APOCALIPSA LUI IOAN – UN FILM PENTRU SUFLETUL TĂU

SFANTUL APOSTOL IOAN A SCRIS APOCALIPSA ADICA REVELATIA DIVINA AVUTA IN TIMP CE ERA EXILAT IN INSULA PATMOS

Poate că nu vrei să mai vezi filme poliţiste, horror, etc, adică te-ai săturat de “acţiune şi suspans”. Poate că vrei să te gândeşti şi la sufletul tău care este nemuritor. Poate că după ce vei vedea acest film, vei înţelege cât de mult ne-a binecuvântat bunul Dumnezeu pentru că trăim în vremuri de pace, într-o perioadă în care avem libertatea de a merge liniştiţi la Biserică şi de a ne închina Domnului fără frica de a fi arestaţi, bătuţi, crucificaţi sau trimişi în arenele romane pentru a fi mâncaţi de vii de fiarele sălbatice.

Pe de altă parte, poate că vremurile acestea de linişte şi pace se vor termina. Poate că vor veni zile de prigoană când va trebui să suferi foarte mult sau chiar să mori pentru cauza Evangheliei şi pentru Numele Domnului Iisus Hristos. Poate că este bine să vezi şi tu mărturia extraordinară a vieţii primilor creştini care au avut bucuria să-i cunoască personal pe sfinţii apostoli.

Acest film este o modestă încercare de ilustrare a revelaţiei primite de Sfântul Apostol Ioan din partea Domnului, în timp ce se afla exilat pe insula Patmos (din cauza credinţei sale în Domnul nostru Iisus Hristos).

Sfântul Apostol Ioan avea domiciliu forţat, “cadou” primit din partea romanilor în acea perioadă de mare persecuţie lansată cu multă cruzime de împăratul Domiţian împotriva Bisericii Creştine. Apostolul Ioan, slujitorul Domnului, a căzut într-o răpire duhovnicească (probabil că a fost o moarte clinică cu durata de două sau trei minute) timp în care sufletul său a fost luat temporar în Împărăţia lui Dumnezeu pentru a i se arăta lucruri pe care ochiul omului nu le-a mai văzut şi pentru a auzi lucruri pe care omul nu le-a mai auzit niciodată.

Vă invit cu drag să vizionaţi acest film deosebit pe care l-am găsit pe Internet.

Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow