BLOGUL LUI TOM THE CAT EXISTĂ NUMAI PE WORDPRESS.COM

TOM THE CAT VĂ RECOMANDĂ WORDPRESS.COM ŞI WORDPRESS.ORGWORDPRESS - CEA MAI BUNĂ PLATFORMĂ DE BLOGGING DIN LUME

Astăzi 12 iulie 2011, m-am gândit să le vin un pic „în ajutor” spambloggerilor care au confecţionat pe bandă rulantă „bloguri ale lui tomthecat” pe Blogspot.com şi am luat o măsură care se impunea demult.

Am decis să modific descrierea blogului meu (textul acela pe care îl vedeţi permanent în partea superioară a paginii mele Home) şi am făcut acolo o precizare importantă şi anume:

BLOGUL LUI TOM THE CAT NU EXISTĂ PE BLOGSPOT.COM CI NUMAI PE WORDPRESS.COM

https://tomisthecat.wordpress.com/

UPDATE 6 IUNIE 2012:
Blogul lui Tom the Cat are această nouă adresă de Internet principală:


https://www.tomthecat.ro/

Toţi cititorii blogului meu vor vedea de fiecare dată acest mesaj pentru ca nu cumva să fie induşi în eroare şi să cadă în plasa spambloggerilor!

NU EXISTĂ BLOGUL LUI TOM THE CAT PE BLOGSPOT.COM CI NUMAI PE WORDPRESS.COM!!! RESTUL SUNT POVEŞTI SPAMBLOGĂREŞTI PRIN CARE SE URMĂREŞTE INDUCEREA ÎN EROARE A VIZITATORILOR MEI PRIN KEYWORDS SPAMMING ABUSE (ABUZ PRIN SUPRAÎNCĂRCARE CU CUVINTE CHEIE ÎN VEDEREA ÎNŞELĂRII MOTOARELOR DE CĂUTARE-INDEXARE INTERNAŢIONALE)!!!

Aşa că acum totul este foarte clar iar spambloggerilor care fac eforturi să paraziteze blogul meu nu pot să le urez decât un singur lucru:

SUCCESURI! VĂ PUPĂ TATA! 🙂

4 thoughts on “BLOGUL LUI TOM THE CAT EXISTĂ NUMAI PE WORDPRESS.COM”

 • Spune-mi, te rog, ai legătură cu cei din Măgurele?
  Am doi copii ai străzii care vin la Biserică şi vrem să-i ajutăm să nu mai stea pe străzi. Dacă poţi, ajută-mă !

  • @ Nelu R.

   Bună seara! Din nefericire, nu-i cunosc pe creştinii evanghelici din Măgurele şi n-am avut niciodată nicio colaborare de vreun fel cu dumnealor. Eu am găsit întâmplător acest material video pe Internet (YouTube) şi m-a impresionat această frumoasă lucrare. Am considerat că este bine să prezint pe blogul meu acest proiect deosebit al creştinilor evanghelici.

   Este bine să iei legătura cu pastorii (prezbiterii) Bisericii Evanghelice Române şi să le explici situaţia disperată a acestor doi copii. Îţi doresc mult succes şi am să mă rog ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze orice iniţiativă care poate fi spre folosul material şi mai ales spiritual al acestor doi copii. Domnul să aibă milă de ei!

 • Vă pot ajuta eu… dacă nu se rezolvă la Măgurele se poate rezolva cu o fundaţie creştină din Bucureşti care se ocupă special de copiii străzii.

  Las datele de contact la Tom the Cat. O zi binecuvântată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow