CĂSĂTORIA ÎNTRE PERSOANELE DE ACELAŞI SEX ESTE INTERZISĂ ÎN ROMÂNIA

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

MARS PENTRU NORMALITATE

Indragostitii din Toledo

Fetele se marita

URA! URA! URA! BINELE A ÎNVINS! NOUL COD CIVIL A FOST ADOPTAT ÎN CONFORMITATE CU ARTICOLUL 114 DIN CONSTITUŢIA ROMÂNIEI!!!

Articolul 288 conţine patru amendamente noi, privind căsătoria. Toate aceste amendamente au fost redactate de ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA, introduse în subcomisile de specialitate de parlamentari provalori şi adoptate în unanimitate. Amendamentele definesc căsătoria bărbat-femeie, interzic căsătoriile homosexuale în România şi resping recunoaşterea căsătoriilor sau a uniunilor homosexuale încheiate în străinătate.

A.F.R. le mulţumeşte pe această cale tuturor parlamentarilor care au fost implicaţi în promovarea acestor amendamente în Codul Civil. Mulţumeşte, de asemenea, celor 650.000 de cetăţeni cu drept de vot care în 2006 au sprijinit proiectul constituţional iniţiat de A.F.R. pentru definirea şi protejarea căsătoriei în Constituţia României. Mulţumeşte, de asemenea, organizaţiilor civice şi religioase, personalităţilor media şi religioase, precum şi altor personalităţi influente care de-a lungul anilor au sprijinit initiaţivele A.F.R. privind căsătoria şi familia. Mulţumeşte, de asemenea, tuturor membrilor ei. În plus şi cel mai mult, MULŢUMEŞTE LUI DUMNEZEU care a îngăduit această biruinţă.

A.F.R. va continua proiectul de protejare a căsătoriei şi familiei şi va pleda la vremea potrivită pentru introducerea celor 4 amendamente în Constituţia României. Vom rămâne loiali celor 650.000 de cetăţeni care ne-au acordat încrederea lor de a proteja căsătoria şi familia română în Constituţia României.

Romania are nevoie de copii, nu de homosexuali

SURSA: ALIANȚA FAMILIILOR.RO

http://www.alianta-familiilor.ro/pdf/falsaproblemasociala.pdf

Baietii veseli

53 thoughts on “CĂSĂTORIA ÎNTRE PERSOANELE DE ACELAŞI SEX ESTE INTERZISĂ ÎN ROMÂNIA”

 • Mie mi se pare lipsit de iubire articolul ăsta. De ce scrie că România nu are nevoie de homosexuali?!? Ei sunt aici, printre noi… De cele mai multe ori, ascunşi printre noi… Dacă nu credeţi, citiţi mărturiile unora dintre ei în cartea “Contra Curentului”!

  Tom Cat, ţie ţi-o fac eu cadou!

  • Articolul respectiv nu a fost scris de mine. Eu doar l-am preluat şi l-am republicat pe blogul meu. Trebuie să-ţi spun sincer DE CE am luat această decizie “lipsită de dragoste”.

   Dacă te vei uita un pic mai atent pe blogul meu, vei observa că încă de la început mi-am propus să promovez valoarea în detrimentul non-valorii, respectiv să contrabalansez fenomenele de degradare valorică cu care se confruntă societatea românească. Privind la cei 20 de ani care au trecut de la Revoluţia Română din 1989, am ajuns la concluzia că pericolul cel mai mare cu care ne confruntăm este manelizarea, ferentarizarea şi mitocanizarea României. La acestea se adaugă IMORALITATEA SEXUALĂ care a ajuns să fie nu numai trâmbiţată peste tot ca fiind “un drept al omului”, ba chiar este ridicată la rang de virtute!!!

   Nu ştiu dacă tu ai copii, dar eu sunt îngrijorat pentru viitorul copiilor mei în contextul promovării din ce în ce mai agresive a ideilor conform cărora familia este altceva decât ceea ce ştiam dintotdeauna. Te rog să reţii că oricine atacă ideea de FAMILIE DEFINITĂ CA UNIUNEA DINTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE intră automat în “atenţia” mea şi nu va avea parte din partea mea de un tratament foarte plăcut. Pentru că cei care calcă în picioare conceptul de familie, nu intră în conflict cu tine sau cu mine, ci cu SFÂNTA SCRIPTURĂ – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU care este o candelă pentru cărarea noastră, o lumină care ne ajută să umblăm în întunericul acestei lumi pline de întinăciune şi păcat.

   Sunt perfect de acord cu tine că NU TREBUIE SĂ-I URÂM PE HOMOSEXUALI ŞI PE LESBIENE, CI DIMPOTRIVĂ, TREBUIE SĂ AVEM COMPASIUNE FAŢĂ DE EI ŞI SĂ FACEM TOT POSIBILUL SĂ-I AJUTĂM SĂ IASĂ DIN STAREA LOR PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU! Trebuie să ne rugăm pentru ei si SĂ-L IMPLORĂM PE DUMNEZEU SĂ FACĂ O LUCRARE DE TREZIRE ŞI DE POCĂINŢĂ ÎN VIAŢA LOR!!! Asta NU înseamnă că trebuie să iubim ceea ce fac ei… adică un lucru scârbos… o urâciune şi un păcat îngrozitor înaintea lui Dumnezeu! IUBEŞTE PĂCĂTOSUL, DAR URĂŞTE PĂCATUL! Acesta este principiul care izvorăşte din Biblie – Cuvântul Sfânt! Cel puţin asta am înţeles eu din Sfânta Evanghelie.

   Ceea ce ai văzut tu pe blogul meu… este o fotografie (un poster) în care se face menţiunea “România are nevoie de copii, nu de homosexuali!”. Nu eu m-am exprimat aşa (poate că nu este cea mai fericită exprimare) ci acela care a creat acel poster. Eu doar am luat acea fotografie (poster), am uploadat-o la mine şi am ataşat-o la articolul respectiv. DE CE AM FĂCUT ASTA?!? Pentru că din punct de vedere DEMOGRAFIC România are o mare problemă de la Revoluţie încoace… ROMÂNII NU MAI FAC COPII ori din câte ştiu eu, copiii NU pot fi făcuţi prin relaţia sexuală dintre un bărbat cu alt bărbat sau dintre o femeie cu altă femeie!!! Dacă greşesc, TE ROG SĂ MĂ CONTRAZICI, poate nu cunosc eu bine aceste aspecte biologice care stau la baza actului concepţiei fiinţei umane. Posterul respectiv este FOARTE CLAR si sugerează un lucru cu care trebuie să fiu de acord:
   ROMÂNIA ARE NEVOIE DE COPII!!! Viitorul României este asigurat PRIN COPII dar CUM VOR VENI PE LUME ACEŞTI COPII?!? Cumva prin “unirea” dintre doi bărbaţi sau dintre două femei???
   Mă cam îndoiesc!

   Este normal şi de bun simţ ca blogul meu să ducă o luptă aprigă PENTRU PROMOVAREA INSTITUŢIEI FAMILIEI REPREZENTATĂ PRIN UNIUNEA DINTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE! Eşti de acord cu mine?!? Ar trebui să-mi schimb poziţia şi să încep să susţin “cauza” homosexualilor şi a lesbienelor?!? Asta ar însemna “dragoste” din partea mea???

 • Am citit acest articol şi semnalările făcute asupra acestui argument. Simt nevoia să specific că nu sunt homosexual dar sunt în dezacord cu viziunile propuse asupra acestei “categorii” de oameni. Greşeala de bază, după părerea mea, constă în faptul că homosexualitatea e văzută ca o perversiune; această asociaţie de prejudecată ar semăna cu ideea că orice femeie e curvă sau că un cuplu hetero e neapărat pervers.

  Eroarea care se face la rădăcină este de a nu face o distincţie (păcat comun în epoca modernă) şi de a nu considera o latură fundamentală: homosexualitatea AFECTIVĂ, nu numai sexuală. Sunt oameni care împart propria viaţă, aceleaşi bunuri, sub acelaşi acoperiş în toată perioada vieţii lor şi care, cum s-a întâmplat foarte des, dacă unul dintre ei îşi sfârşeşte viaţa pământească, celălalt nu are nici un drept şi se poate trezi în mijlocul străzii de la o zi la alta; nu există ideea unei pensii sau a unei recunoaşteri sociale. Trebuie gândit şi în aceşti termeni, sau mai ales, decât superficial printr-un penibil POSTER care nu are nici o legătură în cele două aspecte propuse. Este ridicol şi stupid să explici scăderea demografică, dând vina pe homosexualitate şi pe libertatea sexuală, în loc să te întrebi şi să faci o analiză profundă asupra schimbărilor societăţii în ultimii 20 de ani.

  Alt aspect: homosexualitatea nu e o boală! şi nu e consecinţa unui “păcat” al părinţilor care au fost pedepsiţi de Dumnezeu! Sunt viziuni sălbatice şi primitive. A fi homosexual e un fapt biologic, de viaţă, natural, care trebuie acceptat ca atare. Perversiunea şi comportamentele depravate au aceeaşi gravitate ca în sfera hetero. Este foarte greu să se facă o corectă distincţie faţă de poziţia şi drepturile în societate a acestor oameni, fără să se cadă în prejudecăţi şi lozinci. Drumul e lung: Dumnezeu să ne lumineze spre calea iubirii semenilor noştri, indiferent de tendinţa sexuală !

  • Mai întâi aş dori să ştiu dacă stau de vorbă cu domnul regizor Ciprian Suhar sau dacă este vorba doar de o simplă coincidenţă de nume. Apoi am să vă dau un răspuns la comment dar trebuie să ştiu cu cine am onoarea. Vă mulţumesc pentru comentariul postat şi vă mai aştept pe blogul meu.

 • Ce aş putea să păţesc dacă mi-aş exprima şi eu liber părerea chiar aici vizavi de homosexualitate ? Mulţumesc… 🙂

  • Gigi, nu vei păţi nimic dacă îţi vei exprima părerea fără să inciţi la ură sau violenţă, fără să foloseşti aşa numitul “hate speech”, fără cuvinte murdare/scârboase, fără drăcuieli, înjurături, blesteme, etc. Eu zic că tu eşti un om civilizat (am observat că la sfârşitul comentariului tău, n-ai uitat să spui “Mulţumesc”, ceea ce înseamnă că ai o anumită educaţie şi un anumit nivel intelectual, lucruri cam rare în zilele noastre).

   Nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog evanghelic
   (în primul rând, ai mare grijă să eviţi off-topic-urile).

   Îţi doresc un week-end binecuvântat de Dumnezeu!

 • Eu mă mir cum Dumnezeu ne mai poate suporta…
  Nici nu-mi pot imagina să merg cu copilaşul meu prin oraş să vadă doi bărbaţi sau două femei de mână şi să mă întrebe: “Tati, de ce ăia doi merg de mână?!?”

  Problema vor fi copiii noştri care vor vedea toate scârboşeniile pe stradă. Da, avem gay, avem şi lesby, avem cam de toate. Să se ascundă, nu să se arate în public şi nu-mi pare rău, puteţi să mă înjuraţi cât vreţi!

  • @ Lucian

   Biblia – Cuvântul Sfânt – ne vorbeşte clar că oamenii se vor îndepărta din ce în ce mai mult de Dumnezeu, vor cădea în depravare totală, vor prefera necurăţia şi lucrările diavolului, afundându-se în mocirla păcatului şi a morţii.

   Dacă tu îl vei ajuta pe copilaşul tău să păşească încă din copilărie pe Calea Mântuirii, el va avea o viaţă fericită pentru că va fi scutit de multe suferinţe şi necazuri pe acest pământ, va învăţa să trăiască o viaţă curată şi plăcută înaintea Domnului şi va fi un exemplu de urmat pentru cei mulţi care se rătăcesc în întunericul acestei lumi. Dacă acest copilaş te va întreba “tati, de ce ăia doi merg de mână?!?” vei putea să-i explici care este diferenţa între oamenii credincioşi, care se străduiesc să trăiască călăuziţi de Duhul Sfânt, şi oamenii fără Hristos şi fără Dumnezeu, care fac toate lucrurile urâte, păcătoase şi scârboase (vezi pasajul mai jos din Sfânta Scriptură care prezintă starea de păcat a omenirii)

   “Mânia lui Dumnezeu se descoperă din Cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi; fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit; şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile; căci au schimbat în minciună Adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii; tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor, unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori, bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.”

   (Epistola Sfântului Apostol Pavel către Romani 1:18-32)

   Fii binecuvântat, Lucian! Nu uita că întotdeauna eşti binevenit aici pe blogul meu unde te mai aştept cu drag!

  • “puteţi să mă înjuraţi cât vreţi…”

   Lucian, n-avem cum să te înjurăm pentru că aici ne aflăm pe un blog creştin evanghelic şi n-ai să vezi nicăieri înjurături, drăcuieli, vorbe murdare, etc… Chiar dacă mă mai confrunt uneori inevitabil şi cu asemenea lucruri (nu toţi vizitatorii mei sunt creştini, mai sunt şi ateişti care se dau “creştini ortodocşi”) am grjă ca înjurăturile şi toate aceste lucruri, să nu apară în comentarii! Cine nu respectă Regulamentul ptr. postarea comentariilor (mai există şi asemenea indivizi) riscă nu numai să le “ciopârţesc” comentariul, dar chiar să le şterg complet sau chiar să le blochez IP-ul ca să nu mai poată posta în vecii vecilor (amin!) vreun comentariu pe blogul meu.

   În concluzie, pentru ca cineva să te poată înjura aici pe un blog creştin evanghelic, este nevoie ca mai întâi să treacă peste aprobarea mea în calitate de moderator/administrator/webmaster al acestui blog. Iar aprobarea mea pentru asemenea mizerii nu va veni NICIODATĂ, să fii convins de acest lucru! Poţi vizita liniştit acest blog.

 • Hai nu ma innebuni! Dar care este problema cu cuplurile de acelas sex?
  Da iubesti o persoana nu e normal sa vrei sa fiu cu ea, ce conteaza sexul? Romania are nevoie de copii? Voi sunteti orbi sau ce, cand orfelinatele dau pe afara de copii abandonati de mame si familii iresponsabile! Prefer un cuplu de acelas sex care chiar se iubesc, nu ca majoritatea cuplurilor normale care distrug sau abandoneaza proprii copii! Si stii ce, nu-i bine sa judeci pe altii dupa orientarea sexuala! Daca chiar o persoana apropiata, o ruda sau chiar copilul tau are alta orientare, ce-o sa faci? il dai afara din casa, rupi orice legatura cu aceea persoana, o judeci? NU!!! ÎI STAI APROAPE PENTRU CA E O persoana draga care merita sprijinita si sustinuta. Nu e greu sa accepti, e chiar usor, doar dragostea materna/paterna este neconditionata si cei care iti sunt adevarati prieteni te vor accepta si te vor iubi asa cum esti. Avand in vedere lucrul acesta, nu-mi pot imagina copilul sa vada persoane de acelas sex tinandu-se de mana, dar ce are? Daca o sa-i spui ca-i normal ca doua persoane care se iubesc se tin de mana indiferent de sex nu va fi nimic anormal! GREU PENTRU CEI CARE NU GANDESC NU-I ASA? NU-i mai importanta dragostea, armonia si intelegerea intr-o relatie? decat cei care se casatoresc si-a doua zi divorteaza? Oricum in alte tari casatoria de acelasi sex este permisa deci care va sa zica stii sa judeci pe cineva fara a-l cunoaste e un pacat mai mare decat orientarea sexuala.

 • Am oroare de impocrizia multora dintre noi. Cine se crede unul sau altul sa judece orientarea sexuala a unei persoane? Tot pomeniti de Dumnezeu si de toleranta si alte sentimente de genul dar cu cata impocrizie si de fatada o fac uni incat ma scarbeste… Eu o zic la obiect nu am nimic impotriva celor ce iubesc persoanele de acelas sex, eu sunt personal heterosexuala dar am, zic eu, o minte care judeca sanatos, in sensul ca nu mie imi corespunde sa ii judec pe alti din principiul ca nu sunt homofoba, rasista si alte din astea, intr-o relatie conteaza nu sexul partenerului ci implicit valoarea sa umana, nu conteaza daca esti sau nu gay sau lesbiana caci sa fim sincer oameni care au o orientare sexuala diferita la noi in tara sunt vazuti ca ciumati, pacatosi, perversi, etc. Dar la violatori si proxeneti din inchisori, v-ati uitat? Dar la nemernici care ucid ati privit? Sunt atatea probleme cu adevarat grave in tara aceasta si multi se fac ca nu le vad…

  Articolul de mai sus este cu adevarat dur si crud si sunt impotriva lui cu desavarsire, si eu cred in Dumnezeu dar nu sunt eu Dumnezeu ca sa imi condamn semeni si sa spun ca sunt pacatosi caci pana la urma si eu ca om am pacatele mele… nimeni nu este fara de pacat deci hai sa nu mai fim impocriti si daca macar majoritatea nu este de acord cu acceptarea homosexualitati sa dam dovada cel putin de educatie si morala adica sa nu ii jignim si sa nu ii stimatizam pe cei ce au aceasta orientare sexuala daca nu tolerezi din bun simt, ignora caci uneori tacerea este si ea un raspuns iar in acest caz tacerea fara impocrizie este o solutie.

  • Lelia, ce-i aia “impocrizie”?!? Ai folosit DE PATRU ORI acest termen care nu există (e o veste proastă, așa-i?) în limba română! Te referi la IPOCRIZIE??? De asemenea, n-am auzit niciodată de termenul “stimatizăm”… Ai vrut să spui STIGMATIZĂM?!?

 • deci îi pur și simplu discriminare!!!!!!!
  bă, voi iubiți cu corpul sau sufletul??? sufletul are sex?? nu! așa că………
  de ce în celelalte țări s-a putut accepta legea??? și la noi nu?

  GUVERNUL AR TREBUI SĂ BAGE LEGEA ASTA ODATĂ!!!!!!!!!!!!!

  • Martina, în primul rând pe acest blog nu se vorbește cu ”bă” că nu suntem la piață și nici în vreo mahala de la marginea orașului.

   În al doilea rând, ce-i aia ”să iubești cu corpul”?!? Poate vrei să spui SĂ FACI SEX CU CORPUL!!! Cred că asta ai vrut să spui.

   Cine ți-a spus că A IUBI este unul și același lucru cu ”A FACE SEX”?!? De unde ai tras tu concluzia asta stupidă?

   ”de ce în celelalte țări s-a putut accepta legea??? și la noi nu?”

   Pe mine mă lasă rece ”celelalte țări”. Noi trebuie să luăm ce este bun de la alții, nu ce este rău și periculos pentru viitorul copiilor noștri. Avem o mare răspundere înaintea lui Dumnezeu pentru copiii noștri. Nu știu dacă tu ai copii, probabil că n-ai și de-aia te doare drept în cot.

   P.S. Numai un guvern iresponsabil și ticălos ar putea să propună un asemenea proiect de lege și sper din toată inima ca acest lucru să nu se întâmple niciodată!!!

  • @ MARTINA

   Legea nu se ”bagă”. Legea este precedată întotdeauna de un proiect de lege care mai întâi este dezbătut și votat în ambele camere ale Parlamentului după care ajunge pe biroul Președintelui României în vederea promulgării. Orice lege intră în vigoare abia după publicarea în Monitorul Oficial.

 • Ce porcărie! Toată lumea are drepturi, chiar și homosexualii și lesbienele! Nu mai suntem în evul mediu! În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă vede pe stradă doi bărbați care se țin de mână.

  Ce e cu voi, oameni buni?!? Sunt 3 tipuri de heterosexuali pe pământu’ ăsta: cei care sunt neutri, cei care sunt pentru ei și cei care sunt împotriva lor (deși nu văd rostul ultimei categorii). Lăsați-i în pace! Ce v-au făcut ei, vouă? Ei nu luptă doar pentru drepturile lor la fel ca orice om!

  • @ Pentru Sandy:

   “În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă vede pe stradă doi bărbați care se țin de mână.”

   Eu aș mai face câteva completări ca să fie tacâmul complet…

   În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă aude oriunde, vorbe spurcate imposibil de reprodus care-ți întorc stomacul pe dos.

   În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă televiziunile promovează numai lucruri de nimic, numai kitsch-uri mizerabile și non-valori cu aere de vedete, mârlani care se dau artiști, cocalari tupeiști și pițipoance fițoase.

   În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă vede la tot pasul, la orice intersecție din București, “fetițe” care fac trotuarul.

   În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă vede la mare un golan și o vagaboantă care fac sex pe plajă de față cu trecătorii.

   În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă România se manelizează, se ferentarizează, se depravează și se ateizează complet.

   În ziua de azi, nimeni nu se mai minunează dacă tu, Sandy, ești UN OM FĂRĂ HRISTOS ȘI FĂRĂ DUMNEZEU, un ateu care vii de nicăieri și te îndrepți spre nicăieri, un suflet care zace în întuneric spiritual, care n-are o direcție și un sens în această viață.

   NU MAI SUNTEM ÎN EVUL MEDIU?!? SERIOS??? Du-te, omule, în Sodoma și Gomora dacă nu-ți place aici în România, nu te ține nimeni cu sila în țara asta! Am scăpat de Evul Mediu și acum vrem să transformăm România în “Sodoma și Gomora” Europei?!? Tu sugerezi să cădem din lac în puț???

   Poate că tu n-ai copii și din cauza asta te doare drept în cot sau în alte părți… Noi, ceilalți, AVEM COPII ȘI NE TEMEM PENTRU VIITORUL LOR. Nu vrem ca fiii noștri să ajungă homosexuali și nu vrem ca fiicele noastre să ajungă lesbiene!!! Nu vrem ca România să ajungă să fie “țara tuturor posibilităților” sexuale… Nu vrem ca România să fie țara orgiilor și perversiunilor!!! Vrem ca România să fie o țară creștină, o țară a căsătoriilor dintre bărbați și femei!

   Ai ceva împotrivă?!? Te oftici???

   Ia și pupă-te, dacă-ți place:

   Indragostitii din Toledo

 • Wow !! Parca fiecare avea dreptul la o opinie… da.. adevarat.. in ziua de azi, nimeni nu se mai minuneaza de nimic.. totusi.. nu trebuia sa fii asa dur.. am 17 ani.. si mama care este foarte credincioasa imi zicea aceleasi lucruri.. ma bate la cap in fiecare zi cu religia ei si chestii de astea.. nu zic ca nu-i dau dreptate dar totusi.. pe bune ?.. nu cred ca homosexualii iti stau in cap.. nu cred ca n-ai loc de ei pe strada si asa mai departe…

  De cand am un prieten gay, mi-am schimbat parerea in legatura cu absolut tot ! motivul ? nimeni nu era alaturi de el, nimeni nu-l intelegea.. nici chiar el nu se intelegea.. nu intelegea de ce e “diferit”, zicea ca e anormal cand de fapt e normal ca noi toti ceilalti.. si el are doua maini, doua picioare, etc.. ce era sa fac ? eram cei mai buni prieteni din totdeauna… credeam ca la un moment dat o sa fim impreuna si asa mai departe pana mi-a spus adevarul.. crezi ca n-am suferit ? crezi ca n-am plans ? mi-am pus un miliard de intrebari.. ce poate vedea la un baiat ??? cum se poate indragosti de un baiat ?!? si asa mai departe.. pana m-am obisnuit cu ideea.. si m-am decis sa-l sustin.. si sa fiu alaturi de el… ce era sa fac ? sa-mi bat joc de el ? sa-l fac sa se simta mizerabil ? sa-i spun ca e un fel de ciudat si ca o sa moara de tot felul de boli si o putrezeasca in iad ? nu pot fi atat de rea !

  Porcaria ta de blog m-a facut sa plang.. eu doar incerc sa-l inteleg si am ajuns sa-l accept.. nu-l puteam da la o parte sau sa-i zic ca nu vom mai fi niciodata prieteni.. tot timpul a fost alaturi de mine si invers.. chestia asta e o porcarie ! poate zici ca sunt un copil si nu stiu nimic si etc si bla bla.. si mama imi zice ca nu pot intelege.. ea ar trebui sa fie alaturi de mine si sa ma sprijine dar daca ar stii ca sunt prietena cu o astfel de persoana ar innebuni.. e adevarat.. poate religia n-ar trebui implicata oriunde.. dar totusi.. si el e un copil daca stai sa te gandesti, e un adolescent de fapt.. si oricum de “chestia” asta nu cred ca te poti vindeca.. asa te nasti.. asa ti-a fost dat sa te nasti ! si cine e de vina pentru asta ? cine ?? asta vreau sa-mi spui daca tot ai o explicatie la orice ! El nu are nici o vina pentru ca e gay de asta sunt sigura !

  • Sandy, eu acum 5 minute am intrat pe ușă și sunt obosit mort, plecat de azi-dimineață, sper că mă înțelegi că nu mai am răbdarea și puterea să-ți răspund la ora asta la comentariul pe care l-ai postat azi la ora 20.10 Sper să pot să-ți răspund în cursul zilei de mâine.

   Dacă ai 17 ani, poți să fii fata mea pentru că eu am un băiat care merge pe 22 ani și mai am unul care împlinește în curând 18 ani… Văd că nu prea dai două parale chioare pe sfaturile pline de dragoste și înțelepciune ale mamei tale care îți vrea numai binele. Mă întreb ce șanse aș avea eu să mă asculți și să mă respecți dacă aș fi tatăl tău… Totuși, voi încerca să-ți răspund mâine cu ajutorul și voia bunului Dumnezeu.

   Nu mă oftic deloc și până una-alta îți spun noapte bună!

   P.S. Sper că observi că pe “porcăria mea de blog” ți-am permis totuși să postezi două comment-uri deși m-ai jignit, deși am pășit spre 46 de ani spre deosebire de tine care ești un copil, deși ar trebui să fii mai respectuoasă mai ales că habar n-ai cu ce mă ocup, ce fel de blog am, ce probleme abordez, ce scop urmăresc și cât de mult doresc binele românilor și al acestei țări care se prăbușește în imoralitate și ateism. Dar totuși te iert și sper că vei adopta un ton respectuos. Poate că vei avea grijă de-acum înainte.

 • Deci.. ok.. imi pare rau pentru ca am spus ca aveti o porcarie de blog. A fost ceva pe moment. Nu ma intelegeti gresit, imi iubesc parintii, in special mama, ea mi-a dat viata, m-a educat, ma creste, imi face mancare in fiecare zi si tot ce face o mama. O iubesc la nebunie, pe bune, cred ca stiti si dumneavoastra (scuze, nu am stiut ca sunteti asa in varsta) cum sunt copiii, adolescentii in special.

  Mama e de treaba, ma inteleg cu ea dar ea nu ma intelege pe mine, in loc sa se bucure ca nu fac ceea ce fac majoritatea fetelor de varsta mea, tot ea se ia de mine ca citesc nu stiu ce carti, ascult nu stiu ce gen de muzica si chestii de astea minore la care eu nu le vad rostul. Ar trebui sa se bucure pentru ca ma tin de scoala si nu de alte prostii. In fine. Stiu ca ea ar vrea sa ma tina mereu langa ea, sa nu patesc nimic rau sau alte chestii. Dar nu o sa poata sa fie mereu langa mine si sa ma pazeasca la nesfarsit!

  Vreau doar sa ma lamuriti sau sa ma faceti sa inteleg ce-i asa in neregula cu “chestia asta despre gay”. Si ce pot sa fac pentru prietenul meu ? Vreau doar sa-l ajut.

  Multumesc .

  • Sandy, pentru a putea să-ți răspund la întrebarea “ce-i așa în neregulă cu chestia asta despre gay”, trebuie ca mai întâi să-mi spui dacă stau de vorbă cu o creștină sau cu o ateistă. Pentru că una e să discut cu o creștină și alta e să discut cu o ateistă. Vreau să fii foarte sinceră cu mine și să nu încerci să mă trombonești în niciun fel că nu ține cu mine. Aștept răspunsul tău.

  • Sandy, dacă prietenul tău crede în Dumnezeu, el poate obţine ajutor şi pe cale spirituală, discutând cu un preot/pastor care îi va urmări evoluţia. Dumnezeu îl iubeşte şi îl va ajuta pe calea schimbării. Majoritatea celor ce s-au schimbat, au avut o abordare dublă faţă de „problema” lor – atât prin ajutor psihologic, cât şi prin ajutor spiritual.

   Poţi afla mai multe informaţii despre cauzele homosexualităţii, cercetările în domeniu şi mărturii ale unor homosexuali care s-au schimbat, la adresa următoare : http://www.homosexualitate.ro

   Prin volumul de informaţii documentate, proiectul „Speranţă şi vindecare pentru homosexuali” este cea mai mare resursă de informare în limba română pe tema homosexualităţii. Dacă crezi că informaţiile de pe site sunt utile şi-l pot ajuta pe prietenul tău, poţi contribui la popularizarea acestui proiect, recomandând adresa de Internet http://www.homosexualitate.ro/resurse.html sau vorbind cunoscuţilor tăi despre acest proiect.

   CE ESTE HOMOSEXUALITATEA?!?

   „Homosexualitate” este un termen general folosit pentru atracţii şi/sau acte sexuale cu persoane de acelaşi sex. Uzual, „homosexual” desemnează persoana care întreţine relaţii sexuale cu un partener de acelaşi sex. Există însă oameni care se identifică drept „homosexuali”, dar care aleg să nu întreţină relaţii sexuale. Alţii întreţin astfel de relaţii, dar nu se consideră „homosexuali”. Există şi cazuri de homosexualitate conjuncturală (în închisori), care nu au legătură cu atracţiile faţă de acelaşi sex. Relaţiile homosexuale există din Antichitate, însă până în secolul XX, ele nu au desemnat o categorie distinctă de oameni, ci erau doar acţiuni individuale. Homosexualii au început să se identifice distinct de restul societăţii relativ recent, prin inventarea conceptelor de minoritate şi orientare sexuală, pentru a obţine acceptare din partea societăţii şi unele drepturi. Homosexualitatea nu este o boală, în sensul medical al cuvântului, ci o deviaţie de comportament. Asemenea altor comportamente sexuale, are cauze complexe ce necesită abordări complexe. Stilul de viaţă homosexual se caracterizează prin acte sexuale nenaturale. Acestea determină o incidenţă mult mai mare a unor boli (gonoree, SIDA, cancere…) decât la restul populaţiei.

   CAUZELE HOMOSEXUALITĂȚII

   Contrar credinţei unor oameni, homosexualitatea nu este înnăscută. Cercetările nu au descoperit nici o cauză genetică a acestor comportamente. Chiar încercările unor cercetători homosexuali de a găsi o genă a homosexualităţii au eşuat. Comunitatea ştiinţifică consideră că homosexualitatea este rezultatul mai multor factori, dintre care cei mai importanţi sunt cei de mediu. Relaţiile copilului cu părinţii, un tată absent şi/sau o mamă abuzivă, lipsa unor modele corecte de gen, un eventual abuz sexual şi propaganda pro-homosexualitate, sunt factori des întâlniţi în copilăria şi adolescenţa homosexualilor.

   SE POT SCHIMBA HOMOSEXUALII?!?

   Nefiind înnăscută, homosexualitatea se poate schimba. Numeroşi oameni au scăpat de acest stil de viaţă şi trăiesc acum o viaţă heterosexuală. Nu există o formulă a schimbării. Trecerea de la homosexualitate la heterosexualitate este un proces evolutiv, de autocunoaştere şi de înţelegere a mecanismelor interioare care conduc la anumite comportamente şi reacţii. Orice schimbare începe cu o hotărâre personală. Cei ce decid să-şi schimbe viaţa apelează la consilieri, psihologi şi/sau personal religios. Acolo unde decizia de schimbare este fermă şi nu luată la presiuni din exterior, rata de succes este mare.

   DESPRE TOLERANȚĂ ȘI NEDISCRIMINARE CU PRIVIRE LA HOMOSEXUALI

   Stilul de viaţă homosexual este asociat cu probleme psihologice şi de sănătate. Cuplurile de homosexuali au o rată de infidelitate de peste 80%. În aceste condiţii, a numi un lucru rău bun şi a închide ochii la probleme care necesită rezolvare este IRESPONSABILITATE, nu toleranţă. Activiştii homosexuali îi acuză de intoleranţă şi discriminare pe cei ce critică homosexualitatea. Ei vor ca societatea să accepte comportamentele lor ca fiind normale şi sănătoase. În lipsa argumentelor, folosesc etichete emoţionale („homofobi”) pentru cei ce nu sunt de acord cu ei. Punând semn de egalitate între a fi negru sau stângaci (caracteristici înnăscute) şi a fi homosexual (o caracteristică dobândită), homosexualii se prezintă ca o „comunitate” discriminată aşa cum erau negrii din SUA în anii 1960.

   AM UN PRIETEN CARE ESTE GAY

   Pentru unii homosexuali, reacţiile şi trăirile care le controlează viaţa vin în conflict cu credinţa şi valorile lor de viaţă. Ei vor o schimbare şi au nevoie de ajutor. Propaganda că aşa s-ar fi născut şi că ar trebui să se resemneze, le face un deserviciu. De multe ori, ei sunt prinşi între dorinţa de schimbare şi propaganda de a se accepta aşa cum sunt.

   Dacă ai un prieten care se confruntă cu atracţii homosexuale nedorite, îl poţi ajuta, recomandându-i site-ul http://www.homosexualitate.ro care este o excelentă sursă de informare în acest sens.

   SURSA:
   http://www.homosexualitate.ro/resurse.html

   Sper că materialul pe care ți l-am recomandat mai sus, îți va fi de folos!

   Vezi și acest articol interesant!

   • Am intrat pe site-uri, sunt interesante dar eu încerc să-mi ajut prietenul, nu vreau să-l schimb… Chestia asta depinde doar de el iar eu am decis să-l susțin orice ar face. Oricum s-a închis mult în el, abia mai vorbește cu mine… adică nu mai vorbim ca înainte… nu știu ce are de gând să facă dar are o vară la dispoziție să “mediteze” iar eu nu vreau să-l mai văd trist și deprimat… și cred că regretă că mi-a spus că e gay din moment ce știa că îmi place de el..

    Eu îl iubesc oricum și nu am de gând să-l las baltă!

    • Sandy, sper că ești bine și prietenul tău gay la fel! Nu mai știu nimic de voi și m-aș bucura să știu că sunteți sănătoși. Tu ai spus așa în comentariul tău din 8 iunie 2013: “Eu încerc să-mi ajut prietenul, nu vreau să-l schimb! […] Eu îl iubesc oricum și n-am de gând să-l las baltă!” Păi, dacă îl iubești cu adevărat pe prietenul tău gay, trebuie să-l ajuți să se schimbe! Așa dovedești că-l iubești cu adevărat și că nu spui doar niște cuvinte mari. Știi cum îl ajuți? Schimbându-l în bine! Adică mergând pas cu pas cu el și conducându-l pe un drum bun pe care are șansa să ajungă la niște concluzii înțelepte pentru binele, viitorul și fericirea lui! Din 2013 până acum ai avut timp să-l inviți să viziteze site-ul https://www.homosexualitate.ro/ unde ar fi putut primi multe răspunsuri la multe întrebări. Ai citit cartea pe care ți-am recomandat-o în 2013?!? Să nu-mi spui că n-ai avut timp sau alte chestii de-astea, că o iau razna! Doar dacă N-AI VRUT, n-ai citit-o! Click pe link și niciodată nu-i prea târziu ca să citești o carte excelentă. Ține-mă la curent! Spune-mi că trăiești și că ești bine! Scrie-mi despre situația actuală a prietenului tău gay! Scrie-mi ce vrei tu pentru că vreau să știu care mai este situația voastră! Până la urmă ai ascultat-o pe mămica ta sau nu prea?!? https://www.tomthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

 • Nu sunt ateistă! Cred în Dumnezeu.. sunt de religie iudaica.. dar nu știu dacă contează. Eu vreau doar un răspuns și dacă nu-l primesc aici o să-l caut și în altă parte.. nu mi-e greu să pun întrebări.. am tot dreptul să întreb și adulții ar trebui să fie mai înțelegători.. nu? doar ei sunt trecuți prin viață și așa mai departe..

  aaa și nu încerc să trombonesc pe nimeni.. vreau doar un răspuns.. dacă sunteți dispus să-mi explicați despre “chestia” asta bine dacă nu, asta e…

  • Sandy, te-am întrebat DACĂ EȘTI CREȘTINĂ și mi-ai spus că ești de religie iudaică dar nu asta este problema principală ci alta!!! Tu spui “cred în Dumnezeu” dar mai spui ceva foarte interesant despre mama ta:

   “mă bate la cap în fiecare zi cu religia ei și CHESTII DE-ASTEA…”

   Te rog să reții că între A AVEA O RELIGIE și A CREDE ÎN DUMNEZEU / A ASCULTA DE DUMNEZEU este o diferență enormă, ca de la cer la pământ!!! Înțelegi ce vreau să spun?!? De-aia te-am rugat să fii foarte sinceră cu mine și să nu mă trombonești pentru că pe blogul meu intră zilnic o groază de ATEI care “sunt de religie X” sau “sunt de religie Y”…

   Deci aștept să fii mai explicită, vreau niște detalii clare ca să știu exact cu cine stau de vorbă. Dacă ai fi în locul meu, ai proceda la fel, nu poți să dai un răspuns standard valabil pentru toată lumea și chiar dacă tu afirmi “nu știu dacă contează”, eu te asigur că aceste aspecte CONTEAZĂ ENORM în dialogul nostru virtual și chiar au un rol esențial / determinant în consolidarea unei baze de discuții…

   Explică-mi și mie care e treaba cu CHESTIILE ASTEA RELIGIOASE?!? și îți răspund și eu la întrebarea “ce-i așa în neregulă cu chestia asta despre gay???”

 • Da e adevarat… ma bate la cap in fiecare zi… imi zice ca trebuie sa fiu mai credincioasa si sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca traiesc si pentru tot ce am si pentru ca sunt sanatoasa si asa mai departe… dar eu stiu deja asta si sunt recunoscatoare… asa am crescut, de mica am fost obisnuita si am primit tot felul de invataturi si mami doar isi face griji ca o sa “o iau pe alte carari” dar n-am de gand sa fac asta. Bine, dar nu despre asta vreau sa vorbesc…

  Si ce anume sa va explic mai exact ? Ca nu ma inchin la icoane? Ca nu-mi fac cruce si nu mananc carne de porc ? Cam asta e tot… e logic ca nu stiu chiar tot dar poate vreau sa invat si sa inteleg mai multe dar am nevoie de ajutor si stiu ca intre a avea o religie, a crede si a asculta de Dumnezeu este o diferenta… Eu sunt oarecum confuza, cateodata nu mai inteleg nimic si am momente cand nu stiu in ce sa mai cred. Si tot nu ma las pana nu aflu ce-i asa in neregula cu “chestia” asta… am multe intrebari la care nu am un raspuns si la care nici mama nu stie sa-mi raspunda, de cele mai multe ori, imi raspunde cu versete din care nu inteleg nimic si imi zice ca o sa vina o zi cand o sa inteleg… dar eu raman si mai confuza… de asta nu vreau sa o intreb pe ea… si daca nu va suparati ca intreb… dumneavoastra sunteti un fel de preot sau ceva de genu ?…

  Sper sa ma lamuriti… Multumesc

  • Sandy, prin harul, îndurarea și bunătatea lui Dumnezeu, sunt diacon într-o Biserică Evanghelică.

   Îți mulțumesc foarte mult că mi-ai spus toate aceste lucruri și apreciez că ți-ai deschis sufletul. Eu acum sunt chemat de urgență și trebuie să plec, nu mai pot să stau, probabil că mă voi întoarce târziu. Asta nu înseamnă că nu rămâi în inima mea și că nu voi avea grijă de tine dar te rog mult să ții legătura cu mine. Îți voi scrie mai multe lucruri, cu privire la mai multe aspecte. Pentru a putea discuta cu tine problema homosexualității, trebuie să pornim de la BAZĂ, adică trebuie să construim UN FUNDAMENT SĂNĂTOS de la care să putem pleca în orice discuție. Abia după ce clădim acest fundament, această TEMELIE, abia atunci exista șansa să înțelegem lucrurile așa cum trebuie.

   Acum te rog mult să începi să citești CARTEA CARE MI-A SCHIMBAT VIAȚA adică cea care poate fi citită pe linkul de mai jos. Această carte nu spune “fii ortodox, fii evanghelic, fii mozaic, fii baptist, fii protestant, fii reformat”. Această carte PUNE BAZELE UNEI GÂNDIRI CORECTE, totul este foarte bine și foarte clar argumentat, ți-o recomand cu toată dragostea și prietenia chiar dacă nu te cunosc. Începe să citești chiar acum, câte un capitol pe zi sau câte capitole pe zi vrei tu, și când o vei termina ÎMI VEI MULȚUMI!!!

   https://www.tomthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

   Iartă-mă că trebuie să ies chiar acum pe ușă dar fii liniștită că voi mai lua legătura cu tine.

   O seară binecuvântată!

  • Sandy, nici eu nu mă închin la icoane, nici eu nu-mi fac cruce și nici eu nu mănânc carne de porc. Deci avem ceva în comun! 🙂

   “E logic că nu știu chiar tot dar poate vreau să învăț și să înțeleg mai multe dar am nevoie de ajutor și știu că între A AVEA O RELIGIE, a crede și A ASCULTA DE DUMNEZEU este o diferență… Eu sunt oarecum confuză, câteodată nu mai înțeleg nimic și am momente când nu știu în ce să mai cred. […] am multe întrebări la care nu am un răspuns și la care nici mama nu știe să-mi răspundă”

   Tocmai de aceea, te rog mult de tot să începi cât mai repede să citești cartea excelentă pe care ți-am recomandat-o cu toată inima:

   https://www.tomthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

   După ce vei termina de citit această carte, te rog să mă contactezi pentru că vreau să discut cu tine o serie de probleme. Așa cum îți spuneam, CREDINȚA ADEVĂRATĂ de Iosif Țon, este una dintre cărțile care mi-au schimbat total gândirea și viața!

   Keep me in touch!

 • Ok… am să citesc cartea dacă spuneți că o să mă ajute. Și mulțumesc că ați decis să-mi explicați toată chestia asta, chiar nu știu ce să mai fac și cred că sunteți de treabă, vorbiți ca mama! :)) Și încă ceva… dacă am o întrebare mai ciudată sau ieșită din comun sau oricum ar fi ea, vă pot întreba, nu?

  Mulțumesc și o seară plăcută de asemenea!

  • Da, Sandy, poți să mă întrebi ce vrei tu, singura problemă e că eu abia apuc să mă ocup de blog și nu prea pot întotdeauna să răspund în timp util deși am bunăvoință și mă străduiesc dar sunt presat de o serie de factori de care sunt dependent.

   Cu plăcere, noapte bună!

  • Sandy, de multe ori aud următoarea întrebare:

   “Dacă doi oameni se iubesc cu adevărat unul pe celălalt, ce mai contează sexul lor biologic?!?”

   Dragostea este DIFERITĂ de implicarea sexuală. Una e una și alta e alta… Ca fată/femeie, îți iubești sora, dar aceasta NU înseamnă că poți să ai relații sexuale cu ea. Ca băiat/bărbat, îți iubești fratele, dar aceasta NU înseamnă că poți să ai relații sexuale cu el. Sfânta Scriptură spune că anumite tipuri de comportament sexual SUNT GREȘITE. Dumnezeu ne-a făcut BĂRBAȚI şi FEMEI, şi ne-a dat îndrumări despre cum putem împlini cel mai bine planurile Lui pentru noi. Biblia NU interzice niciodată dragostea dintre două persoane. De fapt, ne porunceşte să fim iubitori față de toți oamenii. Dar Biblia este de asemenea CLARĂ în privința faptului că relațiile sexuale sunt potrivite numai în contextul unei dedicări heterosexuale monogame, pe viață.

 • Da, am inceput sa citesc, pare interesanta. O sa citesc cat voi putea, adica cat imi permite timpul… scoala nu s-a terminat inca, abia am scapat de teze si toate cele…

  Si ce tare ca nu mancati carne de porc, toti prietenii se iau de mine ca nu mananc carne de porc, e ciudat cand dau si de alte persoane care nu mananca… nu le intalnesc prea des.

  Aaaa… si intr-un fel stiu ca toata chestia asta barbat-barbat si femeie-femeie e gresita dar nu pot judeca pe nimeni adica daca ei se iubesc, sa se iubeasca, altcineva o sa-i judece iar noi ar trebui sa ne vedem de ale noastre iar daca unii parinti se plimba pe strada cu copilasii lor de mana si au ghinionul de a vedea doi barbati care se tin de mana, atunci copilul intreaba iar parintele habar n-are ce sa-i raspunda desi ar trebui sa stie ce sa-i spuna… e ca si chestia cu Mos Craciun, aveam 4 sau 5 ani cand am intrebat-o pe mama daca exista iar ea a raspuns simplu: Nu, nu exista ! Eram mica si nu intelegeam de ce imi spune asta si de ce nu-mi spune ceea ce vroiam eu sa aud, ea intotdeauna a fost de principiul ca trebuie sa spui copilului adevarul, oricat de mic si naiv crezi ca ar fi, chiar daca adevarul este dur. Pentru mine a fost dur sa aflu ca nu axista Mos Craciun dar ii multumesc mamei ca nu mi-a umplut capul cu toate tampenile astea fara sens si ca mi-a spus adevarul. Deci parerea mea este ca orice parinte ar trebui sa-i spuna adevarul copilului sau sa-i dea o explicatie pe masura.

  So, have a nice day ! 🙂

  • Ai putea să-l rogi (din partea mea) pe prietenul tău homosexual să citească și el cartea CREDINȚA ADEVĂRATĂ scrisă de pastorul Iosif Țon în 1988?!?

 • Noi suntem doar niște oameni. Noi nu putem schimba ceea ce suntem.
  Dumnezeu ne-a creat pe toți după chipul și asemănarea Sa. Oare noi suntem de vină pentru că suntem greșiți? Oare ne putem schimba? Oare…

 • Adica? Îmi plăcea de el… eram îndrăgostită de el ca să fiu mai explicită… în ce sens să-l iubesc?!? :))) Îl iubesc și acum (ca pe un prieten deși e mai mult de atât pentru mine) dar nu în sensul la care vă gândiți… sau la care mă gândesc că vă gândiți… No way!

  • Mă bucur mult că ai spus NO WAY! pentru că eram puțin îngrijorat pentru tine… Una e să te porți omenește cu el, să-l iubești CA OM sau ca SEMENUL TĂU DE CARE TREBUIE SĂ-ȚI PESE și alta ar fi fost să se dezvolte între tine și el vreo relație de natură intimă mai ales că tu ești foarte tânără, mai ales că există riscuri foarte mari ca el să fie deja contaminat cu BTS (boli cu transmitere sexuală) și ÎNAINTE DE ORICE mai ales că orice relație intimă în afara căsătoriei ESTE PĂCAT înaintea lui Dumnezeu. Este foarte bine să-l ajuți, să-l încurajezi, să faci tot posibilul să-l orientezi într-o direcție bună dar atâta tot, nimic mai mult, nu trebuie să existe niciun fel de relație intimă între voi, îți spun asta ca și când ai fi fata mea și mă gândesc cu teamă la tine, la binele tău, la viitorul tău, la fericirea ta, chiar dacă nu te cunosc.

   Ai putea să-l convingi și pe el să citească CREDINȚA ADEVĂRATĂ de Iosif Țon?!? Ce zici, încerci?

   https://www.tomthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

 • Pai da, sunt constienta de toate lucrurile astea… nu s-a intamplat si nici nu o sa se intample ceva de genul asta intre noi… 🙂

  aaa… si nu exista nici un risc ca el sa fie infectat cu o boala, mi-ar spune daca ar face ceva si in plus nici nu a cunoscut pe nimeni care sa fie ca el in afara de cateva persoane cu care vorbea pe net si imediat ce am aflat ca face asta, i-am spus sa inceteze, că cine stie cu ce dubiosi vorbeste. Mda… mi-a spus ca sunt paranoica si ca face asta doar de amuzament, ca nu avea de gand sa se intalneasca cu niste tipi de pe internet… deci e si el totusi constient de ceva.

  Si apropo de carte… eu abia am ajuns sa citesc 2 capitole, astept sa vina vacanta si atunci o sa am timp de toate cartile pe care vreau sa le citesc… in schimb, el nu prea citeste, nu stiu daca a citit 3 carti la viata lui…

  • Câți ani are acest tânăr?

   Dacă îl rogi să vadă trei filme EXCELENTE (știu eu DE CE ți le recomand), dacă ai putea să-l ajuți să facă rost de aceste filme sau să le vadă online, crezi că ar accepta să le vizioneze?!?

   Cele 3 filme recomandate de mine atât pentru tine, cât și pentru el, sunt următoarele:

   1. Love comes softly
   2. Fireproof
   3. A walk to remember

   Aș dori să faci rost de aceste 3 filme (încearcă să le găsești online pe Internet) și să le vezi mai întâi tu, apoi să i le recomanzi prietenului tău homosexual.

   Dumnezeu să te ajute să găsești timpul necesar și nu vei regreta că m-ai ascultat, ba chiar îmi vei mulțumi!

   Aș vrea să știu CE PĂRERE va avea prietenul tău despre aceste trei filme, ce impact vor avea în sufletul și în viața lui. Aș vrea să știu DACĂ PRIETENUL TĂU AR DORI SĂ AIBĂ CARACTERUL, PERSONALITATEA ȘI MODUL DE VIAȚĂ AL LUI CLARK DAVIS – PERSONAJUL MASCULIN PRINCIPAL AL FILMULUI “LOVE COMES SOFTLY”!!! Să-mi zici dacă și-ar dori să acționeze, să se comporte și să trăiască asemenea lui Clark Davis…

   Te rog mult să-l întrebi acest lucru după vizionarea filmului.

   https://www.tomthecat.ro/dragostea-vine-incet-un-film-pe-care-nu-trebuie-sa-l-pierzi/

 • A WALK TO REMEMEBER l-am vazut de mai multe ori. De celelalte doua, n-am auzit. Sincer, nu ma dau in vant dupa filmele de dragoste, imi plac insa cele inspirate din fapte reale, cele care au la baza o poveste adevarata… ca tot veni vorba de film…

  Eu nici acum nu inteleg de ce oamenii se imbolnavesc si mor. Oricum, filmul acela a fost super, a fost unul din putinele filme la care chiar am plans. Dar sunt realista… povesti de iubire adevarata intalnesti doar in filme… in viata reala nu prea…. O sa-i spun si prietenului meu de aceste filme (are 17 ani ca si mine 🙂 ) Nu stiu daca le-a vazut… in momentul de fata nici nu mai stiu ce sa cred despre el… noi avem prostul obicei de a ne face tot felul de glume… si chiar concuram serios pe tema asta…

  O sa caut si celelalte filme ca sa vad cum sunt. Mai sunt cateva zile si termin clasa a X a… si o sa am timp si de carti si de filme…

  • Sandy, să te ajute bunul Dumnezeu să termini cu bine clasa a X-a și să te bucuri de vacanța binemeritată!

   Vrei un film inspirat din fapte reale, un film care are la bază o poveste adevărată? Nu uita să dai click pe butonul “subtitrări” și să selectezi limba română. Vizionare plăcută! 🙂

 • Dacă vrei filme, uită-te la ……… varianta US, nu e film, e serial de fapt! Și ceva îmi spune că l-ai văzut deja. Nu-i așa?

  • Nu-i așa!

   Toni, dacă mai îmi recomanzi o singură dată filme din astea tâmpite, te blochez și zbori definitiv de pe blogul meu! Ori mă iei la mișto, ori dai dovadă de NESIMȚIRE atunci când îmi faci asemenea “recomandări” chiar aici pe un blog creștin evanghelic serios. Get lost, man!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow