ADRIANA SĂFTOIU ȘI CEI CARE GÂNDESC CA EA

ADRIANA SAFTOIU SUSTINE HOMOSEXUALII

(foto: rnews.ro)

E vremea să punem în discuție comentariile fără sens și chiar bizare ale unor politicieni, privind proiectul constituțional de protejare a căsătoriei în România. Întreaga lume, nu doar România, știe că 3 MILIOANE DE ROMÂNI au semnat în sprijinul inițiativei constituționale și că pe 20 iulie 2016 Curtea Constituțională a validat-o. Niciodată în istoria României nu s-a mai întâmplat așa ceva! Niciodată nu s-au strâns, în România, așa de multe semnături, într-o perioadă așa de scurtă de timp, în sprijinul vreunei inițiative legislative, fie ea inițiată de autorități ori de cetățeni. Niciodată și niciunde în lume nu s-au mai strâns atât de multe semnături în sprijinul unui referendum constituțional pentru protejarea căsătoriei. Pentru asta, românii trebuie apreciați, nu criticați, așa cum a făcut doamna Adriana Săftoiu și alții care gândesc ca ea. Printre altele, proiectul constituțional denotă maturitatea politică a românilor și viabilitatea și maturizarea democrației române.

Recordul mondial al românilor

În California s-au strâns cu puțin peste 1 milion de semnături în 2008 pentru un amendament constituțional similar care, în final, a fost validat de cetățeni prin referendum. Ani mai târziu, însă, el a fost invalidat prin, zicem noi, decizia iresponsabilă și antidemocratică a tribunalelor federale din California. Iar în Irlanda, unde politicienii au avut bunul simț și discernământul să supună la vot soarta celei mai importante instituții umane printr-un referendum național în mai anul trecut, mai puțin de 2 milioane de irlandezi au participat la vot. Irlandezii au decis invalidarea căsătoriei naturale și înlocuirea ei cu căsătoria etatizată, adică cea confiscată de stat. Slovacii au votat și ei, la fel ca și Slovenii, înscriind în constituțiile lor, căsătoria naturală. Iar acum, în România, 3 MILIOANE DE CETĂȚENI, cu mult mai mult ca în Irlanda, spun, în unison:
dorim și noi să votăm și să decidem, la fel ca cetățenii Irlandei, Slovaciei și Sloveniei, soarta căsătoriei în țara noastră.

Ce zic politicienii?

Majoritatea dintre ei tac chitic. Au fost luați prin surprindere de masa imensă de cetățeni care se identifică cu obiectivele mișcării profamilie și procăsătorie din România. La fel, domnul Iohannis care, ca de obicei, tace. ÎI LIPSEȘTE CURAJUL să își afirme pozițiile.

Pe de altă parte, însă, sunt și unii politicieni care spun, fără rețineri, pe ce poziții stau – adică împotriva noastră, a majorității covârșitoare a cetățenilor României care solicită protejarea și menținerea căsătoriei naturale la români. Un astfel de politician e doamna Adriana Săftoiu, fost parlamentar, membră PNL, și fost consilier a Președintelui Băsescu. Pe 25 iulie, ActiveNews i-a comentat un articol publicat de ea pe facebook, în care Adriana Săftoiu își spune părerea, privindu-ne pe noi si pe voi, pe toți cetățenii de bună credință ai României. Comentariul lui ActiveNews poate fi citit aici:

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Adriana-Saftoiu-considera-ca-protejarea-familiei-este-o-non-problema-pe-care-au-creat-o-unii-si-noi-am-pus-botul-.-Fostul-deputat-a-descoperit-brusc-cu-ce-probleme-se-confrunta-unele-familii-135289

Comentariile lui Adriana Săftoiu

Doamna Săftoiu ne acuză că „am băgat bățul prin gard și noi am pus botul.”
Cu alte cuvinte, că cetățenii României au fost ademeniți să semneze pentru o inițiativă pe care ea o numește o „non-problemă”. Comentariul Adrianei Săftoiu dovedește lipsa de discernământ a ei și a celor care gândesc ca ea. Comentariul ei este făcut într-un vacuum al ignoranței cras și a lipsei de cunoștințe privind subiectul. Familia și căsătoria sunt în declin. Factorul principal al acestui declin este amestecul și agresivitatea cu care statul și secularismul se implică în definirea și redefinirea unor instituții care nu aparțin statului ci oamenilor. În promovarea intenționată de către stat și secularism a nonvalorilor, în cazul de față a unor concepte nocive și toxice privind familia și căsătoria. Propaganda homosexuală și a feminismului agresiv, a academicienilor și intelectualilor fără discernământ, a devenit ideologia statului secular post-modern, anticreștin și anti-valoric.

Românii vor să-și protejeze și să-și păstreze instituția care le-a asigurat supraviețuirea multimilenară – căsătoria și familia naturală. România nu vrea să moară împreună cu Uniunea Europeană. Nu vor nici Est Europenii.
Est Europenii au mai mult discernământ decât occidentalii. Istoria lor le-a fost vitregă și supraviețuirea lor s-a datorat creștinismului, Bisericii, familiei și căsătoriei naturale. Românii au și ei discernământ. Și ei știu să discearnă semnele vremurilor. Și ei își dau seama că fără familia și căsătoria naturală nu doar Europa ci și România va descinde în cimitirul istoriei.

Adriana Săftoiu și cei care gândesc ca ea, privesc proiectul constituțional din perspectiva drepturilor omului și a egalității. Și asta le dovedește lipsa de discernământ. Căsătoria naturală nu are nimic de-a face cu drepturile omului ori egalitatea. Are de-a face cu procrearea, cu perpetuarea în mod natural și ordonat a speciei umane, cu creșterea și educarea copiilor. Are de-a face cu declinul demografic extrem de îngrijorător al României. Zilnic, populația României scade cu 270 de persoane. Încurajarea homosexualității, a stilurilor de viață incompatibile cu procrearea și stabilitatea demografică a României, ori a instituțiilor paralele ori alternative căsătoriei și familiei, este un act iresponsabil.

Victimele căsătoriilor homosexuale

De ani de zile, noi, cei de la AFR, am publicat comentarii și studii numeroase care dovedesc, fără niciun echivoc, că doar căsătoria naturală poate atinge aceste deziderate atât de esențiale supraviețuirii speciei umane, a civilizației și a societății. La fel, am publicat comentarii și studii numeroase care dovedesc, la fel de convingător, că instituțiile alternative, în speță, căsătoriile homosexuale ori parteneriatele civile, victimizează copiii, cauzează dezinteres în tânăra generație față de căsătorie și procreare. Vara aceasta, am redat și comentariul incisiv, tradus în românește, al unui intelectual homosexual american care afirmă, strident și convingător, că stilul de viață homosexual e incompatibil cu viața de familie și cu căsătoria, și că dăunează copiilor și întregii societăți. N-are nici un sens să instituționalizezi acest stil de viață sub forma căsătoriilor ori parteneriatelor unisex. Iar pentru cei care încă au îndoieli privind nocivitatea căsătoriilor homosexuale asupra copiilor, vă invităm să citiți mărturia alăturată a unei britanice crescute în anii ’70 de doi părinți de sex opus, dar unde mama trăia cu o femeie și tatăl cu un bărbat. În timp, tatăl a degenerat în pedofilie.

Detalii:
https://askthebigot.com/2015/07/23/the-story-of-moira-greyland-guest-post/

Instituționalizarea căsătoriilor homosexuale înseamnă, de fapt, punctul final în procesul de instituționalizare a revoluției sexuale contemporane.

Doamna Săftoiu ne spune că prioritatea ei este combaterea violenței domestice în familia tradițională. În această privință suntem pe aceeași pagină. Condamnăm și vom continua să dezaprobăm violența domestică, iar în viitor, vom căuta să publicăm cât mai multe comentarii și pe acest subiect. Pentru că, la urma urmelor, violența domestică distruge căsătoria și familia, și victimizează copiii. Dar unde doamna Săftoiu dă greș, din ignoranță față de subiect, zicem noi, este că trece cu vederea faptul că violența la cuplurile homosexuale, în special la femeile lesbiene, este cu mult mai mare ca în familia și căsătoria naturală. La fel abuzul de alcool, de tutun, de droguri, incidența suicidului, și alte aspecte nocive de comportament. Mai adăugăm și faptul că copiii crescuți de homosexuali, conform studiilor, învață mai greu la școală, devin confuzi privind viața sexuală și genul, și au tendințe spre criminalitate și recidivism MAI RIDICATE decât copiii crescuți în căsătoriile naturale. Și, atenționare, doamna Săftoiu, incidența bolilor venerice la homosexuali este extremă. Conform ultimului raport publicat în august 2016 de Centrul pentru Controlul Bolilor din Statele Unite, 55% din toate persoanele infectate cu boli venerice în Statele Unite sunt homosexuali.

Nu ne vom lăsa! Vom persevera până când doleanțele celor 3 MILIOANE DE ROMÂNI care au semnat, cât și ale celorlalte milioane de cetățeni români care sunt de acord cu ei, vor fi împlinite, iar revizuirea Articolului 48 din Constituție va fi supusă la vot. Românii au dreptul să-și decidă și să-și definească propriile instituții politice și sociale, inclusiv căsătoria și familia. Nu politicienii determină ori decid instituțiile care sunt instituționalizate în România prin Constituție
ci MILIOANELE DE CETĂȚENI CU DREPT DE VOT.

Cât despre doamna Săftoiu și a celor care gândesc ca ea, e vremea să-și pună singuri capăt carierei politice. De bună voie. Pentru că mișcarea profamilie și provalori din România, care, așa cum acum e evident, numără milioane de cetățeni cu drept de vot, le va lua în seamă pozițiile antivalorice dacă vor candida la funcții politice.

SURSA:
ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA

FAMILIA NORMALA TRADITIONALA TREBUIE PROTEJATA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow