EŞTI GATA SĂ MORI PENTRU CREDINŢA TA ?!?

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

Tendinţa fiecărui om este să se raporteze pe orizontală la sistemele de “valori” aflate în jurul său. Se tot vorbeşte despre spaţiul tridimensional, dar se uită că mai există şi A PATRA DIMENSIUNE, adică dimensiunea de natură spirituală, care este lăsată pe un plan secundar sau chiar pe ultimul plan.
Oamenii refuză să se raporteze pe verticală, să-şi dezvolte relaţia lor personală cu Dumnezeu ! Nu au timp de aşa ceva, mai ales că până la ora actuală “nu s-a-ntors nimeni de-acolo” ca să ne spună dacă există ceva dincolo ! Mulţi spun că “aici e raiul, aici e iadul”, fără să se gândească că existenţa noastră NU se termină la mormânt ! Ne interesează foarte mult ce face cel de lângă noi, ce mănâncă, cum se îmbracă, cu ce se ocupă sau cu ce nu se ocupă, cum se comportă, cum şi cu cine trăieşte, cum reuşeşte să facă bani şi să ajungă pe o poziţie socială înaltă sau tot felul de alte lucruri care nici n-ar trebui să ne intereseze ! Dacă nu ar fi aşa, toate tabloidele şi revistele de scandal ar da faliment chiar mâine, pentru că nu ar mai avea cine să le cumpere ! Dar atât timp cât aceste lucruri fără nici o valoare se vând foarte bine, înseamnă că asta vrea poporul român “creştin de 2000 de ani”, altfel nu-mi pot explica ! Asta vrea românul nostru care spune că “ne-am născut creştini”, uitând de faptul că trebuie să existe în viaţa fiecărui om, UN MOMENT DE ÎNTÂLNIRE PERSONALĂ cu Domnul Iisus Hristos !
Un moment de răscruce, un moment de cotitură în viaţa ta ! Un moment în care trebuie să spui un DA hotărât lui Dumnezeu ! Un moment în care să ajungi să te scârbeşti de modul în care ai trăit până acum ! Un moment în care trebuie să iei TU personal decizia vieţii tale, să te lepezi TU personal de satana, nu să ia ALŢII decizii în locul tău şi nu să se lepede ALŢII de satana, în locul tău ! (aşa cum se întâmplă din nefericire în biserica ortodoxă, vezi botezul pruncilor).
Sunt convins că aceste cuvinte nu vor fi pe placul unora, dar eu nu exprim aici convingerile mele personale, ci mă străduiesc să transmit mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii ! Ceea ce cred eu, este subiectiv, dar ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu nu poate fi decât obiectiv !

De foarte multe ori, ne credem mai buni decât ceilalţi şi nu uităm să menţionăm faptul că noi n-am dat în cap la nimeni, n-am spart casa nimănui şi că nu suntem ca X sau ca Y care uite ce lucruri urâte au făcut şi continuă să facă, nu-i aşa ?!? Nu uităm să menţionăm că noi suntem oameni cumsecade, nişte oameni morali, nişte “oameni de bine”, nişte “slujitori ai lui Dumnezeu” care întotdeauna am făcut NUMAI bine pentru toţi cei din jurul nostru ! Se pare că avem o imagine foarte bună despre noi înşine şi Doamne fereşte să îndrăznească cineva să ne spună că nu este aşa !

Se pare totuşi că NU ESTE AŞA pentru că azi am văzut un film care m-a convins încă o dată în plus că trebuie să-mi cercetez cu mare atenţie inima şi viaţa, trebuie ca în orice clipă a vieţii mele să mă raportez la Dumnezeu, trebuie să înţeleg o dată mai mult că SUNT UN OM CU O NATURĂ PĂCĂTOASĂ care trebuie zdrobită şi crucificată ZILNIC cu orice preţ, chiar şi cu preţul vieţii dacă este nevoie ! Încă o dată am ajuns la concluzia că este mai bine să te pregăteşti din timp şi să mori, decât să trăieşti “liniştit” şi apoi să te surprindă moartea, fiind nepregătit pentru ziua întâlnirii cu Domnul Dumnezeu, Judecătorul Cel Drept !

Vă invit să vedeţi acest film din care mi-am dat seama că eu nu sunt cu nimic mai bun decât acel pastor care credea despre sine că este “slujitorul Domnului” ! Nu cred că trebuie să-l judecăm pe acest pastor, mai înainte de a ne judeca pe noi înşine pentru modul nostru de a fi şi de a trăi pe acest pământ ! CUM am reacţiona noi în asemenea situaţii ?!? CUM am dovedi noi în momentele cele mai grele, că suntem urmaşi ai lui Hristos ?!? Sunt întrebări pe care mi le-am pus cu ochii plini de lacrimi şi cu o inimă zdrobită de mustrarea Duhului Sfânt !

Bunul Dumnezeu să aibă milă de fiecare dintre noi care spunem că L-am primit cu adevărat, ca să avem mare grijă CUM trăim pe acest pământ, iar cei care încă nu L-au primit să fie foarte atenţi la acest film extraordinar şi să se întoarcă cât mai urgent la Dumnezeu pentru că în orice clipă putem să trecem în veşnicie foarte rapid şi fără să fim anunţaţi în scris ! Fiţi binecuvântaţi !

1 thought on “EŞTI GATA SĂ MORI PENTRU CREDINŢA TA ?!?”

 • Această întrebare se va pune fiecăruia. Tu, omule, ce vei răspunde ?!?

  “Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta; şi după ce te vei întoarce la Dumnezeu, să întăreşti pe fraţii tăi.”
  (Luca 22:32)

  “Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi ! Căci cu ce judecată judecaţi, veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura !”
  (Matei 7:1-2)

  “Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află !”
  (Matei 7:14)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow