BLOGUL LUI TOM THE CAT A FOST DEPARAZITAT! WORDPRESS ȘI BLOGGER AU LUAT MĂSURI ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU CREAT CLONE ALE BLOGULUI MEU!

Zilele trecute m-a sunat un prieten care era îngrijorat pentru că a intrat pe Internet şi a observat că blogul lui Tom the Cat „nu mai funcţiona” şi era „suspendat pentru încălcarea TERMS OF SERVICE” pe platforma WordPress.com. Bineînţeles că m-am mirat foarte tare şi nu-mi venea să cred ce auzeam la telefon mai ales că sunt un om corect şi respect cu sfinţenie politica WordPress.com! În consecinţă, am intrat pe blogul meu şi am observat că totul era în regulă şi funcţiona perfect! De fapt, de-a lungul celor doi ani de existenţă BLOGUL LUI TOM THE CAT a funcţionat întotdeauna excelent şi am fost foarte mulţumit de serviciile platformei de blogging WORDPRESS.COM. Vă recomand să utilizaţi cu toată încrederea WordPress.com pentru că la ora actuală sunt cei mai tari şi nimeni nu-i depăşeşte în acest domeniu (vă spun acest lucru din experienţă, nu din auzite)

Luând totuşi în serios informaţia primită telefonic de la prietenul meu, am început să fac nişte verificări pe Internet. Am deschis motorul de căutare Google şi am avut o surpriză de mari proporţii!

Am descoperit ŞASE CLONE-CĂPUŞE ale blogului meu adică nişte „bloguri” care MINŢEAU CU NERUŞINARE şi induceau în eroare vizitatorii mei, pretinzând că „au preluat” blogul meu (culmea culmilor) şi că sunt „partenerii” mei!!! CUM A FOST POSIBIL ca aceşti paraziţi web să ajungă să comită un asemenea abuz pe WORDPRESS.COM?!? Foarte simplu! Au apelat la următoarele metode ilegale:

1) Crearea mai multor adrese de e-mail utilizând fraudulos nickname-ul meu „Tom the Cat” (având ca obiective atât uzurparea de identitate, cât şi falsul şi uzul de fals pe Internet)

2) Deschiderea a cel puţin ŞASE CONTURI (şase „bloguri-căpuşă”) pe platforma WordPress.com utilizând în mod fraudulos şi ilegal, FĂRĂ ACORDUL MEU, nickname-ul „Tom the Cat” sau inserând abuziv nenumărate link-titluri intitulate „Tom the Cat” sau „Blogul lui Tom the Cat” (ca şi în primul exemplu menţionat mai sus, avem de-a face cu infracţiuni clare de uzurpare de identitate, fals şi uz de fals pe Internet, la care se mai adaugă şi altele cum ar fi răspândirea unor informaţii false cu privire la blogul meu, obţinerea frauduloasă şi nemeritată de trafic web, etc).

Precizez că link-titlurile respective NU DIRECŢIONAU VIZITATORII MEI SPRE ADEVĂRATUL MEU BLOG https://www.tomthecat.ro/ ci spre tot felul de pagini web parazite!!!

3) Înşelarea („păcălirea”) crawlerelor motoarelor de căutare Google, Yahoo, MSN, etc (prin crearea a nenumărate link-titluri de genul „blogul lui Tom the Cat”, „blogulluitomthecat”, „tomthecatblog”, etc, cu direcţionarea vizitatorilor în locuri care n-au absolut nicio legătură cu BLOGUL LUI TOM THE CAT!!!

De fapt, politica Google menţionează câteva principii de bază cum ar fi:

1) Este interzisă manipularea rezultatelor căutării pe Google
2) Google va lua măsuri împotriva domeniilor care încearcă să se poziţioneze mai sus PRIN FRAUDĂ
3) Google pedepseşte intenţia conţinutului unui site de a înşela şi de a manipula rezultatele motorului de căutare
4) Google ia măsuri dure atunci când constată „supraîncărcarea cu cuvinte cheie” adică practica de a încărca o pagină Web cu cuvinte cheie în încercarea de a manipula clasarea unui site în rezultatele căutării Google.

BANNER WORDPRESS

WORDPRESS.COM ȘI BLOGSPOT.COM (BLOGGER) AU LUAT MĂSURI DURE ŞI AU DESFIINŢAT DEFINITIV TOATE AŞA ZISELE „BLOGURI” SAU „SITE-URI” CARE ÎŞI AROGASERĂ FRAUDULOS TITLUL DE „BLOGUL LUI TOM THE CAT” SAU CARE FĂCEAU ABUZ DE USERNAME-UL „TOM THE CAT”!!!

Echipele WordPress.com și Blogspot.com nu au rămas pasive şi nu au permis abuzurile, fraudele şi ilegalităţile celor care au încercat să recurgă la uzurparea identităţii bloggerului Tom the Cat! Ca atare, AU FOST DESFIINŢATE DEFINITIV toate spam blogurile care au adus prejudicii blogului lui Tom the Cat!!!

Încă o dată ni se demonstrează tuturor că WordPress.com și Blogspot.com nu permit nicio încălcare a politicii TERMS OF SERVICE iar cei care încearcă să abuzeze pe Internet sunt aspru pedepsiţi şi NU MAI AU ACCES ÎN VECII VECILOR PE WORDPRESS ȘI PE BLOGSPOT!!! Asta trebuie să le intre foarte bine în cap acestor indivizi care trebuie să se gândească foarte bine înainte de a recurge la ilegalitate!

2 thoughts on “BLOGUL LUI TOM THE CAT A FOST DEPARAZITAT! WORDPRESS ȘI BLOGGER AU LUAT MĂSURI ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU CREAT CLONE ALE BLOGULUI MEU!”

  • Unde este mâna Domnului, nu poate fi înşelăciune, Domnul are grijă de copiii Lui! Mă bucur că problema s-a rezolvat, eu citesc cu mare drag blogul tău şi îl recomand tuturor, eu primind în e-mail postările tale. Domnul să te binecuvânteze pe tine şi familia ta!

    • Marinela, îţi mulţumesc mult pentru cuvintele calde şi pline de bunătate, pentru dragostea ta pentru Dumnezeu şi pentru simpatia care o ai pentru mine (chiar dacă nu am avut plăcerea să te cunosc) şi pentru blogul meu. Îţi spun sincer că asemenea mesaje mă încurajează foarte mult şi mă determină să merg înainte, să-mi îndeplinesc slujba şi chemarea prin acest blog. Ai perfectă dreptate când spui că aici este mâna Domnului care a intervenit la timp şi a convins WordPress Abuse Team să ia măsuri şi să desființeze cele şase conturi (spam-bloguri aşa zise „ale lui Tom the Cat”).

      Operaţiunea de deparazitare a blogului meu continuă şi se află încă în curs de derulare, cei de la WordPress.com şi Blogspot.com sunt pe fază, efectuează verificări şi vor lua măsuri împotriva tuturor celor care-şi permit să paraziteze ca nişte lipitori BLOGUL LUI TOM THE CAT

      Fii binecuvântată, scumpa mea soră în Domnul nostru Iisus Hristos! Bunul Dumnezeu să te păstreze în harul Său nemărginit! Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow