TOM THE CAT - BLOG EVANGHELIC EDUCATIV PENTRU ROMÂNI

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

BLOGOSFERA EVANGHELICĂ A MURIT CU ZILE PENTRU CĂ A FOST LĂSATĂ SĂ MOARĂ!

BLOGOSFERA EVANGHELICA

“Blogosfera Evanghelică este locul unde poți vedea simultan cea mai recentă activitate de pe principalele bloguri evanghelice din România.”
(Regretatul webmaster al răposatei blogosferaevanghelica.ro)

Nu știu câți dintre compatrioții noștri români au auzit măcar o singură dată în viața lor despre blogosferaevanghelica.ro dar sunt sigur că bloggerii evanghelici cunoșteau acest portal web și mulți dintre ei chiar s-au înscris pe acest site pentru a se promova pe internet. Încă de la bun început, de ani și ani de zile, mie mi s-a părut că ceva nu este în regulă cu acest portal. Parcă era administrat de cineva complet neinteresat de soarta acestui site. Poate că era vorba despre un om foarte ocupat care nu avea timp să se ocupe de blogosferaevanghelica.ro dar nici nu lăsa pe altcineva să preia această sarcină. Cred că avea o mentalitate de genul “ori eu, ori nimeni altcineva!” Cam așa se comporta… Nu era în stare nici măcar să le răspundă celor care trimiteau un mesaj prin formularul de contact sau poate că nu dorea să răspundă oricui. În ultimele luni, am încercat să iau legătura cu dumnealui dar a fost absolut imposibil. Acest om avea grave probleme de comunicare!

Însuși algoritmul după care era realizat clasamentul blogurilor înscrise pe portal, mi se părea foarte ciudat și prost gândit. De exemplu, deasupra site-ului meu erau o grămadă de bloguri cu PR 0 sau cu PR 1 (“PR” înseamnă Google PageRank adică un calificativ, un fel de notă acordată fiecărui site detectat de cel mai popular motor de căutare-indexare din lume). Cum era oare posibil să fie clasate DEASUPRA SITE-ULUI MEU anumite bloguri cu PR mult mai mic decât al meu, rămâne un mister pentru mine! Pentru cultura generală a celor care citesc aceste rânduri, blogul https://www.tomthecat.ro are PR 5 adică un page rank onorabil.

O altă problemă care mă deranja destul de mult era că bannerele create de webmasterul acestui portal NU ERAU COMPATIBILE CU SITE-UL MEU SECURIZAT (PROTOCOL HTTPS://) și din această cauză, deși eu am instalat DOUĂ BANNERE în sidebar (coloana laterală dreaptă a blogului meu), totuși ACESTE DOUĂ BANNERE NU ERAU DETECTATE DE PORTALUL WEB BLOGOSFERAEVANGHELICA.RO!!! În concluzie, pe acest portal apărea permanent mesajul eronat “Tom the Cat NU A INSTALAT bannerul portalului blogosferaevanghelica.ro!” Cum adică n-am instalat bannerul blogosferei evanghelice din moment ce am instalat DOUĂ BANNERE, nu unul?!? Le puteți vedea chiar și acum deși dacă eram un băiat rău le eliminam imediat! Primul banner instalat de mine chiar era ACTIV (făcea tracking) și monitoriza permanent poziția din clasament în care blogul meu se afla pe blogosferaevanghelica.ro! Cu toate acestea, respectivul portal afișa online un mesaj în care “informa” (sau mai bine zis, DEZINFORMA!) vizitatorii că Tom the Cat “nu a instalat bannerul blogosferaevanghelica.ro” pe site-ul lui. Culmea culmilor!

Nu vă mai spun că au fost perioade (destul de lungi!) când pe acest portal web intitulat blogosferaevanghelica.ro erau permise o grămadă de bloguri INACTIVE, DEFECTE SAU PRIVATE!!! Inactive în sensul că erau MURIBUNDE din punct de vedere al postărilor adică bloggerii respectivi publicau doar 2 sau 3 articole pe an sau era posibil să treacă chiar mai mult de un an de zile fără să scrie vreun articol sau măcar să posteze o fotografie sau un material video de pe You Tube. Deci era vorba de o delăsare/o indolență “blogherească” greu de exprimat în cuvinte, aspect PERMIS ȘI NEPENALIZAT mult timp de către webmasterul portalului blogosferaevanghelica.ro care parcă dormea într-un hamac confortabil! Abia atunci când i-am scris personal un e-mail în care i-am recomandat să facă o “curățenie generală”, dânsul și-a dat seama că am dreptate și a început să șteargă o grămadă de bloguri inactive. Alte bloguri erau DEFECTE adică ori erau șterse (de pe WordPress sau de pe Blogger) chiar de către proprietarii lor, ori aveau probleme tehnice grave, ori erau construite în bătaie de joc. Nu mai discutăm de blogurile PRIVATE care permiteau accesul vizitatorilor doar cu parolă acordată doar prietenilor și cunoștințelor. Păi, dacă îți setezi blogul PE PRIVAT (adică doar pentru prietenii tăi!) atunci de ce îl mai înscrii, măi frate, pe un portal respectabil cum ar fi blogosferaevanghelica.ro?!? Doar așa ca să te afli în treabă și să faci umbră degeaba pe blogosferă??? Iar dumneata ca webmaster al acestui portal web, CE PĂZEȘTI? DORMI?!? De ce nu-i zbori imediat pe toți acești așa ziși “bloggeri creștini” care n-au pic de respect pentru vizitatorii portalului printre care sunt mulți frați și surori în Hristos?!? Așa îi învață Biblia? Să-și înscrie blogul pe un portal ca după câteva săptămâni sau luni să-și șteargă (să-și desființeze) blogul de pe internet? Păi, atunci de ce și-au mai înființat un blog? Doar așa că se plictiseau sau că așa e moda??? Doamne ferește! Eu am acest site din aprilie 2009. Ce-ar fi să mă apuc să-l șterg așa aiurea fără niciun motiv după ce am muncit atât la îmbunătățirea și promovarea lui? Oi fi eu un amărât de “motan” dar măcar nu-mi permit să-mi bat joc nici de blogul meu și nici de vizitatorii mei! Să știți că există și motani serioși! Citiți ce postez și vă veți convinge!

ȘI ACUM SĂ VĂ SPUN BOMBA BOMBELOR! N-AM CREZUT CĂ SE VA ÎNTÂMPLA AȘA CEVA VREODATĂ! A AVUT LOC UN DECES! BLOGOSFERA EVANGHELICĂ .RO A MURIT SUBIT!

După ce că acest portal blogosferaevanghelica.ro avea un algoritm de clasificare a blogurilor “vai de capul lui” (ignora PR-ul și îi cocoța pe unii pe poziții superioare fără să merite acest lucru!), după ce că n-au fost în stare să migreze portalul pe un server performant care să le ofere un serviciu de web hosting profesional cu suficiente resurse, după ce că n-au fost capabili să-și instaleze nici măcar un Certificat SSL, RECENT AU FĂCUT-O DE OAIE RĂU DE TOT ȘI NU ȘI-AU MAI PLĂTIT FACTURA LA FIRMA CARE LE ASIGURA SERVICIUL DE GĂZDUIRE WEB! Urmarea a fost inevitabilă și fatală: BLOGOSFERAEVANGHELICA.RO A MURIT CU ZILE PENTRU CĂ A FOST LĂSATĂ SĂ MOARĂ! ACEST PORTAL WEB ȘI-A DAT OBȘTESCUL SFÂRȘIT! Altă explicație nu am! Cum adică să nu fii în stare să-ți plătești factura?!? Păi, atunci de ce ai mai înființat acest portal web? Nu știai că va trebui să suporți niște costuri de mentenanță? Nu știai că ai nevoie să-ți cumperi anumite licențe de software care sunt absolut necesare? Nu știai că va trebui SĂ PLĂTEȘTI ca să poți să întreții acest site web? Te-ai bazat pe donații? Și dacă aceste donații au fost foarte modeste sau chiar inexistente, te-ai gândit să lași să moară cu zile blogosferaevanghelica.ro? Atât de mult ai ținut la acest proiect? Atât de mult te-a interesat? De ce te-ai mai apucat de această lucrare?!? Chiar nu puteai să lași pe cineva să salveze acest portal de la o moarte sigură? Noi, bloggerii evanghelici, ce facem acum? Ai dat bir cu fugiții și ne-ai lăsat baltă?!? Ai uitat că o bună lucrare trebuie dusă la bun sfârșit??? Cum ai putut să renunți atât de ușor? Ce-ai pățit?!?

CEI CARE NU CRED CĂ BLOGOSFERAEVANGHELICA.RO A MURIT CU ZILE POT SĂ SE CONVINGĂ MAI JOS. SĂ NE RUGĂM DOMNULUI PENTRU ÎNVIEREA ACESTUI PORTAL!
EU CRED ÎN ÎNVIERE ȘI CRED ȘI ÎN ÎNVIEREA PORTALULUI BLOGOSFERAEVANGHELICA.RO

BLOGOSFERAEVANGHELICA.RO A FOST SUSPENDATA PENTRU NEPLATA SERVICIULUI DE WEB HOSTING SAU UTILIZARE ABUZIVA A RESURSELOR - 3 SEPTEMBRIE 2021

ASCULTAȚI PREDICA “ÎNCEPE ȘI DU LA BUN SFÂRȘIT!” – PASTOR DANIEL ARGATU

2 thoughts on “BLOGOSFERA EVANGHELICĂ A MURIT CU ZILE PENTRU CĂ A FOST LĂSATĂ SĂ MOARĂ!”

  • Cred că decesul Blogosferei Evanghelice reprezintă un semn, dar și o oportunitate pentru dvs. Este nevoie de un om ca dvs care să (re)deschidă un astfel de portal, unde să centralizeze blogurile creștine și site-urile de interes din România. Sunt convins că o puteți face mult mai bine decât alții, pentru că dvs puneți inimă în ceea ce faceți; se vede urmărind blogul dvs personal!

    Aș susține financiar un astfel de proiect, poate faceți o strângere de fonduri. Multă sănătate în aceste vremuri grele! Sunteți o inspirație!

    • Pentru domnul Sandu:

      Vă salut și vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele dvs calde care mă încurajează să continui acest blog înființat de mine în 17 aprilie 2009. Din nefericire, am o situație familială extrem de grea (îmi e foarte greu să intru în detalii) și sunt efectiv strivit de problemele existențiale zilnice. Aș face tot posibilul să deschid un nou portal web “Blogosfera Evanghelică” și m-aș ocupa cu cea mai mare plăcere dar resursele mele (în primul rând TIMPUL!) sunt extrem de limitate și abia apuc să mă ocup de acest blog care încă ar necesita îmbunătățiri tehnice importante. Aveți perfectă dreptate când spuneți că pun suflet în ceea ce fac și mă bucur că ați observat acest lucru dar nu e suficient să pun suflet, este nevoie de timp, bani și mai presus de orice, rezolvarea unor probleme personale apăsătoare din cauza cărora sunt aproape blocat și care nu-mi permit nici măcar să mă gândesc să lansez vreun proiect. Inspirația noastră trebuie să fie Domnul Hristos pentru că El este esența vieții! Și eu vă doresc multă sănătate, aveți grijă de dvs pentru că aveți mare dreptate cu privire la vremurile grele în care trăim. Niciodată n-am trecut prin ceea ce trecem acum! Domnul să ne păzească de tot ce este rău! Dumnezeu să vă păstreze în harul Său!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!