“DRAGOSTEA VINE ÎNCET” – UN FILM PE CARE NU TREBUIE SĂ-L PIERZI!

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT:
“UN LUTHER AL ROMÂNIEI”

Bazat pe cărţile autoarei JANETTE OKE, filmul LOVE COMES SOFTLY (2003) este primul ce deschide seria unor filme superbe care descriu legătura dintre dragoste şi credinţă de-a lungul mai multor generaţii ale unei familii, acţiunea, petrecându-se în perioada anilor 1800. Personajele se confruntă cu moartea, cu acceptarea, cu iertarea, lupta pentru fericire fiind o constantă în viaţa lor.

Dragostea vine incet

https://www.tomthecat.ro/filme-pentru-sufletul-tau/

16 thoughts on ““DRAGOSTEA VINE ÎNCET” – UN FILM PE CARE NU TREBUIE SĂ-L PIERZI!”

  • BINE AI VENIT dragă Radu pe modestul meu blog!
   M-aş bucura să găseşti pe acest site multe lucruri UTILE PENTRU SUFLETUL TĂU Sper că ţi-a plăcut acest film minunat şi sper să-l recomanzi tuturor prietenilor tăi (poţi să le trimiţi linkul tuturor prietenilor tăi). Te mai aştept cu drag.

   Fii binecuvântat de Dumnezeu!

   P.S. Te invit să vizionezi on-line AICI un film documentar excelent care se numeşte UN LUTHER AL ROMÂNIEI

  • Mă bucur mult, Rebeca, pentru că m-ai onorat prin vizita ta şi sper să găseşti aici pe blogul meu, lucruri UTILE PENTRU SUFLETUL TĂU.

   După ce vezi filmul DRAGOSTEA VINE ÎNCET te rog să postezi tot aici un comment în care să-mi spui impresiile tale despre acest film. Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi!

 • Chiar aşa este… Întotdeauna “dragostea vine încet”.
  Am văzut filmul în câteva rânduri pe Hallmark Channel şi mi-a plăcut, oricând l-aş revedea cu plăcere, e unul dintre acele filme care te face să-ţi aduci aminte că în esenţa ta eşti… om.

 • Am văzut filmul cu ceva timp în urmă. Este un film minunat, un film cu ajutorul căruia am aflat ce înseamnă dragostea. Felicitări!!!!!!!!

 • Minunat… lacrimi de bucurie, trăiri, suspansuri… Adevărate LECȚII de VIAȚĂ!
  Mulțumiri și… felicitări!

  DUMNEZEU/DRAGOSTEA… vine încet, dar SIGUR! Amin!

  • Dragă Geo,

   Iată că mai există și filme deosebite, lucruri bune, plăcute și utile pentru sufletele noastre, într-o lume care zace în mocirla păcatului și a morții, în orbire și întuneric spiritual, fără Hristos și fără Dumnezeu! Ce bine ar fi ca în loc de kitsch și can-can, televiziunile să difuzeze asemenea filme deosebite, cu adevărat educative. N-am văzut niciodată acest film pe TVR1 de exemplu! Și nu pot să înțeleg de ce?!? Așteptăm totuși ca minunea să se producă și să vedem acest film difuzat de televiziunile din România.

   Geo, nu pot decât să-ți mulțumesc și eu că ai avut bunătatea să vizitezi blogul meu și te mai aștept cu drag! Nu uita că întotdeauna ești binevenit!

 • Eu aș vrea să văd un film care descrie povestea a doi oameni în vârstă, trecuți de 50 ani care sunt singuri și dispuși să se îndrăgostească. Norocul îi face să se întâlnească și sufletele lor să semene iar dragostea să-i convingă că pentru ea nu există vârstă. Există un asemenea film? A avut vreun scenarist sau regizor curajul să demonstreze că și la vârsta a doua sau a treia, te poți îndrăgosti și să facă un film cu un asemenea subiect?!?

  • @ Maria Barbu

   Ai găsit filmul pe care îl căutai?!? Au trecut 7 ani și îmi cer iertare că am uitat să-ți răspund la comentariu dar astăzi am efectuat o revizie la această pagină web și uite că am redescoperit mesajul tău! Sper că ești bine și sănătoasă pentru că în acești șapte ani se puteau întâmpla multe dar bunul Dumnezeu ne-a dat zile ca să putem continua călătoria pe acest pământ.

   Nu mi-ai spus niciodată dacă ți-a plăcut filmul DRAGOSTEA VINE ÎNCET…

 • Filmele online sunt viața mea. Aveți un site despre care pot spune FELICITĂRI!
  Mai aștept cu sufletul la gură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow