CEDO ZGUDUIE LUMEA CREŞTINĂ : BISERICILE VOR FI OBLIGATE SĂ OFICIEZE CĂSĂTORIA PERSOANELOR DE ACELAŞI SEX

„Mânia lui Dumnezeu se descoperă din Cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor. […] Fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit. Şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile. Căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii. Tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.”

(Epistola Sfântului Apostol Pavel către Romani 1:18; 1:21-28)

Homosexuali care se casatoresc ca asa vrea Europa civilizata secularizata si ateizata

Curtea Europeană a Drepturilor Omului CEDO (ECHR) avertizează că în Marea Britanie ar trebui să se introducă căsătoria între persoanele de acelaşi sex, iar bisericile vor fi obligate să oficieze ceremonia cuplurilor homosexuale indiferent de orice protecţie a conştiinţei, raportează Christian Concern.

Guvernul britanic intenţionează să introducă mariajul de aceeaşi orientare sexuală până în 2015. Propunerile sale nu vor permite iniţial ca asemenea ceremonii să aibă loc în biserici. Totuşi, această promisiune pare a fi lipsită de valoare, după cum a sugerat şi CEDO; dacă mariajul homosexual se introduce, bisericile vor fi forţate să oficieze căsătoriile în conformitate cu legea antidiscriminatorie.

Judecătorii au declarat, de asemenea, că mariajul de aceeaşi orientare sexuală nu este un drept al omului, subminând ideea susţinută de Ministrul Egalităţii Lynne Featherstone, care afirmă că “este o problemă de drepturi”.

Normele CEDO privind litigiile care decurg din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului au fost încorporate în legislaţia Marii Britanii, în Actul Drepturilor Omului 1998. Este ilegal pentru orice organism public să acţioneze într-un mod incompatibil cu CEDO (ECHR).

Decizia a fost luată de către judecătorii CEDO în urma unui caz care a implicat un cuplu lesbian, într-un parteneriat civil, care s-a plâns că Tribunalele franceze nu le-au permis să adopte un copil. În cazul în speţă, CEDO a decis că, din cauza faptului că acel cuplu lesbian era în cadrul unui parteneriat civil, nu vor avea drepturile oamenilor căsătoriţi, care în Franţa au dreptul exclusiv de a adopta un copil ca şi cuplu.

Consecinţe

Avocatul Neil Addison, specialist în legea discriminatorie, a declarat:

“Odată ce căsătoria între homosexuali a fost legalizată, atunci partenerii unui asemenea mariaj au exact aceleaşi drepturi ca şi cuplurile heterosexuale. Acest lucru înseamnă că, dacă mariajul de aceeaşi orientare sexuală este legalizat în Marea Britanie, va fi ilegal pentru Guvern să împiedice asemenea căsătorii care au loc în spaţii religioase.”

FETELE SE MARITA

ÎNTREBĂRILE LUI TOMIS THE CAT

Va fi ilegal pentru Guvern să împiedice asemenea căsătorii [între gay sau între lesby) care au loc în spaţii religioase ???????????? La ce Guvern se face referire ? La cel britanic ?!? În ce spaţii religioase au loc asemenea „căsătorii” între persoanele de acelaşi sex ? Aţi auzit vreodată de vreo Biserică românească, ortodoxă, baptistă, evanghelică, etc, care să se murdărească, acceptând să oficieze căsătoria între persoanele de acelaşi sex ???????????????

Păi ce treabă avem noi, oameni buni, cu ce fac englezii la ei acolo ??? Ce ne interesează pe noi ce fac englezii în unele din „bisericile” lor apostate / lepădate de Hristos ?!? NOI SUNTEM NOI iar ei sunt ei…

Guvernul României (indiferent de culoarea sa politică) nu va permite NICIODATĂ oficierea căsătoriilor persoanelor de acelaşi sex în Bisericile din România ! Ştiti de ce ? Pentru că în România, SUNT INTERZISE căsătoriile între persoanele de acelaşi sex !!! Aşa că poate să zbiere CEDO cât vrea… AICI SUNTEM ÎN ROMÂNIA, NU PE MALURILE TAMISEI !!! Chiar dacă suntem membrii ai Uniunii Europene, asta nu înseamnă să transformăm România într-o Sodomă sau într-o Gomoră !

INDRAGOSTITII DIN TOLEDO

Europa „creştină” nu mai este demult creştină… Este o Europă materialistă şi ateistă care doreşte să ne împărtăşească şi nouă, românilor, „valorile” ei, călcând în picioare valorile noastre… DEPINDE DE NOI, ROMÂNII, dacă vom înghiţi orice mizerie din partea Europei, numai de dragul de a face parte cu orice preţ din „lumea civilizată”…

Voi ce părere aveţi ?!?

https://tomisthecat.wordpress.com/ura-casatoria-intre-persoanele-de-acelasi-sex-este-interzisa-in-romania/

SURSA :

http://totalschimbat.ro/2012/03/22/curtea-europeana-bisericile-vor-fi-fortate-sa-oficieze-casatoria-cuplurilor-homosexuale/

[polldaddy poll=”6073169″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (ECHR)

7 thoughts on “CEDO ZGUDUIE LUMEA CREŞTINĂ : BISERICILE VOR FI OBLIGATE SĂ OFICIEZE CĂSĂTORIA PERSOANELOR DE ACELAŞI SEX”

 • Dragă Tom,

  Împărtăşind viziunea ta cu privire la căsătoria dintre sexe, dă-mi voie să clarific anumite aspecte.

  În România, căsătoria, din punct de vedere civil, este o chestiune laică. Astfel, ea îşi produce efectele juridice după ce a fost oficiată în faţa ofiţerului de stare civilă (cununia civilă). În ceea ce priveşte efectele spirituale, ele se vor produce odată cu cununia religioasă.

  În Anglia, atât cununia civilă, cât şi cea religioasă, sunt oficiate în cele mai multe cazuri de către preot în Biserică. Astfel, în România nu va fi obligată nicio Biserică să oficieze căsătorii între persoane de acelaşi sex. Părerea mea este că nici în Anglia nu va fi posibil, deoarece Biserica va renunţa la atribuţiunile sale în materie juridică şi se va limita la cele spirituale. Îmi este şi greu să-mi imaginez cum un preot ar putea fi obligat să oficieze forţat o astfel de căsătorie.

  O seară plăcută!

  • Mihai, îţi spun BINE AI VENIT pe blogul meu şi îţi mulţumesc pentru comentariul tău, pentru modul în care ai explicat aceste aspecte. Eu sper din toată inima ca bunul Dumnezeu să NU îngăduie ca homosexualii şi lesbienele să se poată căsători vreodată în Bisericile din România! Ar fi o mare nenorocire pentru poporul român care şi-aşa se află în plină ateizare, îndepărtându-se din ce în ce mai mult de Hristos. Românii refuză să asculte Cuvântul Sfânt al Domnului şi preferă să se bălăcească mai departe în mocirla păcatului. Poporul român se cufundă pe zi ce trece într-un întuneric spiritual care poate fi străbătut doar de lumina Sfintei Evanghelii a Domnului nostru Iisus Hristos.

   Este interesantă informaţia pe care ai prezentat-o aici, conform căreia în Anglia (Marea Britanie) nu numai căsătoria religioasă este oficiată în Biserică ci şi cununia civilă. Este foarte bine că în România căsătoria civilă este o chestiune laică (mi se pare corect). Ar fi excelent ca Biserica Anglicană să renunţe cât mai repede posibil la atribuţiile sale în materie juridică, aşa cum spui tu… Sunt tare curios dacă se va întâmpla acest lucru.

   Îţi doresc o Duminică binecuvântată!

 • Sunt lucruri care s-au întâmplat şi în vechime şi care se pot întâmpla şi acum… Eu sper ca în România să nu se întâmple…

  Spre documentare, de citit (recitit) Epistola lui Iuda.

  • @ Dorian Matei

   Apreciez că ai recomandat Epistola lui Iuda şi chiar mă gândeam să redau un pasaj de-acolo. Totuşi, uitându-mă prin Epistola către Romani, mi-a atras atenţia capitolul intitulat STAREA DE PĂCAT A OMENIRII şi m-am gândit că acele versete deosebite ar fi cele mai potrivite pentru tema pe care am dezbătut-o aici. Poate ai observat că am inserat Romani 1:21-28 chiar la începutul articolului.

   Să ne ferească Domnul de orice întinăciune şi necurăţie şi să aibă milă de poporul român atât de greu încercat de-a lungul istoriei. Viitorul nostru şi al copiilor noştri se află în mâna lui Dumnezeu!

   Mult har şi binecuvântare!

 • Nu cred in hotararea CEDO. E profund antidemocratica si impotriva drepturilor omului!

  Biserica nu e o institutie obligatorie. Biserica are o doctrina, niste reguli clare si un statut. Asa cum CEDO nu poate impune, fotbalului, jocul cu 20 de jucatori si 2 portari sau pase cu mana, nu vad de ce CEDO poate impune Bisericii sa faca ceva impotriva regulamentelor si regulilor sale interne!

  Casatoria la Biserica nu e obligatorie! Biserica nu e Primarie sau stare civila. Aici e confuzia! Partea spirituala e optionala! CEDO nu poate insulta milioane de credinciosi cu pretentii si ordine absurde!

  Daca homosexualii si lesbienele vor sa-si faca o biserica sau secta aparte rupta de toate celelalte culte si Biserici care sa fie numai „biserica” lor atunci n-au decat, de-aia exista libertatea spirituala si de asociere. Cum au aparut atatea secte si culte, in definitiv, una/unul in plus sau in minus nu mai conteaza. Daca ei vor sa modifice Biblia contrar Cuvantului lui Dumnezeu, e treaba lor! Au facut-o si alte culte (Martorii lui Iehova, mormonii, etc ) si lumea nu s-a terminat odata cu aparitia lor (vezi fotbalul american versus fotbalul clasic european!). Dar sa oblige o comunitate si o institutie cu traditie si vechime de peste 2000 de ani sa adopte niste reguli spirituale noi impotriva Bibliei si a Cuvantului lui Dumnezeu, mi se pare cu totul insultator, revoltator, ilegal si profund antidemocratic!

  In concluzie, cred ca CEDO isi depaseste total atributiile si comite o greseala profunda, obligand Bisericile si cultele traditionale sa adopte reguli noi impotriva vointei lor! CEDO nu comite un act de dreptate in acest caz iar implicatiile acestei masuri vor comite numai rau!

  Aici nu e vorba de discriminare! Cum nu orice om nu e neaparat fotbalist, tenismen, bariton sau fizician, asa nu orice om trebuie sa fie neaparat crestin! De ce sa schimbi regulile fortat numai ca o clasa mai mica sa includa o clasa mai mare?!? Nu e logic! E o prostie ce face CEDO!

  Doamne ajuta! AMIN!

 • SCANDALOS. Din 2013, incestul nu va mai reprezenta infracţiune VIDEO
  31 martie 2012, 09:53 | RTV.net

  Asta pentru că Noul Cod Penal a fost adaptat la valori europene. Astfel, relaţiile între rudele de gradul întâi nu vor mai fi condamnate

  rtv.net/scandalos-din-2013-incestul-nu-va-mai-reprezenta-infractiune_22764.html

 • În vremurile de pe urmă, cei depravaţi vor ajunge în posturi înalte, vedem cu toţii hotărârile şi legile care se aprobă.

  „Vai de cei ce numesc răul bine şi binele rău, care spun că întunericul este lumină şi lumina întuneric, care dau amărăciune în loc de dulceaţă, şi dulceaţă în loc de amărăciune! Vai de cei tari când este vorba de băut vin, şi viteji când este vorba de amestecat băuturi tari; Care scot cu faţa curată pe cel vinovat, pentru mită, şi iau drepturile celor nevinovaţi!”

  (Isaia 5:20,22,23)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow