ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ DEZAPROBĂ DEMERSURILE EXECUTIVULUI ȘI PARTIDELOR POLITICE PENTRU IMPUNEREA EDUCAȚIEI SEXUALE ÎN ȘCOLILE DIN ROMÂNIA.

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

COMUNICAT DE PRESĂ AL PARTIDULUI ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ
TIMIȘOARA – 18 FEBRUARIE 2021

Partidul Alianța Renașterea Națională dezaprobă demersurile curente ale Executivului și ale partidelor politice pentru impunerea educației sexuale în România. ARN solicită în mod insistent Parlamentului României să le respingă.

Revizuirea Legii Educației Sanitare și transformarea ei în Lege a „Educației Sexuale”, în conformitate cu motivația expusă de domnul Klaus Iohannis în noiembrie anul trecut, este incompatibilă cu libertatea personală, drepturile parentale, Constituția României, dreptul internațional și valorile fundamentale religioase și creștine practicate de națiunea Română de mii de ani. Experiența țărilor care cu decenii în urmă au încorporat educația sexuală în programa de învățământ școlar dovedește că „educația sexuală” este de fapt o formă de îndoctrinare a minorilor și a adolescenților într-o ideologie care contravine drepturilor parentale și subminează autoritatea părinților într-un domeniu atât de important și vital pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor.

ARN crede că este nepotrivit ca domnul Klaus Iohannis și Parlamentul să impună o ideologie sexuală în România și mai ales O IDEOLOGIE SEXUALĂ DE STAT. În opinia noastră, nu este vorba de educație sexuală ci de ÎNDOCTRINARE SEXUALĂ! Ideologia de stat este neconstituțională.

Considerăm de asemenea extrem de gravă subminarea de către stat a autorității părinților și a drepturilor lor parentale privind educația morală a copiilor lor. Dreptul internațional acordă PĂRINȚILOR prioritate în raport cu statul privind creșterea și educarea copiilor lor, inclusiv în materie de moralitate și religie.

„Salutăm și apreciem eforturile zecilor de organizații neguvernamentale din România care în aceste zile decisive pentru viitorul moral al copiilor noștri au ieșit în spațiul public cu demersuri lăudabile care se opun proiectului de lege pentru impunerea educației sexuale în programa de învățământ școlar din România” a afirmat doamna Lizeta Țuț, Secretarul General al ARN.

„Îndoctrinarea sexuală nu este o valoare creștin-democrată!”, a declarat domnul Beniamin Lup, Președintele Executiv al ARN care a mai adăugat: „ARN este un partid creștin-democrat care accentuează prioritatea și drepturile parentale în raport cu autoritatea statului în domeniul moralității și al valorilor.”

ARN le solicită liderilor religioși și spirituali ai României să-și exercite și ei autoritatea morală pentru a mobiliza cetățenii împotriva demersurilor de distorsionare a valorilor creștine și tradiționale ale cetățenilor României.

SURSA:
https://www.facebook.com/AliantaRenastereaNationala/posts/246236177035638

SEMNAȚI PETIȚIA „ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU ORELE DE EDUCAȚIE SEXUALĂ ESTE ESENȚIAL!”

Alătură-te ALIANȚEI RENAȘTEREA NAȚIONALĂ!

Alocă câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
https://aliantarenastereanationala.ro/contact

INTRĂ ÎN ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ! dacă ai ajuns la concluzia că te reprezintă cu adevărat!

CREȘTINISMUL „PROGRESIST” – DE UNDE VINE ȘI ÎNCOTRO VREA SĂ NE DUCĂ?!?

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow