BACĂU – ORAŞUL DECIZIILOR LUATE ANAPODA – ASEMĂNĂRI IZBITOARE CU CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ UNEORI ÎN ALTE ORAŞE ALE ROMÂNIEI

Am găsit recent pe YouTube un material video despre oraşul Bacău. Nu mi-a venit să cred ce-am văzut şi parcă nici acum nu-mi vine să cred !!! Încă odată se dovedeşte (dacă mai era cazul) faptul că România este “ţara tuturor posibilităţilor” ! De fapt, n-ar trebui să ne mirăm foarte mult că la Bacău se întâmplă ceea ce se întâmplă… Tare mi-e teamă (să dea Dumnezeu să mă înşel) că fenomenul a luat amploare şi în alte oraşe ale ţării, poate chiar şi în Bucureşti ! Ce bine ar fi dacă ar exista o autoritate în România care să fie abilitată să ia la puricat toate aceste lucrări… Să le verifice în detaliu şi să se constate dacă executarea lor a fost necesară şi dacă s-au respectat în totalitate prevederile legale în vigoare. Cetăţenii români contribuabili îşi plătesc taxele şi impozitele şi au dreptul să ştie CE SE ÎNTÂMPLĂ în ţara asta… Românii trebuie să fie informaţi în detaliu pentru ca ne-am săturat de toate mizeriile şi escrocheriile din Românica. Trebuie să se termine odată cu BĂTAIA DE JOC !

Vă invit să vedeţi şi voi câtă prostie, incompetenţă, nesimţire şi ticăloşie poate exista… Eu sper totuşi că materialul video de mai jos este o glumă şi accept foarte greu realitatea…

[polldaddy poll=”5571652″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

1 thought on “BACĂU – ORAŞUL DECIZIILOR LUATE ANAPODA – ASEMĂNĂRI IZBITOARE CU CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ UNEORI ÎN ALTE ORAŞE ALE ROMÂNIEI”

  • Frumos videoclip. Mare dreptate a avut cel care a facut acest filmulet numai ca din pacate este ironic. Nu soferii poarta 100% din vina pt ca parcheaza aiurea. Dati vina pe cei care trebuiau sa gaseasca solutii pt parcare. De ce sa nu luam in tarbaca edilii care dau banii pe asfaltari aiurea… borduri peste borduri si pavele schimbate de nu stiu cate ori?
    Este simplu… Dati vina pe soferi… Mda.

    De ce nu faceti dl Autor al videoclipului un “reportaj” despre proasta idee de a inlocui asfaltul cu pavele? Pavelele impiedica copiii care se plimba cu rolele sa circule pe trotuare. Parcurile… la fel.. pavele. Patinele/Rolele nu pot fi folosite in parcuri. Frumos…

    Sunt multe povesti de spus vis-a-vis de aceste situatii numai ca nimeni nu asculta iar cei care sunt la putere nu asculta vocea poporului ci pe cea a leului greu care atarna in buzunarele lor… Pacat… Mare pacat ca noi le permitem sa faca asta, votandu-i…

    O zi buna va doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow