ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

BENIAMIN LUP DESPRE EȘECUL ANTIROMÂNILOR IOHANNIS-CIOLOȘ-BARNA DE A IMPUNE LEGEA CORUPERII SEXUALE A COPIILOR ȘI ADOLESCENȚILOR

BENIAMIN LUP - PRESEDINTE EXECUTIV ALIANTA RENASTEREA NATIONALA (ARN)

Domnul Beniamin Lup este președintele executiv al Alianței Renașterea Națională (ARN).
ARN este un tânăr partid politic conservator creștin autentic întemeiat de domnul avocat Peter Costea (președinte fondator) un creștin practicant care de-a lungul zecilor de ani s-a remarcat prin lupta sa acerbă pentru protejarea și consolidarea valorilor și principiilor fundamentale creștine în România. Românii trebuie să știe că încă de la bun început, Alianța Renașterea Națională s-a confruntat cu o serie de șicane mizerabile și greutăți enorme în procesul de înființare și înscriere în Registrul Partidelor Politice din România. Cine este profund deranjat de existența acestui tânăr partid politic conservator creștin?!? Cine se teme de un om al lui Dumnezeu de valoarea și calitatea morală a domnului avocat Peter Costea?!? Sunt niște întrebări importante care ar trebui să le dea de gândit atât românilor cu frică de Domnul, cât și celor cu bun simț elementar.

Vă invit cu drag să vizionați prezentarea domnului președinte executiv Beniamin Lup cu privire la recentul eșec al antiromânilor Iohannis-Cioloș-Barna de a impune legea coruperii sexuale a copiilor și adolescenților din instituțiile de învățământ din România. Așa cum știți, în ziua de marți 22 iunie 2021, Senatul României a blocat legea coruperii sexuale a copiilor români, dându-le o lecție usturătoare acestor politicieni (politruci) care s-au lepădat de Hristos și care doreau ca sexualizarea/pervertirea sexuală a copiilor să se facă fără acordul părinților.

Un material video cu durata de 18 minute care merită să ajungă la toți românii care pretind că iubesc această țară și că le pasă de viitorul și soarta copiilor și nepoților noștri. Trimiteți acest material către toți prietenii și cunoscuții voștri ca să audă toți românii și să tragă concluziile care se impun până nu va fi prea târziu! O bătălie a fost câștigată dar lupta continuă! Să nu stăm nepăsători și să ne implicăm fiecare pentru binele cetății în care ne-a așezat Dumnezeu! Să ne rugăm Domnului ca Legea Educației Sanitare să fie aprobată și de Camera Deputaților în aceeași formă așa cum a fost aprobată recent de Senat. Camera Deputaților este for decizional.

Doamne ajută! Doamne, dă izbândă!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!