ADI GLIGA – UN TÂNĂR SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU

ADI GLIGA

(foto: crestintotal.ro)

În mijlocul zgomotului infernal din jurul nostru, într-o lume agitată şi preocupată de lucrurile pieritoare care ne depărtează de Dumnezeu, iată că există şi altfel de oameni. Am avut bucuria să descopăr (deocamdată numai pe Internet) un tânăr slujitor al Domnului care m-a impresionat foarte mult. Numele lui este ADI GLIGA.

Sunt convins că unii dintre voi aţi auzit despre el şi mai ales despre ceea ce face el. Nu este un mare pastor sau misionar. Nu este un renumit predicator cunoscut pe plan internaţional şi nu-l veţi vedea predicând Evanghelia la amvoanele a zeci sau sute de Biserici Evanghelice. Adi Gliga nu face evanghelizări pe stadioane şi nu-şi propune să-i concureze pe Billy Graham sau pe Luis Palau.

În schimb, Adi Îi slujeşte lui Dumnezeu într-un mod care îţi dă de gândit.
Muzica lui Adi Gliga este MAI PĂTRUNZĂTOARE DECÂT CEA MAI TARE PREDICĂ. Adi Gliga este un evanghelist extraordinar prin cântecele lui superbe şi mai ales prin mesajul deosebit de puternic pe care reuşeşte să ni-l transmită… cuvinte sfinte şi dătătoare de viaţă care te determină să te opreşti din drumul tău, să-ţi dai seama că ai ajuns la o răscruce şi să faci O ALEGERE CLARĂ ŞI IREVERSIBILĂ. Prin toate cântările sale, Adi Gliga îţi pune în faţă Binele şi Răul, Lumina şi Întunericul, Viaţa şi Moartea! Adi te invită să fii un om înţelept. Când îl ascult pe Adi, cântând, parcă văd în faţa ochilor o Biblie care se deschide special pentru mine. Versurile şi melodiile sale sunt nişte rugăciuni înălţate înaintea lui Dumnezeu. Atunci când îl ascult pe Adi Gliga, Duhul Sfânt îmi cercetează cu adevărat inima.

Îţi mulţumesc, Adi, pentru toată dăruirea şi slujirea ta, pentru bucuria pe care o faci îngerilor din Ceruri şi semenilor tăi de pe pământ. Aşa să faci toată viaţa ta! Să nu-ţi schimbi niciodată direcția şi să mergi mai departe pe acest drum! Fii binecuvântat de Dumnezeu, fratele meu!

Iar voi, dragi prieteni, rugaţi-vă pentru acest tânăr slujitor al lui Dumnezeu! Muzica lui Adi Gliga te apropie de Cuvântul Sfânt şi te înalţă spre Cer. Vreţi să vă convingeţi că am dreptate?!? Ascultaţi câteva superpiese muzicale pe care le-am găsit pe canalul YouTube al lui Adi şi veţi vedea cu ochii voştri! Vă asigur că NU VEŢI REGRETA!

NU UITAȚI! DACĂ SUNTEȚI CREŞTINI ADEVĂRAȚI ŞI DORIȚI SĂ-I SLUJIȚI ȘI ÎN ACEST MOD LUI DUMNEZEU, VĂ ROG SĂ CUMPĂRAȚI CD-URILE ŞI DVD-URILE LUI ADI GLIGA ŞI SĂ LUPTAŢI ÎMPOTRIVA PIRATERIEI AUDIO-VIDEO!!!

FIȚI BINECUVÂNTAȚI DE DUMNEZEU!

ADI GLIGA - UN TÂNĂR SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU

Puteți să vizitați blogul lui Adi Gliga aici: https://adigliga.blogspot.com/

5 thoughts on “ADI GLIGA – UN TÂNĂR SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU”

  • @ Maftei Ionica

   Din nefericire, nu prea se mai găsesc CD-uri cu Adi Gliga din câte am observat eu dar poate n-am căutat eu suficient pe internet. Părerea mea e că ar fi bine să-l contactați în mod direct pe Adi (prin mesaj privat) chiar pe pagina sa Facebook. Bănuiesc că aveți Facebook. Har, pace și binecuvântare să vă dea Dumnezeu!

   https://www.facebook.com/adigliga.official

 • Tot ce scrie în acest articol este adevărat: Adi Gliga este un slujitor al lui Dumnezeu. Muzica lui este profundă, armonioasă. Este un artist adevărat, cântă la mai multe instrumente, are o voce caldă, liniștitoare, are mult har. Face filme și videoclipuri frumoase cu mesaj puternic pentru tinerii care nu știu nimic despre dragostea și puterea lui Dumnezeu. Dintre toți cântăreții creștini pe care-i știu de pe YouTube, pe Adi Gliga îl consider cel mai talentat.

  • @ Nina Andone

   Har și pace de la Dumnezeu! Vă mulțumesc foarte mult că ați vizitat acest blog și nu uitați că sunteți întotdeauna binevenită. Fiți binecuvântată de Dumnezeu! 🙂

  • @ Nina Andone

   Astăzi am efectuat o revizie a acestei pagini web și am mai adăugat câteva videoclipuri deosebite ale lui Adi Gliga. Mie îmi plac foarte mult.

   Binecuvântări Cerești! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow