ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ - FOTOGRAFIE DE COPERTĂ
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow

CAMERA DEPUTAȚILOR A RESPINS PROIECTUL DE LEGE PRIVIND PARTENERIATUL CIVIL

DANIEL GHEORGHE - DEPUTAT CRESTIN IN PARLAMENTUL ROMANIEI

Deputatul PNL Daniel Gheorghe:
“Declinul Imperiului Roman s-a produs din cauza homosexualilor!”

Camera Deputaţilor a respins, marţi 28 septembrie 2021, propunerea legislativă privind parteneriatul civil, în calitate de cameră decizională. Au fost 229 voturi pentru respingerea proiectului, 57 împotrivă şi 6 abţineri.

La dezbateri, deputatul PNL Daniel Gheorghe a susținut că parteneriatul civil este „o instituție surogat care parazitează dreptul civil”. Acesta a declarat că declinul Imperiului Roman are legătură cu relațiile dintre persoanele de același sex.

„Parteneriatul civil a fost construit ca o formă de a păcăli societatea pentru căsătoriile între persoanele de același sex. Este o inițiativă care subminează căsătoria și familia. Dar care sunt bazele? O să vă spun câteva lucruri interesante. Pot să vă vorbesc despre declinul Imperiului Roman. Și declinul Imperiului Roman nu s-a produs din cauza invaziilor germanicilor ci datorită declinului moral. Și acest declin moral a fost oprit de creștinism prin familia creștină, prin valorile morale creștine, a susținut deputatul PNL Daniel Gheorghe.

Deputatul AUR Ilie Alin Coleşa a afirmat că „parteneriatul civil nu se adresează cuplurilor heterosexuale, ci cuplurilor de acelaşi sex”.

„Ni se spune că natalitatea ar fi în pericol dacă nu adoptăm parteneriatul civil. Natalitatea este distrusă şi de acest concept prin care familia tradiţională este bagatelizată, lovită, distrusă în mod sistematic. Această iniţiativă are scopul de distrugere a familiei tradiţionale. Trebuie să păstrăm familia tradiţională, este copyright-ul nostru”, a declarat deputatul Coleşa.

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a susţinut că acest proiect nu este prioritar.

Nu este prioritară pentru societatea românească o discuţie de acest tip. Din perspectivă religioasă, familia se întemeiază între UN BĂRBAT şi O FEMEIE. Eu cred că trebuie să ne concentrăm pe principalele probleme: criza sanitară”, a afirmat deputatul Coarnă.

Deputatul USR PLUS Simina Tulbure s-a exprimat în favoarea parteneriatului civil:

„Hai să ne revenim, să fim în Uniunea Europeană! De ce să fim codaşii Europei? Dacă vrem să creştem natalitatea, atunci vom reglementa şi parteneriatul civil. USR PLUS este pentru reglementarea parteneriatului civil, pentru că România trebuie să fie o ţară care se dezvoltă”.

Camera Deputaților este for decizional.

SURSA:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/deputat-pnl-declinul-imperiului-roman-din-cauza-homosexualilor-camera-deputatilor-a-respins-parteneriatul-civil-1683043

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!