BLOGUL LUI TOM THE CAT A FOST ATACAT PRIN TEHNICI DE CIBERHĂRŢUIRE WEB LA UN AN DE LA ÎNFIINŢAREA SA

CLONARE

Citeam mai demult un material despre CLONAREA SITE-URILOR şi despre proliferarea aşa numitelor fenomene de CIBERHĂRŢUIRE WEB. În ultimii ani, am lucrat destul de mult pe Internet dar nu m-am confruntat niciodată cu aşa ceva. Cu toate acestea, de un timp încoace, am început să văd cu ochii mei ce înseamnă ciberhărţuirea web. A trecut UN AN DE ZILE de când am înfiinţat BLOGUL LUI TOM THE CAT şi până acum nu am avut asemenea probleme. Poate că acest lucru s-a datorat faptului că de-a lungul acestui an de zile, am fost cu ochii în patru şi am încercat să nu închei niciun fel de colaborări cu site-urile şi portalurile dubioase pentru că riscurile sunt enorme chiar dacă ideea obţinerii unui trafic mai mare este tentantă. Din păcate, există bloggeri care s-au repezit să încheie asemenea colaborări nefericite şi apoi au regretat amarnic. După scurt timp s-au trezit cu tot felul de mizerii „agăţate” pe lângă linkurile blogurilor lor! Adevărul este că oricât ai fi de prudent şi orice-ai face, există totuşi un risc să te umpli de tot felul de “purici web” de toate tipurile.

În acest moment, mă simt obligat să-i anunţ pe toţi vizitatorii mei să fie FOARTE ATENŢI pentru că au apărut deja tot felul de „binevoitori” care şi-au permis să creeze CLONE ale blogului meu!!! Din păcate, motoarele de căutare-indexare internaţionale Google şi Bing (Yahoo) au preluat deja aceste „căpuşe web” care au tupeul să poarte chiar numele blogului meu adică BLOGUL LUI TOMTHECAT – UN BLOG PENTRU SUFLETUL TĂU! Dacă lângă această denumire veţi observa prezenţa unor cuvinte murdare, atunci lucrurile sunt foarte clare şi vă rog ca nici măcar să nu daţi click pe acele linkuri-păduche care se ţin ca râia după blogul meu, încercând (şi uneori reuşind) să păcălească motoarele de căutare-indexare şi să ajungă cât mai aproape de adevăratele linkuri ale blogului meu!

Atât de NEMERNICI pot să fie unii oameni, încât şi-au permis să-şi creeze conturi pe blogspot.com şi pe wordpress.com, uzând fără acordul meu de pseudonimul meu „tomthecat” şi sugerând minciuna sfruntată că Blogul lui Tom the Cat a fost „preluat” (culmea culmilor) de „site-urile” lor!!! Bineînţeles că dacă nu te pricepi şi dacă n-ai experienţă pe Internet, există riscul să crezi asemenea baliverne!

Pericolul cel mai mare este că aceşti indivizi machiavelici şi lipsiţi de scrupule nu se dau în lături de la a folosi chiar şi terminologia teologică creştină. Câteva tag-uri “creştineşti” te pot induce în eroare şi te pot determina să dai click aiurea pe nişte linkuri… după care să regreţi foarte mult că ţi-ai buşit calculatorul (se va umple de viruşi!!!)

Veţi găsi pe Internet linkuri de genul “BINE AI VENIT PE BLOGUL LUI TOM THE CAT!” dar surpriza neplăcută va fi că ACELE LINKURI NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU şi nu vă recomand să intraţi pe ele pentru că puteţi să vă infectaţi calculatoarele cu tot felul de viruși periculoși cum ar fi de exemplu Troian sau ransomware care ar putea să vă facă praf şi pulbere sistemul de operare și toate datele. Aşa că aveţi mare grijă când navigaţi pe acest teren minat care se numeşte Internet!

Mergând pe ideea că “Internetul este o junglă în care totul este permis”, aceşti paraziţi web au început să colcăie nestingheriţi pe lângă linkurile reale ale blogului meu şi probabil că în următoarea perioadă se vor înmulţi şi mai mult. România este “ţara tuturor posibilităţilor” sau mai bine zis este un fel de “rai pe pământ” pentru cei care doresc să transforme Internetul într-o junglă.

De aceea vă rog să reţineţi următoarele aspecte esenţiale pentru ca lucrurile să fie foarte clare pentru toată lumea:

1) URL-ul paginii Home pentru BLOGUL LUI TOM THE CAT este acesta:

https://www.tomthecat.ro/

2) BLOGUL LUI TOM THE CAT este COMPLET INDEPENDENT şi NU se află sub “protecţia binevoitoare” sau “aripa ocrotitoare” a nimănui! SINGURUL care protejează şi binecuvântează acest blog este BUNUL DUMNEZEU care m-a ajutat şi mă va ajuta şi de-acum înainte.

3) Dacă veţi vedea undeva pe Internet expresii de genul “Blogul lui Tom the Cat este optimizat de site-ul X” sau „Blogul lui Tom the Cat se află acum pe site-ul Y” sau „Blogul lui Tom the Cat este adăugat pe site-ul Z”, etc, etc, să fiţi convinşi că este vorba de tentative ieftine cu aspect de ciberhărţuire web prin care unii aşa-zişi „webmasteri” încearcă să obţină mai mult trafic web şi fac tot posibilul să se „lipească” cu forţa de blogul meu FĂRĂ SĂ AIBĂ ACORDUL MEU ŞI SFIDÂND CELE MAI ELEMENTARE REGULI DE FAIR-PLAY ŞI DE BUN SIMŢ!!!

4) Este imposibil să nu vă daţi seama CARE ESTE BLOGUL LUI TOM THE CAT aşa că mă bazez pe voi şi VĂ ROG SĂ NU DAŢI CLICK PE LINKURILE-CĂPUŞĂ care au început să apară din ce în ce mai mult în apropierea linkurilor blogului meu sau ale colaboratorilor mei care mă promovează pe baza unei înţelegeri de comun acord (prestabilite). Am încredere în voi, vizitatorii mei fideli şi ştiu că veţi avea grijă şi veţi face foarte uşor DIFERENŢA între blogul meu şi clonele mizerabile indexate automat de motoarele de căutare internaţionale Google şi Bing (Yahoo)!

Rugaţi-vă ca Dumnezeu să protejeze BLOGUL LUI TOM THE CAT!
Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni!

2 thoughts on “BLOGUL LUI TOM THE CAT A FOST ATACAT PRIN TEHNICI DE CIBERHĂRŢUIRE WEB LA UN AN DE LA ÎNFIINŢAREA SA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow