APOCALIPSA DUPĂ ROMÂNIA A ÎNCEPUT CU 561 MORȚI, 1805 INTERNAȚI ÎN ATI ȘI 18863 INFECTĂRI NOI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

MORTII UCISI DE COVID NU MAI AU LOC IN MORGA SPITALULUI UNIVERSITAR BUCURESTI

Trebuie să fii orb sau răuvoitor ca să nu vezi ceea ce se întâmplă în aceste zile tragice în România. De fapt, cei care contestă realitatea dură prin care trecem se încadrează în trei categorii principale:

1) Sunt căzuți din lună sau mai bine zis din stratosferă, fiind rupți complet de adevăr și refuzând în mod sistematic adevărul, ignorând total tragedia națională prin care trecem.

2) Sunt prea mândri ca să recunoască faptul că AU FOST MANIPULAȚI și AU GREȘIT când au halit pe nemestecate aberațiile lansate permanent de coronascepticii conspiraționiști sau de tot felul de “atotcunoscători” sau pseudomedici care nu sunt specializați în domeniul microbiologiei, al biochimiei și mai ales al geneticii.

3) Sunt reduși mintal (fiind băiat fin, am evitat termenii “retardați” sau “complet dezaxați”)

Înclin să cred că majoritatea românilor fac parte din a doua categorie dar asta nu înseamnă că mulți români nu fac parte și din celelalte două categorii. Timpul va demonstra câți români fac parte dintr-o categorie sau dintr-alta! De fapt, factorii determinanți care vor cântări cel mai mult, vor fi numărul de infectați ajunși în secțiile de Anestezie Terapie Intensivă și mai ales numărul de morți. Pe mine mă interesează doar acești doi parametri esențiali. Restul sunt minciuni halite de fraieri care riscă să-și piardă viața într-un mod stupid. Sunt cu milioanele!

Mă doare și mă șochează foarte mult că dintre cei care se încadrează într-una din cele trei categorii de mai sus, FAC PARTE INCLUSIV CREȘTINI DIN TOATE BISERICILE! Aceasta este cu adevărat o tragedie. Să vezi frați și surori în Hristos, oameni pe care-i cunoști personal, cum înghit pe nemestecate toate minciunile și aberațiile conspiraționiste. Cunosc o grămadă de credincioși (inclusiv rude apropiate!) care susțin CHIAR ȘI ACUM că “pandemia SARS-CoV-2 este o vrăjeală de-a lui Bill Gates” sau că boala Covid-19 este “o răceală ca toate răcelile” sau “o banală gripă sezonieră”. Cum poți să spui că vaccinul de tip ARN mesager “nu este un vaccin”?!? Dar ce este??? Apă chioară? Ser fiziologic? Eu și cei dragi ai mei DE CE NU NE-AM ÎMBOLNĂVIT NICIODATĂ DE COVID-19? Eu și cei dragi ai mei DE CE AM SUPORTAT FOARTE BINE AMBELE DOZE DE VACCIN ARN MESAGER PRODUS DE PFIZER? De ce nici acum nu ne-a crescut o a treia mână sau un ochi în frunte? De ce nu ne-am transformat în zombi? De ce nu ni s-a modificat ADN-ul? De ce suntem aceiași pe care îi cunoașteți dintotdeauna?!?

Aud de la unii că noi, cei care ne-am vaccinat cu vaccinul ARNm COMIRNATY avem zilele numărate, că ne trăim ultimii 2-3 ani din viață sau chiar ultimele luni de zile. Deocamdată, până să ne prăpădim noi, vaccinații, eu constat altceva. NEVACCINAȚII MOR PE CAPETE ATÂT ÎN SECȚIILE ATI, CÂT ȘI PE HOLURILE SPITALELOR, ÎN UNITĂȚILE DE PRIMIRI URGENȚE (UPU) SAU ÎN AMBULANȚE! Asta se întâmplă în aceste zile cumplite în care moartea este la ea acasă în România! Și acești sărmani nu mor oricum ci în niște chinuri respiratorii îngrozitoare, se tăvălesc ca peștii pe uscat și mor epuizați din cauza efortului respirator disperat pe care îl fac ca să absoarbă oxigen în plămânii lor complet distruși. Foarte puțini vaccinați (câteva zeci de la începutul campaniei de vaccinare) mor din cauza reinfectării cu virusul SARS-CoV-2 și ei se încadrează în categoria celor care au multiple comorbidități (grave imunodeficiențe sau alte vechi afecțiuni severe de care mureau oricum, indiferent că erau vaccinați sau nu, indiferent că făceau sau nu această boală sistemică numită Covid).

PESTE 95% DIN INFECTAȚII CU SARS-COV-2 AJUNȘI ÎN STARE GRAVĂ ÎN A.T.I. SUNT NEVACCINAȚI!!! ÎNȚELEGEȚI ACEST LUCRU ȘI NU MAI BATEȚI CÂMPII CA SĂ NU AJUNGEȚI ÎNTR-UN SAC NEGRU DIN PLASTIC PREVĂZUT CU FERMOAR! CHIAR VREȚI SĂ AJUNGEȚI NEAPĂRAT LA BELLU, OAMENI FĂRĂ MINTE CE SUNTEȚI? VA FI DUMNEZEU VINOVAT PENTRU ACEST LUCRU SAU VA FI DIN CAUZA PROSTIEI ȘI LIPSEI VOASTRE DE ÎNȚELEPCIUNE? VI S-A URÂT CU VIAȚA? CHIAR NU VREȚI SĂ MAI TRĂIȚI MĂCAR PENTRU CEI DRAGI AI VOȘTRI CARE VĂ IUBESC ȘI CARE AU NEVOIE DE VOI?!? VĂ DAȚI SEAMA CÂTĂ DURERE ȘI CÂTĂ SUFERINȚĂ AȚI PUTEA SĂ LĂSAȚI ÎN URMA VOASTRĂ? CHIAR DACĂ MERGEȚI ÎN RAI, MOARTEA VOASTRĂ VA FI ÎNGROZITOARE, ÎN NIȘTE CHINURI RESPIRATORII CUMPLITE CARE NU POT FI DESCRISE ÎN CUVINTE! ASTA VREȚI????? DUMNEZEU NU VREA SĂ MURIȚI AȘA! DOMNUL I-A AJUTAT PE CERCETĂTORI SĂ PĂCĂLEASCĂ VIRUSUL SARS-COV-2 PRIN ACEST VACCIN ARN MESAGER REVOLUȚIONAR PRIN CARE POATE FI ÎNVINSĂ PANDEMIA! TERMINAȚI CU PROSTIILE CONSPIRAȚIONISTE ȘI VACCINAȚI-VĂ URGENT PÂNĂ NU SFÂRȘIȚI ÎN CHINURI INIMAGINABILE! MULȚUMIȚI LUI DUMNEZEU CĂ AVEM LA DISPOZIȚIE ACEASTĂ SOLUȚIE A VACCINĂRII ȘI CĂ PUTEM FI SALVAȚI! DACĂ DOMNUL NU-I AJUTA PE ACEȘTI OAMENI DE ȘTIINȚĂ SĂ INVENTEZE ACEST VACCIN, TOATĂ OMENIREA AR FI DISPĂRUT DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI! N-AR MAI FI RĂMAS PICIOR DE OM PE PĂMÂNT! BUNUL DUMNEZEU NE-A ACORDAT ȘANSA CA SĂ ÎNVINGEM ACEST MICROB BLESTEMAT DAR NOI PLECĂM URECHEA LA TOATE PROSTIILE ȘI PREFERĂM SĂ NE TRATĂM ACASĂ CU ASPIRINĂ ȘI IVERMECTINĂ! TREZIȚI-VĂ!!!

Dacă și acum credeți că boala Covid-19 este “o răceală ca toate răcelile”, vă invit să vedeți REALITATEA ca să vă convingeți cu ochii voștri și să nu mai aberați, să nu mai induceți oamenii în eroare ca să-i aveți pe conștiință atunci când vor muri cu zile DIN CAUZA VOASTRĂ, a celor care ascultați de madam Șoșoaca. Vizionarea nu poate fi plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow