BISERICILE MOȚĂIE IAR EI MĂRȘĂLUIESC…

PASTOR VIOREL IUGA

Unii știu ce va urma, dar consideră că nu se mai poate face nimic. Alții, cei mai mulți, nu au nicio idee cum ar putea arăta viitorul…

Colorați multicolor, dar excluzând negrul care i-ar reprezenta cel mai bine, ei perseverează. Sunt puțini, nu au argumente de niciun fel, dar perseverează. Mint, se victimizează, încearcă să stârnească milă și să stoarcă lacrimi. Mai nou, încearcă să domine. Au început prin a cere să fie lăsați în pace, acceptați. Au continuat cerând un minimum de drepturi. Pentru că cei mai mulți am tăcut, au prins curaj. În scurt timp, au ajuns la faza în care vor să fie priviți ca normali, vor să fie normalitatea. Încercând să se impună, caută politicieni „deschiși la minte” și luptă cu toate mijloacele pentru elaborarea și implementarea unui nou sistem legislativ. Când nu reușesc în țară, caută „dreptatea” peste hotare, acolo unde, pe motive lesne de înțeles, sunt înțeleși.

Pentru că unii încă suntem prea „înguști” pentru a putea pricepe „valorile” lor, au decis să ne educe copiii. Mânați de interese murdare și meschine, conduși de duhuri necurate, sunt gata să facă orice este necesar pentru a crește o generație spălată pe creier, o generație pe placul lor.

Să-i condamnăm? Crezând afirmațiile Scripturilor, înțeleg că ei chiar nu pot mai mult. Conștienți sau nu, sunt prinși în ghearele păcatului, sunt stăpâniți de duhuri și nu vor gusta libertatea până nu vor cere și accepta ajutorul Eliberatorului, al Domnului Iisus Hristos.

Să-i ajutăm? Categoric! Acesta este rolul Bisericii lui Hristos. Mântuitorul a venit în lumea noastră să caute și să mântuiască tot ce era pierdut. Salvarea noastră, la fel ca salvarea oricărui om, a venit prin credința în El, în Sacrificiul făcut de Fiul lui Dumnezeu la Golgota.

Stimați creștini,

Iubirea, mila, bunătatea și puterea Mântuitorului au rămas aceleași. Scopul Fiului lui Dumnezeu a rămas același. El dorește să elibereze păcătoșii și să ducă mulți fii în slava veșnică. Spre bucuria noastră, Calea eliberării, a rămas aceeași. Pentru cei care aleg credința, Evanghelia lui Dumnezeu continuă să aibă aceeași putere transformatoare, eliberatoare.

PROBLEMA GENERAȚIEI NOASTRE NU VINE DIN LIPSA UNEI SOLUȚII CI DIN VINA MULTOR BISERICI

Creștinii nu trebuie să devină agresivi, dar nici pasivi. Mielușeii lui Hristos nu au dreptul să devină lupi sfâșietori, dar nici șobolani ascultători. Biserica nu trebuie să devină răutăcioasă, dar nici somnoroasă. Biserica lui Hristos, prin fiecare creștin, trebuie să continue lucrarea începută de Capul ei, de Fiul lui Dumnezeu. Biserica trebuie să fie inima ce bate pentru salvarea semenilor. Ea a fost lăsată în lume pentru a fi ochiul ce vede necazurile, urechea ce aude gemetele, mâna întinsă pentru ridicarea căzuților și vocea care, prin proclamarea Evangheliei, aduce lumină, iertare, înfiere, mângâiere și speranță. Ne place sau nu, Biserica lui Hristos, prin fiecare creștin, trebuie să proclame credința, singura Cale eliberatoare și transformatoare.

Să ne apărăm? Da! Același Cuvânt Divin ne spune că suntem mandatați, echipați și îndemnați să luptăm pentru credința care a fost dată sfinților odată pentru totdeauna. Suntem oștenii lui Hristos, avem la dispoziție echipament, arme și Îl avem în frunte pe Cel veșnic viu. Să călcăm cu atenție și cu mult curaj pe urmele Lui! Ne vom împlini menirea, privind la Hristos și procedând ca El.

Dragi frați și surori de neam și credință,

Am spus-o și o voi repeta cât este necesar: vinovații nu sunt ei, cei care perseverează în păcat și în diseminarea lui, ci noi, creștinii, ațipiți, indiferenți care moțăim. Să auzim îndemnul sfinților apostoli și să ne trezim! (Romani 13:11, 2 Petru 3:1) Cu milă, compasiune și înțelepciune să rostim adevărul în dragoste! Să etichetăm corect păcatul, să ajutăm biblic păcătosul și să binecuvântăm societatea!

Dragi români,

Frumoasa noastră țară, România, are nevoie vitală de ocrotirea și de binecuvântarea lui Dumnezeu pentru fiecare cetățean. Aceasta ne este oferită doar atunci când Îi rămânem credincioși. Să credem, să trăim și să proclamăm Adevărul prezentat în Sfintele Scripturi! Familia a fost, este și trebuie să rămână uniunea dintre un bărbat și o femeie. Orice alte variații sunt imense aberații! Să susținem căsătoriile și să ne facem partea pentru a împiedica nebuniile!

DOI TINERI FRUMOSI SI DESTEPTI CARE ABIA ASTEAPTA SA PLECE IN LUNA DE MIERE

AUTOR: Pastor Viorel Iuga
SURSA:
https://www.facebook.com/iugaviorel.ro/posts/pfbid02FNDUb8tFjihcLy7uNLEmoTgS7QGFmLk8dX8hGnRi2rt31UbgyUCs2VgoT8LF2Yj4l

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow