SFÂNTA MARIA SĂRBĂTORITĂ CU BĂUTURI ALCOOLICE ȘI MANELE DE „PELERINII” ORTODOCȘI ROMÂNI AȘA ZIȘI „CREȘTINI DE 2000 DE ANI”

„PELERINII” ȘI „CREDINCIOȘII” ORTODOCȘI ÎȘI MANIFESTĂ „CREDINȚA” LOR ÎN CÂRNAȚI, MICI, BERE, VIN ȘI MANELE CHIAR LÂNGĂ MĂNĂSTIRILE ORTODOXE !!! CREDINȚA ORTODOXĂ TRECE NUMAI PRIN STOMAC
ȘI N-ARE NICIO LEGĂTURĂ CU SUFLETUL
SAU CU PREGĂTIREA PENTRU VEȘNICIE !!!

În ziua de 15 August a fiecărui an, românii așa ziși „creștini de 2000 de ani”, prăznuiesc ADORMIREA MAICII DOMNULUI adică ziua în care a trecut în veșnicie Maria, mama Domnului Iisus Hristos. Mai întâi trebuie să vă spun că nu am văzut nicăieri în Biblie UNDE SE PRECIZEAZĂ ZIUA ÎN CARE A MURIT MARIA – MAMA DOMNULUI IISUS HRISTOS ?!? Dacă cineva îmi arată în Biblie UNDE SCRIE AȘA CEVA atunci eu mă convertesc, renunț la credința evanghelică și trec la ortodocși. Ba chiar mă gândesc să mă fac și popă. Părerea mea e că o să aștept mult și bine ca cineva să-mi arate în Biblie UNDE SE SPUNE DESPRE ZIUA ÎN CARE A MURIT MAICA DOMNULUI pentru că nu veți vedea niciodată acest lucru scris în Sfânta Scriptură.

Pe de altă parte, am mai auzit tot felul de erezii strecurate de-a lungul secolelor în ortodoxie, conform cărora, Maria, Maica Domnului, nu numai că a murit dar a și înviat, ba chiar s-a și înălțat în văzul tuturor, așa cum a făcut Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Mergând pe o așa zisă „logică”, ne putem aștepta ca la ora actuală, Maica Domnului să stea la dreapta Tatălui că doar e „născătoare de Dumnezeu” și merită un asemenea loc de cinste, nu-i așa ?!? Probabil că după mintea și imaginația ortodocșilor, Maria stă la dreapta Tatălui, iar Domnul Iisus Hristos stă undeva la stânga Tatălui, adică pe o poziție ușor inferioară față de Măicuța Lui… Păi, nici n-ar trebui să ne mirăm ! Este și normal ca Maica Domnului să ocupe un loc un pic mai bun decât Domnul Iisus Hristos, nu-i așa ?!? Pentru că degeaba Hristos este Cel care a murit pe cruce și Și-a dat viața pentru noi… dacă nu era Maica Domnului care să-I dea Domnului Iisus viață, atunci nici Domnul Iisus nu s-ar mai fi născut pe acest pământ, nu ??? Și atunci CINE ar mai fi murit la cruce pentru noi și CINE ne-ar mai fi fost Mântuitor ?!? Ce ne-am fi făcut fără Maica Domnului ???

Bineînțeles că teoria de mai sus este forțată și se prăbușește imediat, dar eu v-am redat-o ca să vedeți și voi cam câtă orbire și întunecime există în religia ortodoxă ! ORTODOXIA ESTE O RELIGIE A EXAGERĂRILOR ȘI A COMPLICĂRII LUCRURILOR ÎN AȘA FEL CA OMUL SĂ SE ÎNDEPĂRTEZE DIN CE ÎN CE MAI MULT DE DUMNEZEU ÎN LOC SĂ SE APROPIE DE EL PRIN HRISTOS CA SĂ PĂȘEASCĂ PE CALEA MÂNTUIRII !!!

Nu se înțelege faptul că NU DATORITĂ MARIEI ȘI NU PRIN DECIZIA SAU CONTRIBUȚIA EI PROPRIE S-a născut Domnul Iisus pe acest pământ ci prin Autoritatea și Suveranitatea lui Dumnezeu Tatăl care așa a găsit cu cale pentru binele și mântuirea noastră !!! MARIA NU A AVUT DE ALES ȘI NU A HOTĂRÂT EA ÎNSĂȘI ACEST LUCRU, CI DUMNEZEU A HOTĂRÂT SĂ SE ÎNTRUPEZE PRIN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI PRIN SFÂNTUL DUH !!! MARIA NU A FOST ÎNTREBATĂ ÎN PREALABIL DACĂ DOREȘTE SAU NU, SĂ-L NASCĂ PE DOMNUL IISUS HRISTOS, DACĂ DOREȘTE SAU NU CA SFÂNTUL DUH SĂ-L ZĂMISLEASCĂ ÎN DÂNSA, PE PRUNCUL SFÂNT !!!

Aaaa… dacă Mariei i s-ar fi cerut părerea și ar fi fost întrebată de Dumnezeu DACĂ dorește acest lucru și DACĂ vrea ca Sfântul Duh să se pogoare peste dânsa în vederea zămislirii Pruncului Iisus, ATUNCI AȘ MAI FI ZIS ȘI EU CĂ MARIA AR FI AVUT VREUN ROL ÎN ACEASTĂ SFÂNTĂ OPERĂ ȘI POATE CĂ AȘ FI CONSIDERAT-O ȘI EU CA FIIND „NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU”. Dar așa… este imposibil să fac acest lucru iar pentru mine, Maria, Maica Domnului, a fost, este și va rămâne DOAR UN SIMPLU INSTRUMENT prin care s-a putut derula planul lui Dumnezeu, O UMILĂ SLUJITOARE A DOMNULUI ȘI UN SIMPLU OM de care s-a servit Domnul Dumnezeu, Tatăl nostru Ceresc ! Atâta tot și nimic mai mult !!! Hai să terminăm odată pentru totdeauna cu exagerările astea ortodoxe și mai ales catolice, conform cărora „Maria L-a născut pe Dumnezeu” și alte aberații din astea antibiblice și anticreștine…

DUMNEZEU A CREAT-O PE MARIA ȘI NU INVERS !!! NU MARIA L-A NĂSCUT PE DUMNEZEU, CI DUMNEZEU A NĂSCUT-O PE MARIA !!!

Așa că hai să fim serioși…

Aaaa… dacă Maria ar fi participat la actul Creației Universului (așa cum de exemplu, a făcut Domnul Iisus Hristos) atunci aș mai fi zis și eu că într-adevăr și dânsa face parte din ecuație, ba chiar cred că m-aș fi apucat să-mi cumpăr și eu niște icoane sau statuete cu Maica Domnului și le-aș fi așezat prin toată casa la un loc de cinste… După cum știm din Biblie, Domnul Iisus Hristos NU ESTE O FIINȚĂ CREATĂ DE DUMNEZEU adică EL ESTE NĂSCUT, DAR NU FĂCUT, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Lumină din Lumină !!! Sunt perfect de acord cu acest lucru, cred din toată inima că Domnul Iisus Hristos este de aceeași ESENȚĂ și de aceeași SUBSTANȚĂ cu Dumnezeu Tatăl. Din păcate, aceste lucruri NU SE POT SPUNE DESPRE MARIA, MAICA DOMNULUI, O FEMEIE CREDINCIOASĂ ȘI CU FOARTE MULT BUN SIMȚ, DAR CARE A FOST UN SIMPLU OM ȘI NIMIC MAI MULT !!!

Eu o respect și o iubesc cu toată inima pe Maica Domnului și sper ca într-o fericită zi să mă întâlnesc cu dânsa în Împărăția lui Dumnezeu ! Dar asta nu înseamnă să mă apuc să o venerez, să-i fac statuete și icoane la care să încep să mă rog, înșelându-mă amarnic că dânsa este „mijlocitoare” la Dumnezeu… Românii trebuie să priceapă odată pentru totdeauna că BIBLIA SPUNE CĂ SINGURUL MIJLOCITOR ÎNTRE DUMNEZEU ȘI OM ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS !!! Biblia nu permite ca noi oamenii să ne facem alți „mijlocitori” și „să apelăm” la ei atunci când vrem să avem acces la Dumnezeu Tatăl !!! CÂND VOM ÎNȚELEGE ACEST LUCRU, OAMENI BUNI ???

CĂCI UNUL ESTE DUMNEZEU ŞI UNUL ESTE MIJLOCITORUL ÎNTRE DUMNEZEU ŞI OAMENI : OMUL HRISTOS IISUS, CARE S-A DAT PE SINE CA PREŢ DE RĂSCUMPĂRARE PENTRU TOŢI !

(1 Timotei 2:5-6 Biblia Ortodoxă)

„IISUS I-A ZIS: EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA ! NIMENI NU VINE LA TATĂL, DECÂT PRIN MINE !”

(Ioan 14:6 – Biblia Ortodoxă)

ÎN NIMENI ALTUL NU ESTE MÂNTUIRE CĂCI NU ESTE SUB CER NICI UN ALT NUME DAT OAMENILOR, ÎN CARE TREBUIE SĂ FIM MÂNTUIŢI !

(Faptele Sfinţilor Apostoli 4:12 – Biblia Ortodoxă)

Nu vă mai luați după preoții ortodocși care vă sucesc mințile cu „tradiția” și cu „datina” lor, călcând astfel în picioare Biblia, Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu și sfidând litera și spiritul Sfintei Evanghelii a Domnului nostru Iisus Hristos ! Opiniile omenești, regulile omenești, obiceiurile și tradițiile religioase omenești NU TREBUIE SĂ ÎNLOCUIASCĂ BIBLIA – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU iar eu am să spun acest lucru, românilor, toată viața mea, câte zile voi avea pe acest pământ !!! Nimic nu trebuie să ne abată de la Calea Evangheliei ! Nici măcar religia care este la modă (religia „majorității”) !!! Hai să renunțăm la spiritul de turmă ! Hai să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu, dragi români !

CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ ! CINE ARE OCHI DE VĂZUT, SĂ VADĂ !!!

„Căci inima acestui popor s-a învârtoșat şi cu urechile aude greu şi ochii lui s-au închis, ca nu cumva să vadă cu ochii şi să audă cu urechile şi cu inima să înţeleagă şi să se întoarcă, şi Eu să-i tămăduiesc pe ei.”

Matei 13:15 – Biblia Ortodoxă

În încheiere, vă invit să vizionați un material video concludent și deosebit de sugestiv care demonstrează ÎN CE HAL A AJUNS POPORUL ROMÂN AȘA ZIS „CREȘTIN ORTODOX DE 2000 DE ANI” !!!
Veți avea ocazia să vedeți cu ochii voștri, cum credința ortodoxă și praznicele ei atât de mult trâmbițate, se rezumă la o simplă „fiesta” cu mici, cârnați, bere, vin și manele mizerabile, TOATE ACESTE LUCRURI ÎNTÂMPLÂNDU-SE CHIAR LÂNGĂ DIVERSE MĂNĂSTIRI ORTODOXE SUB PRIVIRILE PASIVE ȘI ÎNGĂDUITOARE ALE CĂLUGĂRILOR CARE STAU CU BRAȚELE ÎNCRUCIȘATE ȘI NU FAC NIMIC !!!

Veți vedea și voi ce fac „pelerinii” și „credincioșii” ortodocși iar aceste imagini m-au convins odată pentru totdeauna că ESTE DE 1000 DE ORI MAI BINE SĂ FII CREȘTIN EVANGHELIC, CREȘTIN BAPTIST, CREȘTIN LUTERAN, ETC, DECÂT SĂ FII UN ASEMENEA „PELERIN” ȘI „CREDINCIOS” ORTODOX !!!

Vă doresc o vizionare plăcută (dacă se poate vorbi despre așa ceva…)

[polldaddy poll=”3626970″]

CELE CINCI SOLA - CELE CINCI PRINCIPII FUNDAMENTALE IZVORÂTE DIN CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow