CAZUL FAMILIEI BODNARIU A IMPRESIONAT ELEVII LICEULUI DE ARTĂ “MARIN SORESCU” DIN CRAIOVA – VIDEOCLIP ȘI SCRISOARE DE PROTEST

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

Elevii unui liceu din Craiova au realizat un spectacol manifest pentru susţinerea familiei Marius și Ruth Bodnariu. Copiii de la Liceul de Artă “Marin Sorescu” şi membrii trupei StarDance Craiova au dansat şi cântat pe ritmuri norvegiene.
În încercarea de a susţine cauza familiei Bodnariu, copiii au realizat şi un videoclip şi au trimis o scrisoare, autorităţilor din Norvegia.

Elevii craioveni au avut parte și de susținerea directorului școlii, dar și a primarului Craiovei. „Sper să se ajungă dincolo de pereții acestui liceu, prin mesajul pe care l-au trimis ei, și să contribuim și noi un pic în demersurile autorităților române“, a declarat Lucia Croitoru, directorul Liceului „Marin Sorescu“.

„Ca mamă, pentru mine acest caz este devastator. Nu reuşesc să mă pun în situaţia familiei respective şi să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă cineva mi-ar lua copilul”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Elevii din Craiova au precizat că prin acţiunea desfăşurată, au vrut să sensibilizeze autorităţile din Norvegia, iar cei cinci copii să se întoarcă la părinţii lor.

„Mi se pare un lucru inuman să iei copiii de lângă părinţii lor. Sper ca această activitate să îi aducă pe cei cinci copii înapoi la părinţii lor”, a spus Cristina Tomescu, în vârstă de 12 ani.

Elevii Liceului “Marin Sorescu” din Craiova au dorit să le transmită autorităţilor din Norvegia următorul mesaj printr-o scrisoare deschisă:

„Oameni buni din Norvegia,

Suntem un grup de copii din România. Nu am înțeles ce se întâmplă acolo, la voi. Nu am înțeles de ce ați despărțit 5 copii de părinții lor. Dar vă rugăm ceva… Îndreptați această greșeală!!! Gândiți-vă ce este în sufletul copiilor, ce este în sufletul părinților!

Oameni buni din Norvegia, voi nu aveți copii? Pentru voi familia nu e sfântă?
Nu distrugeți niște suflete nevinovate!
Oameni buni din Norvegia, România nu vă e dușman!”

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow