BLOGUL LUI TOM THE CAT A DEPĂŞIT 200 DE MII VIZITE (ACCESĂRI, VIZUALIZĂRI)

TOM THE CAT

Mulţumesc bunului Dumnezeu care a fost cu mine şi m-a ajutat până acum.
De asemenea, vă mulţumesc tuturor celor care aţi poposit pe paginile web ale modestului meu blog şi vă mai aştept cu drag. Fiţi binecuvântaţi de Dumnezeu!

Cu toate acestea, pentru mine cel mai important este numărul de vizitatori unici (unique visitors) iar la acest capitol am 44052 vizitatori unici dintre care 35332 în România, 2722 în SUA, 1213 în Republica Moldova, etc, vezi linkurile de mai jos :

http://s05.flagcounter.com/countries/Cse/1

http://s05.flagcounter.com/countries/Cse/2

http://s05.flagcounter.com/countries/Cse/3

Statisticile online Flag Counter vizează evoluţia blogului meu începând cu septembrie 2009 când mi-am deschis cont pe Flag Counter dar să nu uităm că blogul lui Tom the Cat funcţionează din aprilie 2009 (perioada aprilie 2009 – septembrie 2009 nu este monitorizată de Flag Counter dar asta nu înseamnă că trebuie ignorată).

Nu mă interesează să urc prea mult în topul ZeList şi chiar sunt surprins de faptul că mă menţin pe locul 6079 în acest clasament al celor peste 63500 bloguri româneşti, mai ales că postez destul de rar, în medie, cam 4 sau 5 articole pe lună (uneori chiar mai rar).

Un mare blogger evanghelic, profesor universitar şi teolog, mi-a spus acum câteva luni (cu multă aroganță) că el nu face blogăreală (bătea apropo la mine!). Cu toate acestea, eu mă întreb şi l-aş întreba şi pe el: cine face blogăreală? eu sau el?!? eu care postez 3, 4 sau 5 articole pe lună (sau chiar mai puţin)? sau el sau alţii ca el (mari somităţi evanghelice) care postează câte 10 articole pe zi doar de dragul de a urca cu orice preţ în ZeList?!? Think about it, dragi teologi evanghelici renumiţi în blogosfera noastră minunată! Transpiraţi voi cât vreţi şi urcaţi în toate topurile şi în toate clasamentele iar eu urc uşurel, liniştit, fără să transpir ca voi…

Vă pupă motănelul! 🙂

https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2011/08/01/tomis-the-cat-200-000/

https://romaniaevanghelica.wordpress.com/bloguri-evanghelice-accesari-%E2%80%93-1-august-2011/

4 thoughts on “BLOGUL LUI TOM THE CAT A DEPĂŞIT 200 DE MII VIZITE (ACCESĂRI, VIZUALIZĂRI)”

 • Aşteptăm mai multe subiecte interesante pe Blogul tău, aşa cum ai făcut-o şi până acum…
  Fii binecuvântat !

  • Paul, îţi mulţumesc că apreciezi blogul meu şi fii convins că voi mai avea şi alte intervenţii atunci când va fi cazul. Voi diversifica tematica abordată, voi îmbunătăţi multe lucruri dar toate acestea vor fi posibile numai cu voia lui Dumnezeu. Poate că ai observat că în ultima vreme am mai scăzut turaţia motoarelor, am avut o perioadă mai grea în care parcă timpul s-a comprimat din ce în ce mai mult… Oricum în aceste zile mulţi cititori ai blogului meu se află la mare, la munte sau la ţară… iar în acele locuri pitoreşti nu prea cred că au ei chef (sau condiţii tehnice) să viziteze blogul meu sau orice altceva. E mult mai frumos să te bălăceşti într-un râu sau să te caţeri pe munte…

   Îţi doresc un concediu plăcut (dacă n-ai fost nicăieri până acum nu ar fi rău deloc să profiţi de aceste zile minunate) şi Domnul să te călăuzească oriunde ai fi !

   Dumnezeu să te păstreze în harul Său nemărginit !

 • Domnul să te binecuvânteze pe tine şi familia ta, Frate drag în Domnul!
  Ţin să-ţi mulţumesc că faci Blogăreala cu răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu, prin simplul fapt că unii îl citesc, îi trezeşte la pocăinţă. Ţine-o tot aşa şi pentru noi este de foarte multe ori o mângâiere să ne revărsăm ochii pe Blogul tău.

  Pacea Domnului să fie cu tine! Amin.

  • Scumpa mea soră Marinela, îmi cer iertare că abia acum reuşesc să-ţi răspund pentru că am fost foarte prins zilele trecute (abia apuc să intru pe blog). De fapt, probabil că observi că postez destul de rar în ultima vreme mai ales că multă lume e plecată în concedii la munte, la mare sau la ţară…

   Mă simt foarte încurajat datorită cuvintelor frumoase pe care mi le-ai adresat cu atâta căldură şi bunătate.
   Blogul lui Tomis the Cat există şi va merge înainte în primul rând datorită bunului Dumnezeu dar şi datorită unor oameni deosebiţi ca tine şi ca alţi prieteni, care sunteţi alături de mine. Dacă ai ştii, Marinela, cât de mult contează pentru mine aceste mesaje din partea voastră!

   Te asigur că voi continua să fac „blogăreală” chiar dacă marii crocodili ai blogosferei evanghelice româneşti mă tratează cu superioritate şi aroganţă fără limite…
   Pe mine mă lasă rece aceşti crocodili cu toată teologia, doctoratele şi masteratele lor. Din nefericire, să fii teolog sau pastor nu înseamnă că în mod automat eşti un om cu suflet bun şi cu bun simţ, gata să-ţi aduci trupul şi sufletul tău ca o jertfă vie înaintea lui Dumnezeu… Aceste calităţi sunt nişte ROADE ALE DUHULUI SFÂNT care n-au nicio legătură cu cantitatea de informaţie teologică stocată degeaba în creierele unora dintre marile somităţi ale lumii evanghelice. Aroganţa, mândria, fumurile şi figurile NU AU CE CĂUTA ÎN VIAŢA UNUI SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU şi ele trebuie să piară definitiv din mijlocul nostru. Cine nu înţelege acest aspect poate să-şi arunce de pe-acum teologia la gunoi pentru că oricum nu-i foloseşte la nimic.

   Fie ca bunul Dumnezeu să facă în aşa fel încât cititorii blogului meu să sufere o puternică transformare interioară, o trezire spirituală şi o întoarcere reală la Domnul! Fie ca românii să înţeleagă cu adevărat necesitatea pocăinţei – porunca lui Dumnezeu pentru fiecare om – indiferent că e ortodox, evanghelic, catolic, baptist, luteran, etc.

   Har şi pace de la Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos! Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui!

   Te mai aştept cu drag şi te salut cu Filipeni 4:8
   Fii binecuvântată, Marinela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow