SORIN SĂNDULACHE – MEDIC SPECIALIST NEUROLOG – BISERICA ADVENTISTĂ – INTERVIU REALIZAT DE MARIUS EPURE

Deşi slujesc de peste 20 de ani într-o Biserică Evanghelică, ascult cu atenţie Radio Vocea Speranţei şi urmăresc cu interes orice material folositor de la alte Biserici protestante. Las orice prejudecată deoparte, încerc să fiu un om cu mintea şi inima deschise, cercetez totul şi păstrez ceea ce este bun.

Creştinii adventişti au multe calităţi, multe lucruri bune iar eu nu mă voi crampona niciodată de faptul că sunt creştin evanghelic, mai ales că am prieteni de cea mai bună calitate în Biserici Baptiste, Biserici Adventiste, Biserici Penticostale, Biserici Evanghelice Tudoriste, etc… Avem ce să învăţăm de la toţi aceşti credincioşi.

Pe de altă parte, nu există pădure fără uscături… Întâlnim uscături nu numai la ortodocşi, catolici, baptişti, adventişti, luterani, penticostali… Există din belşug uscături în toate Bisericile Evanghelice inclusiv în cea în care slujesc de atâţia ani de zile… Nu am încotro şi trebuie să recunosc acest adevăr dureros…

Peste tot există oameni şi oameni… Oameni deosebiţi şi oameni care ne produc suferinţă şi dezamăgire… Dar trebuie să-i iubim pe toţi şi să-i iertăm pe toţi. Altfel nu vom putea intra în Împărăţia lui Dumnezeu. Ori facem ce spune Biblia, ori degeaba ne numim creştini…

Vă invit să ascultaţi un interviu acordat de domnul doctor SORIN SĂNDULACHE, medic primar specialist neurolog, doctor în ştiinţe medicale, masterand în psihoterapie, doctor în antropologie medicală şi sănătate publică, un profesionist cu o experienţă clinică de peste 30 de ani, un om credincios (creştin adventist, licenţiat în teologie la Universitatea Bucureşti).

Eu am ascultat tot interviul şi cred că n-ar fi rău deloc să-l ascultaţi şi voi, vizitatorii blogului meu. Vă asigur că merită şi cred că veţi avea numai de câştigat.

Vă doresc o audiţie plăcută!

SURSA:

tv.intercer.net/media/7256/Marius_Epure_-_Interviu_cu_Dr._Sandulache_Sorin_-_Medic_Primar_Neurolog/

AUTORUL : MARIUS EPURE (BISERICA ADVENTISTĂ)

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.

6 thoughts on “SORIN SĂNDULACHE – MEDIC SPECIALIST NEUROLOG – BISERICA ADVENTISTĂ – INTERVIU REALIZAT DE MARIUS EPURE”

 • As vrea să ştiu dacă mă voi însănătoşi vreodată.
  În anul 1995 am avut un accident de maşină, m-a dat cu capul de bordură, acum iau Depakine şi Rivotril.

  • @ Popescu

   Părerea mea este să iei legătura cu domnul doctor Sorin Săndulache, un bun neurolog, profesionist cu experienţă.
   Dânsul te va consulta şi îţi va spune care sunt investigaţiile clinice şi paraclinice necesare pentru a putea stabili un diagnostic corect şi pentru a prescrie tratamentul neurologic eficient de care ai nevoie. Spitalul Clinic Colentina se află pe Şoseaua Ştefan cel Mare nr.19, Sector 2, Bucureşti. Vezi că trebuie să te programezi pentru că e multă lume la domnul doctor Săndulache (aşa se întâmplă atunci când un medic este competent).

   Îmi pare foarte rău pentru accidentul de maşină pe care l-ai avut în 1995 şi doresc ca bunul Dumnezeu să te ocrotească şi să te vindeci complet. Multă sănătate şi putere!
   Nu întârzia să mergi la specialistul neurolog!

   Uite aici adresa e-mail a spitalului spitalul_colentina@yahoo.com

 • Am vârsta de 32 ani și am fost diagnosticată cu Epilepsie grand mal în urma morții tatălui meu, după un episod de depresie și după șocul suferit, din aprilie 2013, la CT în decembrie 2013. La RMN în 2016 a reieșit că așa m-am născut, diagnosticul este Heterotopie de substanță cenușie și s-a declanșat Epilepsie.

  Aș dori o programare la domnul doctor Săndulache dar telefonic nu-l găsesc.
  Un ajutor, vă rog???

  • Iulia, îmi pare foarte rău că suferi din cauza epilepsiei. Din câte știu eu, domnul doctor Sorin Săndulache lucra la Spitalul Colentina din București. Eu n-am telefonul dumnealui din nefericire dar îți recomand să trimiți un mesaj e-mail la spitalul_colentina@yahoo.com și să-i rogi să-ți spună cum poți să iei legătura cu dânsul. Trebuie verificat dacă nu cumva s-a pensionat, dacă mai lucrează ca neurolog la Spitalul Colentina, dacă nu cumva oferă consultații la vreun cabinet medical privat sau într-o clinică privată din București.

   Trebuie neapărat să iei tratament medical de specialitate și să ai grijă de tine.
   Domnul să te ajute! Îți doresc din toată inima multă sănătate!

 • Am avut câteva vise de natură spirituală. Cu sufletul tulburat, le-am povestit partenerului meu de viață. El, fiind ateu, s-a prezentat fără știrea mea la Centrul de Sănătate Mintală a povestit totul psihiatrilor după care spre surpriza mea m-au internat în psihiatrie cu diagnostic Psihoză delirantă.

  Astăzi sunt supusă unui tratament obligatoriu care îmi creează mari probleme de sănătate ca efect colateral. Visele le-am avut în anul 2010 și de atunci nu le-am mai avut niciodată. La sfatul prietenei mele, mi-am cumpărat o Biblie și în cartea lui Iov capitolul 33:14 am citit despre faptul că Dumnezeu este Cel care ne trimite vise pt a ne pocăi. Credeți că este necesar ca eu să fiu supusă în continuare acestui tratament? În nădejdea că voi avea un răspuns de la dvs, vă mulțumesc anticipat.

  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  • Monica, din nefericire, eu nu mă pricep la patologia psihiatrică și n-am pregătire în acest domeniu dar eu cred că medicii sunt îngăduiți de Dumnezeu în viața noastră spre binele nostru și pentru sănătatea noastră. Este periculos să întrerupi tratamentul și cel mai bine ar fi să discuți tot cu un specialist psihiatru care ar putea să-ți modifice cumva tratamentul în așa fel încât să nu mai ai acele efecte colaterale neplăcute. În general, medicamentele pot avea efecte secundare și reacții adverse dar dacă ele sunt mai puțin semnificative decât beneficiul produs, atunci tratamentul trebuie continuat. În anumite momente ale vieții, Dumnezeu poate vorbi omului prin vise dar trebuie să fim totuși foarte atenți pentru că nu toate visele sunt de la Dumnezeu. Noi trebuie să ne întoarcem cu adevărat la Domnul prin pocăință și credință dar nu neapărat din cauză că am visat ceva în timp ce dormim ci pentru că pocăința este O PORUNCĂ A LUI DUMNEZEU! Deci nu trebuie să aștept să am un vis ca să mă pocăiesc ci trebuie să fac acest pas pentru a putea păși pe Calea Mântuirii. Îți dau un exemplu concludent. Când ești predată cu adevărat Domnului Hristos, nici măcar nu concepi ideea de “partener de viață” (adică amant sau concubin!) care trădează o trăire într-un grav păcat. O femeie creștină SE MĂRITĂ CU UN BĂRBAT și nu trăiește cu el în afara căsătoriei, mai ales cu un ateu! Deci dacă te întorci la Dumnezeu, trebuie să termini definitiv cu acel bărbat ateu și să-L rogi pe Domnul să-ți descopere un bărbat credincios care trăiește după voia Sa. Gândește-te că nu poți sta cu un ateu și în același timp să-ți predai inima Domnului Iisus Hristos! Acest ateu va căuta ca întotdeauna să te îndepărteze de Dumnezeu. Mai bine rămâi toată viața nemăritată dar să te păstrezi CURATĂ ȘI NEPRIHĂNITĂ înaintea sfințeniei Domnului, decât să trăiești în păcat cu un ateu! Dacă te vei pocăi cu adevărat și vei începe să trăiești o viață sfântă în supunere și ascultare față de Hristos, este foarte posibil ca Domnul să te binecuvânteze cu un soț bun și credincios dar poate că voia Sa va fi ca să rămâi toată viața nemăritată și asta nu spre răul tău ci spre binele tău. Facă-Se voia Domnului cu privire la tine! El știe ce este mai bine pentru tine și doar El poate să te facă fericită și împlinită cu adevărat! Primește-L pe Mântuitorul în inima și în viața ta pentru ca binecuvântarea lui Dumnezeu să se reverse peste tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow