CREȘTINUL ROMÂN ÎNTRE CIORBA DE LINTE ȘI ROBINETUL DE LA APA CALDĂ

ROMANII ISI VAND SUFLETUL DIAVOLULUI PENTRU UN BLID DE LINTE

Cred că deja rezultatele de la alegerile locale nu mai prezintă o noutate pentru nimeni și ascultând declarațiile de învingători ale liderilor, pare că toată lumea a câștigat ceva, unii Primăria, alții Consiliul Județean iar alții experiență.

Personal, cred că singurul mare câștigător al acestui scrutin este USR-PLUS și nu mă miră, mai ales că în multe locuri din țară nu prea a avut cu cine concura așa că iată-ne că după de 30 ani de democrație suntem din nou în situația de a fi “salvați”, nu de fosta nomenclatură și securitate ci de noua “stângă”, vârful de lance al neo-marxismului mioritic cu rădăcini adânci la Bruxelles.

Ceea ce mă îngrijorează nu este doar direcția spre stânga extremă pe care o ia România ci entuziasmul cu care creștinii români dau năvală în a se identifica cu ideologia stângistă a binomului USR-PLUS, grupare care în mod deschis și-a exprimat poziția pro-LGBT și pro-avort, în favoarea ideologiei de gen și a educației sexuale în învățământ și bineînțeles împotriva Bisericii.

Poate că ceea ce tocmai citiţi sunt cuvinte prea dure dar asta simt în aceste momente. Cred tot mai mult că suntem contemporanii unei LEPĂDĂRI DE CREDINȚĂ care a început de ceva vreme, vizibilă din plin la Referendumul pentru Familie, o renunțare la valorile iudeo-creștine în schimbul bunăstării zilei de mâine.

Așa cum Esau a renunțat la dreptul de întâi născut dat de Dumnezeu la naștere în schimbul unui blid cu ciorbă de linte pentru a-și potoli foamea, așa unii dintre noi renunțăm astăzi la valorile creștine pe care le-am primit odată cu identitatea de creștin, renunțare de bună voie poate pentru o funcție, pentru un job mai bun sau poate chiar pentru un lighean cu apă caldă.

Ceea ce era o binecuvântare mare pentru Esau, el a nesocotit şi l-a vândut pentru un blid de linte. Ce ieftin? Valorile creștine pentru care au murit martirii și pentru care mai mor și astăzi oameni ai credinței pentru noi, nu mai prezintă decât o formă de regres, intoleranță și habotnicie. Influența politicii neo-marxiste prezentate de USR-PLUS o vom vedea cu toții în deciziile care vor urma și chiar mai mult după ce vor câștiga și alegerile generale pentru că asta va urma.

Nu știu dacă ciorba de linte l-a săturat pe Esau dar știu că va mai dura până problema apei calde se va rezolva în București. Rămân totuși în pace, știind că tot ce se întâmplă este în planul și cu permisiunea Lui Dumnezeu.

Închei cu întrebarea: “Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?” (Evanghelia după Luca 18:8)

Doamne, ai milă de poporul român!

AUTOR: CĂTĂLIN VASILE – DIRECTOR ȘI FONDATOR PRODOCENS MEDIA
https://www.youtube.com/channel/UCw2tQuijs2ZDJ78zMI7BdxA/videos

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow