CÂT DE IMPORTANT ESTE SĂ AVEM O INIMĂ CURATĂ!

FERICE DE CEI CU INIMA CURATA!

“Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!” (Matei 5:8)

Prin supervideoclipul pe care l-a realizat cu multă dăruire, Daniel Șalgău a reuşit să transmită un mesaj foarte important. Este imposibil să ne apropiem de Dumnezeu dacă nu avem o inimă curată. Dacă privim puţin în jurul nostru, vom putea observa că ceea ce e murdar este promovat şi ridicat la rang de virtute, (în unele ţări, păcatul este legalizat!) iar ceea ce este curat… e imediat catalogat ca fiind ceva deplasat, care nu mai corespunde vremurilor noastre “moderne” (un exemplu ar fi CĂSĂTORIA). Astăzi putem vedea în jurul nostru o permisivitate şi o libertate sexuală maximă care au la bază principiul “trăieşte clipa!”. Se uită foarte uşor că mai există şi un alt principiu care sună cam aşa: “IUBEŞTE-L PE DUMNEZEU ŞI FĂ CE VREI!!!” (Fericitul Augustin) Cum adică?!? ar întreba unii… Însă, tocmai aici este totul, dacă noi spunem că-L iubim cu adevărat pe Dumnezeu, atunci nu putem face chiar tot ce vrem sau tot ce ne dă prin cap. Dacă tu Îl iubeşti sincer pe Domnul, atunci te gândeşti foarte bine înainte de a face ceva care ar putea să te coste enorm în relaţia ta cu Divinitatea. Eu cred că cea mai bună idee este să luăm în considerare cu toată seriozitatea, varianta propusă de Daniel: avem nevoie de O INIMĂ CURATĂ ca astfel să putem trăi O VIAŢĂ CURATĂ. Sunteți de acord?

Aşa să ne-ajute Dumnezeu!

Citește capitolul OAMENI NOI scris de C.S. LEWIS și nu vei regreta!

Poți asculta și audio ca să nu-ți mai obosești vederea:

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow