BISERICILE ȘI ADUNĂRILE PUBLICE AU INTERDICȚIE DE A SE MAI ÎNTRUNI ÎN NUMĂR MAI MARE DE 100 DE OAMENI PÂNĂ LA DATA DE 31 MARTIE 2020 DACĂ NU DORESC SĂ PLĂTEASCĂ 4000 EURO AMENDĂ!

(foto: wikipedia.org – Coronavirusul COVID 19 supranumit SARS-COV-2)

CORONAVIRUSUL SARS-COV-2 PRODUCE BOALA COVID 19

OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a decretat astăzi PANDEMIE cu coronavirusul COVID 19 (SARS-CoV-2) și vedem în România o evoluție destul de gravă și rapidă a răspândirii acestui microb care generează o mortalitate ridicată în rândul persoanelor în vârstă și mai ales în cazul celor cu multiple boli cronice.

Autoritățile române au decis ca începând de astăzi 11 martie 2020 și până la data de 31 martie 2020 toate Bisericile și adunările publice să nu se mai poată întruni DACĂ DEPĂȘESC NUMĂRUL DE 100 DE PERSOANE. Termenul prevăzut de 31 martie 2020 ar putea fi prelungit în funcție de evoluția pandemiei. De reținut faptul că amenda pentru încălcarea acestei dispoziții este de 4000 EURO!

În conferința de presă de astăzi, domnul secretar de stat Raed Arafat a prezentat în detaliu și a explicat foarte clar interdicția Bisericilor și a oricărui fel de adunări publice de a se întruni într-un număr mai mare de 100 de persoane în spațiu închis (vezi secvența dintre minutul 3 și 34 secunde și minutul 4 și 29 secunde din materialul video de mai jos)

„Se restricționează activitățile culturale, științifice, RELIGIOASE, artistice, sportive și de divertisment, ÎN SPAȚII ÎNCHISE, CU PARTICIPAREA A PESTE 100 DE PERSOANE până la data de 31 martie 2020 cu posibilitatea prelungirii acestui termen. Asta înseamnă teatre, săli de cinema, orice altă activitate (n.r. inclusiv serviciile de închinare ale Bisericilor!) care se desfășoară într-un spațiu închis cu participarea a peste 100 de persoane. […] În cazul activităților religioase, nu este nevoie să intre toată lumea în locașul de cult, cei care depășesc numărul maxim de 100 persoane (admis în interiorul Bisericii) putând foarte bine să asculte slujba în boxele instalate în curtea Bisericii. Dar în interiorul Bisericii sunt permise MAXIMUM 100 DE PERSOANE, fiind vorba de un spațiu închis.”

(Raed Arafat – Secretar de Stat)

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow