BLOGUL LUI TOM THE CAT A ÎMPLINIT ȘASE ANI CU VOIA ȘI AJUTORUL DOMNULUI

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Iată că au trecut șase ani de când am deschis “blogul lui Tom the Cat” în ziua de 17 APRILIE 2009. Poate că unii se întreabă de ce am pus acest “nume”, acestui blog. Răspunsul conține două componente…

În primul rând, trebuie să recunosc foarte sincer că la început nu mă gândeam cu toată seriozitatea la acest blog care era pentru mine mai mult un fel de… joacă “de-a bloggerul”… Tocmai de aceea, la început am fost “Tom Cat”, apoi am devenit “Tom the Cat” (se citește “Tom ză Chet” pentru cei care nu cunosc limba engleză) 🙂 Odată cu trecerea timpului, am rămas stupefiat când am constatat că am început să am un impact destul de bun pe internet, am observat că sunt preluat de diverse bloguri și site-uri, că mi se propun parteneriate de tip link exchange/banner exchange, că încep să fiu instalat în blogroll-urile altora, etc. Mi-am dat seama că nu mă mai pot juca, treaba devenind serioasă… Nu mai puteam să-mi permit să instalez sau să scriu orice pe blog și nici să lucrez superficial și m-am gândit că n-ar fi rău deloc ca de la o simplă “joacă” să ajung să evoluez către un blog creștin evanghelic serios și util, chiar și cu mijloacele modeste pe care le am la dispoziție (buget redus, timp redus, probleme personale dificile și apăsătoare care nu-mi permit să mă ocup de acest blog, așa cum ar trebui, nu intru în alte detalii că n-are sens).

În al doilea rând, eu cred că nu contează numele blogului, ci mai presus de orice contează NUMELE LUI DUMNEZEU!!! Eu nu sunt decât un simplu slujitor neînsemnat, nevrednic și fără niciun merit. Toate meritele sunt ale Domnului nostru Iisus Hristos, toată slava este a Tatălui Ceresc! Noi, oamenii, nu suntem decât niște robi ai lui Dumnezeu și altceva nimic. Culmea e că poți fi o mare personalitate publică sau bisericească și totuși să ai un blog care nu este urmărit de nimeni, n-are vizitatori, n-are impact pe internet și nu este cunoscut. Secretul succesului unui blog personal nu constă în numele blogului.

Cea mai mare minune este că deși n-am timp și nici condițiile necesare ca să mă ocup de acest blog, totuși bunul Dumnezeu m-a ajutat să continui așa cum am putut, într-un context extrem de nefavorabil. Vă invit să intrați în arhiva blogului meu și veți vedea că au fost luni de zile în care am publicat doar de trei sau patru ori pe lună (sau chiar mai rar) și cu asta basta… De obicei, postez articole sau meditații proprii, eventual preiau diverse știri, comunicate sau alte materiale pe care le consider folositoare pentru cititorii blogului meu, precizând întotdeauna sursa și autorul. Nu în ultimul rând, e necesar să pun și un pic de suflet în ceea ce fac, țin mult la calitate, nu-mi place să fac lucrurile cum o fi, așa cum se întâmplă de multe ori în jurul nostru, din nefericire.

Rugați-vă și voi pentru mine ca să pot să slujesc mai departe Domnului prin acest blog creștin evanghelic prin care românii pot să găsească lucruri utile pentru sufletele lor, într-o lume întunecată și murdară în care valorile creștine și Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos, sunt aruncate la gunoi.

Câteva statistici actuale ale blogului tomthecat.ro

Google page rank (PR): 3 (prchecker.info)
Număr pagini web indexate de Google : 911 (SEO stats mypagerank.net)
Vizitatori unici în România: 151240 (flagcounter.com)
Număr vizite (accesări, vizualizări): 417058 (flagcounter.com)

Poziția în Trafic.Ro în funcție de categorii:
a) Locul 2498 din 18878 site-uri active monitorizate (trafic.ro)
b) Locul 126 din 1148 bloguri active monitorizate (trafic.ro)
c) Locul 37 din 174 bloguri personale active monitorizate (trafic.ro)

Viteza medie de încărcare a blogului: 4,02 secunde (pingdom.com)

* Am fost protejat de 2591 comentarii de tip spam filtrate
prin ANTISPAM MAGIC PLUG IN compatibil cu platforma wordpress.org

Slăvit să fie Dumnezeu!

Fiți binecuvântați! Fiți binecuvântate!

Cu drag,
Tom the Cat – blogger evanghelic

Vă invit la o felie de tort! 😉

TORT LA MULTI ANI, LUI TOM THE CAT!

Tagged with:

3 thoughts on “BLOGUL LUI TOM THE CAT A ÎMPLINIT ȘASE ANI CU VOIA ȘI AJUTORUL DOMNULUI”

 • DOMNUL SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE CU TOATE DARURILE LUI CEREȘTI DAR ȘI PĂMÂNTEȘTI!

  “LA MULȚI ANI!” PÂNĂ LA VENIREA DOMNULUI ISUS!
  SĂ FII BINECUVÂNTAT TU ȘI TOATĂ FAMILIA TA CARE TE SUSȚINE! SĂ ȘTII CĂ ȘI NOI TE APRECIEM PRIN TOT CE FACI PENTRU MINE PERSONAL, DOMNUL SĂ TE RĂSPLĂTEASCĂ!

  FRATE TOM, BLOGUL TĂU ÎI PLACE DOMNULUI
  ȘI TOCMAI DE ACEEA STĂ ÎN PRIMELE LOCURI…

  MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI ÎNAINTE ȘI MULTĂ SĂNĂTATE,
  ATÂT ȚIE, CÂT ȘI CELOR DRAGI!

 • LA MULȚI ANI, BLOGULUI DVS! Nu contează numele blogului, important este faptul că acest blog dezbate învățăturile SCRIPTURII iar importanța Scripturii este redată cu multă precizie și acuratețe în 2 TIMOTEI 3:16

  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow