BLOGUL LUI TOM THE CAT A ÎMPLINIT DOI ANI DE LA ÎNFIINŢARE

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Din respect pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paşti am decis să menţionez aniversarea blogului meu în data de 17 mai deşi data reală a naşterii acestui blog a fost pe 17 aprilie. Atât Floriile cât şi Sărbătoarea Învierii Domnului sunt prea importante pentru ca să mai fie loc şi de aniversarea blogului meu.

Iată că au trecut DOI ANI… Nu pot să spun decât că-I mulţumesc lui Dumnezeu care m-a ajutat să pot continua! După cum probabil aţi observat, nu pot publica mai mult de 3 sau 4 materiale pe lună (articole personale, ştiri interesante preluate de pe Internet, etc) pentru că nu am timpul necesar (şi nici condiţiile optime de lucru). Cu toate acestea, vă spun sincer că nu-mi vine să cred că am totuşi PAGE RANK 3, un trafic modest dar constant, peste 153000 de vizite (accesări, vizualizări), peste 39500 vizitatori unici, peste 2310 comentarii aprobate şi mă menţin cam pe locurile 7500 sau 8500 în topul ZeList al bloggerilor (să nu uităm că ZeList monitorizează activitatea a peste 63 de mii de bloguri). Nu mă interesează să fiu neapărat mai sus (unii bloggeri şi-au făcut un obiectiv din acest lucru) ci mă interesează cu totul altceva : ca tu, vizitatorul meu, să găseşti pe blogul meu nişte lucruri UTILE PENTRU SUFLETUL TĂU!
Dacă mi-am atins acest obiectiv, înseamnă că acest blog se înscrie în anumiţi parametri de calitate. N-am dat naştere acestui blog doar de dragul de a mai lansa un blog… Deşi să fiu sincer, la început a fost mai mult o simplă încercare… O încercare care cu timpul s-a transformat în ceva serios şi (sper) folositor.

Aş mai face multe lucruri bune pe acest blog, aş mai adăuga multe resurse, dar acest lucru cere timp… Probabil că voi mai reuşi anumite lucruri dacă va vrea bunul Dumnezeu. Până atunci, nu uitaţi că DEPINDE ŞI DE VOI ca acest blog să meargă înainte! Trimiteţi linkurile mele, recomandaţi acest blog tuturor prietenilor voştri şi postaţi comentarii! Aştept sugestiile voastre!

Aaaa… încă ceva… cu ocazia zilei de naştere a blogului meu, vă mai aduc încă o dată aminte că SINGURA ADRESĂ DE INTERNET A BLOGULUI MEU (pagina Home) SE AFLĂ AICI :

https://www.tomthecat.ro/

Am făcut precizarea de mai sus deoarece în ultima vreme au apărut pe Blogspot.com tot felul de falsuri, aşa numite “bloguri ale lui Tom the Cat” care n-au absolut nicio legătură cu mine sau cu blogul meu !!! Nimeni nu a “preluat” blogul meu şi nimeni nu îl va prelua vreodată! Astea sunt poveşti de adormit copiii… fraieri! Sper să nu cădeţi în asemenea capcane!

Vă invit pe toţi la o felie de tort… Să ne vedem cu bine pe blog la cât mai multe comentarii postate, la cât mai mulţi vizitatori unici şi la cât mai multe accesări!

Cu drag,
Al vostru,
Tom the Cat – blogger evanghelic 🙂

TORT LA MULTI ANI TOM THE CAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow