CIUMA ROȘIE A NAȚIUNII ROMÂNE EXPLICATĂ DE TONI BERBECE PE ÎNȚELESUL PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS CARE SE VA CONFORMA “DE ÎNDATĂ”

PASTOR TONI BERBECE

Domnule Președinte Iohannis, urmează Marșul pentru Viață și la noi…

Domnule Președinte, știu că urâți din tot sufletul expresia aceasta “Ciuma Roșie”, de aceea aș vrea să vă spun care este adevărata Ciumă Roșie a acestei națiuni, e de fapt un râu cu milioane de litri de sânge nevinovat pe care pământul românesc l-a înghițit. Adevărata Ciumă Roșie este răutatea acestui popor față de proprii copii. Am omorât ca popor peste 50 de milioane de vieți, prunci smulși cu forcepsul, otrăviți cu injecții sau cu medicamente. Oricum ar fi, sângele lor este pe mâinile acestui popor.

Domnul Președinte Trump a ieșit înaintea poporului său și și-a exprimat susținerea pentru orice copil nenăscut, iar înfățișarea sa la Marșul pentru Viață este o condamnare a tuturor avorturilor, cât și un strigăt de iertare către Dumnezeul care poate șterge crimele unei națiuni și poate da har.

Vă rugăm în Numele lui Hristos, ieșiți și dumneavoastră împreună cu toți cei care iubesc acest popor și susțineți viața, condamnați crimele față de comorile națiunii noastre, priviți înspre Cer și cereți iertare împreună cu noi, poporul, pentru cele peste 50 de milioane de avorturi. Astfel vom curăța această țară de Ciuma Roșie, de sângele de pe mâinile noastre și vom găsi din nou pace și prosperitate. Da, uciderile pruncilor atrag blestem peste națiunea aceasta. Iar de ne vom cere iertare și ne vom lăsa de acest rău, tinerii noștri vor rămâne acasă pentru a-și face un rost și nu vor mai fi nevoiți să fugă de sărăcie cum fug sirienii de război.

Eu voi fi pe 28 martie la Marșul pentru Viață pe scena din Piata Unirii a Clujului, unde voi cânta și îmi voi declara suportul pentru copiii nenăscuți. Sper ca noi, românii, cât mai mulți la număr, în frunte cu Președintele Iohannis să participăm în orașele noastre la Marșul pentru Viață.

Cu prețuire,
Toni Berbece

SURSA:
https://www.facebook.com/tony.profides/posts/2632504100131026

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow