ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

ARISE FOR CHRIST – ACȚIONEAZĂ PENTRU HRISTOS! OCUPĂ-TE DE OAMENII FĂRĂ DUMNEZEU!

Fiecare dintre noi avem rude și prieteni, oameni fără Hristos care se consideră creștini deși n-au nimic în comun cu ceea ce înseamnă o viață trăită zi de zi cu Dumnezeu. Biblia spune că există multe credințe și religii moarte dar numai una este credința adevărată, aceea care te conduce pe urmele pașilor Domnului Iisus Hristos, credința vie care îți schimbă radical gândirea, inima și viața, care te transformă dintr-un “om bun și cumsecade” (plin de păcate de tot felul) într-un om nou, un om neprihănit, călăuzit zilnic de Duhul Sfânt.
De asemenea oameni are nevoie România, nu de “creștini” cu numele, nici de creștini formali care “își fac datoria”, ducându-se la Biserică de două ori pe an, de Paște și eventual de Crăciun. Trebuie să-L primim cu toții pe Domnul Iisus.
Să ne întoarcem cu toată ființa la Dumnezeu și să începem o viață nouă!

De multe ori, sufletele multora dintre prietenii noștri dragi pier din lipsa de cunoștință a Cuvântului lui Dumnezeu pentru că nu are cine să discute cu ei, nu are cine să le împărtășească mesajul Evangheliei, nu avem timp, suntem “ocupați” sau poate că unii dintre noi, chiar avem o viață foarte grea din cauza unor probleme personale apăsătoare care aproape ne strivesc existența zilnică.

Acum există o nouă posibilitate prin care oamenii pot fi câștigați pentru Hristos. Este vorba de organizația ARISE FOR CHRIST care nu este doar o instituție formală (cum sunt multe altele) ci chiar acționează pentru gloria lui Hristos.
ARISE FOR CHRIST este o misiune creștină care își propune mobilizarea creștinilor la acțiune, conectarea lor, a Bisericilor și a organizațiilor creștine cu scopul de a fi mai eficienți în mărturisirea Evangheliei și extinderea Împărăției lui Dumnezeu. Misiunea organizației este aceasta:

Să împlinim dorința lui Dumnezeu ca toți oamenii să vină la mântuire şi la cunoștința adevărului! (1 Timotei 2:4)

ARISE FOR CHRIST - ACTIONEAZA PENTRU HRISTOS!

Fiecare dintre noi putem apela la ARISE FOR CHRIST în două situații distincte:

1. Dacă avem o rudă sau un prieten fără Hristos, o persoană dragă de care noi nu putem să ne ocupăm (am dori ca un slujitor al Domnului să preia cazul)

Am totuși părerea că este bine ca mai întâi să ne rugăm fierbinte Domnului
ca să deschidă inima rudei sau prietenului iar apoi să întrebăm ruda sau prietenul dacă dorește să fie contactat de un slujitor al Domnului ca să nu fie șocat dacă se va trezi acasă cu o persoană străină și să-i trântească ușa în nas.
Nu sunt de acord cu mersul din ușă în ușă, cum fac diverse secte de genul mormonilor sau “martorilor lui Iehova” deci trebuie să fim foarte atenți ca oamenii să nu ne confunde pe noi, creștinii evanghelici, cu tot felul de secte care au pătruns în România după 1989. Este nevoie de multă înțelepciune.

Pentru a solicita ajutorul acestei organizații specializate în lucrarea de misiune și evanghelizare, pentru câștigarea unui suflet drag pentru Hristos, putem să completăm acest formular online

2. Dacă dorim să ne implicăm personal și să facem parte din slujitorii lui Dumnezeu, dacă dorim să ne perfecționăm pentru a deveni buni evangheliști, dacă dorim să punem și noi umărul la mântuirea sufletelor semenilor noștri și dacă vrem să acționăm pentru Hristos, pentru cauza Evangheliei și pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu, putem să completăm acest formular online

ARISE FOR CHRIST ÎNSEAMNĂ:

Ridică-te din apatie și indiferență!

Implică-te pentru mântuirea unui suflet!

Roagă-te pentru cineva drag!

Fă ceva care să conteze azi, mâine… și în eternitate!

Implică pe alții în ceea ce faci tu!

Implică-te în ceea ce fac alții!

Repetă!

Pentru detalii suplimentare puteți vizita această pagină web

Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă lucrare!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!