CREȘTINI, VOTAȚI KLAUS WERNER IOHANNIS CARE NE-A DAT CU FLIT, CONSIDERÂNDU-NE NIȘTE INSECTE CARE TREBUIE ELIMINATE DIN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ!

KLAUS IOHANNIS PROMOTOR AL BOICOTULUI IMPOTRIVA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE

“Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. Dar s-o ceară cu credință, fără să se îndoiască deloc: pentru că cine se îndoiește, seamănă cu valul mării, tulburat si împins de vânt încoace si încolo. Un astfel de om să nu se aștepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om nehotărât si nestatornic în toate căile sale” (Iacov 1:5-8 Sfânta Scriptură)

În octombrie 2016 (înainte de Referendumul pentru căsătorie) președintele Klaus Werner Iohannis “creștin evanghelic de-al nostru” și-a permis să ne facă PE TOȚI CREȘTINII DIN ROMÂNIA (milioane de oameni cu simțul răspunderii și cu iubire de țară) “fanatici religioși” pentru că susțineam din tot sufletul inițiativa cetățenească pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție. Personal, am înghițit foarte greu această mizerie din partea domniei sale.

Timpul ne-a demonstrat tuturor că nu a fost vorba de un simplu accident pentru că președintele Iohannis A RECIDIVAT în martie 2019 (după Referendumul pentru căsătorie) și ne-a făcut PE TOȚI CREȘTINII DIN ROMÂNIA “infatuați”, având o satisfacție diavolească pentru că românii (NECREȘTINII sau așa zișii “creștini” închipuiți!!!) ne-au dat cu Flit!

În cinismul său caracteristic, Klaus Iohannis s-a bucurat enorm că Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție a eșuat și a ținut neapărat să răsucească adânc un cuțit în rana noastră, a creștinilor, ca să ne facă să suferim și mai mult durerea imensă a ratării unei șanse istorice unice prin care am fi putut să le asigurăm copiilor noștri un viitor mai bun, mai sigur, mai fericit. Cea mai mare fericire pentru un copil este să aibă UN TATĂ și O MAMĂ de care are absolută nevoie pentru a beneficia în mod real de o dezvoltare psihică și emoțională armonioasă! Ca președinte al României, Iohannis trebuia să promoveze definirea clară a căsătoriei naturale în Constituție ca fiind uniunea liber consimțită dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE dar a preferat să ne dea cu Flit, tuturor creștinilor din România. Acum așteaptă votul nostru, al creștinilor români, ca să ne dea cu Flit pe termen lung, să ne mai umilească și să ne mai jignească încă CINCI ANI de zile de-acum înainte. Oare îi vom permite acest lucru?

Părerea mea sinceră e că nimeni nu are șansa să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale, cu excepția lui Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Să vă explic imediat de ce. Din nenorocire pentru această țară, de la Revoluție încoace, întotdeauna românii (inclusiv creștinii!!!) nu au votat din considerente raționale și logice (așa cum ar fi normal) ci au votat MÂNAȚI DE URĂ! Da, ați auzit foarte bine! Aici Iohannis are dreptate: există creștini care urăsc… Și exact așa se va întâmpla și acum în noiembrie 2019. Toți simpatizanții dreptei se vor coaliza “contra naturii” și îl vor vota în turul 2 pe Klaus Iohannis în timp ce toți simpatizanții stângii se vor coaliza “contra naturii” și o vor vota pe Viorica Dăncilă. Bineințeles că în România nu putem vorbi nici despre o dreaptă autentică și nici despre o stângă autentică dar ce mai contează? Cui îi pasă?!? URA ESTE PE PRIMUL LOC atunci când pui ștampila în buletinul de vot. Rațiunea românilor va fi întunecată, bunul lor simț creștinesc nu va mai exista, memoria le va juca feste și vor uita complet că suntem creștini. Românii care “se informează” de pe Facebook vor vota CU ORICINE (INCLUSIV CU CEL CARE LE DĂ CU FLIT, CREȘTINILOR, FĂCÂNDU-I “FANATICI RELIGIOȘI” ȘI “INFATUAȚI”!) fiind “esențial” să nu câștige Veorica de la PSD “Ciuma Roșie”!

AM CÂTEVA ÎNTREBĂRI CU ADEVĂRAT ESENȚIALE PENTRU TOȚI ROMÂNII ȘI MAI ALES PENTRU TOȚI CREȘTINII (VOM VEDEA LA TURUL II CE FEL DE CREȘTINI SUNT!):

Care este adevărata ciumă roșie care va distruge România? PSD-ul?!?!? Nu cumva USR-ul?
Nu cumva ideologia progresistă neomarxistă PROFUND ANTICREȘTINĂ a cărei susținător este Iohannis?!? Când țara asta va fi complet secularizată/ateizată va mai conta că votăm cu X sau cu Y? Va fi prea târziu pentru că deja vom asista la un fenomen ireversibil de degradare morală și de prăbușire spirituală a României. Nu se va mai putea face nimic și toți vom plânge cu amar pentru copiii și nepoții noștri, pentru lipsa noastră de înțelepciune, pentru faptul că am votat MÂNAȚI DE URĂ în loc să fim raționali și absolut normali într-o lume a anormalității, a întoarcerii pe dos, a răsturnării valorilor și principiilor și a relativizării binelui și răului.

Ce vom face când va trebui să alegem între domnul Iohannis Flit și doamna Viorica Dăncilă? Nu cumva vom fi obligați să o votăm pe doamna Dăncilă? Noi, creștinii, vom avea de ales?!?

P.S. N-am fost niciodată în viața mea pesedist sau membru al vreunui partid! De la Revoluție încoace, am votat numai partide de dreapta (țărăniști, liberali) și am fost fan Crin Antonescu al cărui preș de sub picioare a fost tras tocmai de către Klaus Iohannis, colegul său de partid!

Bunul Dumnezeu să se îndure de poporul român căzut în apostazie și lepădare de Hristos!

UPDATE 09.11.2019
ATENȚIE! A APĂRUT ÎN SPAȚIUL MEDIA O INTOXICARE MIZERABILĂ CONFORM CĂREIA DOAMNA VIORICA DĂNCILĂ ESTE DE ACORD CU CĂSĂTORIA ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX! O MINCIUNĂ ORDINARĂ ȘI SĂ LE FIE RUȘINE NEMERNICILOR CARE ARUNCĂ CU GUNOI ÎN ACEASTĂ DOAMNĂ! DUMNEZEU ÎI VEDE ȘI VOR AVEA O PEDEAPSĂ PE MĂSURĂ! IATĂ CARE ESTE ADEVĂRUL ȘI CUM VEDE DOAMNA VIORICA DĂNCILĂ ACEST ASPECT:

https://www.tomthecat.ro/guvernul-dancila-respinge-legalizarea-relatiilor-intre-homosexuali-prin-parteneriat-civil-sau-casatorie/

CANDIDATII LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN NOIEMBRIE 2019

7 thoughts on “CREȘTINI, VOTAȚI KLAUS WERNER IOHANNIS CARE NE-A DAT CU FLIT, CONSIDERÂNDU-NE NIȘTE INSECTE CARE TREBUIE ELIMINATE DIN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ!”

  • Iohannis fără PSD e terminat! În ultimii cinci ani, s-a remarcat ca “omul cu pliciul”, nu cu flitul, care atâta se pricepe să facă, să omoare muște, pe unde le zărește cu ochiul lui vigilent sau le aude cu urechea lui ciulită. Priveliștea acestui cimitir de muște, i se pare lui Iohannis “România normală”. Necazul e că ne-a umplut masa, scaunele, patul, pervazul ferestrelor, cu muște moarte, și acum, oricât ne-ar fi de foame, ne e silă să mai mâncăm, și oricât am fi de obosiți, ne e greu să ne mai relaxăm, după așa “un lucru bine făcut” de către el, “românul” nostru normal și “oratorul” nostru genial, care, și când tace, tace cu majuscule, dar are nevoie de prompter ca să ne spună și un simplu: “Bună seara, români!”…

  • Pentru Savonarola:

    “România lucrului bine făcut” este în realitate România creștinilor bine flituiți, umiliți și jigniți de președintele Klaus Iohannis care nu e în stare să ne spună “Bună seara, români!” dar ne jignește, numindu-ne “fanatici religioși” sau “infatuați” pentru că refuzăm ideologia progresistă neomarxistă susținută de domnia sa. Dacă tăcea, filozof rămânea dar e mai bine că a deschis gura și a vorbit ca să ne dăm seama ce fel de “creștin” este…

  • Viorica Dăncilă, Cătălin Ivan, Mircea Diaconu, Dan Barna și bineînțeles Klaus Iohannis s-au declarat împotriva familiei și au semnat la Bruxelles pentru lgbt. Așadar, ce ne recomandați?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow