CINSTEŞTE-I PE TATĂL TĂU ŞI PE MAMA TA!

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM EXCELENT : “UN LUTHER AL ROMÂNIEI”

“SUCCESELE MELE ŞI TOATE FAPTELE BUNE PE CARE LE-AM FĂCUT, LE DATOREZ MAMEI MELE”
Napoleon Bonaparte (1769-1821)

Să nu uităm niciodată de părinţii noştri, cărora le datorăm TOTUL. Dacă nu erau ei, cu toate sacrificiile lor, cu toate rugăciunile şi lacrimile lor fierbinţi pentru noi, nu eram nici noi, aici unde suntem acum. Poate că acum am fi zăcut prăbuşiţi printr-un şanţ cu sticla de băutură lângă noi, dacă n-am fi avut nişte părinţi credincioşi, oameni cu teamă sfântă de Dumnezeu. Sau poate că nu puteam trăi fără ţigară, poate că ne drogam, sau poate că mergeam în cine ştie ce locuri despre care este ruşine până să şi pomenim. Dacă noi ajungeam rău, poate că astăzi nu am mai fi fost capabili să întemeiem o familie, poate că nu ar mai fi existat nici copilaşii noştri cu care ne bucurăm împreună de prezenţa lui Dumnezeu în viaţa noastră.

“SĂ CINSTEŞTI PE TATĂL TĂU ŞI PE MAMA TA!” este o poruncă dată de Dumnezeu pe care am învăţat-o din Biblie (Sfânta Scriptură) încă de mic copil şi pe care trebuie să o împlinim aşa cum se cuvine, mai ales dacă spunem că suntem creştini şi că-L iubim din toată inima pe Dumnezeu.

Ca de obicei, Michael W. Smith a reuşit să exprime într-un mod deosebit nişte sentimente şi trăiri interioare pe care cu siguranţă le resimţim fiecare dintre noi în anumite momente ale vieţii, pentru că aşa ne-a creat Dumnezeu. Suntem fiinţe înzestrate cu SENTIMENTE profunde, nu suntem nişte statuete din piatră. (sau mai bine zis, nu ar trebui să fim!)

Ce simţiţi în inimile voastre, atunci când vedeţi aceste videoclipuri?!?

[polldaddy poll=2042201]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow