† CRISTI ȚEPEȘ, NE-AI ZDROBIT INIMILE, NU TREBUIA SĂ NE PĂRĂSEȘTI!

CRISTI ȚEPEȘ (1958-2015) - REALIZATOR TVR TELEVIZIUNEA ROMANA

Fac un efort deosebit să scriu următoarele rânduri dar sper totuși că voi reuși. Este îngrozitor de greu să accepți că scumpul nostru frate Cristi Țepeș a trecut în veșnicie într-un mod atât de fulgerător. Este ca și când un car de foc s-a coborât din Cer într-o viteză amețitoare și în câteva fracțiuni de secundă l-a luat pe Cristi dintre noi fără să mai apucăm să ne mai luăm rămas bun de la el, să-i mulțumim pentru tot ce a făcut pentru Domnul și să-l îmbrățișăm cu toată dragostea așa cum se cuvine. N-am mai apucat nici măcar să-l sun pe telefonul mobil să văd ce mai face și atât de rău îmi pare, atât de neplăcut mă simt, atât de mult mi-aș dori să-l mai aud măcar o dată cum îmi spune “dragule” sau “scumpule” (acestea erau întotdeauna cuvintele lui pline de bunătate pe care mi le adresa cu maximă sinceritate atunci când aveam bucuria să ne revedem în diverse ocazii, la diferite evenimente publice derulate în spațiul evanghelic).

Cristi Țepeș era cu adevărat un om al lui Dumnezeu și era de o mie de ori mai bun, mai scump, mai prietenos și mai iubitor decât unii pastori și prezbiteri din Bisericile noastre evanghelice, oameni aroganți și plini de aerele masteratelor, doctoratelor și titlurilor obținute în teologia așa numită „pastorală”. O teologie care nu le folosește la nimic dacă nu sunt în stare să se roage pentru un copilaș foarte grav bolnav sau pentru bătrânii care zac paralizați la pat, uitați de toți.

Cristi Țepeș nu era un mare predicator al Evangheliei, un mare misionar sau vreo somitate teologică dar știa să se roage pentru mine, știa să-mi spună o vorbă bună și știa să-mi ofere un zâmbet (pe care n-am cum să-l uit cât voi trăi) atunci când treceam prin momente foarte grele și eram la capătul puterilor, aproape epuizat (vă asigur că am trecut și prin așa ceva)

Cristi Țepeș nu conducea vreo Biserică dar cu toate acestea era un bun păstor și avea daruri deosebite de la Dumnezeu în acest sens. Știa să se apropie de sufletul omului și mai ales, știa SĂ ÎNCURAJEZE, pur și simplu te revitalizai în prezența lui și te convingeai că e călăuzit de Duhul Sfânt. Era un om care nu știa să facă decât două lucruri: să slujească Domnului și să slujească semenilor săi. Așa a făcut până la sfârșit, cât a putut, până în ultima zi a vieții lui.

Printre lacrimi, îmi vine să-i adresez lui Cristi câteva întrebări la care știu că nu mai poate să-mi răspundă dar nădăjduiesc în mila lui Dumnezeu care se va îndura și de mine și mă va ajuta ca într-o zi să mă întâlnesc din nou cu el acolo sus în Rai unde voi primi toate răspunsurile pe care le aștept cu nerăbdare.

De ce, scumpule, nu te-ai odihnit suficient? De ce, iubit frate, te-ai extenuat atât de mult până ți-ai pierdut viața? De ce nu ai solicitat Bisericii să-ți deconteze un bilet de avion dus-întors până în Norvegia și înapoi în România, mai ales că era vorba să realizezi acel reportaj important despre cazul dramatic al familiei Marius și Ruth Bodnariu? De ce a trebuit să conduci mașina atât de mult timp până la epuizarea totală ca să-ți cedeze inima ta bună, caldă, iubitoare și jertfitoare? De ce, dragule, n-ai avut grijă și de tine un pic? De ce nu ai fost la un cardiolog să vezi dacă nu cumva ești hipertensiv sau cardiac? De ce n-ai ținut un regim dietetic corespunzător? De ce ți-ai pus în pericol viața, Cristi? De ce ai lăsat atâta durere și suferință în sufletele soției și celor șase copii care acum plâng de dorul tău?

De ce ne-ai zdrobit inimile, tuturor, Cristi?

Bunul Dumnezeu să dea alinare și mângâiere soției și copiilor tăi care suferă! Să ne revedem cu bine în Împărăția lui Dumnezeu! La revedere, scumpule!

UPDATE IMPORTANT DESPRE SLUJBELE DE PRIVEGHI ȘI ÎNMORMÂNTARE:

Trupul neînsuflețit al lui Cristi a fost depus în sala de cult a Bisericii Baptiste “Bunavestire” din Iași din strada Sărăriei nr.32. Luni 14 decembrie 2015 și marți 15 decembrie 2015 va fi priveghi la aceeași Biserică, la ora 18.

Slujba de înmormântare va începe la aceeași adresă, miercuri 16 decembrie 2015, la ora 12, continuând apoi la cimitir.

http://barzilaiendan.com/2015/12/12/in-memoriam-cristi-tepes/

ASCULTAȚI UN AUDIOPORTRET CRISTI ȚEPEȘ
EXCELENT REALIZAT DE IOAN CIOBOTĂ
RADIO VOCEA EVANGHELIEI TIMIȘOARA:

Ultima postare a lui Cristi Țepeș pe pagina lui Facebook a fost
ieri, sâmbătă 12 decembrie 2015 la ora 1 și 18 minute noaptea:

Ultima postare a lui Cristi Tepes pe pagina lui Facebook a fost ieri, sambata 12 decembrie 2015 la ora 1 si 18 minute noaptea

VIZIONAȚI ULTIMUL VIDEOCLIP REALIZAT DE REGRETATUL OM DE TELEVIZIUNE CRISTI ȚEPEȘ ÎN ULTIMELE SALE ZILE TRĂITE ÎN SLUJBA ALTORA:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ASCULTAȚI ULTIMUL INTERVIU ACORDAT DE CRISTI ȚEPEȘ ACUM CÂTEVA ZILE, POSTULUI RADIO VOCEA EVANGHELIEI BUCUREȘTI, DUPĂ ÎNTOARCEREA SA DIN NORVEGIA UNDE A VIZITAT FAMILIA BODNARIU:

SĂ-L REVEDEM CU DRAG PE OMUL DE TELEVIZIUNE CRISTI ȚEPEȘ ȘI SĂ NE AMINTIM CU PLĂCERE DE EL PENTRU CĂ A FOST UN OM AL LUI DUMNEZEU:

O FOTOGRAFIE MAI VECHE A SCUMPULUI NOSTRU FRATE CRISTI ȚEPEȘ ÎMPREUNĂ CU FAMILIA SA:

REGRETATUL OM DE TELEVIZIUNE CRISTI TEPES (1958-2015) IMPREUNA CU SOTIA SI COPIII SAI

SURSA FOTO:
https://lascaupetru.wordpress.com/2015/12/12/la-revedere-cristi/

CRISTI TEPES - JURNALIST TVR - SCUMP FRATE INTRU HRISTOS CARE A TRECUT FULGERATOR IN VESNICIE

„De dragul Tău, mi-e dragă viața și moartea nu-i decât un prag…”
(Doină interpretată de regretatul om de televiziune Cristi Țepeș)

CRISTI TEPES (1958-2015) - JURNALIST CRESTIN EVANGHELIC SI REALIZATOR EMISIUNI TVR

APEL PENTRU AJUTORAREA VĂDUVEI REGRETATULUI CRISTI ȚEPEȘ ȘI A CELOR ȘASE COPII RĂMAȘI ORFANI PRIN TRECEREA ÎN VEȘNICIE A TATĂLUI LOR:

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2015/12/ajutor-pentru-familia-tepes.html

CRISTI TEPES (1958-2015) SI SCUMPA LUI FAMILIE CARE SUFERA MULT PENTRU CA EL A TRECUT IN VESNICIE IN MOD NEASTEPTAT

1 thought on “† CRISTI ȚEPEȘ, NE-AI ZDROBIT INIMILE, NU TREBUIA SĂ NE PĂRĂSEȘTI!”

  • Mă îndurerează foarte mult această pierdere, deși nu l-am cunoscut pe Cristi Țepeș.
    Cred că totuși întrebările cu care ați terminat articolul frumos, trebuie puse angajatorilor lui, prietenilor și familiei. Constat cu multă părere de rău și cu durere că de multe ori, angajatorii creștini sunt la fel de stresanți sau cer chiar mult mai multă implicare decât angajatorii necreștini, de multe ori pe bani mai puțini. Abuzul asupra angajaților sau fraților din Biserică ce slujesc, făcut în numele lucrării pentru Domnul, trebuie să înceteze.

    Dumnezeu să mângâie familia îndurerată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOM THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tom the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

error: Content is protected !!
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
PlayPause
previous arrow
next arrow