AVOCATUL POPORULUI S-A AUTOSESIZAT ÎN CAZUL CELOR 5 COPII PRELUAȚI ABUZIV DE STATUL NORVEGIAN DE LA TATĂL LOR ROMÂN

AVOCATUL POPORULUI S-A AUTOSESIZAT IN CAZUL FAMILIEI BODNARIU

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul celor cinci copii de naţionalitate română preluaţi cu forţa de la părinţii lor de către autorităţile norvegiene.

Modalitatea în care au acţionat reprezentanţii Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia ar fi încălcat Constituţia ţării în cauză şi ar fi făcut abuzuri de putere şi de drept. De asemenea, este posibil să fi încălcat mai multe norme din legislaţia internaţională în domeniul drepturilor omului. Vă amintim că cei cinci copii au fost preluaţi de către autorităţile norvegiene luna trecută.

Minorii, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, după ce, cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Mai mult, părinţii copiilor, tatăl român si soţia sa de cetăţenie norvegiană
care locuiesc de aproape 10 ani in Norvegia, ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

Copiii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei. De altfel, peste 300 de persoane au protestat, sâmbătă, la Ambasada Norvegiei, faţă de acest caz.

ANTENA 3 A ACORDAT 22 MINUTE SPAȚIU DE EMISIE PENTRU CAZUL BODNARIU ÎN EMISIUNEA „100 DE MINUTE” – MODERATOR ALESSANDRA STOICESCU – INVITAȚI: VICTOR CIORBEA (AVOCATUL POPORULUI), TITUS CORLĂȚEAN (SENATOR, MEMBRU ÎN COMISIA DE POLITICĂ EXTERNĂ A PARLAMENTULUI) ȘI MARIUS BODNARIU (TATĂL CELOR 5 COPII CONFISCAȚI DE STATUL NORVEGIAN):

http://www.antena3.ro/actualitate/avocatul-poporului-s-a-autosesizat-in-cazul-celor-copiilor-cu-tata-roman-preluati-de-autoritatile-331302.html

SUSTINEM FAMILIA BODNARIU SI DEMASCAM GUVERNUL DIN NORVEGIA CARE A CONFISCAT CEI CINCI COPII PRIN ABUZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow