ALIN BLAINE – ILUZIONISTUL CARE S-A ÎNTORS CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU

Niciodată n-aş fi crezut că mă voi coborâ într-atât de mult încât să urmăresc emisiunea UN SHOW PĂCĂTOS. Nici nu cred că mai e nevoie să explic de ce nu recomand nimănui această „emisiune”. Cu toate acestea, un prieten mi-a telefonat ca să mă uit la emisiunea mai sus menţionată pentru că acolo se petreceau lucruri de neconceput… Se discutau subiecte care nu se încadrau deloc în formatul standard al emisiunii al cărei nume este extrem de sugestiv… Mai exact, invitatul emisiunii era renumitul iluzionist (mentalist) ALIN BLAINE care de data aceasta a uimit o lume întreagă dar nu prin acele show-uri care erau pe gustul multor telespectatori ci printr-o puternică mărturie personală. Alin Blaine a spus foarte clar şi răspicat, pe înţelesul tuturor, că s-a pocăit de păcatele lui, că a renunţat complet la vechiul stil de viaţă, că s-a întors la Dumnezeu şi a decis să-L urmeze pe Domnul nostru Iisus Hristos!!! În ciuda faptului că a fost permanent asaltat atât de realizatorul emisiunii, cât şi de un individ chelios (parcă Stoian îl cheamă), Alin şi-a îndeplinit misiunea înaintea lui Dumnezeu şi a prezentat Evanghelia, mărturisind cu tărie credinţa lui nezdruncinată în Hristos. Despre acel domn chelios nu pot spune lucruri prea deosebite, mie mi-a făcut o impresie proastă ca să nu spun foarte proastă. Un semiateu care era preocupat dacă Adam şi Eva aveau buric, dacă Alin este sau nu este ortodox, dacă Alin o venerează sau nu pe Maica Domnului, etc. Tare îmi plac mie ateii care brusc devin (atunci când au chef şi le convine lor) ortodocşi pe cinste ! Şi pe blogul meu intră din când în când asemenea specimene…

Bineînţeles că erau pe-acolo prin zonă şi nişte „domnişoare” (m-am abţinut să le numesc altfel pentru că sunt un om civilizat) care se trezeau şi ele din când în când să intervină în discuţie, deşi nu le întreba nimeni cum le cheamă. Probabil că vroiau şi ele să demonstreze că rolul lor în această emisiune nu este doar „estetic-artistic”, pur decorativ…

Mi-a plăcut foarte mult curajul şi modul demn în care Alin Blaine a prezentat Evanghelia în acea emisiune. Dacă românii ar viziona această frumoasă mărturie, sunt convins că mulţi dintre ei ar începe să se gândească foarte serios la sufletul lor, s-ar întoarce cu adevărat la Dumnezeu şi ar decide să-L urmeze în mod practic pe Domnul nostru Iisus Hristos ! Veţi putea să apreciaţi dacă am dreptate sau nu, abia după ce veţi viziona materialul video de mai jos.

Aştept opiniile şi impresiile voastre legate de acest subiect
(vă reamintesc că off-topic-urile n-au nicio şansă pe blogul meu)

Să ne rugăm cu toţii ca bunul Dumnezeu să continue lucrarea minunată începută în inima şi în viaţa lui Alin Blaine, să-i dea putere să meargă mai departe pe Calea Mântuirii, să-l ajute ca prin felul lui de a trăi, să strălucească în întunericul acestei lumi pline de întinăciune şi păcat ! Suntem alături de tine, Alin, în rugăciunile noastre şi dorim din toată inima ca Domnul să te binecuvânteze !

[polldaddy poll=”6270553″]

ANUNŢ IMPORTANT FĂCUT DE FOSTUL ILUZIONIST ALIN BLAINE PE SITE-UL SĂU :

„Vreau să precizez că din data de 26 mai 2011 nu am mai fost prezent în cadrul nici unei emisiuni, implicit aceasta a fost ultima mea televizaţie. Menţionez acest lucru deoarece nu vreau să fiţi induşi în eroare cu redifuzarea emisiunilor fără acordul meu pe diferite posturi tv. De atunci nu mai vreau să merg la emisiuni pentru că viaţa mea s-a schimbat.

Vreau să menţionez faptul că tot ce fac în calitate de iluzionist, totul este un truc, este ceva ce poţi face şi tu care citeşti, dar cu foarte mult antrenament.
Vă întrebaţi cum pot face lucrurile acestea sau cum este posibil să obţin asemenea rezultate fascinante ? Nici nu vă puteţi imagina câte materiale de iluzionism există, speciale pentru fiecare număr de iluzionism şi dacă te antrenezi mult, poţi obţine rezultate de excepţie.

Menţionez faptul că în toată evoluţia mea de a ajunge atât de bun, pe lângă materialele de iluzionism şi antrenament, îţi trebuie şi fler pentru a duce un truc la bun sfârşit. Tot ce vreau să vă adeveresc este că NU EXISTĂ BIOENERGIE, nu am făcut şi nu o să fac nimic cu ajutorul puterii mele sau altă putere din partea lui satan sau Dumnezeu. Trucul, este o iluzie făcută cu dexteritate, antrenament şi materialele necesare… pt. levitaţie, ascuns, spart, mişcat diferite lucruri. Magie nu există decât pt. cei care lucrează cu spiritele lui satan, pentru că Dumnezeu nu are treabă cu aşa ceva (magie). Iluzionismul este o meserie practicată de oameni bine antrenaţi, care realizează lucruri ce se pot explica prin folosirea materialelor de iluzionism sau ustensilelor de acest gen.

De ce vă spun lucrul acesta? Pentru că din anul 2011-luna aprilie, viaţa mea s-a schimbat, M-AM POCĂIT, nu mai vreau să trăiesc în minciună, nu mai vreau să lupt împotriva Domnului Isus Hristos, nu mai vreau să trăiesc departe de Dumnezeu, de aceea, iertaţi-mă că pe unii chiar v-am făcut să credeţi nişte minciuni. Tot ce fac acum este doar pt. Domnul Isus Hristos, El a îndurat atâtea pentru mine (a fost bătut, chinuit, scuipat, despărţit de Rai şi în final, TATĂL şi-a intors faţa de la EL), pentru că mi-a luat păcatele mele, a murit datorită mie şi ţie care citeşti, dar EL a şi înviat pentru mine şi pentru tine, pentru ca eu şi tu să trăim aşa cum zice EL, aşa cum vrea EL, aşa cum a trăit EL.

Mi-e ruşine să mă gândesc la toate lucrurile pe care le-am făcut atunci când eram despărţit de Domnul meu Isus Hristos, dar să nu uităm faptul că EL nu a murit degeaba pe cruce, ci că noi prin pocăinţă (să ceri iertare Lui Dumnezeu pentru tot ce ai făcut şi să nu le mai faci, conştientizând că eşti un păcătos, că lupţi împotriva Lui Dumnezeu cu faptele tale, că L-ai negat până acum), că nu ai cum să intri în Împărăţia Lui decât dacă eşti un ucenic de-al Lui.

Cine este pe primul loc în inima ta, acela este idolul tău până când te vei pocăi, până când Îl vei accepta pe Domnul Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor al vieţii tale, până când vei înceta să mai trăieşti pentru eu-l tău şi numai atunci EL va fi pe primul loc în tot ce faci.

Pentru mine, iluzionismul a fost tot, a fost timpul meu, hobby-ul meu, pofta mea, într-un cuvânt, iluzionismul a fost pe primul loc în inima mea, dar, de când nu mai este, Îl laud pe Dumnezeu pentru că m-a iertat, m-a salvat de robia păcatului, de mânia Lui şi în final, de iad.

În concluzie, ştiu că tu care citeşti, mă crezi nebun, dar nu-i nimic, eu am lăsat tot pentru că EL mi-a dat tot, dar îţi zic ceva:

Aspre par multora cuvintele:

– Leapădă-te de tine însuţi, ia-ţi crucea şi urmează-L pe Isus Hristos Domnul Dumnezeu, care a murit, a purtat păcatele tale şi a înviat pentru tine !

Dar mult mai aspru va fi în ziua când vor auzi alte cuvinte, rostite chiar din gura Domnului Isus Hristos :

Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!

– Pentru ca aţi refuzat dragostea Domnului Isus Hristos care a murit în locul vostru pe cruce.
– Pentru că aţi trăit ca nişte atei în practică, ştiind că există Dumnezeu, că EL este Suveranul, Stăpânul şi Creatorul, ştiind că EL a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca oricine vine la EL prin Domnul Isus Hristos aşa cum EL zice, să aibă viaţa veşnică.
– Pentru că L-aţi negat pe Dumnezeu şi aţi trăit în pofta firii voastre, după pofta şi inima voastră.

Matei 6:2. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata.

2 Cor. 11:15. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.

Faptele apostolilor 3:19. Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare !

Evrei 12:25. Luaţi seama ca nu cumva să nu voiţi să ascultaţi pe Cel ce vă vorbeşte ! Căci, dacă n-au scăpat cei ce n-au vrut să asculte pe Cel ce vorbea pe pământ, cu atât mai mult nu vom scăpa noi, dacă ne întoarcem de la Cel ce vorbeşte din Ceruri.

CE ALTCEVA AR TREBUI SĂ FACĂ DOMNUL ISUS HRISTOS CA SĂ TE MOTIVEZE SĂ TRĂIEŞTI PENTRU EL ?!?

Alin Blaine

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.

10 thoughts on “ALIN BLAINE – ILUZIONISTUL CARE S-A ÎNTORS CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU”

 • Domnul Iisus să-l binecuvânteze pe Alin şi să-l folosească în continuare în lucrarea Sa de răspândire a Evangheliei! Mi-a plăcut cum a răspuns prompt şi la subiect la emisiunea de la Antena 1.

  • AMIN! Ne vom ruga pentru Alin ca bunul Dumnezeu să facă din el un bun slujitor al Cerului şi un mărturisitor al Cuvântului Sfânt. Duhul Sfânt să-l călăuzească toată viaţa lui şi Dumnezeu Tatăl Ceresc să-l păstreze în harul Său!

  • Barizoana, îţi mulţumesc mult pentru gândurile tale frumoase exprimate mai sus cu atâta căldură şi bunătate.

   Şi eu doresc din toată inima ca bunul Dumnezeu să te păstreze în harul Său şi dacă nu ne vom cunoaşte vreodată pe acest pământ, să ne întâlnim cu bine în Împărăţia lui Dumnezeu, acolo unde vom fi fericiţi pentru totdeauna şi ne vom bucura împreună.

   O seară plăcută sub protecţia Domnului nostru!

 • Domnul să vă binecuvânteze!
  Mă rog ca El să scoată cât mai multe mărturii de genul acesta. Trăim într-o lume plină de păcat. Este nevoie de oameni din show bizz să depună mărturie de acolo. Dacă ne-am duce noi, oamenii simpli, nu ne-ar crede nimeni, aşa că ne rugăm pentru Alin.

 • Mă bucur mult că Dumnezeu lucrează în felul acesta şi că El scoate oameni la mântuire din toate categoriile sociale.

  Dumnezeu să te binecuvânteze, Alin, să duci Vestea Bună şi altor suflete care au nevoie de „doctor”. Fii binecuvântat!

 • Dumnezeu să te binecuvânteze! Apără adevărul, dreptatea și neprihănirea! Dreapta ta să strălucească prin isprăvi minunate.
  Cea mai bună alegere pe care ai făcut-o…

  Domnul cu tine, Alin!

 • Aline, vreau să-ți pun și eu o întrebare. Muncesc în Italia cu mulți musulmani care nu cred în Iisus. Ei cred în profetul Mohamed și sunt mulți de partea asta arabă, mai mulți ca noi…

  Atunci, noi cu cine ar trebui să mergem mai departe?
  Tu, Aline, crezi în profetul Mohamed?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow