ARN – UN ALT PARTID, UN ALT ORIZONT – PROMOVAT DE ALEXANDRA DUME – CANDIDAT CA SENATOR DE PRAHOVA LA ALEGERILE PARLAMENTARE

ALEXANDRA DUME - CANDIDAT PENTRU FUNCTIA DE SENATOR DE PRAHOVA - ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Oameni buni, prieteni și cunoștințe, vă dau de veste pe această cale că am spus DA chemării de a face POLITICĂ, adică de a lua parte în mod activ la discutarea și rezolvarea treburilor statului, în speță treburile României.

Îmi spunea un coleg de gimnaziu prin aprilie într-o discuție încinsă despre pericolul iminent al globalismului la adresa identității neamului nostru următoarele:
„Europa are o singură șansă de a mai rămâne relevantă la nivel mondial în următorii 10 ani – să devină un stat federal, altfel vom fi irelevanți la nivel mondial… Eu nu înțeleg (zicea el) de ce ești tu împotriva oamenilor care sunt de altă naționalitate…
Dacă poporul ăsta e atât de minunat și mai bun decât alții, de ce a reușit în 30 ani să facă atât de puțin? De ce suntem conduși de PNL, PSD, USR, dacă avem atâta potențial?… Dacă poporul român e mai bun decât celelalte, cum zici, sunt sigur că se va „impune” să conducă atât Europa federală cât și lumea globalizată.”

Pe fostul meu coleg îl stimez sincer pentru activitatea sa impresionantă în calitate de membru USR, dar… mă îngrozea și atunci ca și acum concepția lui despre viitorul României. Ca el sunt mulți români, dezgustați de propria țară, fără niciun strop de încredere în potențialul acestui popor de a se ridica și a-și depăși condiția de „cerșetor”la poarta împărăției UE. Cei mai mulți români și-au pierdut speranța și cred că singura noastră scăpare este o mână strâină la conducere în schimbul sufletului nostru românesc.

Eu nu mi-am pierdut speranța, dimpotrivă, cred că România va renaște prin implicarea celor cu frică de Dumnezeu în politică, căci numai atunci când binele tace, triumfă răul.

De la Referendumul pentru Familie boicotat în cel mai mârșav mod cu putință de dușmanii sufletului acestui popor și până azi am încercat să lupt pe Facebook… și prin cercurile de prieteni, împotriva acestui curent de neputință al României de a se guverna în mod suveran, ca stăpână, nu ca cerșetoare. Este prea puțin și mult prea nesemnificativ să lupți pe Facebook, mi-am zis continuu. Am fost apoi la proteste împreună cu familia mea pentru a striga alături de alții care ne iubim țara și credem cu toată ființa că Dumnezeu are un plan măreț pentru ea. Am strigat în Piața Victoriei 《jos ghearele de pe ●copiii noștri, de pe ●instituția sacră a familiei, de pe ●dreptul la viață al tuturor, începând cu pruncul din pântecul mamei până la vârstnicul de care abia așteaptă să se descotorosească sistemul „suprapopulat”, de pe ●drepturile noastre fundamentale – dreptul la IDENTITATE, libertatea conștiinței (în mod special libertatea religioasă), libertatea de exprimare, viața intimă, familială și privată, dreptul la ocrotirea sănătății TUTUROR (indiferent de afecțiunea de care suferă), accesul la cultură! Strigam atunci „TOATE PARTIDELE, ACEEAȘI MIZERIE”… și până în data de 8 octombrie 2020 am crezut cu tărie acest lucru, neștiind de existența ARN-ului.

Pe 8 octombrie, seara târziu, paradigma vieții mele s-a schimbat. A sosit în gară un tren în care m-am urcat fără a sta pe gânduri. Știți că sunt pe deplin încredințată de mâna călăuzitoare a Tatălui nostru ceresc în viața mea și știți că mă încred cu tărie în planul Lui absolut perfect pentru viața mea.

Ei bine, în urma unui telefon din partea domnului avocat Peter Costea, fondatorul partidului ARN, am știut că acesta e trenul în care trebuie să urc, și că aceasta e chemarea mea de Sus.

A SOSIT TRENUL TREZIRII ROMÂNILOR!

A sosit un tren al trezirii românilor din somnul cel de moarte în care au fost adânciți timp de 30 de ani de barbari tirani cu frezele perfecte și unghiile lucioase, cu planul de spălare a minților prin media (vulpițe, capatoși, show-uri cu scandal și promovarea non-valorilor) bine pus la punct. Ei sunt aceia care Îl cinstesc cu buzele lor pe Dumnezeu în prag de alegeri, dar inima lor e departe de El.
Acest tren poartă un nume care m-a cucerit: ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ!

Da, cred că România va renaște, findcă știu că slujim unui Dumnezeu BUN și plin de ÎNDURARE care nu a uitat mărturiile până la sânge ale credincioșilor Săi în închisorile comuniștilor, și care răsplătește credincioșia copiilor Săi, a celor care zi și noapte se roagă și postesc pentru această țară.

Cedry2K spune așa într-unul din cântecele lui:
„Încarc arma cu litere când văd vipere
Ce-ţi dau ţie senzaţia unei Românii libere
Când ei vor colonii şi-or să ne desconsidere
Atâta timp când noi vom ocroti aceste vipere.”
Și zice bine.

Până când vom ocroti aceste vipere, trădătoare de neam? Până când vom fugi de ciuma roșie în brațele ciumei galbene și celei portocalii?!?

M-am plâns că nu am cine cu vota. La fel ca mine v-ați plâns cei mai mulți.
Îmi doream încă de la Referendumul pentru Familie un partid #conservator în România, un partid #creștindemocrat de #centrudreapta pe bune, nu doar de fațadă pentru a lua ochii naivilor.

Avem o șansă, a sosit un tren, nu-l ratați și urcați-vă în el de dragul copiilor voștri a căror puritate este sub asediu, și de dragul României!

P.S. Pentru respectarea politicii Facebook, de mâine voi scrie periodic pe pagina mea oficială de candidat la #alegerileparlamentare din 6 decembrie 2020.

P.P.S. Cu ajutorul vostru, al susținătorilor, în data de 22 octombrie 2020 am reușit să-mi depun candidatura la Biroul Electoral Județean Prahova – circumscripția 31.

Candidez din partea Alianței Renașterea Națională pentru un loc în Senatul României.

Cu Hristos înainte, și noi după El!
Doamne, ajută-ne să facem România o țară cu putință de locuit și o cetate de necucerit!

Cu nădejde în Dumnezeu,
Alexandra Dume – vocea ta, române, în Parlament.

NIHIL SINE DEO ✝️

#ARN #ALIANȚARENAȘTEREANAȚIONALĂ #UNALTORIZONT

SURSA:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10224064431986407

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow