cenzurare… AICI ESTE CHEIA PROBLEMEI!

  CINE DA BANII PENTRU PROPAGANDA SI CE INTERESE DESERVESTE ACEASTA MASSMEDIA ?!?

  Este foarte periculos sa identifici un grup mic de bogatani cu angajatii lor ca fiind identic cu poporul roman! Faptul ca un grup mic ales numit stat sau massmedia prezinta anumite idei nu inseamna cu toata populatia automat gandeste la fel!

  Daca ar fi asa ar fi dictatura! Dupa cum vezi statul se schimba din 5 in 5 ani la fiecare serie de alegeri parlamentare si guvernamentale, partidele politice se schimba in functie de finantare, imagine si sponsori.

  Mare atentie la afirmatiile in care bagi la gramada pe toata lumea cu termenul de “popor roman”!

  Hai sa fim seriosi! Despre ce vorbim aici?

  PS: Ca sa nu mai adaug refugiatii si imigrantii pe care nimeni din Uniunea Europeana nu-i vrea si-i trimit acasa in Romania numai ca au cetatenie romana!

  • Divagaţia cu mass-media nu serveşte decât la diluarea subiectului. Desigur, calitatea îndoielnică a mass-mediei se constituie într-unul din factorii majori de influenţă asupra maselor needucate de oameni din această ţară, la rândul ei needucată (mulţumim comunismului), dar faptul că materialul uman existent este atât de precar şi răspunde atât de bine influenţelor negative este de fapt centrul topicului şi esenţa problemei.

   Să ne întrebăm, deci: de ce această stare de lucruri? Răspunsul nu poate fi demonstrat, dar este o alegere sufletească a fiecăruia: ÎNDEPĂRTAREA DE DUMNEZEU care aduce infinite consecinţe negative? Sau ne pierdem în amănunte şi incriminăm mass-media ori alte lucruri, care sunt – şi ele – doar o parte din aceste consecinţe?

   Omul care Îl cunoaşte pe Dumnezeu şi Îl urmează, nu poate fi influenţat de factorii negativi, ci doar dezgustat de ei. Când eşti în Lumină, ştii cum să ocoleşti murdăriile, pe care le vezi şi te scârbesc, dar atunci când eşti în întuneric, nu numai că vei călca în ele, dar nici nu vei ştii că ai făcut asta. Totuşi, Dumnezeu a inventat şi aici o şansă: mirosul, care dacă este foarte pătrunzător, devine un semnal de alarmă. Cu excepţia situaţiei când, după o viaţă de călcat în rahaturi, eşti deja prea obisnuit ca să te mai pună ceva pe gânduri. Iar acesta este “premiul cel mare” al refuzării constante a lui Dumnezeu, a Fiului Său Iisus, a învăţăturii Sale, a Luminii pe care doreşte să ne-o dăruiască.

   Domnul Dumnezeul adevărat să se îndure de noi, în Numele Domnului Iisus Hristos! Amin.

   • Pentru UN CREȘTIN DE 10 ANI :

    Deși nu ești un creștin de 2000 de ani așa cum se laudă mulți cu multă aroganță, totuși cei 10 ani de când te-ai întors cu adevărat la Dumnezeu, și-au spus din plin cuvântul și se cunoaște faptul că L-ai primit pe Domnul nostru Iisus Hristos ca Mântuitor personal și singur Mijlocitor la Tatăl Ceresc.

    Nu știu dacă ești pastor sau diacon într-una din Bisericile evanghelice din România sau din străinătate dar aș dori să știi că mi-a plăcut foarte mult comentariul pe care l-ai postat, este o adevărată încântare pentru mine și sunt onorat să vizitezi blogul meu unde vei fi întotdeauna binevenit. Te mai aștept cu drag oridecâte ori dorești să intervii.

    Îți mulțumesc în Numele Domnului !
    Fii binecuvântat !

 • Raspuns: Este scris in Biblie sa nu dai cu piatra dar si sa nu arunci cu perle la porci sau cu firimituri la caini. Raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu si propovaduirea credintei (Outreaching) trebuie sa fie un proces pasnic, inofensiv si pozitiv spiritual.

  Ceea ce nu intelegi tu este ca schimbarea nu o poti dicta sau impune tu indiferent cat de justa ar fi intentia sau obiectivul tau. Schimbarea o poate face numai Dumnezeu si mai precis Duhul Sfant care ii alege pe oamenii care se vor mantui si salva prin revelatie si credinta. Misiunea ta e sa propovaduiesti pasnic Cuvantul Domnului fara sa judeci. Dumnezeu are planurile lui si e scris in Biblie ca numai dupa Apocalipsa si Judecata de apoi toti oamenii se vor lumina si vor cunoaste adevarul absolut, se vor infricosa si se vor rusina de faptele lor.

  Nu poti fura sau acapara tu rolul lui Dumnezeu si sa-I faci tu treaba, chiar daca intentiile tale sunt bune!

  Din pacate crestinismul nu se poate impune prin dictatura militara, totalitarism sau intransigenta!

  Crestinismul e o stare si o miscare spirituala, iar purificarea si inaltarea sufletului vin numai de la Dumnezeu prin Duhul Sfant iar tu nu-I poti ordona sau comanda acestui Duh cand si unde sa intervina pt ca tu nu esti Dumnezeu si nu stii tu ce planuri are si de ce Dumnezeu doreste lumea in acest fel si care sunt planurile lui cu fiecare in parte!

  Asta am avut de spus! Doamne ajuta!

  P.S. Deocamdata blog nu-mi fac fiindca prefer sa spun lucrurile astea prin viu grai si direct persoanelor care simt ca merita si trebuie sa-mi asculte parerile, avand o chemare catre bine si salvare spirituala prin Duhul Sfant.

  Regret daca te-am dezamagit!

 • Dragă Dan, nici eu nu sunt adeptul ideii “Crede şi nu cerceta” (idee nebiblică şi necreştină inventată în ortodoxie şi în catolicism). Biblia spune :”Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun !” (1 Tesaloniceni 5:21) dar pe de altă parte Sfânta Scriptură ne avertizează :
  “Toate lucrurile sunt îngăduite dar nu toate sunt de folos” sau “Toate lucrurile sunt îngăduite dar nu toate zidesc” [adică nu toate zidesc duhovniceşte, nu toate te ajută pe plan spiritual şi nu toate te apropie de Dumnezeu] – vezi 1 Corinteni 6:12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow