AMELIA ANTONIU – SALVATĂ PRIN MEDICI ŞI PRIN PUTEREA RUGĂCIUNILOR

SOPRANA AMELIA ANTONIU

De-a lungul timpului, am observat că există două extreme…

Unii credincioşi (indiferent de care Biserică aparţin) spun că nu avem nevoie de medicamente, nici de medici, nici de intervenţii chirurgicale… Domnul ne vindecă de toate bolile, nu trebuie să facem niciun tratament, nu trebuie să ţinem niciun regim alimentar, nu trebuie să ţinem cont de nişte reguli de profilaxie, nu trebuie să facem absolut NIMIC… mergem prin credinţă, prin post şi prin rugăciune… Am putea chiar să ne aşezăm şi pe linia unui tren accelerat… că Domnul ne va păzi şi nu se va întâmpla nimic… trenul se va opri brusc chiar la jumătate de metru de noi… CHIAR AŞA O FI ?!?

Pe de altă parte, am întâlnit şi o altă categorie de oameni care spun că NUMAI MEDICII sunt cei care au reuşit să facă şi să dreagă… că NUMAI ŞTIINŢA ŞI TEHNICA sunt cele prin care s-a reuşit vindecarea atâtor boli… că NUMAI INTELIGENŢA EXTRAORDINARĂ A OMULUI este întotdeauna factorul determinant… că Dumnezeu nu are nicio legătură cu vindecarea unei boli… că numai şansa, hazardul, accidentul, întâmplarea, etc, intră în ecuaţia salvării vieţii unui om… OARE AŞA SĂ FIE ???

Iată că recent, am auzit despre AMELIA ANTONIU (prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti) care a văzut moartea cu ochii, la propriu, nu la figurat! Nu e vorba de nicio exagerare, ci este povestea îngrozitoare a unei tinere doamne care putea să fie astăzi într-un mormânt… Putea să lase în urma ei, un soţ împietrit de durere, o mamă şi un tată în vârstă, zdrobiţi şi distruşi sufleteşte pentru tot restul vieţii… Stau şi mă gândesc cât de cumplită este despărţirea de o fiică, de o mamă, de o soţie, de un copil, etc… Ce greu este să treci prin aşa ceva… Cei care aţi trecut prin asemenea grele încercări, înţelegeţi ce vreau să spun…

Amelia a fost salvată PRIN VOIA LUI DUMNEZEU şi acest lucru trebuie să-i dea de gândit. Ea trebuie să-şi facă O RETROSPECTIVĂ A VIEŢII EI, să se autoanalizeze şi să-şi pună câteva întrebări cu toată sinceritatea:

DE CE A FOST NEVOIE SĂ TREC PRIN ACEASTĂ CUMPLITĂ ÎNCERCARE? CARE ESTE VOIA ŞI PLANUL LUI DUMNEZEU CU PRIVIRE LA VIAŢA MEA? CE DOREŞTI, TU, DOAMNE, DE LA MINE?!?

Nu cumva totul are un sens? Nu cumva tot ceea ce ni se întâmplă trebuie să ne determine să ne oprim din drumul nostru şi să ne punem câteva întrebări esenţiale, existenţiale, fundamentale? Aceste întrebări nu sunt valabile numai pentru Amelia, ci şi pentru mine şi pentru tine, drag cititor al blogului meu! Nu uita că SUNTEM TRECĂTORI PE ACEST PĂMÂNT şi că ÎN ORICE CLIPĂ PUTEM SĂ ÎNCHIDEM OCHII ŞI SĂ TRECEM ÎN VEŞNICIE!!! Avem motive foarte întemeiate să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu prin intermediul Domnului nostru Iisus Hristos – Singurul Mijlocitor.

Vă invit cu drag să vizionaţi un interviu pe care Amelia a avut amabilitatea să-l acorde postului de televiziune ANTENA 1. M-a impresionat foarte mult faptul că Amelia este un om echilibrat care a apreciat atât efortul deosebit al medicilor dar şi puterea rugăciunilor multor oameni care s-au rugat pentru ea… Eu vă asigur că pentru Amelia nu s-au rugat numai cei trei preoţi ortodocşi (pe care nu-i pot decât să-i felicit) ci şi mulţi credincioşi evanghelici, baptişti, etc… Şi iată că bunul Dumnezeu a ascultat toate aceste rugăciuni înălţate spre Cer cu toată inima…

Eu voi continua să mă rog pentru tine, Amelia… şi-i rog pe toţi credincioşii evanghelici să continue să se roage pentru tine! Dumnezeu să te ajute să păşeşti cu adevărat pe Calea Cea Sfântă a Mântuirii! Lasă Duhul Sfânt să-ţi transforme inima şi viaţa! Adu-ţi aminte în fiecare zi că Dumnezeu te iubeşte şi doreşte să trăieşti ca o fiică de Împărat, în ascultare, supunere şi împlinire a Cuvântului Sfânt! Primeşte în inima ta, mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii! Apropie-te de Domnul cu toată sinceritatea ca să fii fericită şi binecuvântată pentru totdeauna!
Multă sănătate îţi doresc! Salutări, soţului tău şi părinţilor tăi!

Fii binecuvântată, Amelia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow