ACDC – ATAC FĂRĂ PRECEDENT AL DIAVOLULUI ASUPRA POPORULUI ROMÂN

ACDC NE ARATĂ CARE ESTE DRUMUL SPRE IAD

ROMÂNI CARE VĂ BATEŢI CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ SUNTEŢI “CREŞTINI DE 2000 DE ANI”!!!

În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICĂ – ZIUA SPECIALĂ DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fără precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piaţa Constituţiei din Capitală, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRAŞI DIN TOATĂ ŢARA!!!

Vă reamintesc că ACDC înseamnă “Anti Christ – Death to Christ”
(nu cred că mai este cazul să traduc ce înseamnă acest lucru îngrozitor)!!!

ACDC ÎN DELIRUL ÎNGROZITOR AL MUZICII INFERNALE

VĂ IMPLOR SĂ ŢINEŢI POST ŞI RUGĂCIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SĂ FIE ANULAT ŞI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANŢI SĂ RENUNŢE !!!

FIE CA DOMNUL SĂ OCROTEASCĂ ROMÂNIA!!!

Tragicul eveniment face parte din turneul intitulat “Black Ice World Tour 2010”.

Doamne, Sfinte Tată Ceresc, ai milă de această ţară şi nu ne părăsi !!!
Bunule Dumnezeu, îndură-te de poporul român şi trezeşte-l până nu e prea târziu ! Te rog şi pentru tinerii din fotografia de mai jos ! Scoate-i din Întuneric şi eliberează-i de sub puterea satanei ca să nu ajungă să fie pierduţi pentru veşnicie ! Salvează aceste suflete sărmane, robite şi înlănţuite…

FANII TRUPEI ACDC

UPDATE DUMINICĂ 16 MAI 2010

Citind foarte multe comentarii ale vizitatorilor blogului meu,
am considerat că este de datoria mea morală în faţa lui Dumnezeu şi a tuturor să efectuez câteva corecturi absolut necesare şi de bun simţ:

1. Semnificaţia corectă a abrevierii AC/DC provine de la ALTERNATIV CURRENT/DIRECT CURRENT conform dicţionarului enciclopedic on-line Wikipedia.

* Formula ANTI CHRIST/DEATH TO CHRIST (pe care am preluat-o acum câteva zile de pe Internet) se pare că a fost inventată de anumite persoane rău-intenţionate pentru a discredita trupa AC/DC şi a o prezenta publicului într-un mod incorect şi nedrept.

2. Am decis să elimin videoclipul cu trupa Cryptopsys pentru că am aflat că ei promovează un gen de muzică (n-are sens să vă mai spun ce fel de muzică) care nu are nicio legătură cu muzica trupei AC/DC şi AR FI FOST INCORECT să nu dezinstalez acel videoclip de pe blogul meu.

3. M-am rugat şi mă rog ca bunul Dumnezeu să dea astăzi o vreme frumoasă şi o zi binecuvântată pentru ca Bucureştiul să poată să se bucure de o seară plăcută şi de neuitat.

* “Ploaia tămăduitoare” este CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU – mesajul curat al Sfintei Evanghelii – aşa că nu este nevoie să vină uragane sau tsunami peste Piaţa Constituţiei!!!

Este nevoie ca oamenii să primească în inimile lor, Cuvântul Sfânt şi acest lucru e suficient!

Fiţi binecuvântaţi, VOI, CEI PESTE 22 MII DE VIZITATORI UNICI AI BLOGULUI MEU şi vă aştept să reveniţi pe modestul meu blog!
Fiţi prietenii lui Tomis the Cat şi rămâneţi alături de el!

URMĂREŞTE ACEST SUPERVIDEOCLIP,
FII SINCER ŞI VERIFICĂ DACĂ TE IDENTIFICI CU ACEL PASTOR!

(citeşte articolul meu pe linkul de mai jos):

https://www.tomthecat.ro/esti-gata-sa-mori-pentru-credinta-ta/

VIZIONEAZĂ ACEST VIDEOCLIP ŞI VEI VEDEA CE A FĂCUT DUMNEZEU PENTRU MINE ŞI PENTRU TINE!

136 thoughts on “ACDC – ATAC FĂRĂ PRECEDENT AL DIAVOLULUI ASUPRA POPORULUI ROMÂN”

 • Nu ne mai miră nimic nici în ţara asta şi nici în altă parte. Crezi că ploaia torenţială de care avem nevoie este “healing rain”?!? UNDE sunt păstorii turmei “creştină de 2000 de ani”??? Nu cumva ei au nevoie de vindecare?!? Părintele Teofil Pârăianu de la Sâmbăta, spunea: “ÎNAINTE DE A FI PREOT, TREBUIE SĂ FII CREŞTIN!!!”

 • SFÂRȘITUL VEACULUI TRĂIM
  CU ZBUCIUM, URĂ ŞI NEVOI
  DAR FERICIŢI LA CER PRIVIM
  NU E MULT ŞI VINE DOMNUL IAR LA NOI!

  • PENTRU DOINA TATIANA MARCU:

   Aș dori să știu dacă mai ești în viață după această pandemie. M-aș bucura să-mi răspunzi ca să știu că trăiești și că ești bine!

   El vine iar! Domnul nostru vine!

   Dumnezeu să te păzească de tot ce este rău și să te păstreze în harul Său!

 • AC/DC este o simplă abreviere şi nimic altceva !
  “Fraţii Angus şi Malcolm Young au susţinut că ideea pentru numele trupei le-a venit văzând inscripţia “AC/DC” pe o maşină de cusut a surorii lor, Margaret Young. “AC/DC” este o abreviere de la “Curent Alternativ/Curent Continuu” (“Alternating Current/Direct Current”) care apare de obicei pe transformatoarele redresoare din curent alternativ în curent continuu. Fraţilor Young le-a plăcut felul în care acest nume simbolizează energia muzicii şi a spectacolelor formaţiei.”
  (Informaţiile de mai sus sunt preluate de pe Wikipedia)

  Noi, creştinii, avem tendinţa să privim în negru aceste curente, mişcări, etc., pe care nu le tolerăm în lumea aceasta în care deocamdată Satan este dumnezeu.
  Oricum ar fi şi orice ar face ACDC, trebuie să recunoaştem că înainte de orice, ei sunt o echipă de artişti (chitarişti, basişti, toboşari, etc). Aceşti oameni au studiat arta muzicală mai mult decât o fac “minune”, “salam”, “puştiu”, “vijelie” şi alte nume sonore mioritice.

  Unii speculează şi consideră că ACDC înseamnă “After Christ, Devil Comes !”, dar aşa cum am arătat mai sus, ACDC înseamnă Alternating Current/Direct Current. Nu pot să nu recunosc faptul că lirica unor astfel de cântece poate degenera până la a cocheta cu blasfemii de neimaginat, însă, noi care spunem că suntem creştini adevăraţi, trebuie să trecem peste astfel de provocări, ştiind ce cuvinte I-au fost adresate, Domnului nostru Iisus Hristos pe când trăia printre noi în Israel, provocări lansate de către însuşi Satan şi nu de lăutarii lui !
  Mult har şi pace, fraţi români !

  • Dragă Cătălin, mai întâi îţi mulţumesc că m-ai vizitat pe blog şi te mai aştept şi altădată. Pe de altă parte, trebuie să fac şi eu câteva precizări după ce am citit comment-ul tău. Faptul că aceşti indivizi sunt “o echipă de artişti” NU MĂ ÎNCĂLZEŞTE CU NIMIC ŞI MĂ LASĂ COMPLET RECE! Bineînţeles că din punct de vedere strict tehnic şi artistic, nu putem compara muzica lui ACDC cu pseudomuzica ascultată în RFG (Rahova-Ferentari-Giurgiului). Nici nu aş putea să contest acest lucru, decât dacă aş avea o doagă lipsă!!!

   În acelaşi timp, CHIAR TU RECUNOŞTI că aceşti indivizi de la ACDC promovează o muzică a cărei lirică (text) COCHETEAZĂ CU BLASFEMII DE NEIMAGINAT! În acest caz, cum ar putea să mă facă fericit, tehnica şi muzica lor, rezultate ale “creaţiei lor artistice”?!?

   Revenind la denumirea trupei, eu nu ştiu dacă ACDC înseamnă “After Christ, Devil Comes!” dar pot să spun că această trupă FACE TOT POSIBILUL ŞI LUPTĂ PE TOATE CĂILE CA OMUL SĂ SE ÎNDEPĂRTEZE DE DUMNEZEU!!! Ori acest lucru este FOARTE GRAV ŞI FOARTE PERICULOS mai ales că există un grad mare de risc de ateizare şi satanizare a generaţiei tinere care şi-aşa ESTE RUPTĂ DE CREDINŢĂ, DE ADEVĂRATELE VALORI ŞI DE PUNCTELE DE REPER MORALE! Asta ne mai trebuia, nouă, Cătălin?!? DE ASTA ARE NEVOIE ROMÂNIA??? Să cădem din lac în puţ?!? Să oscilăm între manelele mizerabile şi heavy metal??? Nu suntem destul de afectaţi şi invadaţi de atâtea mişcări şi curente cu potenţial distructiv pentru sufletul omului şi pentru relaţia sa cu Dumnezeu??? Nu vreau să aud de aceşti “artişti ai satanei” indiferent că stăpânesc la perfecţie tehnica muzicală! Nu uita că şi diavolul se poate transforma într-un înger de lumină!

   • Apropo de ultima propoziţie din comentariul tău… Omul, din cele mai vechi timpuri, a căutat o reprezentare a răului. Şi a găsit-o în jurul său… cum animalele de pradă cu care se luptă pentru supravieţuire aveau colţi, coadă sau coarne, au inventat creaturi humanoide ce aveau însuşiri sau diferite părţi ale corpului ale acestor “duşmani”. Tu chiar crezi că diavolul e roşu, are coadă şi coarne ?!? Crezi că e atât de prost încât, dacă vrea să ispitească, foloseşte reprezentări ce le stârnesc oamenilor repulsie ??? Chiar tu spui că întotdeauna caută să ispitească, folosind reprezentări frumoase. Văd că ai pus o poză cu nişte tineri care au coarne şi care fac semnul “rock”. Semnul ăla provine din Italia, unde simboliza (tocmai !) alungarea răului când cineva era deocheat, n-are nicio legătură cu Satan !
    Coarne poartă şi cârcotaşii, este doar o reprezentare inofensivă. Că tot s-a pomenit aici… nu cumva sunt mai nocive manelele, care promovează materialismul, furatul, înşelăciunea, desconsiderarea celor din jur şi alte însuşiri care îl depărtează pe om de Dumnezeu ?!? Scuză-mă, dar intrarea ta de pe blog mi se pare superficială… te iei de nişte muzicieni şi-i transformi în nişte discipoli ai Diavolului (nu mai spun de abreviere, ţi-au explicat câţiva de pe aici ce înseamnă de fapt), când singura influenţă pe care o au asupra celor ce le ascultă muzica e legată doar de adrenalină… Şi până la urmă, nu înţeleg, de ce tocmai AC/DC ??? Pe lângă alte formaţii care chiar fac referiri la Satan şi, chipurile, îl slăvesc (dacă nu o fac doar din interese comerciale), AC/DC par blânzi mieluşei ! Ăia da, sunt periculoşi, pentru că pot influenţa adolescenţii… şi în plus de asta, nu e pic de muzicalitate în compoziţiile lor, zgomot fără sens.

    Ca o concluzie, cred că trebuie să cerem lui Dumnezeu înţelepciune !

   • Şi încă o chestie… ştii proverbul “orice pădure are şi uscături”… formaţia aia obscură pe care o dai exemplu… n-o să convingă pe nimeni, care gândeşte puţin, că AC/DC sunt satanişti. În primul rând, ăla este death metal, iar AC/DC cântă hard rock şi chiar dacă am presupune că aparţin aceluiaşi stil, tot nu cred că e de ajuns un exemplu, conform zicalei de mai sus.

   • Dacă nu-ţi convine ce scrie lumea pe blog-ul tău, şterge comentariile sau nu lăsa posibilitatea ca oamenii să le pună de la început.

    • Salut, Mihai! Există două cauze pentru care e posibil ca unele comment-uri să fii suferit anumite mici modificări:

     1) Am folosit o aplicaţie on-line pentru conversie în diacriticele româneşti dar nu este prea grozavă şi câteodată îmi strică textul. Voi încerca să găsesc pe net o aplicaţie mai bună. Pe de altă parte, a fost foarte greu să moderez şi să aprob peste 200 de comentarii iar gradul avansat de oboseală pe care l-am resimţit ieri, şi-a spus cuvântul. Nu uita că ieri am avut peste 9 mii de vizitatori iar eu sunt SINGUR!!!

     2) Dacă ai făcut nişte afirmaţii jignitoare sau care aduc atingere blogului meu, credinţei în Dumnezeu sau Bisericii (indiferent de care, nu mă refer la vreo anumită Biserică în mod special), este foarte posibil (şi nu trebuie să te miri deloc, ba dimpotrivă, te rog să înţelegi şi să fii de acord) să-ţi fi şters anumite cuvinte nepotrivite sau exprimări care trădează lipsă de fair-play sau de respect.

     Asta nu înseamnă că nu eşti întotdeauna binevenit pe blogul meu şi că nu te aştept cu drag să mă mai vizitezi. O zi binecuvântată de Dumnezeu!

   • Daca ar fi existat acel spirit pe care tu il numesti Dumnezeu, conform conceptiilor tale, te instiintez ca femeia este a doua greseala a Domnului. Te las sa ghicesti care e prima.

 • 1. AC/DC înseamnă curent alternativ/continuu
  2. “Teoria conspiraţiei” se vinde bine maselor de oameni
  3. Din câte ştiu eu, Dumnezeu lasă la alegerea fiecăruia cum vrea să-şi trăiască viaţa, respectiv ce muzică să asculte…

  • Salut! NICIODATĂ nu am fost de acord cu “teoria conspiraţiei” şi cu alte baliverne de acest gen (ştiu că unii vor sări în sus ca arşi, mai ales că toată viaţa lor au avut ca preocupare principală acest “subiect”).
   Da, ai spus foarte bine. Teoria conspiraţiei se vinde bine, maselor de oameni… adică vrei să spui că se vinde bine, maselor de oameni FRAIERI şi UŞOR DE MANEVRAT!!! Cred că asta ai vrut să spui, aşa-i?!?

   În altă ordine de idei, eu îţi fac o propunere: HAI SĂ-L SCOATEM PE DUMNEZEU DIN ECUAŢIA ŞI DIN DISCUŢIA ASTA REFERITOARE LA TRUPA ACDC, MAI ALES CĂ ORICUM ACEASTĂ TRUPĂ NICI NU VREA SĂ AUDĂ DE DUMNEZEU. Să nu-L amestecăm pe Dumnezeu în lucrurile astea! Membrii grupului ACDC sunt mult mai preocupaţi de diavol… nu-i interesează Dumnezeu… ei nu au timp pentru aşa ceva… Credinţa este pentru oamenii proşti nu pentru nişte “artişti inteligenţi” ca cei de la ACDC.

   • Nu a fost niciodată intenţia mea să afirm despre tine astfel de lucruri, credinţa pur şi simplu e în inima ta sau nu. Am extrapolat doar că ai luat de undeva informaţia greşită despre semnificaţia AC/DC (cel mai probabil din mediul creştin… şi ştiu despre ce vorbesc pentru că şi acum 10-15 ani exista informaţia asta şi pe vremea aceea frecventam o anumită Biserică…)
    Acum există două variante: informaţia greşită se perpetuează fie datorită ignoranţei, fie datorită faptului că cineva e interesat ca informaţia să rămână aşa…
    Din orice perspectivă am privi lucrurile, ignoranţa nu e ceva cu care să ne lăudăm !

    Tematica despre care cântă AC/DC e o altă poveste, având şi ei dreptul (ca şi tine, de altfel) să cânte despre ce vor ei, totuşi nu poţi susţine două puncte de vedere diametral opuse :

    1. Despre semnificaţia numelui AC/DC ai afirmat un lucru, citez: “Vă reamintesc că ACDC înseamnă “Anti Christ – Death to Christ” (nu cred că mai este cazul să traduc ce înseamnă acest lucru îngrozitor!!!), pentru ca mai jos, în urma unei păreri, care ţi-a fost prezentată, să spui altceva (citez din nou: “Revenind la denumirea trupei, eu nu ştiu dacă ACDC înseamnă “After Christ, Devil Comes!”,… – încheiat citatul)

    2. Nu-l poţi scoate pe Dumnezeu şi credinţa din discuţie odată ce tot tu ai introdus în discuţie aceste subiecte, prin faptul că ai afirmat că trupa, muzica, textele şi numele lor sunt “satanice”.

    Mulţumesc pentru răspuns şi-mi cer scuze dacă te-am făcut să te simţi ofensat, dorinţa mea a fost o dezbatere fără jignire, pentru mai multă cunoştinţă.

    • Apreciez că eşti un om civilizat şi cu bun simţ mai ales că în calitatea mea de blogger şi moderator, mă confrunt zilnic cu tot felul de oameni care nu ştiu decât să înjure, să jignească şi se comporte mizerabil. Dar acesta este “riscul meseriei” cum se spune… iar eu trebuie să merg mai departe şi să-mi fac datoria înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor.

     Mă bucur foarte mult că ai dat dovadă de multă sinceritate, dezvăluindu-mi un amănunt interesant al vieţii tale şi anume faptul că pe vremuri ai frecventat o anumită Biserică. Chiar dacă nu-mi spui despre ce Biserică este vorba, îndrăznesc să cred că pe vremuri ai fost ataşat de o Biserică neoprotestantă (probabil o Biserică Baptistă sau Evanghelică, sau eventual Adventistă sau Penticostală). Aici e vorba de un simplu exerciţiu de logică pentru că dacă ar fi fost vorba de Biserica Ortodoxă sau de cea Catolică, sunt sigur că nu ai fi ezitat să dai numele Bisericii din care ai făcut parte pe vremuri. Dar tu ai o reţinere şi vorbeşti doar despre “o anumită Biserică”. Tot pe baza unei logici simple, cred că ai avut părinţi credincioşi neoprotestanţi dar încet-încet te-ai răcit şi te-ai îndepărtat încet şi sigur, în final, renunţând complet la acea Biserică. Bineînţeles că ai libertatea să confirmi sau să infirmi supoziţiile mele, respectiv să eviţi complet subiectul, iar eu în orice situaţie, îţi voi respecta micul tău “secret”. Cred că nu mai este nevoie să-ţi spun cât de mult mă întristez când aud despre oameni care pe vremuri au gustat din darurile duhovniceşti ale Domnului nostru iar acum nu mai găsesc plăcere şi bucurie în aceste lucruri.

     DA, trebuie să recunosc că cel puţin într-un anumit punct ai perfectă dreptate. Aşa este cum spui. Am preluat de la un alt blogger evanghelic informaţia conform căreia ACDC înseamnă “Anti Christ – Death to Christ”. Trebuie să fiu sincer înaintea lui Dumnezeu şi să recunosc acest lucru. Totuşi, nu mi-am închipuit niciodată că această informaţie ar putea fi perpetuată de ani şi ani de zile sau că nu ar putea fi reală. Eu am mers pur şi simplu pe ÎNCREDERE în ceea ce am citit în articolul respectivului blogger şi am preluat şi eu cu bună-intenţie. Totuşi, este de înţeles faptul că a fost lansată formula respectivă (mă refer la “Anti Christ / Death to Christ) pentru că tu ştii foarte bine că niciodată nu iese fum fără foc!!! Uită-te puţin la comportamentul şi stilul de manifestare al celor de la ACDC şi dacă asculţi muzica lor şi mai ales TEXTUL pieselor interpretate, VEI TRAGE CONCLUZIA CĂ SE ÎNCADREAZĂ PERFECT PE LINIA “ANTI CHRIST / DEATH TO CHRIST”!!!
     Şi atunci nu te vei mai mira atât de mult şi nu te vei mai scandaliza pentru faptul că un anumit ignorant “a inventat” acea referire despre care sugerezi tu că ar fi exagerată sau chiar neadevărată. Pe de altă parte, rămân la părerea că vom putea avea o discuţie despre Dumnezeu vizavi de trupa ACDC dar numai atunci când aceşti oameni vor manifesta măcar o umbră de credinţă în Dumnezeu şi de dorinţă sinceră de transformare a inimilor şi vieţilor lor.

     Ai mai spus că cei de la ACDC au dreptul să cânte despre ce vor ei. Da, aşa o fi cum spui tu dar asta nu înseamnă să înceapă să cânte despre ce vor ei până şi aici în România!!! Nu crezi că ar fi mult mai bine să cânte despre ce vor ei dar acolo la ei acasă în Australia?!? DE ASTA AU NEVOIE ACUM ADOLESCENŢII ŞI TINERII ROMÂNIEI??? NU CUMVA AU NEVOIE DE DOMNUL ŞI MÂNTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS?!? Eu am o credinţă neclintită în faptul că Hristos poate schimba inima şi viaţa omului. Eu sunt puternic convins că EVANGHELIA ARE O PUTERE EXTRAORDINARĂ de regenerare şi transformare radicală a sufletelor oamenilor. CREZI TU CĂ TRUPA ACDC POATE SĂ ÎNLOCUIASCĂ EVANGHELIA ŞI PE HRISTOS?!? CREZI CĂ POPORUL ROMÂN VA FI ELIBERAT DIN LANŢURILE GRELE ALE PĂCATULUI, ASCULTÂND “CREAŢIA ARTISTICĂ” A CELOR DE LA ACDC??? NU CREZI CĂ ROMÂNII AU NEVOIE DE DUMNEZEU MAI MULT CA NICIODATĂ?!? NU CREZI CĂ TREBUIE SĂ ÎNCEAPĂ O MIŞCARE DE TREZIRE SPIRITUALĂ A NEAMULUI ROMÂNESC?!? Sau poate vom face şi noi ca francezii care au reuşit “performanţa” să înlocuiască Cuvântul lui Dumnezeu cu… filozofiile existenţialiste ale lui Voltaire, Sartre, Cioran, etc. Nu cumva mai este un singur pas până când românii, Îl vor înlocui pe Dumnezeu cu… Jean de la Craiova, Adi Minune, Vali Vijelie, etc?!? Nu crezi că există riscul ENORM ca tinerii să-L înlocuiască pe Dumnezeu cu… ACDC care va veni în Piaţa Constituţiei ca să ne arate care este “highway to hell” (drumul către iad)??? Te rog să reflectezi…

 • În cazul în care vezi că ai avut informaţii greşite şi crezuri eronate bazate pe acestea, nu crezi că ar fi bine pentru tine să-ţi re-examinezi atât sursele, cât şi construcţiile logice şi filozofice?!?

  • Văd că se bate apa în piuă şi se tot fac discuţii legate de semnificaţia numelui acestei trupe ! Unii spun că ACDC înseamnă ceva, alţii spun că ACDC înseamnă altceva… Să fiu foarte sincer, pe mine mă interesează mai puţin ce înseamnă ACDC sau ce argumente au unii sau alţii pentru a explica această abreviere… Pe mine mă interesează CU TOTUL ALTCEVA !!! Construcţia mea logică şi filozofică legată de ACDC porneşte de la un element foarte clar şi vizibil de către toată lumea ! Mă refer la însemnele satanice, coarne de diavol puse pe cap, încurajarea fanilor să salute cu “semnul diavolului”, etc… Eu nu cred că am avut halucinaţii atunci când am observat aceste elemente de sorginte demonică ! Eu cred că le-ai observat şi tu şi nu numai tu… Cred că a observat O LUME ÎNTREAGĂ care este filozofia de viaţă a membrilor acestei trupe ! Aşa că nu cred că este necesar să-mi re-examinez construcţia logică şi filozofică vis-a-vis de aceşti indivizi care folosesc însemne satanice şi folosesc o lirică PROFUND ANTICREŞTINĂ ŞI BLASFEMIATOARE LA ADRESA LUI DUMNEZEU pe care ai vrut tu mai devreme să-L implici neapărat în acest subiect…
   L-aş implica şi eu pe Dumnezeu în această discuţie DACĂ aş vedea măcar cea mai mică formă de credinţă şi schimbare reală la membrii formaţiei ACDC ! Din păcate, deocamdată nu prea există semne care să ateste că membrii trupei ACDC ar dori să se întoarcă în mod sincer la Dumnezeu, să renunţe la stilul lor de viaţă păcătos şi să-L primească CU ADEVĂRAT pe Hristos ca Domn şi Mântuitor ! Dacă tu afli noutăţi în acest sens, chiar te rog să mă anunţi şi te asigur că şi eu îmi voi schimba imediat retorica ! Până atunci, îmi rezerv dreptul să constat existenţa PERICOLULUI FOARTE MARE pe care-l reprezintă ACDC pentru generaţia tânără din România şi din toată lumea…
   Doamne, apără România !

 • BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ mai fumaţi nişte iarbă relaxativă! AC/DC înseamnă “alternativ current/direct current”, nicidecum “anti Christ/death to Christ”… a fost luat de pe maşina de cusut a mamei lui Angus…
  şi încă o chestie POTOLITIVĂ: NU MAI SUNTEM în anii ’70!!!

 • Terminaţi-vă o dată!!! Suntem în 2010! De ce am făcut Revoluţie? Vedeţi-vă de treaba voastră! Biserica, mă rog, ce face cu banii?!? Că statul le decontează chitanţele. ÎNCHINAŢI-VĂ LA PIETRE ŞI VEDEŢI-VĂ DE TREABA VOASTRĂ! SINCER, TOATE INSTITUŢIILE DE STAT SUNT O MARE MINCIUNĂ ŞI NOI SUNTEM CONDUŞI DE SRI DACĂ NU ŞTIAŢŢI… AŞA K ÎN LOC SĂ VEZI K GUVERNU ÎŢI TAIE DIN SALARIU, PE ŢINE TE INTERESEAZĂ DE AC/DC… VEZI-ŢI DE BISERICA TA, FRATE, ACUM SINCER!

 • Degeaba… e ca şi cum ai explica orbului cum e culoarea albastră, verde sau ce culoare vrei tu… tu nu vezi nimic altceva în jurul tău… numai bine …

 • Şi totuşi… care este utilitatea acestui blog şi a baterii apei în piuă cu numele formaţiei mai sus amintite ?!?
  Şi chiar aşa… tinerii ţării au nevoie de Domnul pe care-l amintesti tu ???
  Eşti cumva popă ?!?

  • Fac o excepţie cu tine şi îţi răspund chiar acum deşi sunt foarte prins şi nu am timp să răspund acum la comentarii ! Utilitatea acestui blog este UNA ŞI BUNĂ : contrabalansarea fenomenelor de degradare valorică, de manelizare, ferentarizare, mitocanizare şi satanizare a societăţii româneşti !!! Bineînţeles că această frază ţi se va părea foarte ciudată şi greu de înţeles şi poate că ar trebui să-mi fac ceva timp pentru tine ca să-ţi spun despre ce e vorba şi cu ce se mănâncă… Dacă văd un interes sincer din partea ta şi o dorinţă de a te apropia de Dumnezeu (Acela scris cu “D”, nu acela scris cu “d”) atunci poate mai stăm de vorbă…

   Referitor la problema baterii apei în piuă cu privire la semnificaţia numelui trupei AC/DC te informez cu respect că NU EU BAT APA ÎN PIUĂ PE ACEASTĂ TEMĂ ci onorabilii vizitatori ai blogului meu ! Ia priveşte un pic la comentariile pe care le-am aprobat şi vei vedea cu ochii tăi ce “importanţă deosebită” are denumirea trupei AC/DC !!!

   DA !!! AŞA ESTE PRECUM SPUI !!! TINERII ROMÂNIEI AU NEVOIE DE HRISTOS ŞI DE DUMNEZEU !!! România se va ridica din mocirla în care se afundă din zi in zi NUMAI ATUNCI CÂND TINERII NOŞTRI VOR ÎNCEPE SĂ-ŞI ÎNDREPTE PRIVIRILE SPRE ADEVĂRATELE VALORI ŞI PUNCTE DE REPER CARE POT TRANSFORMA CU ADEVĂRAT INIMA ŞI VIAŢA OMULUI !!! Până atunci, românii se vor înşela că sunt “creştini de 2000 de ani” şi se vor bălăci mai departe în întinăciune şi păcat !

   Nu sunt popă şi nici pastor (sunt doar diacon) dar asta nu înseamnă că nu mă străduiesc să fiu un slujitor al lui Dumnezeu indiferent dacă tu crezi sau nu în existenţa Lui !!! Sper că apreciezi efortul pe care l-am făcut ca să mă opresc din activitatea mea şi să-ţi răspund la întrebări !

 • AC/DC asculta bunicul şi bunica mea ! Ce e satanist la ei ?!? Nu înţeleg !
  Ca să vă fie mai clar, trupele care au legătură cu iadul şi satana şi ce o mai scrie în biblie… nu sunt sataniste… ci instigă o anumită teamă… şi îţi dă un fel de adrenalină… E ca şi cum ai vedea un film horror sau sunt metafore sau pur şi simplu vor să amplifice un punct de vedere şi exagerează !

  Bineînţeles că cei care sunt crescuţi într-o familie conservatoristă nu ar putea să înţeleagă niciodată, mai ales din cauză că au o engleză de baltă.

  Gândeşte-te că ar trebui să fii ultimul retardat să te duci în locuri dubioase să faci tot feluri de ritualuri imaginare şi chiar să crezi că poţi invoca ceva demonic. Presupun că asta înseamnă să fii satanist, nu-i aşa ?!? Sau să îţi pierzi vremea la biserica satanistă din california…

  Eu unul sunt ateu ! Mărturisesc că am crezut în Dumnezeu până la o anumită vârstă şi chestia cu after christ devil comes e inventată tot de fani din motive care nu pot să le explic acum şi aici… Îmi cer scuze…

  • Aşa e ! AC/DC are mai mulţi fani decât toată România, cu toţi hoţii, gay-ii, rromii de rromania şi fripturiştii din politică !!!
   E o problemă de percepţie, Tomis the Cat ! AC/DC is the Band !

 • E interesantă viziunea ta asupra ‘satanismului’ şi ‘divinităţii’ !
  E trist să văd că lumea blamează o trupă de metal dar nu crucifică şi nu aruncă cu ‘ploi divine’ asupra criminalilor, violatorilor, politicienilor, ţiganilor, hoţilor, etc.
  Răul vine de la sine, nu din muzică ! Analizează un pic ‘răul’ pe care îl percepi în muzică şi apoi deschide ochii, priveşte puţin ţara în care trăieşti !
  Ar trebui să avem alte priorităţi, ar trebui să schimbăm ceva la români !
  Mă vei contrazice, ştiu, dar un lucru e sigur: România se duce pe mâna diavolului dar nu din cauza concertului sau a oamenilor care au plătit bilete, ci din pricina celor de ‘sus’ care ne conduc…

  Sper din tot sufletul că ai înţeles mesajul meu şi că nu mă vei considera un păcătos doar pentru că îndrăznesc să gândesc altfel ! Pacea fie cu tine !

 • Stimate domn Tomis, nu mă pot abţine de la un mic comentariu. În perioada în care tinerii rămân fără slujbe, salariile scad, statul român e de-a dreptul falimentar, chiar crezi că interesează pe cineva ceea ce scrii dumneata ?!? Dă-mi, te rog, orice patru litere şi îţi voi găsi semnificaţii bisericeşti şi diavoleşti câte vrei. Textele trupei AC/DC nu au nimic blasfemiator în ele !!! Şi de când ateii cred în diavol ?!?
  Ateu înseamnă un individ care nu crede în prieteni imaginari, buni sau răi. Între ateu şi satanist există o diferenţă destul de clară, zic eu, pentru cineva care mai are măcar doi neuroni interconectaţi.

  Sunt convins că nici un fel de argumente nu v-ar putea face să renunţaţi la credinţă, deoarece asta înseamnă la urma urmei, credinţa: “Crede şi nu cerceta”.
  Dar de la credinţă, la teoria conspiraţiei şi atacuri demonice la adresa poporului român… e cale lungă ! Hai să ne vedem fiecare de treaba lui în loc să pierdem timpul !

 • Tu chiar respiri ?!?… doar aşa de curiozitate…
  Muzica este cel mai bun remediu împotriva multor boli “sufleteşti”… fiecare dar absolut fiecare… are dreptul de a alege ce fel de muzică ascultă !
  Uite, faptul că urlă maneaua din colţ în colţ, nu te deranjează !

  • Deşi nu am timp să răspund acum (sunt foarte prins şi abia apuc să moderez şi să aprob comentariile) totuşi ţie am să-ţi fac o mică surpriză (sper să fie plăcută) ca să te convingi cu ochii tăi că nu sunt de acord cu manelele şi te rog să citeşti AICI articolul preluat de mine pe blogul meu, cu privire la pericolul manelizării României ! Aşa că n-are sens să mă acuzi că în timp ce maneaua urlă din colţ în colţ, eu stau nepăsător fără să fiu deranjat ! Vei vedea cu ochii tăi că blogul meu NU ESTE DE ACORD cu proliferarea manelelor în România ! Nu ar fi rău deloc să citeşti şi articolul de AICI

 • Nu te puteai limita la a te închina de zor în RATB când treceai pe lângă o biserică… doar nu te vedea destulă lume ce bun creştin eşti tu !

 • Nu am răbdare să citesc toate comentariile de mai sus, dar pot spune un lucru.

  Dumnezeu există ! Este bucăţica de divinitate din fiecare dintre noi. Îl apreciem, Îl respectăm şi ne rugăm să ne vegheze binele. Bun… DAR ATÂT ŞI NIMIC MAI MULT !
  Cu tot respectul, te pot compara cu “babele” din tramvai care se închină cu două mâini când trec pe lângă o Biserică (şi în drumul meu spre serviciu sunt 4 Biserici). Explică-mi, te rog, eşti cumva mai apropiat de El prin ceea ce faci ?!? Nu ! Nicidecum ! Noi, muritorii de rând, suntem egali în faţa divinităţii !
  Îmi vine greu să cred că o persoană sfântă ar folosi această blasfemie numită Internet şi blogging.

  Îţi urez toate cele bune în viaţa noastră şi în viaţa de apoi, dar îţi recomand o viaţă socială mai dezvoltată !

  Şi DA ! Sunt fan AC/DC. DA ! Ascult rock ! DA ! Ascult versurile muzicii !…
  DA ! Sunt creştin-ortodox !

  Ce zici ?!? O fi bine ce faci ??? Sau poate încerci să-i converteşti pe cât mai mulţi la religia ta, precum agenţii publicitari care au comision gras pe fiecare persoană convinsă…

  Think about it ! (gândeşte-te la această problemă !)

 • OK… Fiecare cu părerea lui… Despre Rolling Stones nu ai vreo părere ?!? sau de exemplu despre Slipknot ?!? (probabil că nici nu ai auzit de ei)
  Muzica nu se ascultă… MUZICA SE SIMTE !!! Fiecare ascultă ce vrea şi nu cred că o să-l intereseze părerea ta în legătură cu AC/DC !!!
  Succes în continuare cu blogul tău ! 😉

 • Stimabile,

  Nu pot nega că ţi-am citit articolul din pură întâmplare, la fel cum nu pot nega că mi-a lăsat pe faţă un zâmbet trist şi în gură un gust amar. Dar să o luăm pe rând. Nu ştiu dacă nota umoristică în care ţi-ai scris opinia vine din revolta ta faţă de tot ce e laic sau pur şi simplu din ignoranţă. Dacă nu te deranjează prea mult o să încerc să-ţi aduc nişte contra-argumente decente.
  Ni te adresezi ca unor români creştini care se bat cu pumnul în piept !
  Uiţi de cruciadele şi masacrele umane făcute în numele prea sfânt al lui Iisus.
  Ştiu, creştinii au adus vestea bună a mântuirii de “sus” şi dacă nu vrei să accepţi de bună voie atunci trebuie să fii şters de pe faţa pământului, nu ?!?

  Aşa sunt “crestinii de 2000 de ani” ??? Dar cum îţi sună “păgâni în haine de creştini” ?!? Nu, nu am greşit, scriind păgâni, pt că ritualurile/sărbătorile/tradiţiiile creştine în proporţie de 90 la sută sunt luate din practici păgâne. Şi o să dau un exemplu: Cultul fecioarei Maria (după cultul păgân, toate mamele-pământene, ajung în Împărăţia Cerului cu ajutorul divin al fiilor lor, care este considerat a fi Fiul lui Dumnezeu iar ele sunt considerate a fi “Mama lui Dumnezeu”, ori “Regina Împărăţiei Cereşti”. Sunt cunoscute o mulţime de aşa-zise femei virgine care au dat naştere unor fii consideraţi “Fiu al lui Dumnezeu”, ”Mielul lui Dumnezeu”, “Lumina lui Dumnezeu” şi “Salvatorul”. Spre exemplu: Maria l-a născut pe Iisus, Maia pe Buda, altă Maia pe Hermes, Maya pe Agni, Myrrha pe Adonis, altă Myrrha pe Basshus, Maia-Măria pe Sammona Cadom, Mariama pe Krashna, etc.

  Să mergem mai departe în ceea ce scrii tu aici. Concertul este duminică, “ZIUA SPECIALĂ DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI”.

  A SE OBSERVA VĂ ROG ÎN MOD DEOSEBIT CAPS LOCK-UL !!!

  Hmm… a cui zi ? A Domnului ?!? Poate vrei să scrii ziua de înviere a Domnului, conform tradiţiei creştine. Aşa este aceptabil şi correct. Pentru că dacă ne bazăm fix pe Biblie şi am considera această carte manualul absolut indispensabil al creştinului ar fi foarte simplu de văzut că acolo, “ziua Domnului” este Sabatul, a 7-a zi a săptămânii !!! În Biblie, am găsit referinţe doar la duminica – zi a învierii.

  Uitându-ne în trecut, începând cu evreii care considerau Sabatul ca zi de închinare, vom descoperi foarte uşor că primii creştini considerau tot Sabatul ca fiind ziua de închinare !!! Schimbarea din sâmbătă în duminică a fost făcută de CONSTANTIN CEL MARE, un împărat decis să curme certurile din Imperiu şi hotărât să uniformizeze taberele pentru liniştea domniei lui. Anul acestei schimbări a fost 336, iar hotărârea este acceptată de Consiliul de la Laodicea.

  Deci acum, întreb, pe ce bază se poate obţine permisiunea de a se merge la concert într-o anumită zi ?!?

  “Atac demonic”… nu am văzut aşa ceva decât în filme… Iar un concert este un eveniment CULTURAL. Concertul nu aduce decât o zi de relaxare pt fani şi ceva bani organizatorilor… Ce e demonic aici ?!? NIMIC ! Cei care au comentat mai devreme, au explicat că nu este o trupă cu înclinaţii spre satanism iar numele lor nu aduce nici pe departe cu rodul imaginaţiei tale.

  Nu sunt de acord nici cu ameninţările cu ploaia camuflată către “bunul Dumnezeu”. Dumnezeu e bun, nu ar trebui să fie El bun şi cu noi, cei care vom merge la acest concert ?!? Nu crezi k bunatatea Lui poate găsi o soluţie convingătoare să ne demonstreze că suntem greşiţi ???

  FERICITUL EVENIMENT, aşa l-aş numi eu, sper vă ajute să învăţaţi să acceptati ceea nu puteţi. La fel cum noi vă acceptăm aşa cum sunteţi, dar să ne permiteţi şi nouă libertatea de a alege. Noi te acceptăm aşa cum eşti, dar trebuie ca şi tu să faci acelaşi lucru. Ai mai văzut vreodată vreun post care să facă anti-reclamă vreunui concert creştin sau vreunei biserici în particular ?!?

 • Aşa este!!! AC/DC sunt legaţi de cel rău! De fiecare dată când dau ăştia drumu’ la AC/DC îmi pică curentu’ la mine în Vitan şi îmi ard siguranţele, domne! Acum am siguranţe mai tari dar le arde şi pe alea. Dar înainte să le pun pe-astea… AC/DC ăştia mi-au ars aspiratoru’ şi toasteru’ 😀

 • Eu dacă aş fi satan şi trupa s-ar numi “anti christ/death to christ” în numele meu, i-aş trăzni rău de tot pe aştia de la AC/DC…

  Chiar crezi că există 2 personaje acolo în astral care se luptă de o eternitate pentru supremaţie ?!? În Universul ăsta există forţe într-adevăr care ne guvernează viaţa, totul e complementar… Universul e construit în echilibru.

  Semnele de care vorbeşti (coarne, semnul cu mâna al rockerilor, etc) nu au nici-o legătură cu forţele Cosmosului sau cu alte entităţi, dacă vrei să le spui aşa…
  Sunt pure convenţii între oameni ! Pace !

 • Nu ştiu câte persoane au fost ucise în numele muzicii, dar în numele religiei au fost milioane, încă sunt şi încă vor mai fi…

 • Se pare că duminică sunt 60% şanse să plouă, oricum nu contează şi nicidecum nu va ploua că se roagă pentru asta Tom the Cat sau altcineva. AC/DC în România este indiscutabil cel mai mare eveniment rock al anului, indiferent de părerea unora…

 • You just made my day ! Thx for making me smile !
  Doar o simplă precizare… AC/DC nu sunt satanişti 🙂
  De-ai ştii tu ce formaţii cu adevărat “demonice” au vizitat România până acuma… şi ce concerte faine au ieşit !!! 🙂

 • Întâi de toate, nu mai fă pe marele susținător al doctrinei ortodoxe pentru că te cam contrazici pe tine de unul singur. Dacă pe tine nu te interesează un concert al unei trupe rock cu o istorie în spate și foarte apreciat chiar și de cei de cel puțin 40 de ani, să nu mai spun de cei mai tineri, când poate tu habar nu ai ce însemna de fapt acest gen de muzik care este ceva mai greu de înțeles pentru unii. Dacă ești mare credincios nu cumva ar trebui să duci o viață liniștită, în post și în liniște cu tine însuți ?!? Mai vrei și susținere ??? Eu zic k ești doar o persoană prea plină de sine care se crede atotștiutoare și mare credincioasă, dar din păcate nu ești nimic altceva decât un om păcătos ! Mai bine vezi-ți de viața ta și de credința ta, care ar fi aia că nu o cunosc la felul în care acționezi și mai încet cu manifestațiile astea de prost gust că nu e frumos și nici politicos. S-ar putea că ROCKERII, pe care tu îi jignești, să cunoască mai multă religie dekt ține și cam așa este. Sunt oameni cu multă minte care ascultă o muzică cu o anumită istorie în spate, o muzică care nu este ușor de creat și învățat, ținând cont de intrumentele la care trebuie să știe să cânte și voce, atitudine și tot. Mai ia o carte și citește că și așa omul învață toată viața și moare tot prost ! TU NU EȘTI UN CREȘTIN CUM TE LAUZI ȘI VREI SĂ DAI IMPRESIE Mai bine, trezește-te la realitate, nu mai dormi în mrejele inconștienței şi a inculturii. Așa nu-ți vei câștiga respectul nimănui, vreodată, şi nu vei fi apreciat cum se cuvine !

 • Indiferent că vă rugaţi voi sau că pupaţi Biserica să se anuleze concertul, daţi-mi voie să vă spun că indiferent dacă va ploua sau nu… voi veţi PIERDE timpul… rugându-vă şi concertul tot se va ţine ! 100% sigur !!!

 • Acum pe bune, Tom, arată-mi-L pe Dumnezeu şi o să mă rog şi eu, Lui! Înţelege k nu există deci ce vrei până la urmă?!? Deci nu mai faceţi declaraţii de-astea că nici măcar 1% dintre tinerii români nu se roagă… Deci ce tot spui tu acolo?!? Visezi prea mult??? 😉

  • Vorbeam de AC/DC…
   Treaba cu Dumnezeu stă altfel, Anonimule! Eu aş avea măcar inocenţa de a rămâne la corniţele roşii ale formaţiei decât să dezbatem teme teologice cu privire la Divinitate!!! Poate Tom the Cat deschide o altă temă de care te legi tu în subiectul AC/DC. Numai bine!

 • Cum te numești? Câți ani ai?!? Cărui rit religios aparții? Aceste răspunsuri ar trebui să fie postate undeva pe blog-ul tău, la rubrica “About me”, pe care o găsești la toți bloggerii care au pretenții să fie luați în serios.

  Aș vrea doar să-mi spui cum cataloghezi recentele scandaluri de abuzuri sexuale în care e implicată Biserica Catolică. Deși probabil ești la curent, îți reamintesc că presa irlandeză a publicat în toamna anului trecut o serie de anchete prin care arată cum Biserica din Irlanda a mușamalizat timp de cel puțin șase decenii abuzuri sexuale comise chiar de luminatele fețe bisericești. Asta a declanșat un întreg văl de noi dezvăluiri de același tip și în scurt timp, dl. Papă s-a trezit cu o mare durere de cap și cu prea multe dovezi că să mai poate nega, așa cum e tendința pe la Vatican.
  Acesta e un exemplu banal, l-am ales doar pentru că e actual.

  AC/DC, după cum afirmi tu, sunt diabolici și îl slujesc pe Satan prin acorduri de chitară. Atunci pe cine slujesc domnii preoți prin actele lor de pedofilie?!? Că nu mi se pare că pe Doamne-Doamne!

 • Dragă bloggere şi moderatorule,

  Orice scrii pe blogul acesta e vehement. Dacă tot eşti moderator, fii mai moderat. Eu doar am sugerat, tu decizi dacă încerci să aplici ce ţi-am zis. Eu cred că ai de câştigat dacă mă asculţi !

  Acum despre AC/DC… Dacă ai fi ascultat puţin muzica lor cu mintea curată de prejudecăţi (asta pentru a fi obiectiv) ţi-ai fi dat seama de sunetul electric emis de chitarele electrice. Cum oricine pe lumea asta beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, presupunem şi noi că numele nu vine de la ceva satanist, ci este ceea ce pare: curent alternativ, etc (după cum vezi, am argumentat o corelaţie între sunetul electric şi nume). Asta până la proba contrarie şi nu de la o simplă prezumpţie.

  Dacă tu crezi că tinerii din România nu au nevoie de asta, te înşeli amarnic. Tinerii din România nu sunt nişte proşti manipulaţi, ei au o gândire foarte deschisă şi ştiu să distingă Binele de Rău.
  Dacă tu vrei să zici că AC/DC = satana sau lucrarea diavolului, te înşeli amarnic. Pe lângă nişte versuri doar teribiliste şi care sunt total inofensive pentru un om care ştie să distingă şi să aleagă ce e bine şi ce e rău (ca un tânăr din România), trupa asta are doar energie.

  Mărturisesc că sunt creştin şi că eu ştiu că nu de concertul ăsta ţine salvarea mea sau pieirea mea. Gândeşte-te cât de greu îi este unui tânăr în societatea de astăzi. Tu crezi că spectacolul lor o să le aducă vreun rău malefico-mistic ?!? Eu îţi garantez că doar îi va face să uite puţin de greutăţile cotidiene şi să se distreze pentru câteva ore.

  A considera trupa AC/DC ca fiind principala problemă a ţării noastre mi se pare o ignoranţă totală, deşi tot ignoranţă e să arunci cu pietre într-o formaţie care totuşi pe lângă unele greşeli (pe care toţi le facem) nu a făcut decât să bucure multă lume. Eu am fost la concerte rock şi ascult muzică rock. Niciodată după un concert nu am avut măcar un gând distructiv şi în niciun caz nu am pe satana în mine, te asigur de acest lucru !

  Apreciez blogul tău şi-l citesc frecvent, dar de data asta ai dat cu bâta în baltă rău de tot ! Ai dat dovadă de neprofesionalism prin faptul că nu ai verificat informaţiile şi nu ai fost deloc moderat.

  Să ştii tu de la mine un lucru: noi toţi suntem vinovaţi pentru locul în care se află ţara asta şi noi avem conducătorii pe care ni-i merităm. Schimbarea pleacă de la noi toţi şi nu poate fi nici măcar întârziată de un concert amărât. Nu or fi ei cei mai mari creştini (a se observa subtila ironie), dar nici de satanism nu poţi să-i acuzi.

  Uite ce spune solistul trupei: ” We’re not a political party, we’re just a rock’n’roll band out for a bit of fun.” Dacă tu crezi că asta e adevărata lucrare a satanei, înseamnă că mai trebuie să afli multe despre lumea asta. Eu sugerez doar să iei trupa asta ca şi alte lucruri ca un element al lumii cum sunt maşinile, telefoanele, INTERNETUL.

  Îţi doresc să fii mai cumpătat în viitor şi să cântăreşti lucrurile mult mai obiectiv decât o faci acum şi de asemenea să recunoşti când judeci prea pripit, aşa cum ai făcut-o acum, deoarece în această situaţie ai fost foarte superficial în gândire (fără supărare) şi ştiu că eşti o persoană inteligentă deoarece am citit şi celelalte post-uri ale tale şi mi-au plăcut.

  Numai bine!

  • Să trăiești, Mihai ! Am citit cu atenție comentariul tău și îți mulțumesc pentru toate sfaturile și recomandările bune !
   Sper că ai observat că în după-amiaza zilei concertului trupei AC/DC am făcut un UPDATE la articolul meu pentru că era absolut necesar și de bun simț. Din păcate, marile site-uri și portaluri care mă popularizează, “au uitat” să publice și update-ul meu…
   Poate că am judecat lucrurile într-un mod cam pripit sau superficial cum spui tu, dar nu uita că mi-am reparat greșeala prin acel update.

   Te mai aștept pe blogul meu unde sper să găsești lucruri utile pentru sufletul tău ! Îți doresc toate cele bune !

 • Băi, Tomis… cu cât îți dai seama mai repede de treaba asta cu atât o să-ți fie mai bine ţie și celor care te ascultă…

  Un singur sfat îţi dau… ia documentează-te cu toate cele şi după aia mai povestim… exemplu clar fiind votul !

 • Deci… nu mai pot de râs! 🙂
  Ai surse proaste de informare, foarte proaste! AC/DC e cel mai mega ultra super extra aşteptat concert din România… şi nu cred că dacă ţi-a citit unu’ articolul ăsta care mi-a facut noaptea mai bună, o să renunţe la concert, sincer acum. Iar pentru cei care merg, ne vedem acolo, fie că plouă sau nu 🙂

 • Hahahahaha !!! Nu am mai râs aşa de mult timp !!! Mulţumesc, dragă blogger ! Un singur lucru am să îţi spun… DA ! Ascult AC/DC !
  Muzica e muzică şi atât ! Învaţă să o accepţi ca atare ! Înainte de a judeca pe alţii priveşte puţin în oglindă şi în jurul tău şi vei observa că sunt alte lucruri mult mai triste ! În loc să te apuci să acuzi aceşti artişti cu adevărat unici, mai bine observă că lucrurile cu adevărat demonice se află chiar în faţa ta ! Peace !

 • Ce credinţă visezi, frate? Tu în ce biserică te crezi?!? În aia care de mult şi-a uitat valorile??? În preoţi corupți care zi de zi fură mai mult? Și până una alta, ce rost are să-ţi bați tu capul cu o formație rock care va ține un concert?!? Unde e libertatea de exprimare? Unde e libertatea alegerii? Şi dai vina pe muzica asta, că ea strică tineretul… hmmm… bine că drogurile, principiile greşite şi lipsa de interes nu au nici un rol în asta… Haideți să ne rugăm cu toţii… lumea va fi un loc mai bun – cred că ţie ţi se pare logică afirmația asta, aşa cum şi argumentele contra acestei formații ţi s-au părut elocvente, când de fapt dai dovadă de un punct de vedere foarte foarte îngust asupra vieții.

 • Salut! Te văd un om pus pe fapte mari, gata să stea ţeapăn în faţa altor oameni, chit k aceştia nu l-au băgat în seamă, chit k aceştia nu se află acolo unde se află pentru el… De ce nu organizezi tu un concert, pentru a te afirma pe ţine, în loc să te apuci să-i dezafirmi pe alţii? Dak ai fi avut vreo idee în legătură cu formaţia, pentru că la urmă urmei trebuie să-ţi cunoşti adversarul, te-ai fi apucat să ştergi toate chestiile astea pe care le-ai scris!

  • Să trăieşti, Vlad! Pe mine nu mă interesează să mă afirm pe mine, ci doresc ca românii să-şi păstreze credinţa şi puritatea şi mi-e teamă că aceste trupe de acest gen (aici nu e vorba neapărat numai de AC/DC) ar putea să aibă un impact negativ asupra generaţiei tinere şi asupra României. Bineînţeles că mulţi vor spune că să stăm liniştiţi că nu există niciun pericol, că astea-s prostii, etc, dar totuşi eu cred că există acest risc ca în mod subtil să se producă o alunecare şi o prăbuşire… procese care se derulează în mod subtil fără să ne dăm seama. Te mai aştept pe blogul meu!

   • ROMÂNII NU SUNT PURI, MAI CITEŞTE ISTORIA (DAR CEA ADEVĂRATĂ), CARE ESTE PLINĂ DE POVEŞTI DE TRĂDARE ŞI ALIANŢE CÂND CU O PARTE, CÂND CU CEALALTĂ, SĂ NU MAI VORBIM DE FAPTUL CĂ TURCII ERAU LA SUD ŞI TREBUIA SĂ AVEM GRIJĂ CU EI CĂ ALTFEL NE ARĂTAU IATAGANELE!

   • Concertele rock adevărate, cum e şi cel AC/DC, nu sunt despre venerarea demonilor sau punerea la cale a nu ştiu căror sacrificii, etc. E doar o simplă muzică şi această muzică transmite anumite stări. Și e foarte tare, să ştii… să vezi atâţia oameni canalizaţi în acelaşi timp pe o anume chestie. Poate ar trebui să-l vezi. Ce procese demonice se pot derula subtil?!? Unde? Procesele care ne afectează se derulează chiar sub ochii noştri iar noi nu facem nimic pentru a le ameliora.

    Cât despre impactul negativ asupra generaţiei tinere… păi, nu cred că le-ar strica puţină cultură muzicala din afară. Totusi, uită-te şi ai să vezi că peste tot e plin de manelisti şi cocalari iar tu îţi faci griji în legătură cu o trupă respectată de atâţia ani???

  • @ Megiddo

   Salut! Am stat şi m-am gândit de la ce-o proveni expresia asta “let there be rock”? O fi inspirată din celebrul verset biblic din Geneza, acela cu “LET THERE BE LIGHT“?!? Adică “SĂ FIE LUMINĂ“???

 • Phuaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

  N-am mai râs atât de secole!
  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 • Dacă concertul AC/DC e un atac demonic fără precedent, înseamnă, logic, că atunci când vor concerta Aerosmith, Manowar, Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, tot iadul va fi aici! OMULE (care ţii acest blog), nu-ţi mai irosi energia, căutând demoni în muzică! Nu cred că vei găsi cine ştie ce. Caută-i mai bine în posturi înalte, bănci, corporaţii, loji masonice, guverne, etc! Acolo vei găsi poate ce cauţi.
  Muzica e o formă de creaţie, iar dacă ai citit ceva cărţi de spiritualitate, ştii că demonii nu sunt în stare să creeze nimic. Cam atât. Restul l-au spus ceilalţi. Pace!

  • Pertinent, JTF! Just, JTF!
   Attn: Tomis the Cat

   Putem judeca/raţiona dacă un grup cochetează cu lumea spirituală, dacă ei sunt parte din ea, pe când AC/DC i-ai ales subiectiv, ca să nu spun altfel. Influenţa spirituală există în majoritatea acţiunilor de pe pământ, însă ca o lucrare (demonică, divină), să-şi facă lucrarea desăvârşit, este nevoie de mai mult; Ce vreau să spun este că pentru a facilita ceva câştiguri lumii paralele spirituale divine/demonice, trebuie să fii parte din ea, ori AC/DC nu cred că sunt iniţiaţi nici măcar elementar în ale teologiei, ca să nu mai spun despre existenţa Duhului Sfânt, Lucifer, Oastea cerească, naşterea din nou, etc. Noi trebuie să ne facem griji pentru unii care măcar că pretind că sunt creştini (născuţi din nou), totuşi, duc pe mulţi în rătăcire, cu legalism, comunism, fascism, îndobitocire. AC/DC face studii despre simboluri, ridicol, pentru a atrage atenţia, însă nu asupra lui Satan/Diabolus, ci asupra teribilismului lor.

   Man, poţi îndemna oamenii foarte uşor la decenţă, la meditaţie spirituală, dar nu le poţi spune să nu mai asculte o formaţie Rock din motive (speculaţii) pseudo-spirituale. AC/DC nu are nicio legătură cu Dumnezeu sau cu Satan! Trebuie să rămânem la muzică – fiica lui Dumnezeu, căsătorită cu Satan!

 • OAMENI BUNI, TREZIŢI-VĂ! vine SATANAAAA!!!

  aaa și era mai bine să ascultăm muzica înălţătoare a lui Guță și a altor minți luminate ca a lui?!?

 • Auziţi, serios acum… De ce vă simţiţi aşa de ameninţaţi de o formaţie ROCK ?!? AC/DC ???

  “Cuvântul lui Dumnezeu”… hă ! Face religia ce vrea din voi şi VOI CA NIŞTE PROŞTI, PUPAŢI MÂINI ŞI PICIOARE în speranţa că o să vă pice un ou de aur în cap şi o să vă petreceţi viaţa de apoi pe câmpuri verzi unde n-ai nimic de făcut decât să stai şi să vegetezi…

 • Cum adică să fie o trupă satanică, omule?!? AC/DC e o trupă care cântă hard rock, nu rock satanic! Sunteţi niste încuiaţi la minte! AC/DC till I die! Rock till I die!

 • Când au înfiinţat trupa, nu ştiau ce nume să-i pună şi tot ce aveau la îndemână erau amplificatoarele de chitări pe care scria AC/DC şi aşa au pus numele formaţiei !
  S-a mers pe o idee că cei care ascultă rock sunt îmbrăcaţi în negru şi de aici gata… sunt satanişti !

 • Prietene, fără supărare dar ori trăieşti în peşteră ori eşti orb…
  Învaţă ce-i aia publicitate şi după aia vorbeşte…
  Şi mai citeşte o carte sau două… Şi voi restul care-l susţineţi, sunteţi nişte ignoranţi fără logică !!! Uitaţi-vă în jurul vostru, citiţi în cărţile de istorie, câţi oameni au fost ucişi ca religia să ajungă prima putere mondială ?!? Uitaţi-vă cum vă mor copiii prin războaie sau scandaluri, pedofili, criminali, violatori !
  Dacă există un Dumnezeu, voi credeţi că nu ar fi făcut ceva ???
  Şi-ar fi lăsat poporul să sufere ?!? Învăţaţi să nu mai credeţi în minuni sau să speraţi la mântuire ! Învăţaţi să ieşiţi din turmă, să citiţi, să vă informaţi înainte să vă faceţi bloguridin astea ! Voi nu aveţi ce face cu timpul liber ??? Dacă sunteţi aşa de drepţi şi vă credeţi aşa de drepţi în faţa tuturor, faceţi o fundaţie, frate !
  Hrăniţi-i pe săraci ! Opriţi războaiele ! Faceţi ceva !

  Muzica rock reprezintă rebeliunea, lumea ieşită din tipare, lumea care spre deosebire de societate îşi impune propriile reguli ! Dumnezeu nu a făcut omul ca să fie închis în doctrine !
  Şi mă-ndoiesc amarnic că a dat poruncile alea !!! Poruncile alea sunt baza unei societăţi civilizate, asta sună adevărat, dar nu sunt date de Dumnezeu !

  “Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca bine să-ţi fie şi mulţi ani să trăieşti pe pământ !”

  Ce-i asta, fraţilor ?!? Dacă ai nişte părinţi idioţi sau pedofili trebuie să-i cinsteşti ??? Sau dacă ei te bat de dimineaţă până seară trebuie cinstiţi ?!?

  “Să nu ucizi !” Asta ce mai e ? Eşti cu nevasta pe stradă şi dacă sare un drogat la tine să-ţi dea în cap, tu ce faci ?!? Stai şi te uiţi la el ??? Asta credeţi voi că e voia Domnului ?!?

  Dragi prieteni şi fraţi şi surori, voia Domnului e să trăim în pace şi să ne acceptăm unii pe ceilalţi aşa cum suntem, unii urâţi, alţii frumoşi, unii rebeli, alţii cuminţi, unii bolnavi alţii sănătoşi !!!
  Câţi dintre voi v-aţi dus măcar o dată în viaţă la un azil de bătrâni de sărbători să cântaţi un colind ?!? Sau câţi dintre voi aţi luat în casă un câine vagabond bolnav să-i faceţi ultimele clipe mai frumoase ? Câţi dintre voi aţi ajutat un copil al străzii să mănânce ceva ?!?
  Câţi dintre voi v-aţi da viaţa unul pentru celălalt ?!? Vă numiţi creştini dar măcar sunteţi oameni ??? Dumnezeu a creat oamenii în imaginea Sa, cu toate greşelile şi lucrurile bune ! Fiţi liberi şi trăiţi ! Găsiţi-vă o ocupaţie şi încetaţi cu aberaţiile ! Şi dacă vreţi să schimbaţi ceva în lumea asta, schimbaţi-vă pe voi în primul rând în oameni şi acceptaţi-i pe cei de lângă voi ! Nu sunteţi mai presus ca nimeni !!! Faceţi lumea mai bună, dar prin dragoste şi îngăduire !!! Ajutaţi-vă între voi, ajutaţi animalele că-s şi ele suflete, ajutaţi natura, nu o mai distrugeţi şi iubiţi, fraţilor !
  Indiferent de condiţii, iubiţi !!! Pace !!!

 • Omule, trezeşte-te la realitate! În numele religiei au murit, mor şi vor muri milioane dacă nu miliarde de oameni. În numele muzicii… au murit doar artiştii… şi ocazionalii fani disperaţi că s-a despărţit formaţia sau pe la vreun concert, călcaţi în picioare 🙂

  Între muzică şi religie, prefer să fiu un fan al muzicii! Concertul AC/DC e totuşi un pas, dar ai “uitat” de faptul că acum ceva timp au venit în Bucureşti alte trupe şi mai şi… 😀 hehehehehe

 • Revin… Un bun test de obiectivitate pentru cei care consideră că este inofensiv… Cât aţi petrecut în ultima vreme, ascultând rock şi cât citind din Biblie ??? Nu trebuie să-mi spuneţi mie dar este bine să vă analizaţi obiectivitatea !

  Jeff Godwin cataloga nu doar trupele metal rock ca satanice ci chiar pe Madonna, Beatles şi alte trupe… O discuţie bună ar fi: dacă ar exista muzică satanică, prin ce ai putea-o identifica ??????
  Un criteriu ar fi: “După roadele lor îi veţi cunoaşte” (Iisus)
  Nu contest că au şi melodii mai inofensive sau mai liniştite dar nota generală NU-L ONOREAZĂ PE DUMNEZEU CI DIMPOTRIVĂ !!!

  Apropo, sunteţi creştini cei care le luaţi apărarea ?!? Şi eu i-am iubit odată ! Şi după ce am fost complet eliberat, după un an de apropiere de Dumnezeu, cineva m-a rugat să-i scriu, pe note, o piesă rock care îi plăcea. A fost o tortură, am făcut-o… dar incredibil de greu, vă spun pe bune ! Mă deranja uluitor, o muzică ce altădată îmi plăcea la nebunie ! Mă schimbasem. Devenisem obiectiv.

  Membrii AC/DC au fost foarte sinceri când au afirmat că puterea lor muzicală vine de la Satana şi că intenţia lor este să-i despartă pe oameni de Dumnezeu şi să-i tragă în iad :

  “If God’s on the left, I’m on the right, I’m gonna take ya to hell, I’m gonna get’cha, Satan got’cha, Hell’s Bells, If you’re into evil, you’re a friend of mine !”

  P.S. Faceţi testul de obiectivitate şi după aceea mai vorbim !
  Nu vă temeţi să vă apropiaţi inima de Dumnezeu !
  Ce vi s-ar putea întâmpla ?!?

 • În urmă cu mai mulţi ani, când eram liceean, am cochetat şi eu cu muzica rock străină şi aceasta, datorită priceperii lor muzicale care este într-adevăr uriaşă. În acelaşi timp, eram foarte activ în Biserică şi implicat în diverse responsabilităţi. Prin clasa a XI a am dat însă de o carte (în Engleză) RELIGIA ROCK, UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU. Bineînţeles că am citit-o! Era scrisă de un fost cântăreţ de rock care se întorsese la Dumnezeu şi aborda tocmai acest aspect al INOFENSIVITĂŢII pe care o asociam cu această muzică şi arăta, prin multe argumente, că aceasta este cea mai mare înşelătorie!!! Cine poate fi mai obiectiv: unul care doar ascultă sau unul care a practicat această religie demonică, după cum cataloghează el rock and roll-ul?????????????????

  Nu uitaţi că trăim într-o lume spirituală şi este mai tare “câinele pe care îl hrănim.” Eu spun doar atât celor care le-au luat apărarea: CUM STAŢI CU RELAŢIA VOASTRĂ CU DUMNEZEU?!? Citiţi Biblia, vă rugaţi, postiţi cu regularitate??? (adică, hrănirea celuilalt “câine”)

  Dacă aveţi o astfel de relaţie cu Dumnezeu, înseamnă că puteţi fi obiectivi din punct de vedere spiritual, caz în care, şi dacă mergeţi la concert, o faceţi d.p.d.v. pur muzical. Dacă nu, înseamnă că ceva vă scapă……

  Cartea lui Jeff este cam scumpă dar browsaţi şi poate găsiţi ceva.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Godwin

 • De unde şi până unde înseamnă AC/DC “anti christ” rahat pe tavă ?!?
  Să deschizi gura şi să spui aşa ceva, înseamnă să ai o bază de cunoştinţe impresionante… Ieşi din ţară şi du-te să vezi ce e în lumea asta şi pe urmă vorbeşte de religie şi de AC/DC !!!

  AC/DC înseamnă curent alternativ / curent continu
  Solistul s-a inspirat de pe inscripţia unui aspirator ca să ştii şi tu…
  Există ambii curenţi în apartamente şi cu religia… las-o moartă !!!

  Am 20 de ani de când sunt plecat din ţară şi am văzut toate concertele şi toate Bisericile posibile, ba chiar am fost si la Vatican şi religia e modul cel mai uşor de a face bani !

  AC/DC e o trupă care trebuie să manânce la fel ca religioşii tăi, aşa că fiecare face ce ştie mai bine !

 • AC/DC este la fel ca şi TTC (tomis the cat) ! De ce nu ţi-ai zis creştinul, samariteanul, milogul sau mai ştiu eu ce tâmpenii bisericeşti ?!?
  Sunt mândru că nu cred în Dumnezeu şi deci pot fi liber !

 • Măi băieţi! Nu vă convine că vine AC/DC la Bucureşti?!? Lasă să-mi “pierd” eu sufletul, ascultând muzică de genul ăsta, decât să vadă copilul meu homosexuali care se ling pe stradă sau să îl prind cu “ierburi”… Mai bine rocker cu plete la 31 de ani, cu familie şi cu un mod liber de a gândi ca mine! Baftă la peşte!

 • Dă-mi voie să-ţi zic că eşti complet pe dinafară… Cum să fii atât de dus cu pluta încât să te trezeşti după 38 de ani de AC/DC să spui că sunt o trupă satanistă ?
  Sunt fan AC/DC, am 16 ani şi îi aştept de ceva vreme… şi acum aud că oamenii ăştia de treabă şi modeşti, artişti adevăraţi, nu manelişti sau mai ştiu eu ce, sunt nişte creaturi diabolice ! Dacă ai cunoaşte muzica, istoria şi stilul AC/DC poate ai înţelege că nu au nici o afinitate cu diabolicul, nu doresc să distrugă lumea sau pseudocredinţele tale, ci sunt doar o super trupă de muzică rock.

  Iar odată pentru totdeauna, AC/DC înseamnă Alternative Current/Direct Current iar versurile de la Hells Bells sunt cu “id GOOD (nu god)’s on the left then I’m stickin’ to the right !!!

 • Stimate moderator şi blogger, Tom. M-am oprit la ultimul sfert din comentariile de pe blogul tău şi vreau să-ţi spun că te contrazici total. Tu eşti cel care trebuie să reflectezi la unele dintre opiniile cititorilor tăi! Şi dacă tot vorbeşti despre RĂU încearcă să mergi în zonele Gara de Nord, Griviţa, Basarab şi după aia să vorbeşti despre ”CEEA CE ESTE RĂU ÎN ROMÂNIA”. Să vezi modul de viaţă al aurolacilor României!!! Îţi sugerez ca înainte de a te apuca să scrii pe blog să verifici informaţiile şi în teren. Încearcă să analizezi şi să îţi verifici sursele.

  Dacă îmi permiţi să îţi adresez o întrebare la care să-mi răspunzi sincer, dacă poţi… sau mai bine nu îmi răspunde! În opinia ta, postul de radio CityFM este un post “satanist”? În ultima săptămână, zilnic, subiectul dimineţii au fost cei de la AC/DC şi iar cei care sunau şi intrau în direct la acest post de radio, primeau cartea “Bibliografia AC/DC”. Consideri “instigare la satanism” acest lucru?!? Mulţumesc anticipat pentru răspunsul sincer!

  • Să trăieşti, Syneiter şi îţi mulţumesc pentru comentariul tău! Aşa cum am mai precizat, am citit foarte multe comentarii din care reiese că trupa AC/DC nu promovează acel rock de tip black sau death metal. Mulţi vizitatori ai blogului meu, mi-au spus că AC/DC promovează un rock de foarte bună calitate şi că n-au nicio legătură cu anumite curente satanice din rock. Pe de altă parte, eu nici acum nu înţeleg un lucru. Bun, am înţeles că “coarnele de diavol” sunt folosite doar în scop pur comercial şi fac parte din politica de marketing a acestei trupe. Totuşi, de ce oare băieţii de la AC/DC folosesc în mod exagerat anumite cuvinte (cum ar fi “hell” adică Iad) din moment ce ei n-au nicio treabă cu satanismul şi cu chestiile astea oculte şi periculoase?!? Ce înseamnă “HIGHWAY TO HELL” ?!? Face cumva parte tot din politica de marketing a trupei? Este vorba tot despre un aspect pur comercial? Sau are cumva alte conotaţii??? Este foarte greu să-mi dau seama. Poate îmi spui tu…

   Referitor la postul de radio CityFm trebuie să-ţi spun cu toată sinceritatea că nu ascult acest post de radio şi HABAR N-AM ce fel de programe are sau ce anume promovează. Deci nu am cum să răspund la întrebarea ta pentru că ar însemna să mă pronunţ în anumite domenii pe care nu le cunosc şi n-are niciun sens. Poate voi asculta şi eu într-o zi postul de radio CityFm dar deocamdată nu am cum să mă pronunţ.

  • @ Robert

   Nici un lucru NU POATE FI RĂU ÎN SINE şi trebuie să înţelegem că numai MODUL CUM FOLOSIM UN LUCRU POATE FI RĂU!!! Cred că înţelegi ce vreau să spun. Bineînţeles că în ciuda ironiei tale, există şi mult adevăr în ceea ce spui. Internetul este o armă cu două tăişuri, aşa cum o medalie are avers şi revers, dar asta nu înseamnă că medalia nu are valoare şi putem să o aruncăm la gunoi. Este evident că omul fără Hristos şi fără Dumnezeu poate să găsească în Internet o modalitate de a se întina şi a se necurăţi în sufletul şi chiar trupul lui. Aici problema se reduce la A FI sau A NU FI creştin! Cred că îţi dai seama că nu mă refer la acel “creştinism de 2000 de ani” moştenit “ereditar” sau “genetic” din tată în fiu sau din moşi-strămoşi. Eu am o credinţă fermă că fiecare dintre noi trebuie să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu şi să lăsăm poveştile astea cum că “deja” suntem creştini chiar din momentul în care ne-am născut. Teza asta conform căreia “ne-am născut creştini” este O MINCIUNĂ GOGONATĂ care nu are absolut în comun cu litera şi spiritul Sfintei Evanghelii. Păi… şi STALIN s-a născut creştin, nu-i aşa?!? Ştim foarte bine că marele criminal STALIN s-a născut creştin, adică a fost botezat ca prunc în Biserica Ortodoxă şi “a fost creştinat”!!! DE-AIA AU MURIT PESTE 20 DE MILIOANE DE OAMENI NEVINOVAŢI DIN CAUZA LUI?!? PENTRU CĂ “A FOST CREŞTINAT” PRIN BOTEZ?!? PENTRU CĂ “S-A NĂSCUT CREŞTIN”?!? PENTRU CĂ ERA “CREŞTIN DE 2000 DE ANI???” Botezul (indiferent că este făcut la pruncie sau la maturitate) NU TE FACE CREŞTIN, NU ÎŢI SCHIMBĂ VIAŢA, NU DETERMINĂ “MIRACOLE” ÎN VIAŢA TA!!!

 • “HIGHWAY TO HELL” este doar o melodie şi atât ca şi “In a Death Car” a lui Goran Bregovici, melodie de pe coloana sonoră a filmului “Arizona Dreams” cu Johnny Deep. Nimeni dintre cei care ascultă “Highway to Hell” nu se apucă să-şi taie venele decât dacă are probleme mintale!!!

  “Highway to hell” ţine doar de creaţia muzicală şi atât, gândeşte-te că toţi membrii formaţiei sunt bătrâni acum, acesta fiind printre ultimile lor turnee. Nu cred că ai ascultat/văzut pe cei de la KISS sau pe Marlyn Manson (care mai sunt şi machiaţi) şi chiar arată ca nişte ”draci”.

  Cât despre CityFM este un post de radio românesc cu muzică bună 🙂

 • Omule, get a life! Ce-i articolul ăsta?!? Trebuie să recunosc că ai adus religia în viaţa mea… Până nu ţi-am citit postul, nu credeam în Iad! În plus, postul tău e absurd, exagerat, aduce acuzaţii nefondate la adresa unor ADEVĂRAŢI artişti (auzi, “satanişti”!!!) şi e lipsit de sens! Un om cu IQ-ul tău ar trebui să fie un pic mai obiectiv… Mă contrazici?!? Sănătate!

 • 1) Învață să faci un layout la blogul ăsta sau plătește pe cineva care să-ți faca unul! Ai îngrămădit totul în coloana centrală și toata seria de reply-uri arată ca un luuuuuuuuung cârnat prin care trebuie să faci scroll juma de oră ca să ajungi până jos.

  2) Băi, Gogule, tu te-ai dilit la cap? Am mai văzut câțiva ca tine, care consideră că muzica rock e “muzica satanei” și alte chestii din astea, dar tu îi intreci pe toți. Stai calm, nu-i un compliment! 😉

  Uite, mă rog și eu la Dumnezeu să vină o ninsoare puternică la tine în casă și să nu mai faci bloage din astea lipsite de sens. Gata, eu mă retrag…

  • Măi Zacuscă, ăsta e cel mai tare comment pe care l-am primit la articolul meu despre AC/DC! Sper să mă ierţi că la un asemenea comentariu atât de deosebit, am putut să-ţi răspund abia acum, după atât timp dar ştii cum se spune… mai bine mai târziu decât niciodată Blessings! 😉

 • Daca ar fi existat acel spirit pe care tu il numesti Dumnezeu, conform conceptiilor tale, te instiintez ca femeia este a doua greseala a Domnului. Te las sa ghicesti care e prima.

 • Așa… și câte persoane crezi că ai făcut să nu se mai ducă la concert?!?
  Dacă ai vrut trafic pe site, ai reușit! 🙂

  • Florine, n-am avut cine ştie ce trafic la articolul ăsta… doar vreo 41340 vizualizări până în ziua de azi. Nu-i cine ştie ce. Important e că v-a plăcut articolul meu că doar altfel nu aţi fi vizitat blogul meu. Nu eu mă ocup cu anularea concertelor sau cu venirea unei ploi torenţiale, uragan, tsunami, etc. De chestiile astea se ocupă Domnul care are grijă de toate aceste aspecte.

   • Tocmai ce n-ai înțeles! N-a plăcut articolul tău! Dar așa se face ca să obții trafic, scrii ceva de 2 bani, nedocumentat și obții o grămadă de comentarii… Iar tu acum te uiți mândru la ce trafic ai…. Jenant!!!

    • Adra, te-ai trezit și tu după 10 ani de când am scris acest articol să mă jignești? De data asta, doar ți-am editat articolul dar dacă mai încalci o singură dată Regulamentul acestui blog, voi fi obligat să te blochez definitiv și va trebui să schimbi canalul dacă aici nu știi să te comporți ca un om educat și civilizat. Jenantă ești tu că nu ești capabilă să dovedești bun simț și respect față de un om care și-a îndreptat greșeala și a corectat articolul său. Tu n-ai văzut că am făcut un update duminică 16 mai 2010? Ia-ți ochelari și benoclează-te ca să nu mai vorbești prostii! Hai, pa! Zi mersi că ți-am răspuns la ora 1 noaptea adică am fost destul de drăguț spre deosebire de tine…

 • azi numai babele mai stau cu d-astea cu crede si nu cerceta… esti intelectual sau baba? diavol, fii serios ?!? totul la tine e concret ?? daca diavolul e asa concret, poate si Dumnezeu sa aiba corp ??
  sau nu crezi in simbolism ??? concretul e pt a pricepe si prostu’ notiunea de bine si rau !!!! si chiar de ar fi versurile sataniste, so what ? sunt doar niste versuri… de cate ori te concentrezi sa traduci versuri cand asculti muzica ?? si numai intelectualii si cei cu IQ foarte mare asculta rock, sunt profesor si am observat asta de-a lungul anilor… de la clasa 3 la studenti !!!

  • Domnişoară (sau doamnă) profesor Mimi ! Zici că numai babele mai cred în Dumnezeu ? Serios ? Păi… n-ai văzut la televizor că toţi politicienii cred în Dumnezeu ? Nu ştii că acum e “o modă” să crezi în Dumnezeu ?!? Păi tu vrei ca domnul Ion Iliescu şi alţii ca dânsul să fie demodaţi ?!? Nu trebuie să fie şi dânşii în pas cu moda şi să-şi facă 1000 de cruci adică “să se închine” ca să dea bine pe sticlă ???

   În altă ordine de idei, BINEÎNŢELES CĂ DUMNEZEU NU ARE UN CORP MATERIAL pentru că El ESTE O FIINŢĂ SPIRITUALĂ !!! Nici eu nu cred că Dumnezeu are unghii la degete, urechi şi ochi, păr pe cap sau la sub-braţ, gene şi sprâncene, etc… Astea sunt prostii pe care nici eu nu le cred, Mimi ! Dar să-ţi intre în cap un lucru şi să ţii minte toată viaţa până vei muri : ASTA NU ÎNSEAMNĂ SĂ NU CREDEM ÎN DUMNEZEU ŞI ASTA NU ÎNSEAMNĂ SĂ NE LIMITĂM LA A FI DOAR NIŞTE ANIMALE RAŢIONALE CARE NE ÎNDREPTĂM SPRE NICĂIERI !!! (vorba marelui filozof Petre Ţuţea)

   Am o întrebare pentru tine, Mimi : dacă noi Îl vom scoate pe Dumnezeu din ecuaţia existenţei noastre, CE VOM PUNE ÎN LOCUL LUI ??? TE-AI GÂNDIT VREODATĂ LA ASTA ?!? Va fi lumea mai bună şi va evolua spre bine fără Hristos şi fără Dumnezeu ! Forget it, lady !

   “Chiar dacă ar fi versuri sataniste, so what ?”

   Eeee… aici deja începi să mă superi şi deja încep să cred că nu eşti un cadru didactic aşa cum pretinzi. Poate că tu nu cunoşti limba engleză (sigur nu eşti profesor de engleză ci de orice altceva, asta în cazul că eşti într-adevăr profesor) dar îţi dau o veste pentru cultura ta generală : MULTĂ LUME ÎNŢELEGE LIMBA ENGLEZĂ ŞI PERCEPE MESAJUL TEXT TRANSMIS ÎN TIMPUL INTERPRETĂRII ACESTOR “PIESE MUZICALE” chiar dacă tu nu crezi acest lucru ! Care este consecinţa ?!? Păi… uită-te un pic în jurul tău şi ai să vezi peste tot… secularism, ateism şi chiar… satanism !

  • Aaaa… Mimi, am uitat să te întreb ceva… Cei cu IQ foarte ridicat ascultă rock ?!? Serios ? Şi ăia care-şi pun “coarne de diavol” în cap şi care au plete slinoase mizerabile (şi care nu ştiu că s-a inventat apa şi săpunul) şi ăia au un IQ ridicat ?

 • Eu am avut un vis în care mi s-a aratat Sfântul Iie şi mi-a zis că papa de la Roma e adevăratul satan că nu e ortodox…

   • Strigoiule, ortodox înseamnă “dreptcredincios” şi dacă-l întrebi pe papa de la Roma dacă e dreptcredincios, o să-ţi spună că bineînţeles că e. În concluzie, şi papa e dreptcredincios adică e ortodox chiar dacă e catolic. Tot o apă şi un pământ. Catolicii şi ortodocşii sunt ca două picături de apă (cu mici excepţii ici şi colo).

 • A, da… şi bucură-te că o să-ţi crească traficul web, am împărţit link-ul multor oameni… 😀

  • Mersi, ai fost foarte drăguţ că ai trimis linkul meu tuturor prietenilor tăi (nu ştiu cu ce scop, dar asta e o altă poveste) mai ales că la mine în panoul de control al blogului, observ că articolul (postul) meu a avut 41,340 de vizualizări până astăzi, deci înseamnă că a fost un articol frumos şi plăcut… Pentru chestia asta, îţi datorez o bere…

   Un weekend excelent, meştere ! Sănătate ! 🙂

 • O sa incerc sa fiu la obiect:
  Biserica a comis de-a lungul istoriei atrocitati de neimaginat.
  Inteleg ca, reprezentant al Bisericii fiind, trebuie sa arati cu degetul in alta directie (cum ar fi un grup de oameni care au muncit pe branci sa ajunga acolo unde au ajuns), dar totusi, de ce AC/DC?
  Din cate exista pe lumea asta: prostitutie, droguri, razboaie, coruptie, megalomanie, gigi becali, crime, violuri, tu te-ai gasit sa te iei tocmai de AC/DC? Cred ca stiu raspunsul… ai ajuns si tu sa constientizezi la ce nivel a ajuns Biserica in “2000 de ani”. Nu va ramane decat sa aruncati cu noroi in atei…

   • Strigoiule, mersi pentru atenţionarea adresată lui Athanaric (a scris secolul XI în loc de secolul XXI) că eu nu prea am timp să răspund la comment-uri şi uite acum după un an de zile mai citesc şi eu ca să mă distrez un pic. Îţi doresc un weekend plăcut, man!

  • @ Athanaric

   La ce mentalitate te referi?!? La aia cu “coarne de diavol” în cap şi cu furca în mână??? Aia e de secolul 21 cumva?!? Eşti de părere că în secolul 21 ar trebui promovat cât mai bine satanismul? Dar ca să dai numele unei trupe, inspirându-te după eticheta aflată pe o maşină de cusut, aia e de secolul 21?!? Serios?

 • Nu ma pot abtine sa nu comentez… Chiar crede cineva ce scrii tu acolo? Cum poti spune asemenea lucruri ?!? In primul rand daca Ac/Dc este formatie satanista, iti recomand sa asculti Gorgoroth, Mayhem, Negura Bundget, Cradle of Filth… o sa zici ca-ti canta dracu in persoana…
  Nu credeam ca in ziua de azi mai poate exista o astfel de mentalitate…Cred ca nici tu nu crezi ce ai scris aici. Iti propun sa-ti manifesti credinta in Dumnezeu in propria casa, la Biserica, in spatiul intim, nu sa folosesti Internetul pentru ati propaga ideologiile…

 • discutiile de aici sunt reclama de ym la blogul tau prietene… sunt atat de tampit sa cred ca nu exista asemenea tampiti ca astia de aici si ca ii inventezi sa-ti faci publicitate online.
  REFUZ INCA SA CITESC MAI MULT DE O SILABA LA 23 minute si 44 secunde.

 • Deci daca de astia de la AC/DC iti este frica… atunci… cand au venit cei de la formatia ”Behemoth” cum de nu ai murit pana acum ?!? 🙂

 • Am o deosebita placere sa te anunt ca in Bucuresti nu a cazut nici macar o picatura de ploaie in timpul concertului si astept cu nerabdare sa ne povestesti despre cum a nins la tine !
  O seara buna iti doresc, si multa, multa sanatate !

 • Din punctul meu de vedere, chit ca suntem sau nu suntem crestini de 2000 de ani, nu o sa reusesti tu in veci sa-mi induci un mod de a crede…

  Hai sa fim seriosi, prietene, avem probleme mult mai serioase decat un simplu concert rock, mai bine ti-ai canaliza un pic rugaciunile catre intrunirile parlamentarilor, am impresia ca din lipsa de activitate sociala si un usor exces de zel tindem sa denaturam putin ideea de Forta Suprema si ne cam destrabalam in niste arii de toata jena…

  In rest, toate cele bune, tine minte ca atat timp cat crezi in energia si forta divina, nici ac/dc si nici pupatul icoanei nu iti vor schimba destinul foarte mult.
  Numai respecte !

 • Dacă sunteţi un bun creştin, asta înseamnă că iubirea dată de Dumnezeu vă călăuzeşte paşii. La fel cum dvs faceţi totul din iubire şi întru iubire, la fel şi această formaţie rock, la fel ca muuuuulte altele, îşi urmează calea dată tot de Dumnezeu cu iubire, cu pasiune şi cu dăruire. Şi pentru că iubirea lor se simte în muzica lor, fanii lor îi iubesc.
  Nu are ce căuta un atac demonic acolo unde e iubire, în orice formă a ei !

 • Eh… uite că Dumnezeu a avut mai multă minte decât tine şi nu a dat nicio ploaie “purificatoare”… și a fost un concert superb !!!!!!!!

 • Noroc cu update-ul tău la blog, că altfel urma să-ţi zic ceva… dar n-am să zic asta datorită completărilor tale recente…
  Bun… now to the business… N-am fost la concert că trebuia să-mi direcţionez resursele băneşti în alte direcţii, şi regret asta… DAR… tu-mi zici mie că ACDC sunt o ameninţare pentru “creştinismul românesc”… a… dar preotii care violează baieţi mici nu-s o problemă (vezi iarăşi vaticanul şi poponarul ala din fruntea lor în rochia albă care abia acum recunoaşte ceea ce se ştia de zeci de ani)…
  Zici că ACDC este chiar satanic… a, dar manelarii şi scârbele de genul ăla care au distrus generaţii de români cu propovăduirea prostiei, a lăcomiei, evaziunii fiscale, a urii faţă de “duşmanii” inventaţi de prostia lor, aia nu-i ceva de care să ne facem griji, nu ?… Ar trebui să-ţi scoţi capu’ din nisip, să nu crezi toate preconcepţiile manelisto-retardate despre rock şi să renunţi la rahaturile astea laice depăşite care pun beţe-n roate evoluţiei naturale a omenirii…

 • Mmm da. Băi creştinilor.. înainte să arătaţi cu degetul spre alţii, uitaţi-vă la voi în curte că e cam plin. Aţi găsit o trupă pe care să o transformaţi în gunoi. Bravo. Dar cum rămâne cu preoţii care nu mai au loc de parcare pentru maşinile de zeci de mii de euro şi care se folosesc de religia voastră pentru a-şi face averi ?!?

  Şi acum, tu ca un devotat creştin care L-ai descoperit pe Dumnezeu pentru că te-ai născut într-o ţară creştină şi de mic ţi-au băgat părinţii tăi credinţa în cap, o să mă arăţi cu degetul şi o să-mi spui ateu !
  Dacă aş fi fost în locul părinţilor tăi, te-aş fi învăţat să gândeşti mai întâi şi apoi, gândirea dobândită să o foloseşti pentru a descoperi religia, oricare ar fi ea !

  Oamenii care se găsesc într-o situaţie dificilă şi se roagă la oricare Dumnezeu, sunt oameni slabi, oameni care se dau bătuţi în faţa greutăţilor şi aşteaptă ajutor divin. Timpul pe care voi îl pierdeţi, făcând asta, eu îl folosesc pentru a găsi soluţii la problemă !

  Nu există “nu pot”, există doar “nu vreau” !!!

 • Ştiam că lumea consideră muzica rock drept una satanică… dar nu mă gândeam că vedeţi un concert rock drept un “atac demonic”… Rock-ul e o artă ca şi pictura şi sculptura… de fapt, muzica e o artă… 😀

  În loc să vă rugaţi ca lumea să fie mai bună, să nu mai fie foamete, războaie, crime, să vă rugaţi ca oamenii să se vindece de diverse boli, pierdeţi vremea cu prostii… offfff… şi câte probleme sunt în lumea asta… voi vedeţi un gen muzical ca ceva trimis de satana… nu ştiu ce să cred despre oameni ca voi…

  Eu ascult Metallica şi alte trupe rock şi pot spune că nu m-am schimbat cu nimic de atunci de când am făcut trecerea de la muzica house şi trance la rock… Merg la Biserică regulat, cred în Dumnezeu, Îi cer ajutorul pe care îl primesc destul de des…

  P.S.: Să ştiţi că AC/DC au melodii chill faţă de alţii… ascultaţi Sepultura de exemplu şi o să scrieţi 40000000 de posturi cu mesaje gen “feriţi-vă de satana” sau mai ştiu eu ce… 🙂

 • Mi se pare că exagerezi foarte tare cu toată chestia asta… vreau să spun că faţă de alte trupe rock… ei sunt foarte normali… și crede-mă că nu prea înțelegi adevăratul sens al cuvântului ”satanist”… nu ai nici o dovadă că ei ar fi sataniști… adică și ce dacă au acea piesă “Highway to hell”… nu e nimic satanic în ea… chiar absolut nimic… și “Hell’s bells”… putem spune că nu este un cântec foarte religios, dar ăsta e rockul…

  În schimb, acești oameni și-au dedicat viața ca să cânte rock și îi respect pentru asta… și au niște melodii extraordinare precum “Love song” sau “For those about to rock”… care spune-mi și mie ce au satanic în ele… că eu nu știu…

  Și în legătură cu numele lor despre care zici tu ce înseamnă… păi, așa hai să luăm și numele meu… sau de la oricare formație și să-i găsim un înțeles fiecărei litere… un înțeles rău și satanic… desigur, foarte credincioși nu sunt… dar nici sataniști nu sunt în niciun caz… Crede-mă că asta este părerea mea și a multor persoane pe care le cunosc… și este chiar părerea lor… pentru că solistul Brian Johnson a declarat în revista “Rock legends” următoarele:

  ”Iubesc America dar din păcate sunt și niște nebuni, grupurile religioase. S-ar lega de orice îi distrează pe oameni doar fiindcă îi distrează. Și nu ascultă niciodată versurile, le condamnă deși nu e nimic satanic în ele.”

  Deci acestea fiind spuse… sper să-mi citești mesajul… și să te gândești dacă a fost bine că i-ai judecat atât de dur și de greșit…

 • Și încă un lucru… profesorul meu de religie m-a avertizat să nu merg… la început îmi era frică să merg… pentru că eu credeam că ceea ce spune este chiar adevărat… dar apoi mi-am zis… este o șansă unică în viață… dacă nu voi merge, probabil că voi regreta asta toată viața… așa că am mers… și a fost ceva unic pentru mine… ceva ce nu cred că am să mai simt vreodată în viață… dacă nu aș fi mers, aș fi regretat toată viața… pentru ca să-i văd în carne și oase acolo și cântând rock a fost extraordinar pentru mine…

  Eu sincer nu prea mă dau în vânt după “Highway to hell” și nici după “Hell’s bells”… pentru că versurile nu mă fac să mă simt foarte confortabil… dar în continuare ascult celelalte melodii ale lor… și efectiv simt că m-am regăsit printre melodiile lor… și de fiecare dată când le ascult melodiile… trăiesc din nou clipele minunate pe care le-am petrecut la concert… sunt niște oameni extraordinari… și muzica lor spre deosebire de ce spui tu efectiv, m-a ajutat să mă schimb… și să-mi trăiesc viața clipă de clipă…

  Îți doresc numai bine !

  • Dragă Iustina, în primul rând BINE AI VENIT pe blogul meu și îți mulțumesc pentru ambele comentarii care dovedesc că ești un om civilizat și cu bun simț. Sunt plăcut impresionat să constat că știi să-ți exprimi opiniile într-un mod plăcut și elegant spre deosebire de alții…

   Doresc să-ți răspund așa cum se cuvine mai ales la primul comentariu, dar te rog să mai ai un pic de răbdare și să lăsăm pentru mâine din cauza orei foarte înaintate (toți ai mei deja dorm) și mai ales a faptului că acum sunt 32 de grade aici în biroul unde am calculatorul (mi s-a ars motorul de la aerul condiționat). Trebuie să opresc chiar acum calculatorul pentru că produce căldură din cauza celor două hard-diskuri interne pe care le am. Te asigur că poți să faci o omletă la calculatorul meu :). Ar trebui să-mi cumpăr o carcasă cu o răcire (ventilație) mult mai eficientă (coolere mai multe)

   Fii sigură că am să-ți spun câteva lucruri importante referitoare mai ales la primul tău comment, dar acum este foarte greu, nu numai din cauza căldurii foarte mari dar și din cauza gradului avansat de oboseală care deja își spune cuvântul (este ora 0.53 A.M.)

   Până ne vom revedea pe blogul meu, te invit cu drag să dai un click pe linkul de mai jos și să asculți MUZICĂ PENTRU ADOLESCENȚI ȘI TINERI
   Aștept opiniile tale (eventual comment-uri) legate de această muzică ce ar putea să-ți schimbe CU ADEVĂRAT gândirea și viața…
   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !

   https://tomisthecat.wordpress.com/muzica-pentru-adolescenti-si-tineri/

 • ba fratzilor eu cred in Dumnezeu si cred si in spirite dar nu cred ca ac/dc inseamna anti kristos/moarte lui kristos poate fii adevarat dar eu nu cred ca de aceea au inventat echipa numai pentru nume. De ce nu si-au facut o firma de constructii sau nush dar au voce muzicala si ureche asa cred ca se zice mi-am luat popcorn si scrie ca sunt chiar o trupa foarte populara in toata terra deci eu nu nu chiar nu cred in astea si imi place rock si rock’n’roll si cred si in Dumnezeu si sunt credincioasa. Prostia asta am auzit-o de la profu de religie si cu semnul pacii ca si-au batut joc de cruce si de aceea au pus-o cu capul in jos si i-au ridicat lemnul acela orizontal si ca au pus-o in cerc sa precizeze ca este semnul pasi adica a lui SATANA fixxx sa stiti ca exista spirite uitati-va pe discovery pe fenomene stranii, stiu unii cred ca este o prostie, altii spun ca le este frica, uitati-va este interesant, eu am 12 ani si patru luni adica 4.6.1998, dar ma pricep la compuneri daca am gresit undeva scuze dar m-am grabit.

  Sa revenim, deci, in 467 dupa kristos, in imperiul roman nu se impacau cu ideea ca este o alta religie nu numai a lor politeista si in anul 490 (aprox) Constantin cel mare imparatul a proclamat crestinismul ca religie oficiala si Arcadius in 400-500 a proclamat-o religie acceptata. Eu sunt crestina, cred in Dumnezeu dar nu chiar asa adica vreau sa imi traiesc viatza prin bune nu prin pocainta.
  Nu am vrut sa zic rele.
  DUMNEZEU SĂ FIE CU TINE ! CU DRAG, ALEXANDRA DAMIAN !

  • Alexandra, mi-a atras atenţia o chestie foarte interesantă spusă de tine :

   “Eu sunt creştină, cred în Dumnezeu dar nu chiar aşa… […] eu vreau să-mi trăiesc viaţa prin bune, nu prin pocăinţă.”

   Pentru a înţelege mai bine ce ai vrut să spui prin afirmaţia de mai sus, am o mare rugăminte la tine : spune-mi, te rog, ce înseamnă să-ţi trăieşti viaţa “prin bune” ? adică prin fapte bune ?!? ai mâncat vreun cuvânt acolo ? dacă vrei, cu permisiunea ta, pot adăuga eu acolo cuvântul “fapte” pe care probabil l-ai omis. Dar vreau să ştiu sigur că te refereai la fapte bune. După ce primesc răspunsul de la tine, am să-ţi spun şi eu nişte lucruri la care te voi ruga să reflectezi.

   Sunt foarte impresionat că la numai 12 ani, ai avut bunăvoinţa să postezi un comment pe blogul meu şi îmi cer mii de scuze că îţi răspund abia acum (sunt foarte prins şi abia apuc să aprob comment-urile şi să mai scriu câte un articol sau să mai postez câte un material care mi se pare bun şi folositor pentru cititorii blogului meu).

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !

 • Va veni odată o zi a Judecăţii şi vor plânge cu amar toţi cei care i-au slujit lui satan, dar va fi prea târziu. Astăzi este ziua în care poporul român creştin de 2000 de ani se poate trezi. Mâine poate fi ultima zi…

  • Paul, îţi dau perfectă dreptate dar din nenorocire, românul nostru nu se gândeşte că în orice clipă poate închide ochii şi poate să treacă în veşnicie…

   În locul tău, eu aş fi pus ghilimelele de rigoare la expresia “creştin de 2000 de ani” care pentru mine nu reprezintă altceva decât un sofism ieftin, o pură demagogie şi o poveste de adormit copiii pe care nu o înghit decât… copiii (şi fraierii, bineînţeles)

   Apropo de poporul român aşa zis creştin, îţi dau mai jos un comment foarte bun al unui domn numit Walter care a pus punctul pe “i” şi care în câteva propoziţii a zugrăvit foarte bine starea naţiunii române:

   MESAJUL LUI WALTER CĂTRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ (DESPRE STAREA ACTUALĂ A NAŢIUNII)

   Situaţia tinerilor din România se include în tragedia mondială a vremurilor pe care le trăim şi în care a trăi cum te îndeamnă poftele animalice este o virtute care nu le dă nici un fel de durere de cap, responsabililor cu educaţia noastră creştină… În plus, a susţine că un astfel de popor este “creştin de 2000 de ani” este O MINCIUNĂ pentru care vor da socoteală TOŢI CEI CARE O SUSŢIN, mai ales cei ce sunt “depozitarii Harului divin”, care nu strigă de pe acoperişuri că a fi COOL, SUPER, OM DE LUME echivalează cu păcatul şi cu moartea veşnică!
   E supărător să vezi ce preocupări ale acestor rebeli, fac rating-ul televiziunilor, cât de “la modă” este să ai “prieten” sau “prietenă”, să îi schimbi ca pe pantofi, să faci nunţi în biserică pentru a 2-a sau a 3-a oară, când Dumnezeu numeşte asta UN PĂCAT GRAV şi totuşi un preot să îţi dea binecuvântarea???????

   Tom the Cat, tu vorbeşti de vinovăţia bărbaţilor dar cred că femeile sunt MAI VINOVATE pentrucă ele deţin cheile decenţei, ale virtuţii dar asta e departe de realitate!!!

   Silicoane, manele, vodcă, concubinaje de probă, distracţii super, can-can, VIP-uri, euroi, fiţe, sex protejat, Vama Veche, naşpa, bani fără muncă, mizerie sub deodorant şi multe-multe altele sunt consecinţa propagandei despre “creştinismul nostru de 2000 de ani ”!!! Bine că mai avem strămoşi, moaşte, apă sfinţită la cozi degenerate în bătăi şi înjurături, “slujitori” ai neamului, încurcaţi în cele lumeşti prin colţuri de lăcaş “sfânt”!

   CHIAR NU AVEŢI NIMIC DE SPUS, STIMAŢI PĂSTORI AI TURMEI??? CE AR ZICE SFÂNTUL APOSTOL ANDREI DACĂ V-AR SURPRINDE CĂ “BINECUVÂNTAŢI” CU TELEVIZIUNEA DE FAŢĂ CEA DE A PATRA CĂSĂTORIE A BUNILOR CREŞTINI DE 2000 DE ANI????????

   DOAMNE, AI MILĂ DE NOI!!!

   https://www.tomthecat.ro/tare-de-tot-romania-se-afla-pe-locul-2-in-europa/#comment-990

 • Vor plânge odată amarnic cei care au respins dragostea lui Dumnezeu şi care s-au vândut de bună voie satanei prin această muzică satanică AC/DC sau muzică metalic rock, trash, death, punk… Nu este o ameninţare ce spun… este o realitate ce îi va înfiora pe toţi după ce vor închide ochii şi vor pleca în veşnicie. A face pact cu diavolul de bună voie nu înseamnă decât pierzare veşnică. Ştiu că mulţi vor râde cu ironie de cuvintele mele…

  Trezeşte-te, popor român “creştin de 2000 de ani” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow