BARACK OBAMA CAMPIONUL DREPTURILOR HOMOSEXUALILOR ŞI LESBIENELOR

Asa functioneaza creierul lui Obama

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT : “UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

Am citit recent în Ziua on-line un material care încă o dată m-a pus pe gânduri şi mi-a schimbat impresia despre Barack Obama preşedintele Statelor Unite ale Americii, cel mai puternic om de pe planetă ! Degeaba este preşedintele Obama cel mai puternic om de pe planetă, dacă nu-l are cu adevărat pe Dumnezeu şi pe Hristos în inima lui ! Barack Obama i-a asigurat luni pe homosexuali şi pe lesbiene că vor avea întotdeauna în el pe “campionul” drepturilor lor şi că ei vor constata la sfârşitul preşedinţiei sale că situaţia li s-a ameliorat semnificativ, relatează AFP, citată de Agerpres.

Preşedintele Barack Obama a convocat la Casa Albă 300 de militanţi pentru drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi trans-sexualilor
şi le-a spus că le înţelege nerăbdarea de a vedea revocate unele dispoziţii discriminatorii la adresa lor. Obama i-a asigurat că va fi “nu doar prietenul”, ci şi “aliatul, campionul drepturilor” acestora şi un “preşedinte care se bate alături” de ei şi pentru ei, când va acţiona pentru schimbarea legii sau a mentalităţilor.

Preşedintele american şi-a reafirmat angajamentul pentru revocarea
Legii de apărare a căsătoriei (1996), care permite Statului federal american şi diferitelor state americane să NU recunoască căsătoriile între homosexuali şi lesbiene, legalizate la ora actuală în doar şase state americane. Această lege interzice ca avantaje ale angajaţilor Statului să fie transmise partenerilor lor homosexuali. Homosexualii ar mai dori să fie abrogată legea din 1993 care nu-i autorizează să servească în Armata Americană, decât dacă nu-şi vor etala preferinţele sexuale.

Până când, Doamne, vei mai răbda păcatul şi neascultarea omului ? Până unde va ajunge necurăţia şi întinăciunea acestei lumi în care trăim ?!? Doamne, ocroteşte-i pe români ca să fie şi să rămână CURAŢI, să se depărteze cu toată fiinţa lor de Rău şi să alerge spre Bine ! Ajută, Doamne Tată Ceresc, acest popor român să nu preia tot ceea ce este rău şi necurat în această lume care zace în orbire şi în întuneric spiritual ! Sfinte Tată Ceresc, păzeşte copiii noştri de homosexuali şi de lesbiene ! Apără-ne, Doamne, şi protejează-ne cu puterea Ta şi cu dragostea Ta nemărginite ! Dă-ne, Doamne, familii sfinte, familii creştine care să te glorifice prin modul în care trăiesc ! Cercetează-ne inimile, Doamne şi ajută-ne să mergem toată viaţa pe Calea Sfântă a Mântuirii !
Păstrează-ne, Doamne, în harul Tău !
Te rugăm toate acestea, în Numele Domnului nostru Iisus Hristos şi prin puterea Sfântului Duh ! Amin !

GĂSIŢI AICI SURSA DE INFORMARE PENTRU ACEST MATERIAL

3 thoughts on “BARACK OBAMA CAMPIONUL DREPTURILOR HOMOSEXUALILOR ŞI LESBIENELOR”

    • Misha, zici că nu vezi nimic rău în a susţine drepturile homosexualilor şi lesbienelor ? Păi, după tine, înseamnă că ar trebui să susţinem şi drepturile prostituatelor, şi drepturile proxeneţilor, şi drepturile pedofililor, poate chiar şi pe cele ale zoofililor sau necrofililor, etc, nu-i aşa ?!? “Drepturile omului” sunt fundamentale şi trebuie apărate, corect ??? Ce mai contează dacă mâine-poimâine, copiii noştri vor ajunge homosexuali, lesbiene, prostituate, proxeneţi, pedofili, zoofili, necrofili ? Important e să respectăm “drepturile omului”, nu-i aşa, Misha ? Putem să-L scoatem pe Dumnezeu din ecuaţia existenţei noastre… Nu mai contează că se alege praful de România creştină… (sau mai bine zis, aşa-zis “creştină”)

  • Imi pare rau, dar tu ai inteles total gresit punctul meu de vedere! Deci, eu am zis ca sunt de acord cu Obama si ca nu vad nimic rau in a sustine drepturile homosexualilor si ale lesbienelor… de unde pana unde pedofili, necrofili, zoofili si asa mai departe… asta e cu totul si cu totul altceva. Si da, drepturile omului sunt fundamentale si trebuie respectate. Homosexualii si lesbienele sunt oameni din toate punctele de vedere si sunt raspunzatori pentru actiunile lor, daca aleg sa intretina relatii sexuale, fac asta de buna voie si pe propria raspundere. In cazul pedofililor e cu totul altceva, ei aleg sa abuzeze un copil nevinovat doar pentru distractie sau din cauza mintii lor bolnave sau eu stiu ce alte motive… Deci, nu mai baga homosexualitatea in aceeasi oala cu celelalte lucruri pentru ca e ceva cu TOTUL diferit si nu are rost… Eu asa vad lucrurile si poti sa ma condamni cat vrei. Stiu ca nu sunt perfect si am o cu totul alta parere despre lume fata de tine dar asta e, cu totii suntem muritori si pacatosi si avem doar o viata pe care fiecare o traieste cum vrea, raspunzator sau nu pentru actiunile sale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow